|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
22.12.2008 20:39:30   
pf
Gajka saj ravno zaradi tega lulanja in kakanja je po moje bolje, da ne vagata vsak dan. Meni se je naredlo, da sem jo zvalagala recimo danes in je imela npr. na pamet govorim 4370, jutri 4360, pojutrišnjem 4370 in četrti dan 4420. To lahko znoriš zraven, če te številke gledaš. Jaz sem med tem vaganjem bila v kontaktu s pediatrinjo, čeprav sem se za vago odločila sama in mi ni ona predlagala in mi je rekla, da če se nočem napsihirati preveč naj jo vagam tedensko, ker teža niha. Ker če bi vajini otročki, tvoj in od Krysie bil presuhcen verjemi, da bi P ukrepali. Pa še kako.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 226
22.12.2008 20:43:47   
pf
Aja pa še tole, ko sem začela P razlagati poje toliko, pa toliko, normalno vse v cifrah, pa en dan je pojedla 630, drug samo 420, mi je rekla:"A vi vsak dan isto pojeste?". Valjda, da ne sem si mislila in ostala brez besed. Nočem vama težiti, ampak jaz sem si z vago naredila več skrbi kot je bilo potrebno. Ko sem jo pospravila v omaro je babi začela čudežno dobivati na teži. Kako sem vedela? Videlo se je vizualno na njej, pa na posvetovalnici sva bili pohvaljeni. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 227
22.12.2008 21:05:22   
anaya
Kaj ne velja več to pravilo 8 (al 6 sej ne vem več) fajn polulanih pleničk čez dan pa nič vdrtih mečav, to pomeni da poje dovolj??? Sej pa vsak otrok nima enake konstrukcije pa zasnove. Bolj gledaš na ml slabše je. Jaz sem se skoz sekirala ker naj bi pojedla preveč (AM), pa sem tut raje nehala, ker lačne je pa ne bom pustila, ko ne bo več hotla bo že ven potisnila cucelj, pa če je to po 200 ml je pč po 200ml. Danes npr. mi je jedla samo 4x pa še to 4x po 150 ml, tako da ni pojedla norme, ampak je že mela tak dan....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 228
22.12.2008 21:09:02   
K_a_t_j_a
Erin ja mislim, da bom kar kupila spalno vrečo, bo najbolj pametno. Pa user posted image user posted image , da ne bo treba it nosa rezat. To more pa res bolet. Tudi meni se včasih naredi podkožni mozolj in vem kako to boli, tur je pa itak še hujš.
bella02  user posted image user posted image sem vesela, ker se spomiš name. Včasih je Jan kar naporen, pa še sama sem zdaj kar veliko doma, ker v gostinstvu zdaj najbolj delajo. Sploh prejšnji teden, ko je bil vzunaj dež.
Sandra123 ti si kar privošči na dopustu, tvoj user posted image vas pa naj razvaja. Si zaslužiš dopust!

Zoja Miša
čimprej se pozdravi! user posted image user posted image user posted image Pa ne imet takih črnih misli! Ti si SUPER MAMICA!!
Čestitke Ivanu od cebrce za 5 mesecev!
gajka
user posted image user posted image Res vse pohvale, ker si tako vztrajna in ti verjamem, da ti je hudo glede tega hranjenja. Pa še na dieto si šla pa da si tako močna. Te so samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz te že skoz občudujem, ker si tako vztrajna. Na tisti sliki je pa g
faca Rok!user posted image A tisto flaško pa bi user posted image
neža7 lepe voščilnice!! Pridna!user posted image user posted image
tejkaz
bom probala narest, to kar si napisala. Upam, da mi uspe.
majči22 zelo lepa smrekca!
Tudi mi smo jo danes postavili, ker je moj user posted image danes doma, potem pa bog ve kdaj bo spet.
Vilika user posted image user posted image user posted image Tudi jaz bi se isto počutila, če bi meni Jan padel dol. Pa jaz bi bla čist fertik.user posted image Sej Vidu pomoje ni nič glede na to, da praviš da se smeji in se normalno obnaša kot ponavadi, sam ustrašil se je tako.
iva77 ooooo, kje pa ti hodiš? Oglasi se še kaj!user posted image
betty tudi našemu ni všeč oblačenje, spolh majčka, bodi, pajac... Mislim, da se veliko otrok ne oblači rado. Po moje je to čist normalno.
nyna naj se mala čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image

