Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 8:55:24
|
|
|
|
Krysia
|
Dobro jutro in hvala za kavo ... Samo na hitro, danes bo bolj pester dan ... spali super, ko smo zaspali... ampak do 23h smo nekaj komentirali pa sitkali, pa je bil tako zaspan, da nič ni mogel, ampak spat pa ne ... No, je pa zjutraj potegnil do pol sedmih, pa zdej spet spi ... erin, upam, da niso ušesa. Tud jst mam slabe spomine na bolečine v ušesih iz otroštva. Čist nč fajn niso te stvari ... en za vaju s Tilnom ... TIA, vse najboljše ob obmesečnici! Tejkaz, ne bit tko pridna, no ... men nič ne znese, ti pa vse narediš. Bravo! Mi smo sicer voščilnice poslali že prejšnji teden. Smo odtisnili Rokovo roko gor, pa smo imeli vse modro po mizi, da o Roku in njegovih oblačilih ne govorimo ampak je blo zabavno ... Aja, sorry, da sprašujem, sam me res zanima: kolk tehta tvoj Jaša (tko približno)? Bella, lepo da si se oglasila ... jst bom tud dans zvečer gledala lučke na jelki, pa tud če ne bo vse tipitopi pospravljeno ... gremo pa k "polnočnici" ob 18h - za otroke. Sam vprašanje, če bomo prostor dobili, baje da je ful gužva ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 9:08:03
|
|
|
|
ozziebo
|
Pozdravček še od mene! Tejka, si pridna, ko misliš še tolk narest! Jaz moram še samo darila zavit, pa večerjo skuhat, pa je dovolj za danes! Ne vem, koliko bom kaj z vami , ker moj še jutri dela, potem pa je do 5.1. doma, juhuuu, pa malo se bomo potepali... LEPE PRAZNIKE VSEM!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 9:11:03
|
|
|
|
dojenč
|
KAKO SI NAJ POMANJŠAM SLIKO KI BI JO RADA IMELA KOT PROFIL
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 9:14:57
|
|
|
|
ozziebo
|
tIA, VSE NAJ NAJ!!!!!!!!!!! Zoja Miša, pozdravi se! Dojenč , naj ti dobro popravi napeljavo! Katja, moja tudi zadnje dni samo nekaj cepeta, pa rita(če je na ležalniku, se odriva in dviguje ritko) pa godrnja zraven, na rokah pa kot bubica.... Erin, upam, da je Tilen bolje! Anita, kako ste spali?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 9:19:04
|
|
|
|
anita goitan
|
jutro čitam da ste ene že ful naspidirane moj šel turno smučat Vrh Korena, kao za kondicijo, ok naj mu bo me2 mal tečnarie, potem mal opravkov, jutri mogoče gremo vsi3 v Vipavo..zvečer oz popoldan je otroška polnočnica, mogoče celo gremo Spali še kar, še kar... ne ljubi se mi pisat šibam
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 9:22:04
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč KAKO SI NAJ POMANJŠAM SLIKO KI BI JO RADA IMELA KOT PROFIL v shrani.si
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 9:33:14
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Dejansko koliko spanja pa rabijo tile naši malčki?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 9:38:28
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Tejkaz, Jaša je pravi korenjak. Nima mišelink, tako kot naša babnca ne. Bodo športniki, ne? A moj potem ne bo??? Bo pa suma borc
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 9:39:30
|
|
|
|
Erin
|
Današnje obmesečnice: čipka - TIA Čestitke za 4 mesece!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 9:44:20
