sayuri
|
Jutro. DAnes sem zoprna. Tečna. Verjetno se je vsega preveč nabralo. Imela bi dan samo zase, da bi šla ven in me ne bi blo cel dan domov. PA ni izvedljivo. Tko bom doma čakala, da me zoprnost mine. NAša noč ok. 2x hranjenje Lovro, 1x Zara. Lovro je od treh naprej spal pri meni, ker sem milijonkrat vstala za popravljanje dude. Zvečer imamo grozne probleme zaspat. Lovro tko vpije in kriči, da me je včeraj spravil ob živce. Čist zares. Sem se potem zaprla v Filipovo sobo, kjer sva risala. Enostavno nisem več vedela, kaj naj naredim. Drl se je od šestih do pol devetih. Čist hripav je bil že. Pa to ni bil jok. Ampak prav tisto izkoriščevalsko dretje. PA čist je naspidiran zvečer...sploh se ne more umirit. V posteljici protestira, meče dudo na vse strani, kriči, vpije... Tko sem bila utrujena, ko je zaspal, da sem od hudega tud jaz . Potem sem pa zaspala na kavču in pojma nimam, kdaj sem se premaknila v posteljo. Erin jaz se bom borila z recimo 8 kg. DA pridem malo pod prednosečniško težo. Sem se ločevalne do sedaj lotila 3x. Vedno zaradi čiščenja telesa. PA sem zdržala do vodnega dne -tam okrog 28 dni se mi zdi. Tokrat želim iti dlje. Zato mi je všeč, da nas je enkaj akterk tudkaj. Bomo svetovale ena drugi, pa jedilnike sestavljale . NAs bojo imele ostale avgustovke vrh glave. Am...kdaj pa začnemo? Ne lih 1.1., a ne? Mogoče s ponedeljkom po 1.1.? Katja joj, še en alergik. Bo pa izzvenelo tole. Samo kar ne morem verjet, koliko je teh alergij, no!. En obječek za tvojega Jana. kaja02 objemček tudi za tvoji punci Naj se čimprej pozdravita Vilika mi je kar kurja polt šla po telesu, ko sem brala, kako je Vid padel. Bošček mali. Nikar si ne očitaj, ker to se zgodi v sekundi. HB ni nič hujšega. Tko, kot je rekla tejkaz, je potrebno biti pozoren na bruhanje po padcu. Je pa meni Filip tudi padel iz previjalne pri treh mesecih. Sem mislila, da me bo kap. Tako, da vem, kako se počutiš. En objemčekl tudi zate in za Vida Današnje obmesečnice: tinka14 - NEJC Čestitke za 4 mesece! Češnjica - vse najboljše za rojstni dan! anita sem prebrala intervju Zrnec. luštni so. dojenč pismu, si sploh ne predstavljam tole s poplavo Naty, že iz sprehoda? Ni blo nč mrzlo? Mi se bomo kasneje odpravili.... Tudi pri nas je sonček že od zjutraj Včeraj smo bili skor 3 ure zunaj na sončku. Sem jo peš mahnila do mojih domov. Je kar lepa tura. Potem sva se tam pa še z mami sprehajali. Super je blo. Grem zdaj darila zavijat...
|