Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:53:13
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a sem vam že povedala, da grem v soboto na masažo? nee... bravo..se boš vsaj malo sprostila
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:53:20
|
|
|
|
blaža
|
POMARANČNA KOLESA: -300g moke -1 žlička pecilnega - 200 g sladkorja v prahu - 2 rumenjaka - 150 g masla - 3 žlice drobno nastrgane pomarančne lupinice -1 žlica pomarančnega likerja - 2 žlici kakava - 2 žlici kokosa belo- pomarančno testo: 150g moke, 1/2 ŽLICE PECILNEGA, 75 G SLADKORJA V PRAHU, 1 RUMENJAK, 75 G MASLA, 2 ŽLICI POMARANČNIH LUPINIC, POMARANČNI LIKER temno testo: 150g moke, 1/2 žličke pecilnega, 75 g sladkorja v prahu, 1 rumenjak, 75 g masla, in kakav POSTOPEK Nardiš obe masi in iz bele mase zvaljaš klobaso. Pol razvaljaš ta temno maso in zaiviješ ta belo v črno maso. Nardiš tako klobaso. In pol jo povaljaš v kokos in sladkor v prahu. Pol pa režeš kolutke ven. Na sredini je belo, okoli kolutka pa črno testo, da si lažje predstavljaš. To so mi po okusu ta boljšui piškoti, čeprav po videzu so tako, tako.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:54:12
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a sem vam že povedala, da grem v soboto na masažo? nee... bravo..se boš vsaj malo sprostila jah je še od mojga rd bon. lubi časti.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:56:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža POMARANČNA KOLESA: -300g moke -1 žlička pecilnega - 200 g sladkorja v prahu - 2 rumenjaka - 150 g masla - 3 žlice drobno nastrgane pomarančne lupinice -1 žlica pomarančnega likerja - 2 žlici kakava - 2 žlici kokosa belo- pomarančno testo: 150g moke, 1/2 ŽLICE PECILNEGA, 75 G SLADKORJA V PRAHU, 1 RUMENJAK, 75 G MASLA, 2 ŽLICI POMARANČNIH LUPINIC, POMARANČNI LIKER temno testo: 150g moke, 1/2 žličke pecilnega, 75 g sladkorja v prahu, 1 rumenjak, 75 g masla, in kakav POSTOPEK Nardiš obe masi in iz bele mase zvaljaš klobaso. Pol razvaljaš ta temno maso in zaiviješ ta belo v črno maso. Nardiš tako klobaso. In pol jo povaljaš v kokos in sladkor v prahu. Pol pa režeš kolutke ven. Na sredini je belo, okoli kolutka pa črno testo, da si lažje predstavljaš. To so mi po okusu ta boljšui piškoti, čeprav po videzu so tako, tako.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:56:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey je lubi zadnjič zlomil stol tu pri kompu in sedim na tabareju in mi bo rit odpadla torej mora lubi na dieto, ti pa kar pojej kak medenjak kaj pa veš kaj je blo na stolu se samo hecam...sej me čudi da se ni stol meni zlomil še dobro, ker bi pomoje stradala do naslednjega božiča mogoče pa stol na kg ni (bil) občutljiv, ampak na karakter pol pa dobro da še ti nisi bla tu sej imam že doma dost problema še dobro da imate stol občutljiv na kg tale za compom je posebej zame ojačan ja za tvoje 50 kg pa res mora bit...da slučajno kaj ne razpade samo fora je v tem da se moj ni vsedel gor, ampak samo naslonil, sem ga pomoje kar jaz načela Draga, če bi jih imela 50, bi šla zdele hladilnik praznit, tko jih imam pa 63,5 ampak sem še kar zadovoljna, glede na to, da sem že na teži pred , pa sem se 26 kg zredila. Se po dolgem času kar fino počutim Suzi sem pa upala da se vidimo, in če bo šel tvoj ven, mu jih bom še jaz naložila Aja, pa dajte res kaj uletet na sočka čez praznike Blaža, a tista zapletena reč s pomarančami je meni namenjena Ne se zaje***** daj mi neke ajnfoh piškote s čokolado napopi
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:57:23
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla Jeny..hvala za maile..sam zdej se mi pa tega zdi tko ogromen..in sploh ne vem kaj je bistvo... ti napišem mejl
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:57:27
|
|
|
|
mlavla
|
si me zdej spomnila,da mam jst tud še en darilni bon za ponucat..me je kar sram povedat od kdaj... za dekliščino sem dobila od punc..bon za nego obraza...mislim halo..sej sem čist pozabla..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:57:36
|
|
|
|
blaža
|