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Na kosilo gremo v Medvode Tako sem si želela da bi bili samo doma, pa se je moj odločil drugače. Tole me je zmotilo, da ne moram, da ne bi napisala, zakaj se nista odločila skupaj, upam, da ne zameriš. čipka - TIA Čestitke za 4 mesece! Vilika, važno, da je z Vidom vse o.k. Ti pa si nehaj očitati! Krysia, uživajte na polnočnicah! Pa Roka dobro obleči, mene v cerkvi vedno zebe. Erin, hvala. Pa saj naša spi nekako tako. No, potem ima pa samo bioritem tak kot mami (nočna ptica ) Je Tilen bolje? Uspelo mi je posesati in potleh pobrisati . In čestitke napisati. Pikica se je ta čas igrala v postelci, potem sva šli jest in mi je zaspala na rokah, tako da sem jo mogla položit, ker je bila čista koma . Sploh se še nisva previli danes Vprašanje: ali mislite, da lahko gremo v teh dneh okoli 16h v Lj. skupaj? Jaz bi šla lučke pogledati in malo po sejmu poštefnariti (mi je to tolk fino ), ampak ne bo čara, če bom hčero in mojega doma pustila . Saj bi princesko dala v kengorujčka, bi jo dobro oblekla in čez dala še vrečo za kengorujčka. Pa ne bi bila dolgo. Kaj menite?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 9:45:24
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Tejkaz, Jaša je pravi korenjak. Nima mišelink, tako kot naša babnca ne. Bodo športniki, ne? A moj potem ne bo??? Bo pa suma borc Kaj se ve, mogoče bo pa novi Primož Kozmos?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 9:45:44
|
|
|
|
Erin
|
Vilika za stojkota Mi smo imeli mirno noč HB. Zvečer je malo pojokcal vsake toliko, ušesek ga ne boli..vsaj ko jaz tam pritiskam, kako ga je pa una P šlatala da ga je tam bolelo pa tudi ne vem. Tako da je spal od cc. 21.15 pa do 8.15. Hvala vsem za lepe želje. So pomagale.. No zej pa sitkamo tukaj ..ga moram dat spat..igračke niso več dovolj dobre..mora on jošk začutit pa pade v minuti dol Uf..s tem bodo še problemi
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 9:46:52
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Tejkaz, Jaša je pravi korenjak. Nima mišelink, tako kot naša babnca ne. Bodo športniki, ne? A moj potem ne bo??? Bo pa suma borc Kaj se ve, mogoče bo pa novi Primož Kozmos? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Bo plavanje treniral, sem se že odločila..mam Rad. plavalni klub 150m stran..tam fajn plavalce delajo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 9:53:50
|
|
|
|
anita goitan
|
Vprašanje: ali mislite, da lahko gremo v teh dneh okoli 16h v Lj. skupaj? Jaz bi šla lučke pogledati in malo po sejmu poštefnariti (mi je to tolk fino ), ampak ne bo čara, če bom hčero in mojega doma pustila . Saj bi princesko dala v kengorujčka, bi jo dobro oblekla in čez dala še vrečo za kengorujčka. Pa ne bi bila dolgo. Kaj menite? ja zakaj pa ne , ma voziček sabo jo daš notr in uživaš, sej to greš zae, njej prou dol visijo lučke , no mal jo že zanima, sm včer vidla k sem na terasi okrasila kar magnolijo, uau se lepo sveti. Mi2 ne glede na T in vreme, no razen res hudih odstopanj, jo dava v voziček, imava zimsko vrečo in čao
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 9:54:31
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Tejkaz, Jaša je pravi korenjak. Nima mišelink, tako kot naša babnca ne. Bodo športniki, ne? A moj potem ne bo??? Bo pa suma borc Kaj se ve, mogoče bo pa novi Primož Kozmos? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Bo plavanje treniral, sem se že odločila..mam Rad. plavalni klub 150m stran..tam fajn plavalce delajo U plavalci dobro izgledajo.... Sicer pa tudi Primož ni kar tako. Veš kaj, tvoj fant bo fejst, pa kakor koli bo! Ušeski so o.k.?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 9:56:22