No pa še mi. Na današnjih testih je bil Jan zelo priden, kljub čakanju, pa je napisano na vabilu bodite točni, pol pa čakaš še eno uro, pa druge naprej vzamejo, ko imajo pozneje uro, ko ti...
V glavnem Janu so naredili teste na rokici in je alergičen na jajca in čist rahlo na KM. Tako, da moramo začeti z Alernovo, jaz si bom pa nehala pumpat, ker brezveze, da grem zdaj za 150-200 ml na eno hudo dieto, ker nebi smela nič kar je iz kravjega mleka, pa četudi je čisto rahlo alergičen, pa tudi vse kar je iz jajc nebi smela. Je pa zgleda tole dedno, ker je bil njegov dedi alrgičen na jajce. Baje to izzveni do treh let. Sem kar malo user posted image , ampak drugače je pa hvalabogu zdrav fantek. Ga je še P, tam pregledala, bitje srčka, dihanje, uho, grlo...Vse je bp.
Če katera hoče Milumil2 450 g ga podarim.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 229
22.12.2008 21:32:20   
kaja02
čer!-!!!

mi smo pa boln7i, mam tud7 Kajo doma, ker7 zeloooo kašlja7, pos7ledično je še Leja pokasirala nahod, tako  da jutri ne bo nič s cepljenjem, sem dobila nov datum 9.1. ( na Kajin 7.roj. dan)sam dan je pa takoooo dolg, ker mi Kaja kar naprej budi Lejo, pol pa ona tečka pa ne more spat, pa noče jest.... ma pa še počitnice so ztu, se mi bo user posted image

dans sem že spet dobila tardečouser posted image , in to po 20 dneh,mam zlo močno in grejo kar kepe iz mene, sploh ne vem kaj je to, pa sem z G zmenjena, da mi bo v pon. vsavla Mireno, ( se vstavlja v času M), sedaj pa ne bo nič iz tega, danes pa je bla že na dopustu in spet morem čakat do naslednjega mesca, me že sama misel na kondom odvrne od sexauser posted image

vilika- vem kako se počutiš, prejšni mesec je Lejo merkala moja mama in ji je padla na tla, je bla v ležalniku in je ni privezala, potem pa je ležalnik prestavljala, baje se je začela ful jokat in jo je komaj umirila, sam problem je bil, ker mi mami tega ni povedala tisti dan, mi je pa blo sumljivo,, ker sta starša kar naprej hodila k meni v stanovanje pa me spraševala če že dolgo spi.... ko mi je naslednji dan povedala, sem šele razumela odkod tolikšna pozornost. moja mami pa je bla čist hin več dni ni spala in skoz govorila, če bo kaj narobe z Lejo se bo ubila, tako da smo jo mogl mi potem mirit ( je srčni in sladkorni bolnik) in nas je blo kar malo strah kako bo to vplival nanjo. Skratka hočem ti povedat to, da o otroci ZELO elastični, "trpežni" in da prenesejo marsikateri udarec, buško, in naj te ne skrbi je že zdavnaj pozabljeno., res pa je da boš sdedaj bolj pozorna na kakršno odstovanje v vedenju.user posted image  sam zate

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 230
22.12.2008 21:33:29   
kaja02
čestitke za obmesečnice 

erin- jaz sem tud za dieto, sam kakšen dan po novem letu, bo še treba nekaj dobrot pojest prejuser posted image , da bom mogla še kakšno kilo več shujšat, ma morem pa tam cc.15 kg, da pridem na težo izpred 1,5 leta,

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 22.12.2008 21:36:44 >

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 231
22.12.2008 21:59:20   
karmar
Vilika ne očitaj si...otroka ne boš mogla imet stalno na očeh, še marsikaj se bo lahko zgodilo. Glavno da ni nič narobe z njim, ostalo p bo. Mojemu bratu je tamali pri 3 letih padel iz vrha pograda na tla...pa mu tudi HB ni blo nič.

aja, hvala vsem za pohvale (za voščilnice - slikice), mi je prou malo nerodno...

