|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
23.12.2008 12:06:34   
Erin

Današnje obmesečnice:
user posted image

tinka14 - NEJC

Čestitke za 4 mesece!

user posted image

Današnji rojstni dnevi:

user posted image Češnjica - vse najboljše za rojstni dan! user posted image

ČESTIIIIIIIIIIIIIIIIIITAM!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 276
23.12.2008 12:09:27   
bambi14

• zamujene obmesečnice:
user posted image

žanneža - LANA
matejchi - MARUŠA

Čestitke za 4 mesece!

user posted image

in rojstni dnevi:
user posted image
Tamy30 - TAMARA (20.12.1977)
        Češnjica - BOJANA (23.12.1974)
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 277
23.12.2008 12:37:25   
Erin
Jutro oz dan.

naty - user posted image za tvojega atija...samo da je vse ok.Bi skoraj imeli pokvarjen Božič... Jaz sem ga imela tako 10 let nazaj, ko mi je avto na 24.12  mami zbil na prehodu...je bila 3 tedne v bolniciuser posted image user posted image user posted image

dojenč - user posted image user posted image user posted image Reklamacijo al pa pop tv poklicat... izvajalca na črno listo spravt... Pa z dragim ornk pop***** da se vaju bo ustrašil...user posted image

Mi smo imeli pa grozno nočuser posted image user posted image user posted image

Tamal je že pred spanjem jokal, mal zarad krčev, malo kar tko potem pa ponoči ob 2, 5, 6, 7, KRIČAL ne jokal...user posted image user posted image user posted image user posted image , zjutraj se je zbudil z vnetmu učkom... Sem klicala k P pa so rekli naj kar tja pridemo. Ga je pregledala in sumi na vnetje ušeska... morava cel dan preverjat s tem da mu vsake toliko pritisneva zraven ušeska nad mečico in če bo jokal bo dobil antibiotik.
Jaz sem bila zjutraj čist paf, sploh nisem vedla kaj je narobe, nič ni pomagalo, na joški je pil kot da zadnjič... Sedaj počiva.. je pa boljše, vsaj joka ne več.. Pri tako malem je res kriza ko ne veš kaj mu je...user posted image

sayuri - začnemo 3.1. tako da še NL dobrote pojemouser posted image user posted image user posted image Pa user posted image user posted image user posted image zate in tvojo noč...

Kje je pa so miškolinček, PABLO, Muklla, Tamy30???

Pa matejchi pogrešamuser posted image

tejka - lepe slikceuser posted image Še sedaj ne morem verjet kakšna je razlika tvojega držat ali pa mojega..tvoj je kot perešček, moj pa ko Rambo..pa kako lepo se smejčkauser posted image
andrejaboris - te še vedno od nesreče boli??user posted image ČE bi bilo samo od udarca bi že minilo. Pojdi še enkrat na pregled, skoraj upam stavit da imaš kakšno vretence nategnjeno...user posted image user posted image

Ryssa - user posted image Zarečenega kruha se največ poje..Jaz sem tudi ravno včeraj rekla da naš pa nima več krčev...evo zvečeruser posted image user posted image user posted image

bambi - sem ti fouš se mate tako lepouser posted image Uživaj še zadnji danuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 278
23.12.2008 12:42:04   
Erin

90 DNEVNA LOČEVALNA DIETA
user posted image user posted image   user posted image
START 3.1.2009

~ Erin  v boj s 13 kg user posted image
~ sayuri v boj z 8 kg user posted image
~ Vilika ..............................
~ kaja02 v boj s 10 kg user posted image

user posted image

Nekaj linkov od nje:

http://mojplanet.si/intro/index.php

http://www.zdravniski-nasveti.net/?nStran=aktualno&nov=diete&nid=3

http://www.smsdieta.si/dieta/90-dnevna-locevalna-dieta/

http://www.mojplanet.si/index.php?page=Predstavitev_diete

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 279
23.12.2008 12:42:32   
anita goitan
erin naj se Tilen čimprej pozdravi in naj se vnetje ne razširi ampak čimprej mineuser posted image user posted image
matejchi pa smučauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 280
23.12.2008 12:44:12   
Erin
Horoskop za današnji dan: 23.12.
user posted image Dnevni horoskop – Oven
Danes boste z veseljem žrtvovali nekaj svoje zasebnosti, ker bo alternativa močno vznemirljiva. Morda boste do tega zaključka prišli bolj počasi, vendar boste tekom dneva kmalu videli, koliko več lahko pridobite, če se pridružite igri, kot če le opazujete s strani. Vašo prisotnost bodo celo zahtevali, zato se udeležite čim bolj pogosto. Četudi se počutite bolj vase zaprti kot običajno, bo ta vznemirljiv družabni dogodek vreden vsakega truda, ki je potreben za druženje.
user posted image Dnevni horoskop – Bik
Morda boste svoje razmerje morali postaviti na drugo mesto, da se boste lahko osredotočili na delo, vendar ne skrbite, da boste s tem koga prizadeli. Ljudje, ki vas imajo radi, vas imajo res radi in so do zdaj že naučeni, da se morate včasih ukvarjati tudi z drugimi stvarmi v svojem življenju. So sicer zelo občutljivi ljudje, še vedno pa ne toliko, da bodo vsako vašo besedo jemali osebno, če boste na primer morali odpovedati kosilo ali reči ne povabilu na zabavo. (dnevni horoskop)
user posted image Dnevni horoskop – Dvojčka
Nekdo, ki je trenutno zelo prijazen z vami, ima morda neke skrite namene, zato ne položite vsega svojega zaupanja nanje. Skozi neprestano opazovanje boste prišli do zaključka, da ni ravno taka oseba, kot ste mislili, da je. Kot prvo, ni niti približno tako pameten, kot ste mislili – povsem neumno je, da poskuša nekaj prevaliti na vas. Bolj ste previdni kot ponavadi, kar je v bistvu zdravo.
user posted image Dnevni horoskop – Rak
(dnevni horoskop) Imate dovolj zdrave pameti, da ste previdni v poslovnih kupčijah, kar pa še ne pomeni, da se ne morete nikoli zmotiti. Danes glavo potisnite v novo priložnost. Ni vam potrebno raziskati vsake najmanjše podrobnosti. Če so ljudje, ki jih poznate in jim zaupate, navdušeni nad novim podjetjem, in če globoko v sebi čutite, da je to nekaj, v kar se resnično želite vplesti, potem kar naprej. Verjetno bo to zelo razburljivo doživetje.
user posted image Dnevni horoskop – Lev
Nekdo, ki je pred kratkim doživel velik uspeh, postaja malce preveč poln sebe. Na začetku ste bili veseli njegovega uspeha, kasneje pa se vam je zdelo, da je postal preveč bahat ali občutljiv na vašo situacijo. Najbolje za vas bo, da se danes oddaljite od te osebe. Če se ga ne morete rešiti, se bo vsako veselje, ki ste ga čutili ob njem, začelo spreminjati v zamero. Ta oseba mora napolniti svoj ego, vam pa ni potrebno stati zraven in mu pri tem pomagati.
user posted image Dnevni horoskop – Devica
Danes boste morali nekatere svoje načrte prestaviti ali preklicati, kajti na sceni je nekdo, ki ima več moči od vaših načrtov. Če vam je prav ali ne, ta oseba bo danes glavna. To pomanjkanje nadzora z vaše strani bo morda povzročilo nemir, vendar preden skočite ven in poveste, kaj imate v mislih, prisluhnite mirnejšim glavam. Naj vas pregovorijo, iz vas spravijo jezo in vam počistijo um. Včasih morate sesti na zadnje sedeže in preprosto uživati v vožnji.

user posted image Dnevni horoskop – Tehtnica
Če čutite, da preveč žrtvujete v svojem življenju, potem prenehajte s tem. Morda ste vsake toliko časa malce sebični, kar je pravzaprav zdravo. Pustite nihalu, da se povrne v stanje sebičnosti, kjer je vaša sreča najpomembnejša. Povrnite si nekaj izgubljenega časa. Uporabite ga, kakor želite - zadremajte, berite knjigo, pojdite na sprehod ali glejte televizijo. Vse, kar je pomembno, je to, da počnete tisto, kar si sami želite in kadar si sami želite.

user posted image Dnevni horoskop – Škorpijon
(dnevni horoskop) Čudovita stvar pri samozavesti je, da je ta lahko vaše skrivno orožje, da pridete skozi težke izzive. Zdaj pa morate malce preveriti svojo samozavest. Poskrbite, da je ne bo primanjkovalo, ko vam bo najbolj potrebna. Bodite odkriti s sabo in priznajte, če česa ne morete storiti sami. Tudi vi imate omejitve, čeprav vam to zveni še tako nemogoče. Veliko bolje jih je priznati drugim, kot da drugi kažejo s prstom na vas. Tako boste veliko bolj privlačni drugim.
user posted image Dnevni horoskop – Strelec
Zadnje čase je vaša ustvarjalnost velikega pomena, vendar a dajete svoji domišljiji dovolj prostora? Pustite, da so stvari v vašem življenju malce razmetane, namesto da se vedno držite razporeda ali načrtov. Če boste delali tako, bo to vzpodbudilo improvizacijo in vas ohranilo na odru. Danes celo ne bi bilo slabo, če bi bili zmedeni. V procesu, kjer želite stvarem dati smisel, boste odkrili povsem novo pot, kako jih zopet sestaviti skupaj.

