Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:22:24
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Janey sem se čisto zatopila v facebook...če mam tak redko tolko časa, da pogledam vse slike počasi. kak so lušni vaši sončki Kje se to poišče? a ti že imaš facebook? če ja, potem greš na profil od osebe in tam stisneš slike Nimam ga. pol greš pa na www.facebook.com in se tam registriraš Ja bi si res morala vzet cajt za to. sej ne vzame dosti
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:22:27
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči mlavla, koliko imaš še do diplome? Ful si pridna!!!!! ojoj..še veeeeeeeeeeeeliko še točno 9 izpitov... meni se zdi,da bo še trajalo... bom pa probala zdej v januarju in februarju..čim več naredit..tko,da če bom preveč tle gor visela..me morte kar spodit..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:24:11
|
|
|
|
buči
|
Mlavla, kar daj si duška ... Odhajam, se slišimo kaj jutri. Komaj čakam 11 dni počitnic!!!!!! Pa še vsi 4 bomo doma. po dolgem času ima moj lahko dopust. Zakon!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:24:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: buči mlavla, koliko imaš še do diplome? Ful si pridna!!!!! ojoj..še veeeeeeeeeeeeliko še točno 9 izpitov... meni se zdi,da bo še trajalo... bom pa probala zdej v januarju in februarju..čim več naredit..tko,da če bom preveč tle gor visela..me morte kar spodit.. jah kar misli si , da te bomo podile. lahko samo sanjaš! Zanalašč bom še pošiljala slikice peciv, da ne boš mogla dol iz RR. ja ma za izpite si vseeno vzemi malo cajta.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:25:06
|
|
|
|
mlavla
|
Janey..sam spomnila bi te, da mi pošlješ kaj za Ramovša.. Pa upam,da vam čimprej poda ocene.vem kako je to zoprno čakat.. Sem pa res vesela, da je raziskovalni za mano..saj se mi je zdel eden od bolj zoprnih izpitov.. no zdej je na vrsti preljuba statistika..a se slučajno še kaj spomniš..če bom rabla kakšen nasvet? aja pa če ti kaj rabiš pa le povej...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:25:31
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: buči mlavla, koliko imaš še do diplome? Ful si pridna!!!!! ojoj..še veeeeeeeeeeeeliko še točno 9 izpitov... meni se zdi,da bo še trajalo... bom pa probala zdej v januarju in februarju..čim več naredit..tko,da če bom preveč tle gor visela..me morte kar spodit.. kot jaz boma skupaj pridne
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:26:31
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla Janey..sam spomnila bi te, da mi pošlješ kaj za Ramovša.. Pa upam,da vam čimprej poda ocene.vem kako je to zoprno čakat.. Sem pa res vesela, da je raziskovalni za mano..saj se mi je zdel eden od bolj zoprnih izpitov.. no zdej je na vrsti preljuba statistika..a se slučajno še kaj spomniš..če bom rabla kakšen nasvet? aja pa če ti kaj rabiš pa le povej... aja daj mi pošlji mejl na zs da ne rabim iskat pa ti bom kar zdaj poslala ok?jaz bi bla pa zeklo vesela tega raz. sem. da vidim kak sploh zgleda
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:27:09
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: buči mlavla, koliko imaš še do diplome? Ful si pridna!!!!! ojoj..še veeeeeeeeeeeeliko še točno 9 izpitov... meni se zdi,da bo še trajalo... bom pa probala zdej v januarju in februarju..čim več naredit..tko,da če bom preveč tle gor visela..me morte kar spodit.. jah kar misli si , da te bomo podile. lahko samo sanjaš! Zanalašč bom še pošiljala slikice peciv, da ne boš mogla dol iz RR. ja ma za izpite si vseeno vzemi malo cajta. ja blaža ti me ne poznaš..veš jst sem tud sposobna pečt do onemoglosti..vsaj to se mi je dogajal v zadnjem trimesečju nosečnosti pri Neži...naj povedo kar druge.. tko,da pol bi učenje opadlo..če padem spet v to..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:28:45
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako, jaz sem dobila totalni pečitis in sem šla še medenjake spečt Ker je bilo 1. sem iz enojnega recepta delala, pa mi je zdaj že žal Je že tadrugi pleh v pečici
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:30:07
|
|
|
|
mlavla
|
Janey...imaš ZS
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:31:37