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 232
22.12.2008 23:03:16   
Erin
Ajajaj...Vilika user posted image user posted image user posted image me je kar srh spreleteluser posted image Samo da je uredu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Erin - me zanima tale ločevalna dieta. A lahko malo bolj natančno opišeš kako gre? Nisem je še nikoli imela. Pa približno kolko časa jo moraš držati? Sem slišala da po njej hitro KG spet nazaj pridejo user posted image . Drugače se tud jst prijavljam na hujšanje, moram izgubit 10 kg od nosečnosti + 10 viška od prej user posted image

Ja če ješ potem vedno tako je uspeh zagotovljen...meni ni panike... če pa potem spet zaideš na stare poti pa itak da nazaj dobiš, tako kot pri vsaki. Meni je ta dobra ker je fora vsega skupaj pravzaprav le ločevanje og. hidratov, beljakovin, škroba. Traja pa 90 dni. Bo šlo?user posted image user posted image Jaz imam knjigo od nje z recepti 1 in 2 del na netu pa je več različnih verzij:

Nekaj linkov od nje:

http://mojplanet.si/intro/index.php

http://www.zdravniski-nasveti.net/?nStran=aktualno&nov=diete&nid=3

http://www.smsdieta.si/dieta/90-dnevna-locevalna-dieta/

http://www.mojplanet.si/index.php?page=Predstavitev_diete

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 233
22.12.2008 23:14:48   
Erin
iva77 - kje se potikaš??user posted image Pridi še kaj..

K_a_t_j_a - a aleričen je na jajce in mleko?user posted image A pa niso rezultati zanesljivi kao šele po 6 mesecu. Boste te teste še ponovili? user posted image user posted image user posted image Škoda... je pa res da alergije lahko izzvenijo..se moraš pa merkat... moj brat jo ima že 13 let..ampak sploh niso šli na ponovno testiranje že od ne vem kdaj... tako da je čist možno da je nima več...

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 234
22.12.2008 23:17:56   
Erin
kaja - pozdravite se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 235
22.12.2008 23:33:41   
Erin

90 DNEVNA LOČEVALNA DIETA
user posted image user posted image   user posted image
START 3.1.2009

~ Erin  v boj s 13 kg user posted image
~ sayuri ......
~ Vilika .......
~ kaja02 v boj s 15 kg user posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 236
23.12.2008 0:32:14   
kaja02
uh, a že 3. začnemo, a to 2009 al nebi rajš 2010user posted image ,
pa vidim da sem si največji cilj zadalauser posted image user posted image user posted image , ma bom zadovolna že z vsaj 10kg minusa

pa hvala za lepe želje, ja upam, da bomo čimprej zdravi, saj nekaj takšnih dni pa bom še jaz obležala od onemoglosti in ne od bolezni

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 23.12.2008 0:34:01 >

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 237
23.12.2008 0:34:51   
kaja02
nič grem spat, če se mi sploh splačauser posted image

mirno noč!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 238
23.12.2008 6:17:35   
tejkaz
Jutro

Danes smo pa kar dobro spali. Jaša je sicer trikrat jedel, pa vmes malo kašljal, Eva se je pa samo dvakrat zbudila. Prvič sem jo samo malo pobožala in je zaspala nazaj, druič sem jo pa iz postelje vzela in malo pocrtljala in jo dala nazaj. Oba še vedno spita user posted image user posted image

Vilika user posted image Pri kakršnihkoli padcih, je treba biti pozoren v štartu samo na to, da TAKOJ zajočejo. To pomeni, da je vse ok, če ne zajočejo takoj, lahko pomeni, da je prišlo do kratkotrajne nezavesti. Potem je treba biti pozoren na bruhanje, ker bi lahko prišlo do pretresa možganov, če preveč spijo in premalo jejo. Mogoče je Vid vedno malo trzal v spanju, pa tega prej nisi opazila. Ne vem kakšen dan je bil včeraj. Me je klicala ena kolegica ki ima hči toliko staro kot je Eva. Ji je padla na glavo iz previjalne in sta v bolnici zaradi pretresa možganov. Sem se kar zamislila, ker naša Eva dostikrat skače iz previjalne meni v naročje.