Ostalo žlico pomarančnih lupinic pa posuješ po beli masi, ko so piškoti pečeni, sem pozabla napisat.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:58:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a sem vam že povedala, da grem v soboto na masažo? nee... bravo..se boš vsaj malo sprostila jah je še od mojga rd bon. lubi časti. Bravo Jaz grem pa ju3 ob 12h, ker sem dobila zastonj oz. za Božička od enega salona tu pri nas v Ivančni, ker sem bila nekajkrat njihova stranka letos poleti ko sem na vakum hodila če se spomnite
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:58:31
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: mlavla Jeny..hvala za maile..sam zdej se mi pa tega zdi tko ogromen..in sploh ne vem kaj je bistvo... ti napišem mejl zlata si
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:58:36
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey je lubi zadnjič zlomil stol tu pri kompu in sedim na tabareju in mi bo rit odpadla torej mora lubi na dieto, ti pa kar pojej kak medenjak kaj pa veš kaj je blo na stolu se samo hecam...sej me čudi da se ni stol meni zlomil še dobro, ker bi pomoje stradala do naslednjega božiča mogoče pa stol na kg ni (bil) občutljiv, ampak na karakter pol pa dobro da še ti nisi bla tu sej imam že doma dost problema še dobro da imate stol občutljiv na kg tale za compom je posebej zame ojačan ja za tvoje 50 kg pa res mora bit...da slučajno kaj ne razpade samo fora je v tem da se moj ni vsedel gor, ampak samo naslonil, sem ga pomoje kar jaz načela Draga, če bi jih imela 50, bi šla zdele hladilnik praznit, tko jih imam pa 63,5 ampak sem še kar zadovoljna, glede na to, da sem že na teži pred , pa sem se 26 kg zredila. Se po dolgem času kar fino počutim Suzi sem pa upala da se vidimo, in če bo šel tvoj ven, mu jih bom še jaz naložila Aja, pa dajte res kaj uletet na sočka čez praznike Blaža, a tista zapletena reč s pomarančami je meni namenjena Ne se zaje***** daj mi neke ajnfoh piškote s čokolado napopi Jebela cesta, ti si pa nesramna. Jaz se pa tako matram pisat, ma veš kako so dobri?!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:59:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla si me zdej spomnila,da mam jst tud še en darilni bon za ponucat..me je kar sram povedat od kdaj... za dekliščino sem dobila od punc..bon za nego obraza...mislim halo..sej sem čist pozabla.. Tole pa nujno čim prej izkoristi da ne propade in da ne greš prej rodit, ker verjemi draga, hudooo pašeeeeeee
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:00:13
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla si me zdej spomnila,da mam jst tud še en darilni bon za ponucat..me je kar sram povedat od kdaj... za dekliščino sem dobila od punc..bon za nego obraza...mislim halo..sej sem čist pozabla.. Tole pa nujno čim prej izkoristi da ne propade in da ne greš prej rodit, ker verjemi draga, hudooo pašeeeeeee jaz sem bla nazadnje na masaži, ko sem bla noseča 7 m , ma ni za se hvalit, bo treba it spet.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:00:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey je lubi zadnjič zlomil stol tu pri kompu in sedim na tabareju in mi bo rit odpadla torej mora lubi na dieto, ti pa kar pojej kak medenjak kaj pa veš kaj je blo na stolu se samo hecam...sej me čudi da se ni stol meni zlomil še dobro, ker bi pomoje stradala do naslednjega božiča mogoče pa stol na kg ni (bil) občutljiv, ampak na karakter pol pa dobro da še ti nisi bla tu sej imam že doma dost problema še dobro da imate stol občutljiv na kg tale za compom je posebej zame ojačan ja za tvoje 50 kg pa res mora bit...da slučajno kaj ne razpade samo fora je v tem da se moj ni vsedel gor, ampak samo naslonil, sem ga pomoje kar jaz načela Draga, če bi jih imela 50, bi šla zdele hladilnik praznit, tko jih imam pa 63,5 ampak sem še kar zadovoljna, glede na to, da sem že na teži pred , pa sem se 26 kg zredila. Se po dolgem času kar fino počutim Suzi sem pa upala da se vidimo, in če bo šel tvoj ven, mu jih bom še jaz naložila Aja, pa dajte res kaj uletet na sočka čez praznike Blaža, a tista zapletena reč s pomarančami je meni namenjena Ne se zaje***** daj mi neke ajnfoh piškote s čokolado napopi Jebela cesta, ti si pa nesramna. Jaz se pa tako matram pisat, ma veš kako so dobri?! Nisem nesramna, samo 2 levi roki imam in ne bi rada teh dobrot od sestavin v kanto metala....nekaj čist izi bizi mi nalimaj plis