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Vprašanje: ali mislite, da lahko gremo v teh dneh okoli 16h v Lj. skupaj? Jaz bi šla lučke pogledati in malo po sejmu poštefnariti (mi je to tolk fino ), ampak ne bo čara, če bom hčero in mojega doma pustila . Saj bi princesko dala v kengorujčka, bi jo dobro oblekla in čez dala še vrečo za kengorujčka. Pa ne bi bila dolgo. Kaj menite? ja zakaj pa ne , ma voziček sabo jo daš notr in uživaš, sej to greš zae, njej prou dol visijo lučke , no mal jo že zanima, sm včer vidla k sem na terasi okrasila kar magnolijo, uau se lepo sveti. Mi2 ne glede na T in vreme, no razen res hudih odstopanj, jo dava v voziček, imava zimsko vrečo in čao Pa kaj vem z vozičkom tam vijugati, ko je ful gužva...zato sem mislila z kengorujčkom it. Drugače pa maš prav, čim manj komplicirat, ne?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 9:57:23
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Še 13 posto
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 9:59:31
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Vprašanje: ali mislite, da lahko gremo v teh dneh okoli 16h v Lj. skupaj? Jaz bi šla lučke pogledati in malo po sejmu poštefnariti (mi je to tolk fino ), ampak ne bo čara, če bom hčero in mojega doma pustila . Saj bi princesko dala v kengorujčka, bi jo dobro oblekla in čez dala še vrečo za kengorujčka. Pa ne bi bila dolgo. Kaj menite? ja zakaj pa ne , ma voziček sabo jo daš notr in uživaš, sej to greš zae, njej prou dol visijo lučke , no mal jo že zanima, sm včer vidla k sem na terasi okrasila kar magnolijo, uau se lepo sveti. Mi2 ne glede na T in vreme, no razen res hudih odstopanj, jo dava v voziček, imava zimsko vrečo in čao Pa kaj vem z vozičkom tam vijugati, ko je ful gužva...zato sem mislila z kengorujčkom it. Drugače pa maš prav, čim manj komplicirat, ne? ja sej jo pa daš v pajaca Joj sm mal jezna, moj šel pazi:kondicijsko na Vrh Korena, me2 pa doma, sej jaz sm itak spočita k sem na porodniški , mah ok dns je oz bo Sv.večer in ne bom se kregala, in če bo vse posreči gremo k otroški polnočnici
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 10:06:37
|
|
|
|
Maja T.
|
DRAGE AVGUSTOVKE ŽELIM VAM VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 10:09:04
|
|
|
|
Erin
|
Evo...mišek mali spi... ZojaMiša - očitno ga ušeska ne bolijo ali pa če ga le malo...ne vem no...ko probavam meni nič ne joka tako kot je P tako da predvdevam da ga ne.. Če ga pa ne pa ne bom dajala antibiotika, še dobro da mu ga še nisem dala...naj se mu naravni obrambni mehanizem okrepi. Uf..skori bi pozabla..moram jaz antibiotik vzet...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 10:12:49
|
|
|
|
Erin
|
Evo punce...samo za vas:
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 10:15:43
|
|
|
|
anita goitan
|
Lepe praznike vsem avgustovkam, vaša Zoja
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 10:46:42
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Lepe praznike vsem avgustovkam, vaša Zoja Ja, Zoja, hvala, res si prijazna . Tudi tebi!!! Anita, tega tvojega hiperaktivnega možeka pa malo v red spravi.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 10:50:55
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Ko prižgejo božične se luči, vsak v srcu si nekaj zaželi. Naj Božič bo prijazen,naj bodo prijazni v njem ljudje, naj misli bodo iskrene in veselo bo srce. So dnevi in trenutki polni sreče in miline ko v radosti oči zapremo in si tiho zaželimo, da ne mine. Vesele Božične in novoletne praznike! Punce lepo praznujte! Dajte si pustiti malo strečt!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 24.12.2008 11:02:42
|
|
|
|
anaya
|
Evo tudi Nelči Vam želi VESEL BOŽIČ
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......