Zoja Miša
|
Jao, končno mi je uspelo, da vas pozdravim, kakor se spodobi. Danes pa res cel dan, kar nekaj. Sem po mailu voščilnice pošiljala (ja, sem bolj moderna ) in darila zavijala, pa na sprehodu sva bili. Keksov nisem pekla. Naty, svaka ti čast, da pri 2 otrocih ti še to uspe! In sem vesela, da v nesreči ni bilo kaj hujšega! zate in za tvojo familijo Drugače pa jaz nisem bolana , zdrava pa tudi ne . Me grlo peče, najbolj ponoči. Nekaj mi iz nosa curlja in glas imam šarmanten , glava me boli vsake toliko...no, pa dokler ni hujšega, bo. Hvala Erin in Anderjaboris, ker vprašata. In Naty, ker me pogreša . In Erin, sem dobila knjigici! Jupiii, po pravici, nisem je še dobra uspela pogledati in moram jih iti jutri še plačati . Sem mislila, da plačam poštarju, pa moram iti na banko, ker nimam klika (pozabila geslo ). Ja, pa včeraj sem zvečer vseeno šla na večerjo z našo firmo. So me prepričali in ni mi žal, je prav pasalo in sem se nasmejala. Pa direktor mi je parkrat povedal, da me pogreša, pa sem kar malo zrasla. Za mojo samozavest je to super! In to sem potrebovala glede na mojo čudno voljo zadnej 2 dni. Majči, lepa jelka! Katja, hvala, ker si prebrala moj zjamran post in mi namenila lepe besede! In upam, da alergija izzveni! Vilika, sem se zgrozila ob tvojem postu in se zamislila, ker moja previjalna je visoka in sem ravno danes sem šla po telefon, trapa babja, ker Kaja Lina se že ful kotali okoli. Čeprav, ko je enkrat na trebuščku, se ji še ne uspe čisto prevaliti nazaj na hrbet! Važno, da je z Vidom vse o.k.! Pa nič se preveč obremenjevati, saj vse delamo napake. En velik zate. Krysia, Rok bo lepo zrastev, boš videla. Luškan je Rok! Anita, mi zaspimo kakor kdaj. Največkrat pa na rokah ob hranjenju. Se nič s tem ne obremenjujem, enkrat bo že. Spi pa drugače sama v postlici in tudi ponoči povečini zaspi, ob zvezdici zaspanki, sama. Ker se nahranima, jaz si potem grem pumpati in ni drugega, kot da jo dam v postlico. Čestitke Nejcu in Čenjici! Tejkaz, Jaša je pravi korenjak. Nima mišelink, tako kot naša babnca ne. Bodo športniki, ne? Dojenč, mislim...nimam besed Sayuri, želim ti, da jutri ne boš več zoperna. In da si malo oddahneš. Ryssa, res te razumem, pri meni je velikokrat tako, da bi včasih pumpo najraje v steno zabrisala! Si mislim, pa kaj hudiča ima otrok od tega, če joka, jaz pa mu dopovedujem, da pumpam zanjo?! Ampak saj verjetno je prav tako. Še kakšen mesec, pa bo! A ja, ob tem pa še, kako pa potem nehaš pumpati? Mislim, kar takoj verjetno ne presahne?! Si spumpaš samo malo, verjetno.... Erin, pozdravite se in za Tilna, in upam, da res niso ušeska. To boli ko hudič, mene so ful prebolela, ko sem bila otrok. Miškolinček, da se vam situacija čim prej izboljša! Bella, kje si? No, kolikor toliko sem pokomentirala, se mi zdi. Upam, da nisem kaj zgrešila. Jutri je tudi zadnjič v službi to leto. Itak se mi zdi, da bomo te praznike aktivne, kot med vikendi. Mi se bomo malo potepali, tako enodnevni izleti bodo. Za novo leto bomo pa doma, je tako najbolj kamot! No, se beremo. Nočka! Božiček v nizkem štartu za jutri