Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:41:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Zdej pa grem počasi. Nočko! Ne še it, daj meni kak ajnfoh recept za kake čokoladne piškotke
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:41:41
|
|
|
|
Janey
|
je lubi zadnjič zlomil stol tu pri kompu in sedim na tabareju in mi bo rit odpadla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:42:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža UUUUUU nova slikica! Lepa
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:42:15
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Zdej pa grem počasi. Nočko! Ne še it, daj meni kak ajnfoh recept za kake čokoladne piškotke ooo nekdo ima pa res pekodiš, pošlji ga še meni malo...me nebi rit bolela
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:42:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey je lubi zadnjič zlomil stol tu pri kompu in sedim na tabareju in mi bo rit odpadla torej mora lubi na dieto, ti pa kar pojej kak medenjak
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:42:43
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža UUUUUU nova slikica! valda, se je treba malo modernizirat vsake tolko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:43:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Zdej pa grem počasi. Nočko! Ne še it, daj meni kak ajnfoh recept za kake čokoladne piškotke ooo nekdo ima pa res pekodiš, pošlji ga še meni malo...me nebi rit bolela Ne, bi te noge
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:43:45
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey je lubi zadnjič zlomil stol tu pri kompu in sedim na tabareju in mi bo rit odpadla torej mora lubi na dieto, ti pa kar pojej kak medenjak kaj pa veš kaj je blo na stolu se samo hecam...sej me čudi da se ni stol meni zlomil še dobro, ker bi pomoje stradala do naslednjega božiča
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:44:33
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Zdej pa grem počasi. Nočko! Ne še it, daj meni kak ajnfoh recept za kake čokoladne piškotke ooo nekdo ima pa res pekodiš, pošlji ga še meni malo...me nebi rit bolela Ne, bi te noge eh te imam pa res utrjene...od cel dan letanja in plazenja, še plava imam pa podrajsane
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:45:08
|
|
|
|
mlavla
|
Janey..hvala.. zdej maš pa še ti neki mailov
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:45:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey je lubi zadnjič zlomil stol tu pri kompu in sedim na tabareju in mi bo rit odpadla torej mora lubi na dieto, ti pa kar pojej kak medenjak kaj pa veš kaj je blo na stolu se samo hecam...sej me čudi da se ni stol meni zlomil še dobro, ker bi pomoje stradala do naslednjega božiča mogoče pa stol na kg ni (bil) občutljiv, ampak na karakter
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:45:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Zdej pa grem počasi. Nočko! Ne še it, daj meni kak ajnfoh recept za kake čokoladne piškotke ooo nekdo ima pa res pekodiš, pošlji ga še meni malo...me nebi rit bolela Ne, bi te noge eh te imam pa res utrjene...od cel dan letanja in plazenja, še plava imam pa podrajsane no vidiš, pol pa danes itak ne bi mogla pečt
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:46:01
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey je lubi zadnjič zlomil stol tu pri kompu in sedim na tabareju in mi bo rit odpadla torej mora lubi na dieto, ti pa kar pojej kak medenjak kaj pa veš kaj je blo na stolu se samo hecam...sej me čudi da se ni stol meni zlomil še dobro, ker bi pomoje stradala do naslednjega božiča mogoče pa stol na kg ni (bil) občutljiv, ampak na karakter pol pa dobro da še ti nisi bla tu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:46:09
|
|
|
|
Suzi*
|
čer. a šefli se je odpullo, vidim? dej še k nam kakšnga vrzi. mi2 z anžejem sva danes bele kroglice delala....iz bele čokolade, kokosa in lešnikov. jutri je pa doma, ne gre v vrtec, bomo pa čez dan še kaj spekli. bamby, krasna smrekica in jaslice. februarka, kaj pa tvoj namerava s smetano, aaaa? stipe, priden kuhar si ti! blaža, spet ena umetnina izpod tvojih rok. super.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:46:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey je lubi zadnjič zlomil stol tu pri kompu in sedim na tabareju in mi bo rit odpadla torej mora lubi na dieto, ti pa kar pojej kak medenjak kaj pa veš kaj je blo na stolu se samo hecam...sej me čudi da se ni stol meni zlomil še dobro, ker bi pomoje stradala do naslednjega božiča mogoče pa stol na kg ni (bil) občutljiv, ampak na karakter pol pa dobro da še ti nisi bla tu sej imam že doma dost problema