user posted image Dnevni horoskop – Kozorog
Vaš prestiž trenutno raste in mogočna oseba vas nenadoma vidi v povsem drugačni luči. Ne dovolite tej novi ravni pozornosti, da se zaradi nje počutite neprijetno. Zdaj je pravi čas, da nastopite drzno in kar se da najbolje izkoristite to obdobje v vašem življenju. Če morate nekaj časa igrati samozavest, kaj zato? Pokažite ljudem, da ste vredni zaupanja in spoštovanja, ki vam ga nudijo, in vam bodo kasneje dali še več tega.

user posted image Dnevni horoskop – Vodnar
Če imate globoka čustva do nekoga, ki vas je prizadel, bi lahko bil svež začetek kar velik izziv. Pogosto je skoraj nemogoče iti preko zamer in jeze. Če čutite, da bi radi prenehali s pozabljanjem preteklosti, potem si vzemite odmor od postajanja večje osebnosti. Oddaljite se od ljudi, ob katerih se ne počutite dobro. Dovolite, da vam čas pokaže, ali bi morali neko osebo obdržati v svojem življenju, ali je prišel čas, da jo pozabite in greste naprej.
user posted image Dnevni horoskop – Ribi
(dnevni horoskop) Danes bo okoli ljudi, ki jih imate radi, krožilo veliko nepredvidljive energije, ne smete pa dovoliti, da vam to prepreči vaše načrte. Prijatelji in družinski člani vedo, da jih imate radi, vedo pa tudi, da imate tudi svoje življenje – če spremenite svoje načrte, da bi tako koristili le njim, bodo zaradi tega imeli le slabo vest. Le zato, ker gredo skozi težko čustveno obdobje, to še ne pomeni, da od vas pričakujejo, da boste vse spustili iz rok in prihiteli k njim.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 281
23.12.2008 12:44:15   
anita goitan
naj se pohvalm, sej me je maluser posted image , sem skuhala 1.meso za kosilo oz pripravila pišančjo rižoto, fesjt sm ga popekla na koščke narezanega piščeta, velik takih lahkih začimb dala mal doma narejene paradižnikove omake z jajčevci in usula riž, juhu

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 282
23.12.2008 12:45:02   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

erin naj se Tilen čimprej pozdravi in naj se vnetje ne razširi ampak čimprej mineuser posted image user posted image
matejchi pa smučauser posted image

Hvala.user posted image

Kje pa je Neža z vremensko napovedjo?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 283
23.12.2008 12:46:29   
dojenč
VODOVODAR PRIŠO PA POPRAVO, JOJ KAK MI JE V RIT LEZO, PA ROKO DAL, PA REKO DA UPA DA SE VIDIMO NA DRUGAČEN NACIN DRUGIČ,user posted image user posted image user posted image
JAZ PA SEM MU REKLA CE SE ŠE ENKRAT TO ZGODI, NAJ PRIDEJO BANO VUN ODNESEJO PA NOVO PRINESEJO,user posted image
UPAM DA BO MIR,hvalabogu da sem vceri vse slikala, če ne bi se lahko pod nosom obrisaliuser posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 284
23.12.2008 12:47:17   
Erin
user posted image user posted image user posted image Bravo Anitauser posted image user posted image user posted image In... je dobro?user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 285
23.12.2008 12:48:30   
Erin
dojenč - še račun za parket mu daj..škoda je nastala zaradi njegove napakeuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 286
23.12.2008 12:48:51   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image user posted image user posted image Bravo Anitauser posted image user posted image user posted image In... je dobro?user posted image

jah kaj naj rečem, jaz sem frišna mesojedkauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 287
23.12.2008 12:50:57   
dojenč
HOROSKOP ZA MENE

danes boste morali nekatere svoje načrte prestaviti ali preklicati, kajti na sceni je nekdo, ki ima več moči od vaših načrtov. Če vam je prav ali ne, ta oseba bo danes glavna. To pomanjkanje nadzora z vaše strani bo morda povzročilo nemir, vendar preden skočite ven in poveste, kaj imate v mislih, prisluhnite mirnejšim glavam. Naj vas pregovorijo, iz vas spravijo jezo in vam počistijo um. Včasih morate sesti na zadnje sedeže in preprosto uživati v vožnji.