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:00:35
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža POMARANČNA KOLESA: -300g moke -1 žlička pecilnega - 200 g sladkorja v prahu - 2 rumenjaka - 150 g masla - 3 žlice drobno nastrgane pomarančne lupinice -1 žlica pomarančnega likerja - 2 žlici kakava - 2 žlici kokosa belo- pomarančno testo: 150g moke, 1/2 ŽLICE PECILNEGA, 75 G SLADKORJA V PRAHU, 1 RUMENJAK, 75 G MASLA, 2 ŽLICI POMARANČNIH LUPINIC, POMARANČNI LIKER temno testo: 150g moke, 1/2 žličke pecilnega, 75 g sladkorja v prahu, 1 rumenjak, 75 g masla, in kakav POSTOPEK Nardiš obe masi in iz bele mase zvaljaš klobaso. Pol razvaljaš ta temno maso in zaiviješ ta belo v črno maso. Nardiš tako klobaso. In pol jo povaljaš v kokos in sladkor v prahu. Pol pa režeš kolutke ven. Na sredini je belo, okoli kolutka pa črno testo, da si lažje predstavljaš. To so mi po okusu ta boljšui piškoti, čeprav po videzu so tako, tako. blaža men pa neki ni jasno..a že povaljane v sladkor in kokos..daš pečt?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:01:55
|
|
|
|
blaža
|
Šefla, kaj imaš doma tisto knjigo ČOKOLADA, take zlate barve je ?! Vse čokoladno not, ti bom jutri pogledala kej.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:02:16
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka uuuuu si pridna dost vas imam za danes želim vsem nočko brez napakic nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:02:30
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla si me zdej spomnila,da mam jst tud še en darilni bon za ponucat..me je kar sram povedat od kdaj... za dekliščino sem dobila od punc..bon za nego obraza...mislim halo..sej sem čist pozabla.. Tole pa nujno čim prej izkoristi da ne propade in da ne greš prej rodit, ker verjemi draga, hudooo pašeeeeeee oja...bi mi res pasalo.. upam,da mi res uspe it čimprej v začetku leta...je pa to v našem okolišu in upam,da ne bo problemov glede zapadlosti bona..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:02:55
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža POMARANČNA KOLESA: -300g moke -1 žlička pecilnega - 200 g sladkorja v prahu - 2 rumenjaka - 150 g masla - 3 žlice drobno nastrgane pomarančne lupinice -1 žlica pomarančnega likerja - 2 žlici kakava - 2 žlici kokosa belo- pomarančno testo: 150g moke, 1/2 ŽLICE PECILNEGA, 75 G SLADKORJA V PRAHU, 1 RUMENJAK, 75 G MASLA, 2 ŽLICI POMARANČNIH LUPINIC, POMARANČNI LIKER temno testo: 150g moke, 1/2 žličke pecilnega, 75 g sladkorja v prahu, 1 rumenjak, 75 g masla, in kakav POSTOPEK Nardiš obe masi in iz bele mase zvaljaš klobaso. Pol razvaljaš ta temno maso in zaiviješ ta belo v črno maso. Nardiš tako klobaso. In pol jo povaljaš v kokos in sladkor v prahu. Pol pa režeš kolutke ven. Na sredini je belo, okoli kolutka pa črno testo, da si lažje predstavljaš. To so mi po okusu ta boljšui piškoti, čeprav po videzu so tako, tako. blaža men pa neki ni jasno..a že povaljane v sladkor in kokos..daš pečt? Ja to se samo malo ob rob piškotov prime, nič takega. kokos se ful malo rpime, po moje je zato, da se lažje reže, pa ne sprijema.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:02:56
|
|
|
|
Janey
|
jooooooooj jaz mam tut booon...moram jutri poklicat. ojej
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:03:01
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka uuuuu si pridna dost vas imam za danes želim vsem nočko brez napakic nočko si se nas pa hitro najedla... a si tko zmatrana..?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:03:13
|
|
|
|
Janey
|
ne morem verjet....že 3 stran
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:03:38
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka uuuuu si pridna dost vas imam za danes želim vsem nočko brez napakic nočko si se nas pa hitro najedla... a si tko zmatrana..? lej jo... gorenjski
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:03:47
|
|
|
|
blaža
|
zdej pa res grem. Nočko 2.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 22:04:20
|
|
|
|
mlavla
|
počakaj v tretje... IZVIRNO SPOROČILO: blaža zdej pa res grem. Nočko 2.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?