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:46:53
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla Janey..hvala.. zdej maš pa še ti neki mailov uu hvala tebi...tole bo pa res v pomoč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:47:42
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey je lubi zadnjič zlomil stol tu pri kompu in sedim na tabareju in mi bo rit odpadla torej mora lubi na dieto, ti pa kar pojej kak medenjak kaj pa veš kaj je blo na stolu se samo hecam...sej me čudi da se ni stol meni zlomil še dobro, ker bi pomoje stradala do naslednjega božiča mogoče pa stol na kg ni (bil) občutljiv, ampak na karakter pol pa dobro da še ti nisi bla tu sej imam že doma dost problema še dobro da imate stol občutljiv na kg
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:47:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* čer. a šefli se je odpullo, vidim? dej še k nam kakšnga vrzi. mi2 z anžejem sva danes bele kroglice delala....iz bele čokolade, kokosa in lešnikov. jutri je pa doma, ne gre v vrtec, bomo pa čez dan še kaj spekli. bamby, krasna smrekica in jaslice. februarka, kaj pa tvoj namerava s smetano, aaaa? stipe, priden kuhar si ti! blaža, spet ena umetnina izpod tvojih rok. super. Veš kaj, tebi ga pa ne bom vrgla, tebe oz. vas pa kar vse povabim na kak keks na naš konec, saj smo blizu Ejo, gresta v soboto
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:48:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey je lubi zadnjič zlomil stol tu pri kompu in sedim na tabareju in mi bo rit odpadla torej mora lubi na dieto, ti pa kar pojej kak medenjak kaj pa veš kaj je blo na stolu se samo hecam...sej me čudi da se ni stol meni zlomil še dobro, ker bi pomoje stradala do naslednjega božiča mogoče pa stol na kg ni (bil) občutljiv, ampak na karakter pol pa dobro da še ti nisi bla tu sej imam že doma dost problema še dobro da imate stol občutljiv na kg tale za compom je posebej zame ojačan
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:50:33
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey je lubi zadnjič zlomil stol tu pri kompu in sedim na tabareju in mi bo rit odpadla torej mora lubi na dieto, ti pa kar pojej kak medenjak kaj pa veš kaj je blo na stolu se samo hecam...sej me čudi da se ni stol meni zlomil še dobro, ker bi pomoje stradala do naslednjega božiča mogoče pa stol na kg ni (bil) občutljiv, ampak na karakter pol pa dobro da še ti nisi bla tu sej imam že doma dost problema še dobro da imate stol občutljiv na kg tale za compom je posebej zame ojačan ja za tvoje 50 kg pa res mora bit...da slučajno kaj ne razpade samo fora je v tem da se moj ni vsedel gor, ampak samo naslonil, sem ga pomoje kar jaz načela
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:50:34
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* čer. a šefli se je odpullo, vidim? dej še k nam kakšnga vrzi. mi2 z anžejem sva danes bele kroglice delala....iz bele čokolade, kokosa in lešnikov. jutri je pa doma, ne gre v vrtec, bomo pa čez dan še kaj spekli. bamby, krasna smrekica in jaslice. februarka, kaj pa tvoj namerava s smetano, aaaa? stipe, priden kuhar si ti! blaža, spet ena umetnina izpod tvojih rok. super. Veš kaj, tebi ga pa ne bom vrgla, tebe oz. vas pa kar vse povabim na kak keks na naš konec, saj smo blizu Ejo, gresta v soboto hvala za povabilo. v soboto verjetno ne greva, se mojmu ne da it. mu bom pa vrat zavila, če bo hotu it v soboto zvečer ven s kakšnimi kolegi, mene pa doma pustil.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:50:51
|
|
|
|
Janey
|
ujej kake klobase imamo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:52:32
|
|
|
|
Suzi*
|
a sem vam že povedala, da grem v soboto na masažo?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:52:40
|
|
|
|
mlavla
|
Jeny..hvala za maile..sam zdej se mi pa tega zdi tko ogromen..in sploh ne vem kaj je bistvo...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:53:12
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey ujej kake klobase imamo nekej za stipeta. dolenjka, kakšno je blo kosilo?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?