NEKATERE NAČRTE SEM MOGLA ZARADI VODOVODARJEV PRESTAVTI,POMANJKANJE NADZORA-NAD VODO JA, POČISTIJO UM?POCISTIJO MOJE STANOVANJE!!!!!!!VČASIH MORATE SESTI NA ZADNJI SEDEŽ.......VCERAJ NISEM MOGLA SESTI NIKAM KER JE BLO VSE MOKRO

PA NAJ KDO RECE DA HOROSKOP NI RESNICEN?????

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 288
23.12.2008 13:08:34   
karmar
http://www.youtube.com/watch?v=kvBiSW5QFKY
hahauser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 289
23.12.2008 13:12:20   
miškolinček

Kje je pa so miškolinček, PABLO, Muklla, Tamy30???

tuki,tuki,sam berem za včeraj pa danes,

Nimam velik časa sem sama doma z obema,o pa s ta večjim imamo grozne probleme z trmo in ljubosumjem,nobene stvari noče več sam,če je kje Filip v bližini,noče spat zvečer ima 100 in 1 izgovor,da podnevi ne govorim,ne gre spat,obljubi da bo priden pol gre pa pred spalnico ropotat al se pa tko naglas dere ko se strma da filipa zanalašč zbudi.
Pa smo poskusili zlepa pa zgrda,pa že več načinov,ma z možem sploh ne veva več kaj narediti. Pa ni nič zapostavljen,še bolj se carta kot Filip in veliko več pozornosti ima tako da to ni to. Enostavno ne prenese da je Filip tudi tle,ma jaz upam da ga kmalu mine,ker drugače bo meni še kaj več kot samo živc v glavi poču.

Tudi v vrtec noče iti,zdaj je sicer doma ker so prazniki,samo drugače zvečer noče spat ker ve da bo šel v vrtec,pa v vrtcu se joka kot da bi se na novo navajal,še vzgojiteljici sta ga sprva čudno gledali kaj je zdaj to,ker joka za vsako malenkost,še pogledat ga ne smeta včasih. PA da je slučajn katera druga tršica tist dan, bognedaj kakšen jok je šele pol če ni vse tako kot ponavadi,...

eh,... sej bo zdaj sem se mal zlajala,zdaj morm pa neki skuhat čeprav nimam glih volje...

lepo bodite

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 290
23.12.2008 13:57:09   
anita goitan
tko, zdej sem še neki kvazi tiramisu z višnjami nrdila, ga večkrat, čist izi je: une piškote namočim v sok od višenj (Hb za Eto čist blizuuser posted image ), potem stepem sladko smetano, notr dam 2 paketa mascarponeja (v Lidlu najbolj pocen) in usujem višnjem, še mal stepem in gor pomažem, pa za pol urce v skrinjo, lahko pa tud sam v hladilnik, res je dobra sladica, aja NIč cukra ne dam.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 291
23.12.2008 14:01:47   
Erin
anita, kere piškote?user posted image Bi jaz tud probalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 292
23.12.2008 14:08:17   
anita goitan

anita, kere piškote?user posted image Bi jaz tud probalauser posted image

aja une bejbi al kaj so že, k se jih za tiramisu uporabi

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 293
23.12.2008 14:21:12   
Češnjica
Hvala lepa vsem za voščilo!!! Ja, pa smo spet eno leto starejši.
Danes še naša Zala ve, da je ''poseben'' dan, je neverjetno pridna. Pravijo sicer, da ne hvali dneva pred nočjo, ampak če je pa res user posted image . Zadnje tri dni je namreč cele dneve jamrala, non stop ''augh'', brez prekinitev...sem mislila, da se mi bo zmešalo.

Zdaj se že nekaj časa nisem javljala, imam celo goro skrbi. Bom v prihodnje bolj pridna...upam user posted image . Zdaj grem pa mufine iz pečice vzet, kaj drugega mi še ni ratalo spečt, prideta ati in mami na obisk.

Se beremo!papa

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

Neposredna povezava do sporočila: 294
23.12.2008 15:37:49   
Krysia
Dan tudi z moje strani:

Čestitke Nejcu za mini rojstni danuser posted image user posted image pa Češnjici za ta pravi rojstni dan! user posted image user posted image .