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: buči mlavla, koliko imaš še do diplome? Ful si pridna!!!!! ojoj..še veeeeeeeeeeeeliko še točno 9 izpitov... meni se zdi,da bo še trajalo... bom pa probala zdej v januarju in februarju..čim več naredit..tko,da če bom preveč tle gor visela..me morte kar spodit.. jah kar misli si , da te bomo podile. lahko samo sanjaš! Zanalašč bom še pošiljala slikice peciv, da ne boš mogla dol iz RR. ja ma za izpite si vseeno vzemi malo cajta. ja blaža ti me ne poznaš..veš jst sem tud sposobna pečt do onemoglosti..vsaj to se mi je dogajal v zadnjem trimesečju nosečnosti pri Neži...naj povedo kar druge.. tko,da pol bi učenje opadlo..če padem spet v to.. sej sem se hecala, da si pridna pa verjamem. Ti se kar posveti šoli., še prej pa otročkom.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:32:27
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tako, jaz sem dobila totalni pečitis in sem šla še medenjake spečt Ker je bilo 1. sem iz enojnega recepta delala, pa mi je zdaj že žal Je že tadrugi pleh v pečici bravo Šefla!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:33:32
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla Janey...imaš ZS imaš mejl
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:33:56
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tako, jaz sem dobila totalni pečitis in sem šla še medenjake spečt Ker je bilo 1. sem iz enojnega recepta delala, pa mi je zdaj že žal Je že tadrugi pleh v pečici a zato ne čvekaš pošlji kak mendenjak
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:34:35
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tako, jaz sem dobila totalni pečitis in sem šla še medenjake spečt Ker je bilo 1. sem iz enojnega recepta delala, pa mi je zdaj že žal Je že tadrugi pleh v pečici a zato ne čvekaš pošlji kak mendenjak
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:34:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tako, jaz sem dobila totalni pečitis in sem šla še medenjake spečt Ker je bilo 1. sem iz enojnega recepta delala, pa mi je zdaj že žal Je že tadrugi pleh v pečici a zato ne čvekaš pošlji kak mendenjak Evo , sem ga glihkar zabrisala tja proti Pohorju, beži vun na balkon da ga ujameš
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:35:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tako, jaz sem dobila totalni pečitis in sem šla še medenjake spečt Ker je bilo 1. sem iz enojnega recepta delala, pa mi je zdaj že žal Je že tadrugi pleh v pečici a zato ne čvekaš pošlji kak mendenjak Kva se pa ti smejiš Sej bi ga tebi tudi, pa skrbim za tvojo linijo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:35:40
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tako, jaz sem dobila totalni pečitis in sem šla še medenjake spečt Ker je bilo 1. sem iz enojnega recepta delala, pa mi je zdaj že žal Je že tadrugi pleh v pečici a zato ne čvekaš pošlji kak mendenjak Evo , sem ga glihkar zabrisala tja proti Pohorju, beži vun na balkon da ga ujameš mmm je še topel...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:36:18
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Tako, jaz sem dobila totalni pečitis in sem šla še medenjake spečt Ker je bilo 1. sem iz enojnega recepta delala, pa mi je zdaj že žal Je že tadrugi pleh v pečici a zato ne čvekaš pošlji kak mendenjak Kva se pa ti smejiš Sej bi ga tebi tudi, pa skrbim za tvojo linijo pol pa ti ga blaža jaz pošiljam, ker jaz sploh nimam več linije, so same krivulje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:37:20
|
|
|
|
Janey
|
blaža kaj si si že nardila FB??
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:37:30
|
|
|
|
blaža
|
No zdej grem počasi. Upam, da jutri ne bom nič pekla, da me kej ne prime. Jutri bi si rada zjutraj, ko bo Blaž spal prvo rundo na hitro malo pospravla( no sej ni kej dosti), pa šla malo z vozičkom na sončka, po Matijo v vrtec, popoldne pa bo vse 1apospravljeno( vsaj upam), tako, da bomo nestrpni čakali Božička. V četrtek zjutraj bom pa tako srečna, ko bo moj Matija odvil darila in se mu bojo sveetle učke. Pa Blažek, bo vesel, ko dobi svoja darilca. Uh ! Komaj čakam.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:38:52
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey blaža kaj si si že nardila FB?? Nisem v formi danes. Mi se zdi, če sem tle na RR, pa na Kulinariki, pa z mamo si tipkam, da je kar dosti. Bom ob priliki. Upam, da bom znala. Nije žvaka za seljaka- Veš , da sem iz Senožeč , če ne pa tebe vprašam.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:39:35
|
|
|
|
blaža
|
Zdej pa grem počasi. Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:40:40
|
|
|
|
Janey
|
nočko...kar praši če neboš kaj vedla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 23.12.2008 21:41:17
|
|
|
|
blaža
|
UUUUUU nova slikica!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?