K_a_t_j_a
|
Erin ja mislim, da bom kar kupila spalno vrečo, bo najbolj pametno. Pa , da ne bo treba it nosa rezat. To more pa res bolet. Tudi meni se včasih naredi podkožni mozolj in vem kako to boli, tur je pa itak še hujš. bella02 sem vesela, ker se spomiš name. Včasih je Jan kar naporen, pa še sama sem zdaj kar veliko doma, ker v gostinstvu zdaj najbolj delajo. Sploh prejšnji teden, ko je bil vzunaj dež. Sandra123 ti si kar privošči na dopustu, tvoj vas pa naj razvaja. Si zaslužiš dopust! Zoja Miša čimprej se pozdravi! Pa ne imet takih črnih misli! Ti si SUPER MAMICA!! Čestitke Ivanu od cebrce za 5 mesecev! gajka Res vse pohvale, ker si tako vztrajna in ti verjamem, da ti je hudo glede tega hranjenja. Pa še na dieto si šla pa da si tako močna. Te so samo zate Jaz te že skoz občudujem, ker si tako vztrajna. Na tisti sliki je pa g faca Rok! A tisto flaško pa bi neža7 lepe voščilnice!! Pridna! tejkaz bom probala narest, to kar si napisala. Upam, da mi uspe. majči22 zelo lepa smrekca! Tudi mi smo jo danes postavili, ker je moj danes doma, potem pa bog ve kdaj bo spet. Vilika Tudi jaz bi se isto počutila, če bi meni Jan padel dol. Pa jaz bi bla čist fertik. Sej Vidu pomoje ni nič glede na to, da praviš da se smeji in se normalno obnaša kot ponavadi, sam ustrašil se je tako. iva77 ooooo, kje pa ti hodiš? Oglasi se še kaj! betty tudi našemu ni všeč oblačenje, spolh majčka, bodi, pajac... Mislim, da se veliko otrok ne oblači rado. Po moje je to čist normalno. nyna naj se mala čimprej pozdravi No pa še mi. Na današnjih testih je bil Jan zelo priden, kljub čakanju, pa je napisano na vabilu bodite točni, pol pa čakaš še eno uro, pa druge naprej vzamejo, ko imajo pozneje uro, ko ti... V glavnem Janu so naredili teste na rokici in je alergičen na jajca in čist rahlo na KM. Tako, da moramo začeti z Alernovo, jaz si bom pa nehala pumpat, ker brezveze, da grem zdaj za 150-200 ml na eno hudo dieto, ker nebi smela nič kar je iz kravjega mleka, pa četudi je čisto rahlo alergičen, pa tudi vse kar je iz jajc nebi smela. Je pa zgleda tole dedno, ker je bil njegov dedi alrgičen na jajce. Baje to izzveni do treh let. Sem kar malo , ampak drugače je pa hvalabogu zdrav fantek. Ga je še P, tam pregledala, bitje srčka, dihanje, uho, grlo...Vse je bp. Če katera hoče Milumil2 450 g ga podarim.