Evo, mi2 iz moje službe - blo ful fajn, dobila novoletno darilo, čeprov nisem zaposlena user posted image , Roka so itak vsi ogledovali in hvalili, še v razrede sm ga mogla nest, da so ga dijaki videli ... sodelavke in sodelavci vsi navdušeni, ravnatelca tud ... no, pa da vam še to povem: mi je rekla, če pridem že aprila nazaj, ker me rabi user posted image Pa sem ji rekla "hvala lepa, do septembra me ne bo" ... sej nisem nora, da bom tiste ta najbolj zanimive dneve in mesece, ko se nam bo res ful intenzivno vse dogajalo, v službo hodila ... a prej me pa ni mogla zaposlit, ko mi je porodniška potekla? No, me pa čaka služba septembra, če kje bližje ne dobim ... sam zdej se pa odločam, a naj delam 100% al 80% - ta druga možnost pomeni, da sem en dan med tednom doma ... bom vidla ... sej mam še cajt ... Aja, Rok je bil seveda priden in se je vsem smehljal (no, večini) - so bli čist vzhičeni vsi po spisku ...

Tejkaz, sploh ne vem, zakaj je naša P posumila na urinoinfekt? Rok nima nobene vročine pa nič ... se je pa to spomnila, ko sem jaz rekla, da nameravamo na plavanje hodit, pa je rekla: u, dobr da ste omenil, boste dal še vodo, mogoče je pa urinoinfekt?user posted image Jst tud nism zdravnik, tko da ne vem ... se bom pa poskusla pozanimat ...

Glede naše teže ... sem šla včeri h kolegu po tehtnico, smo ga danes zjutraj zvagali - od petka do danes pridobil 190g, tko da mislim, da bo šlo tud brez AM ... ga mislim pa vagat nekje vsak tretji dan ... pa hvala vsem za opozorila - se zavedam, da te tole tehtanje lahko čist napsihira in je pol sam še slabš ... aja, smo tud zvagali, kolk poje: 150ml na obrok ... a je to dost? Sploh nimam občutka. Vem, da je neka formula: 150 ml na kg teže al kako že? Če ve katera na pamet, naj mi prosim pove ...

Aja, sem zadnjič pozabla povedat, ko me je vsa ta zadeva tolk morila: sva šla v soboto z user posted image gledat eno fajn predstavo: jamski človek. Crkovala od smeha, pa dost resnice je notr skrite o razlikah med moškimi in ženskami ... Priporočam, če mate možnost ... www.jamskiclovek.com

Pa včeri zvečer sm šla s sodelavci na pijačko - je blo fajn spet mal počvekat ... pa user posted image je Roka spravu spat ... mal sta mela težav - neki ga je napenjal, ampak sta se porihtala ...

Dojenč, vi pa res nimate sreče s to cevjo! Majstra pa lopni z njo po glavi! Kaj se to prav? Pa še parket naj vama plača, sej je zarad njega to vse uničeno!

Miškolinček, upam, da boste kmalu uredili tole s starejšim ... nimam kakšnega pametnega nasveta (Rok je moj prvi otrok), ampak en user posted image zate

Sayuri, te čist razumem! Men prov paše tele dni, ko se mal okrog potepava. Pri vas je pa to velik težje izvedljivo, sej vem. Lepo moža začopati, pa naj bo z vami doma in naj vas crklja ... pa na eno tortico naj te pelje ... al pa pejta s svakinjo (sej se tko reče moževi sestri, a ne?)!!

OK, grem še slikce prenest s fotoaparata, da vam jih pol pokažem ... če bo ratal ...

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 295
23.12.2008 16:18:58   
Krysia
Evo, par slikic:

Roke so najboljša stvar:
user posted image

Tkole se pa trudim kravce past:
user posted image

Tkole midva zjutraj spiva v veliki postli:
user posted image

Tak sem šel h krstu:
user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 296
23.12.2008 17:23:55   
Tamy30
Pozdravljene punce,
se malce javim, je guzva doma, pa se bozic je pred vrati. Trenutno sem v Mb pri moji mami, in mi malo Martina uspava:).
Sem videla da ste ze na tretjem delu, svaka vam cast, tako ste pridne s klepetiuser posted image
HVALA VSEM ZA LEPE CESTITKE ZA ROJSTNI DAN.

