|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
23.12.2008 9:39:35   
anita goitan
user posted image user posted image jaz mam monologe, grem čaw

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 251
23.12.2008 9:57:25   
majči22
Dobro jutro! Noč kot ponavadi, nič spremembe. Danes gremo tudi na sprehod, saj imamo spet prekrasen dan.

No pri nas jo pa tehtam dokaj redno, skoraj pri vsakem obroku, če se spovnem,vendar čist iz firbca koliko poje. Drugače pa ne računam koliko poje čez cel dan. Pa enkrat tedensko jo stehtam-slečeno.

IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

jutro.pa naj kdo reče če mi nimamo smole.kot veste sma se z mojim dragim in hčerkico pred 5 meseci preselilli, v mansardo pri njem doma, seveda je bilo potrebno vse naredit,.SAJ VESTE DA SEM IMELA PREJŠNJI TEDEN POPLAVO, in kaj zdaj?vceraj sva šla z dragim po nakupe, in SPET.vse nama je poplavlo, vceraj pa vso etažo tako da je njima dol zacelo tečt(drgać sploh nebi vedeli)TAKOJ SMA ŠLA DOMOV, IN SKORAJ ME JE KAP.vse čisto vse prostore je poplavlo,in zdaj samo čakam da mi parket gor dvigne(uničen je ša že)sem takoj klicala izvajalca, sploh se ni javo, potem sem še klicala policijo, oni pa nič nimajo s tem,user posted image user posted image tak sem žalostna da to ni res,danes paspet perem, pa še verjetno bom dva dni skupuser posted image slab zacetek praznikov.tolažim se pas tem da smo vsi zdravi in srečni pa da smo skup

Ja šit! Katastrofa! Ne bi ibla v tvoji koži, ker vem da je to en navaden k....!
Kaj se je pa sedaj zgodilo, da je bila voda povsod? Če veš kje je izvajalec doma pojdi kar do njega in ne biti nič prijazna, vsaj jaz nebi bila. Ker to pa niso heci.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 252
23.12.2008 10:01:25   
naty13
Mi3 iz sprehoda. Je Jošt spančkal 45minut v vozičku. Mi2 z Nejcem sva piškote dokončala in še en stroj cunj dala prat. user posted image

Dojenč user posted image user posted image user posted image

Vilika user posted image user posted image user posted image  Upam, da ste noč mirno preživeli. user posted image

Kje je danes Zoja Mišauser posted image

Anita matr zadnje čase samo še folk natuser posted image . Važno, da vsak za svojo rit skrbi. Grrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image  Kam smo prišli. user posted image user posted image user posted image  za Zojo in samostojno spanje. Počasi bo tudi cela noč prespana na svoje. user posted image

pa pa

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 253
23.12.2008 10:08:37   
anita goitan
naty mate sonček?

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 254
23.12.2008 10:13:22   
sayuri
Jutro. DAnes sem zoprna. Tečna. Verjetno se je vsega preveč nabralo. Imela bi dan samo zase, da bi šla ven in me ne bi blo cel dan domov. PA ni izvedljivo. Tko bom doma čakala, da me zoprnost mine.

NAša noč ok. 2x hranjenje Lovro, 1x Zara. Lovro je od treh naprej spal pri meni, ker sem milijonkrat vstala za popravljanje dude.
Zvečer imamo grozne probleme zaspat. Lovro tko vpije in kriči, da me je včeraj spravil ob živce. Čist zares. user posted image  Sem se potem zaprla v Filipovo sobo, kjer sva risala. Enostavno nisem več vedela, kaj naj naredim. Drl se je od šestih do pol devetih. Čist hripav je bil že. Pa to ni bil jok. Ampak prav tisto izkoriščevalsko dretje. PA čist je naspidiran zvečer...sploh se ne more umirit. V posteljici protestira, meče dudo na vse strani, kriči, vpije... Tko sem bila utrujena, ko je zaspal, da sem od hudega tud jaz user posted image . Potem sem pa zaspala na kavču in pojma nimam, kdaj sem se premaknila v posteljo.

Erin  jaz se bom borila z recimo 8 kg. DA pridem malo pod prednosečniško težo.user posted image Sem se ločevalne do sedaj lotila 3x. Vedno zaradi čiščenja telesa. PA sem zdržala do vodnega dne -tam okrog 28 dni se mi zdi. Tokrat želim iti dlje. Zato mi je všeč, da nas je enkaj akterk tudkaj. Bomo svetovale ena drugi, pa jedilnike sestavljale user posted image . NAs bojo imele ostale avgustovke vrh glave. Am...kdaj pa začnemo? Ne lih 1.1., a ne? Mogoče s ponedeljkom po 1.1.?