Krysia, Jaša se tdi premalo redi, a lahko pri njemu tudi obstaja sum na urinoinfekt. Nisem zdravnik, ampak a niso vročine povezane z infekti? Rok pa ni imal nikoli vročine, ne? Sicer sem pa jaz Jaša tehtala oičajno vsako jutro, ko se mi je na previjalni fajn zbrcal in običajno tudi polulal. Pri vsakem obroku defenitivno ne, ker bi se samo sekirala.

Aha, Eva

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 239
23.12.2008 6:56:59   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Tejka si jo pozabila skuhat. user posted image

Naša noč superrr. Spali 12,5 ur v kosu. user posted image  od 17.30-6h. user posted image

Evo mene. Se nisem javila, ker smo meli cel šmoren. Ati nesrečo. user posted image  HB je vse ok, so bili cel popoldne na Jesenicah včeraj na vseh slikanjih, pa je vse bp. Najbolj me je skrbela glava ali kakšne notranje krvavitve. ja bila je večja sreča kot pamet. Sicer je bila nesreča že v nedeljo, da sem mela še noč uničeno.

Včeraj sem bila pa kar nekaj zunaj, zvečer sem zavila vsa darila za božič, pa še piškote spekla. Potem sem jih pa še v čokolado, kokos in mrvice pomakala. uf zamudno, sploh, če je otrok zraven na pultu. user posted image user posted image  Moram pa danes dokončati, ker mi je stopljene čokolade zmanjkalo, ob 21h se mi pa ni več dalo še enkrat to delat. user posted image

Brala sem vas, komentirala pa res ne bom. Se opravičujem. Bom vam pa bolj zvesta, obljubim. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 240
23.12.2008 7:23:37   
gajka
Dobro jutro!

tejkaz je imela predobro noč, pa ne rabi kave in je čisto nanjo pozabila! user posted image

Današnje obmesečnice:
user posted image

tinka14 - NEJC

Čestitke za 4 mesece!

user posted image

Današnji rojstni dnevi:

user posted image Češnjica - vse najboljše za rojstni dan! user posted image

Pa kaj je to? Samo o nekih nesrečah oz. padcih poročate! user posted image Vsem, ki se jim je kaj neprijetnega zgodilo, en velik user posted image !

tejkaz - nenaraščanje telesne teže še ne pomeni kar urinoinfekta, meni tudi P ni niti omenila, da bi kak sum obstajal. Ker Roku so tudi vodo testirali (hmmm, mogoče pa ravno zaradi tega?), pa je bilo vse bp. user posted image

K_a_t_j_a - kam pa ste šli na te teste? Meni je P rekla, da uporabni rezultati za testiranje za alergije pridejo šele po 6. mesecu, prej so lahko lažno negativni/pozitivni. user posted image

naty13 - se ti bom danes pridružila pri peki, imam tudi namen en kup medenjakov napečt. user posted image Jih potem nekaj menjava z mojo mamo, jaz njej medenjake, ona meni eno drugo pecivo.

pf
- vem, da preveč se s tehtanjem ne smeš obremenjevat. Ampak par dni moram malo bolj spremljati, koliko poje, potem pa bom itak preveč lena postala, da bi ga ves čas tehtala. user posted image Smo že čisto na začetku v 1. mesecu imeli iste probleme, sem ga mogla tehtat pred in po obroku. Sem to pridno počela 3 dni, potem pa samo še tehtala 1× zjutraj, da sem videla dnevni prirastek, potem pa samo še 1× tedensko.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 241
23.12.2008 7:46:34   
naty13
Današnje obmesečnice:
user posted image

tinka14 - NEJC

Čestitke za 4 mesece!

user posted image  
Današnji rojstni dnevi:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 242
23.12.2008 7:49:36   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Tejka si jo pozabila skuhat. user posted image

Ups.

gajka, tudi mene niso nikoli opozorili, da bi lahko bil urinoinfekt.