Krysia ful lepe slikce, tudi moj Martin rad zuli prstke v ustih, od vseh po vrsti, palcek, po tri alil dva prstka skupaj, samo so prsti pa ni vazno kateri pride prej na vrstouser posted image  Vidim da ste meli krst, pa tudi to da ni oblecen v belo. Mene to skrbi ce kaj komplicirajo ce ni oblecen v belo?. Pa se bundice oz. pajacka nimam v tej barvi ampak v rdeci.

Nic grem pomagat  Bozickuuser posted image

Ce ne pridem kaj vmes pogledat pa vsem ZELIM LEP BOZIC IN SRECNO TER ZDRAVO LETOuser posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 297
23.12.2008 18:38:13   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

Krysia ful lepe slikce, tudi moj Martin rad zuli prstke v ustih, od vseh po vrsti, palcek, po tri alil dva prstka skupaj, samo so prsti pa ni vazno kateri pride prej na vrsto user posted image   Vidim da ste meli krst, pa tudi to da ni oblecen v belo. Mene to skrbi ce kaj komplicirajo ce ni oblecen v belo? Pa se bundice oz. pajacka nimam v tej barvi ampak v rdeci.

Ni panike, vsaj pri nas ni bilo ... Imeti moraš amo bel prtiček, ki ga dajo čez takrat, ko rečejo "sprejmi to belo oblačilo" al nekaj takega ... jst sm se tud najprej sekirala, potem sem pa videla, da skoraj nihče ni v belem ...  ja lažje najti bele obleke za čisto majhne kota pa za take malo večje ... zdej v nedeljo so bili pri nas 4 krščeni, pa noben ni bil belem, tako da se ne sekirat. Če te pa skrbi, pa župnika vprašaj ...

eh, prstki so pa skoz v ustih - ni važni, kateri, sam da so - včasih 2, včasih 3, včasih cela roka ...

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 298
23.12.2008 18:51:44   
Neža7
Lep pozdrav mamice in prelepi user posted image .......

Upam, da vsi uživajte na sončku kot jaz in Neža. user posted image user posted image Zelo malo sva bile doma, ker je tako lepo. Še bravo sem dobila v obraz user posted image  Verjetno proti LJ je megla? Moj mi je danes povedal, da ni bilo lepo danes dopoldne user posted image

Rada bi čestitala vsem, ki ste praznovali obmesečnine in rojstne dnevi user posted image user posted image user posted image user posted image  Sori za zamudo, ker me ni bilo user posted image

Erin............... Jaz imam tudi 10kg kar bi ga rada izgubila. Ja vem, da sem -26kg od zanositve ampak, če sem že tukaj grem še malo naprej user posted image

user posted image

user posted image user posted image

Moja Nežika je danes zaspala kar 17:40 user posted image  Sveži zrak lepo čudeže dela user posted image
Moj možek dela do 22.ure in ima Božič in Novo Leto prost!user posted image  HURA!!!!!!!!!!! Bom lahko vsi skupaj user posted image
Itak moram biti doma ob 17.uri, ker Neža hodili v 18.uri spat, da ne vem kako bo, ampak samo, da smo skupaj.

Lep večer vsem želim in, če mi ne bo.... Želim vsem vesel Božič

user posted image

user posted image

Neža7 oz. Alida, Aleš in mini Neža

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 299
23.12.2008 18:58:50   
Neža7

Kje pa je Neža z vremensko napovedjo?user posted image user posted image user posted image

Vremenski napoved sem imela do srede user posted image

Tu je za naprej user posted image  sredo, četrtek in petek

NAPOVED ZA SLOVENIJO
Torek, 23. december, ob 18. uri
Ponoči in jutri bo precej jasno, v vzhodnih krajih občasno tudi zmern oblačno. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah in ob morju megla, ki se ponekod lahko zadrži tudi večji del dneva. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do -7, ob morju malo nad 0, najvišje dnevne od 1 do 9 stopinj Celzija. Vir: ARSO, avtomatski prenos
OBETI
Torek, 23. december, ob 16. uri
V četrtek in petek bo predvsem v notranjosti več oblačnosti, ponekod bo lahko občasno rahlo snežilo. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja, ki se bo v petek še okrepila. Predvsem v višinah se bo občutno ohladilo.
NAPOVED VPLIVA VREMENA NA POČUTJE
Torek, 23. dec., ob 7. uri
V torek bo vremenski vpliv na splošno počutje in razpoloženje ljudi ugoden in v krajih s sončnim vremenom vzpodbuden. V krajih z dolgotrajno meglo bodo pri najbolj občutljivih občasno možne manjše težave.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?