Katja joj, še en alergik. Bo pa izzvenelo tole. Samo kar ne morem verjet, koliko je teh alergij, no!. En obječek za tvojega Jana.user posted image
kaja02 objemček tudi za tvoji punci user posted image  Naj se čimprej pozdravita
Vilika user posted image  mi je kar kurja polt šla po telesu, ko sem brala, kako je Vid padel. user posted image  Bošček mali. Nikar si ne očitaj, ker to se zgodi v sekundi. HB ni nič hujšega. Tko, kot je rekla tejkaz, je potrebno biti pozoren na bruhanje po padcu. Je pa meni Filip tudi padel iz previjalne pri treh mesecih. Sem mislila, da me bo kap. Tako, da vem, kako se počutiš. En objemčekl tudi zate user posted image  in za Vidauser posted image
Današnje obmesečnice:

user posted image

tinka14 - NEJC

Čestitke za 4 mesece!

user posted image

user posted image Češnjica - vse najboljše za rojstni dan! user posted image

anita sem prebrala intervju Zrnec. luštni so. user posted image  
dojenč user posted image user posted image user posted image pismu, si sploh ne predstavljam tole s poplavo user posted image
Naty, že iz sprehoda? Ni blo nč mrzlo? Mi se bomo kasneje odpravili.... Tudi pri nas je sonček že od zjutraj

Včeraj smo bili skor 3 ure zunaj na sončku. Sem jo peš mahnila do mojih domov. Je kar lepa tura. Potem sva se tam pa še z mami sprehajali. Super je blo.

Grem zdaj darila zavijat...

Neposredna povezava do sporočila: 255
23.12.2008 10:14:06   
ozziebo
Sem še med živimi user posted image , samo Lara je spet ful prehlajena, pa non stop pucam nosek, pa kar nič ji ne paše user posted image .

Vilika, me je bilo kar groza, jaz tudi tamalo včasih pustim na postelji, sem se kar zamislila.

Anita, glede spanja sem ti hotela že včeraj napisat: meni se zdi fajn, da je ponoči v spalni vreči, ker jo potem ne odložiš v mrzlo posteljo, ampak ostane lepo na toplem, Sicer pa ti z mojimi izkušnjami težko kaj pomagam, ker moja še vedno zaspi na joški, samo zadnje dva tedna jo vedno, ko neha jest, ko samo še malo sesa za crkljanje odložim v posteljo. Prvič je tulila, kot bi jo iz kože slačil več kot uro, zdaj pa samo še malo zagodrnja. Če pa joka, sem pa ves čas pri njej, pa jo božam po glavici, pol pa grejo učki kar skup.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 256
23.12.2008 10:15:58   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image

tinka14 - NEJC

Čestitke za 4 mesece!

user posted image

Se pridružujem!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 257
23.12.2008 10:22:23   
tejkaz
Če ima katera preveč časa:

http://heliopolis.si/blog/

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 258
23.12.2008 10:22:24   
anita goitan
sayuri te razumem glede spanja, glede tega da bi rada kam šla-sama, mela mal miru..vse razumem,  jaz sm šla sama edin do zobarja in h frizerju, še to sm mu jo prej na hitro nafutrala da bo zdržla tisti dve urci, moj pa v skjrbeh kaj bo če bo...user posted image , sam pr teb je vse to multiplicirano, ma veš je pa tud sreča potrojenauser posted image , ma sej ti to dobro veš... škoda da nism bližje Ribnce bi pršla zdej na kafje

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 23.12.2008 10:23:01 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 259
23.12.2008 10:24:23   
naty13
Tejka jaz sem delal po receptu moje babice:

350g moke - mora bit ostra in ne navadna
60g surovega masla
20g margarine
1 jajce
5 žlic mrzlega mleka (jaz sem dala kakšno več)
1 žlica limonine lupine (daj samo za okus9
100g sladkorja
1 pecilni p.
1 vanilijin slad.

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 260
23.12.2008 10:25:11   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

naty mate sonček?

Jaaaaaaaaa in lep pogled na Storžič, ki je zasnežen in obsijan s soncem

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 261
23.12.2008 10:26:02   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Tejka jaz sem delal po receptu moje babice:

350g moke - mora bit ostra in ne navadna
60g surovega masla
20g margarine
1 jajce
5 žlic mrzlega mleka (jaz sem dala kakšno več)
1 žlica limonine lupine (daj samo za okus9
100g sladkorja
1 pecilni p.
1 vanilijin slad.

kako se priponko tuki objavi, mam kup receptov za piškoteuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 262
23.12.2008 10:26:30   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

naty mate sonček?