Naty, piškoti mene danes čakajo. Pa jih bom delala sama. Sem peljala Evo v vrtec.

No, zdaj pa ta drug otrok

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 243
23.12.2008 7:50:03   
tejkaz

user posted image

tinka14 - NEJC

Čestitke za 4 mesece!

user posted image  
Današnji rojstni dnevi:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 244
23.12.2008 8:27:01   
tejkaz
Tinka14, zate. Pa ostale lahko tudi pogledate user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 245
23.12.2008 8:27:48   
anita goitan
jutroo
mi tud še kar spali, povdarek je na še kar, je pa dve rundi spala v svoji postelci.

Megla, spet..
pa v Tuš morve, včer so naju že pr govejem stegnu nategnili, pa jim je moj zagrozil z inšpekcijo..dns pa na računu spet vidm eno..jaoooo trgovci

se beremouser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 23.12.2008 8:29:06 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 246
23.12.2008 8:55:45   
anita goitan
anita goitan - od kje izraz : bo v hrbtu začelo pečt kot žerjavica, mleko se bo prilagodilo. Mene res obcasno ful boli hrbet in pece, pece... po moje je res od mleka :)

men je to babca omenila ko sem ji potožla da me tako žge zad za modrcem,  pa na forumu o Dojenju na med.over.net sem tud čitala

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 247
23.12.2008 9:21:28   
anita goitan
Sabina, Jurij in Leni
http://bibaleze.si/clanek/starsi/bozicni-intervju-sabina-kogovsek-in-jurij-zrnec.html

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 248
23.12.2008 9:33:33   
dojenč
jutro.pa naj kdo reče če mi nimamo smole.kot veste sma se z mojim dragim in hčerkico pred 5 meseci preselilli, v mansardo pri njem doma, seveda je bilo potrebno vse naredit,.SAJ VESTE DA SEM IMELA PREJŠNJI TEDEN POPLAVO, in kaj zdaj?vceraj sva šla z dragim po nakupe, in SPET.vse nama je poplavlo, vceraj pa vso etažo tako da je njima dol zacelo tečt(drgać sploh nebi vedeli)TAKOJ SMA ŠLA DOMOV, IN SKORAJ ME JE KAP.vse čisto vse prostore je poplavlo,in zdaj samo čakam da mi parket gor dvigne(uničen je ša že)sem takoj klicala izvajalca, sploh se ni javo, potem sem še klicala policijo, oni pa nič nimajo s tem,user posted image user posted image tak sem žalostna da to ni res,danes paspet perem, pa še verjetno bom dva dni skupuser posted image slab zacetek praznikov.tolažim se pas tem da smo vsi zdravi in srečni pa da smo skup

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 249
23.12.2008 9:35:44   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

jutro.pa naj kdo reče če mi nimamo smole.kot veste sma se z mojim dragim in hčerkico pred 5 meseci preselilli, v mansardo pri njem doma, seveda je bilo potrebno vse naredit,.SAJ VESTE DA SEM IMELA PREJŠNJI TEDEN POPLAVO, in kaj zdaj?vceraj sva šla z dragim po nakupe, in SPET.vse nama je poplavlo, vceraj pa vso etažo tako da je njima dol zacelo tečt(drgać sploh nebi vedeli)TAKOJ SMA ŠLA DOMOV, IN SKORAJ ME JE KAP.vse čisto vse prostore je poplavlo,in zdaj samo čakam da mi parket gor dvigne(uničen je ša že)sem takoj klicala izvajalca, sploh se ni javo, potem sem še klicala policijo, oni pa nič nimajo s tem,user posted image user posted image tak sem žalostna da to ni res,danes paspet perem, pa še verjetno bom dva dni skupuser posted image slab zacetek praznikov.tolažim se pas tem da smo vsi zdravi in srečni pa da smo skup

čak, halo a spet kašna cev počla???

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?