Jaaaaaaaaa in lep pogled na Storžič, ki je zasnežen in obsijan s soncem

a ma dej nouser posted image , važičkauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 263
23.12.2008 10:26:56   
tejkaz
Lahk mi jih po mailu pošlješ. Naslov na ZS

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 264
23.12.2008 10:27:51   
naty13
Sayuri sem tudi Nejca oblekla v kombinzjonček, pa sonček je bil in je bilo prav fajn na luftu. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 265
23.12.2008 10:29:10   
tejkaz
Šibava midva. Imava en kup opravkov.
Lep dan

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 266
23.12.2008 10:43:58   
andrejaboris

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image

tinka14 - NEJC

Čestitke za 4 mesece!

user posted image

Se pridružujem!

Jaz tut!!

Hoj babike.

Za nami taka šit noč. Hvala bogu da vsaj Lan spi celo noč kot top. Enej pa je od 8.30 - 8.00 4 x vmes jedo. Ponoči je kot da že 200 let ni jedo podnevi pa zdrži tut 4-5 ur brez. Nič mi ni jasno. No upam, da bo kmalu bolje. Mleko mi teče v potokih, pa če se tak redi je verjetno tut nasitno. Ne vem več kaj naj. Eh bo že.

Sayuri vem kako se ppočutiš. Vedno ko sem že čist hin se spomnim tvoje zgodbe o tem, kak so zdaj še otroci z nami, ko pa bodo 18 pa ne bomo vedli ki so... Pa mi pomaga. Pošiljam tiuser posted image user posted image user posted image user posted image , da bo kmalu bolje!!!

Zoja miša si zdrava??

Vilika
ne se sekirat. Meni je Lan tut 2x s postle pado tam nekje pri 4 mesecih, pa je HB vse vredu. Glavno da je z Vidom vse ok. Otroci so bolj trpežni kot mi mislimo. Sem pa bla jaz tut takrat vsa iz sebe in bi tdaj tut bla. Pocartajta se!!!

Anita mene tut pune žge odzadaj. Zdaj od nesreče pa me še full boli. "Jupi".

Punce ne se sekirat s kilažouser posted image . Jaz sem se pri Lanu full, pa je vseeno zrasto in lepo napreduje... Saj vem, da je težko, samo vržite te vage stran in se ne obremenjujte z vsakim gramom. Eni grejo več eni manj gor. Zrastejo pa vsi!!! Če user posted image lepo papajo ni panike, pa tut če en dan več en dan manj.

Grem kuhat. Tistano kislo zelje in pečenice. Taka domača kuhna bo dansuser posted image user posted image .

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 267
23.12.2008 10:51:45   
naty13
Andrejaboris a  lahko pridem k vam na kosilo user posted image  Mjamsi

Matejchi kam si se pa ti skrilauser posted image  A slabo beremuser posted image

Anita še meni pošlji recepte prosim, ti pošljem ZS. user posted image

pa pa

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 268
23.12.2008 11:02:08   
Zoja Miša
Še sem tu. Mau zaostajam. Preberem in se javim kaj tekom dneva.
Imam še veliko za postoriti, voščilnice napisati, darila zaviti...uh.user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 269
23.12.2008 11:13:19   
Ryssa
Čestitke Nejc za 4 m in Češnjica za RD user posted image user posted image

Joj, jaz bi tudi včasih kr šla nekam, sama. Odkar se je Lan rodil še nikjer nisem bila sama, ok enkrat za ca 1 urco po opravkih pa še to s skrbmi. Kr ne upam ga pustit v varstvu user posted image Moj edini "čas zase" je tole pumpanje za računalnikom, pa še to imam varuško zraven prižgano - se pravi da ni popolni mir.

Pa še nekaj, kok mene vedno "štrafa" če neki rečem ali napišem. Sem včeri napisala kako otrok ne zna izsiljevat in da potrebuje bližino in da ne morem bit jezna če me hoče blizu.... Pred pol ure sem bila jezna, da se mi je kadilo iz glave. Ob živce me je spravil z dretjem. Ne vem kaj mu je bilo.
Pa ravno si nastavim pumpo in začnem in evo histerično dretje, grem tja mu dam dudo, čajek, kapljice na dudo in je mir, pridem nazaj sem, nastavim pumpo in evo znova in ponovi vajo vsaj 30 krat user posted image
Problem je ker si moram dopoldne obvezno sčrpat in takrat mora spat, včasih z lahkoto zaspi, včasih je pa drama. Tak me je spravil ob živce, da sem si že rekla da ne bom več pumpala.
Sej pa nisem dobra mama ker si pumpam, kvečjemu sem slaba ker silim otroka spat takrat ko noče in ga pustim jokat, in vse to za mleko. Kje je kakšna korist?
Namesto da bi se ukvarjala z njim, čepim tule priklopljena na pumpo.

Mah. me jezi že vse skupaj. Se tolažim da bo jutri boljše user posted image
In itak nimam srca da bi prostovoljno nehala pumpat, dokler bo še šlo bom nadaljevala.
Aja povrh vsega je pa še ati uletel gor k meni da kaj je, da se mali tako dere in da naj ga ven iz postelje vzamem in da naj grema na sprehod.
Ja lahko je to reči, prav rada bi šla, pa ne morem. Okoli 12h si lahko privoščiva kakšne pol urce, pa popoldan ko pride user posted image domov.

Eh, sej bo boljše, sem se mogla mal zjamrat.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 270
23.12.2008 11:19:04   
dojenč
VILIKA sem zdaj prebrala tvoj post, ne se sekirat to se lahko zgodi vsakemu izmed nas, bi pa jaz na tvojem mestu vseeno obiskala zdravnika, čisto tako preventivno, za vsak slučaj, saj nimaš kaj izgubit, pridobiš pa lahko marsikaj,bolj boš mirna če ne drugo, kar pojdi.

zdaj pa pričakujem, zlatega vodovodarja, le naj kar pride,....vam povem kaj bo,......

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 271
23.12.2008 11:37:53   
dojenč
MAJCI22-vceri ko sem prišla domov sem ga preklela, nevem kam vse, pol pa sem se mogla zjokat, ker vem kako trdo sma mogla delat,zdaj pa nebi nihce prevzel odgovornosti.cev je počla, tam ko zadnjič, to so vse naspol naredili.saj smo že vceraj policijo klical pa nič, danes pa ko je tast klical šefa pa mu je povedal da smo klicali policijo, pa je rekel, saj nebi rabli, zdaj ob 12ekel da pride,
tast pa tašča pa me ze celo jutro mirita naj bom mirna pa naj nic ne rečem, najraje bi ga v p.... poslala.
za parket sma dala 2000 e, kar pa ni malo, da bi ve vidle kak je uničen.ga bomo po praznikah zamenjali(to sem zdaj zvedla)za popi......ADIJO DOPUST!!!!!!!!!, DOBRODOŠLA POPLAVA

SMISEL ZA HUMOR PA SE IMAM, KO POGLEDAM MOJO PRINCESKO, SE POMIRIM

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 272
23.12.2008 11:40:05   
dojenč
KAJ NAJ KUPIM TASTU IN TAŠČI ZA BOŽIČKA?LANI SMA JIMA KUPILA KNJIGE O DOJENCKIH, TAKO SVA JIMA POVEDALA DA DOBIMO DOJENČKA, KAJ PA LETOS?KUPIM PASJO KNJIGO IN TAKO POVEM DA BOM K HIŠI PRIPELJALA PSA?user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 273
23.12.2008 11:52:43   
anaya
Dobro jutro...

morem pohvalit mojo puperli, ker je zlata. Jaz sem nekaj zbolela in sem jo lepo prosla naj bo pridna. Kot da bi vedela, je spala od 20h do 4.30 (hranjenje) pa potem do 9.30user posted image user posted image user posted image . Sem se zbudlia ZELO naspana in posledično tut dost bolj zdrava. Vsem želim take noči, ker je res fajn....

Dojenc: ne bit mirna glavo mu vtrgaj pa račun za parket pošljiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA VSE SLAVLJENČKE, tako male kot velike.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 274
23.12.2008 12:01:05   
bambi14
Dan,

se oglašam iz dopusta in kaj vidim, babe čveke....sisem vas našla, ker ste šle na novo stran. Pa pojma nimam kaj dogaja- dopusniško pač, tudi dnevnika ne gledam ali kako drugače spremljam kako se vrti svet.
POGREŠAM VAS!

V Strunjanu je čudovito sonce, vsak dan spimo do 9 in se komaj pridevamo do 10 na zajterk(malo sama prej porihtam kot pa skupinsko z user posted image , ker sem že zverzirana on pa študira kaj more še naredit). Elanina čofota v obroču in počasi bo ugotovila, da če brca z nogami lahko priplava k enemu in drugemu- čudovito jo je gledat. Sem pa kupila kopalne pleničke v Mullerju in so ji fil prevelike in s strahom opazujem, da ne bi kaj ven prilezlo-jao bi blo nerodno..

HMMM kaj še naj povem, aja včeraj smo bli v Italiji in smo nakupili božična darila( letos bomo skromni- za vsakega cca.5 eur, razen za domače,...skupaj zapravla 120eur) in sem ugotovila, da se da res dobiti več različnih cunj in še cene se mi niso zdele visoke, glede na izbiro, bo treba še kdaj it v I.

Trenutno smo že bili na kratkem sprehodu po obali, odšli nazaj v sobo in na jošk in sedaj sta oba omagala ,...jaz pa na net v avli hotela.user posted image

Grem vas malo prečekirat, ju3 pa itak odpeketamo v toti naši MB.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?