|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
23.12.2008 14:28:07   
_sanja_*
Zdravo!

Kaj se zdaj to pravi... Nič novih mamic?user posted image user posted image

Jaz vam za lušte pošiljam sliko moje štručke... Mogoče bo kateri pomagalo.
user posted image

Smo pa super. Pridno spimo, jemo, na teži pridobivamo več, kot je treba, s krčki na srečo še nimamo težav. V glavnem... Lepo je!

Tajka, neverjetna porodna zgodba! Res sreča, da si poklicala rešilca. Jaz še pomislila nisem na kaj takega - dobro, da je moj Nal počakal do Puser posted image

*nina*, držim pesti, da ne bo treba na pregled 29.12.user posted image

ninica04... mogoče bo pa ravno na PDPuser posted image

Tiste, ki mislite, da še ne bo nič, ker imate trebuh še visoko... Jaz sem ga mela še 20 min preden sem rodila, otrok se popolnoma nič ni spustil. Do zadnjega trenutka je vztrajaluser posted image

Držim pesti za vse - da bo čimprej in čim lažje.

Vas berem kaj!

Papa

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
23.12.2008 15:52:14   
jesensko listje
Oj!

Tajka tale zgodba je pa res zanimiva!

No, jaz sem tudi s pregleda. Ctg ok, plodovnice še dovolj, MV se krajša, je mehek, odprta sem en prst. Pregled imam v ponedeljek v porodnišnici, če ne bo že prej kaj.

Sanja tvoje dete je pa prav luštnouser posted image !!

Imejte se!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
23.12.2008 18:47:57   
nadya
user posted image iiii Sanja kakšen luštkan fantek user posted image user posted image

Lepo da si se oglasila, pa prid nas še kej pogledat, ker nas je še bolj malo ostalo in rabimo malo vzpodbude user posted image

Pikica T hvala za recept, ga bom že jutri sprobala, če me bojo spet domov naganal iz porodnišnice user posted image

(odgovor članu jesensko listje)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
23.12.2008 21:28:21   
ninica04

Večer...

Jst sem še zmeri tu.... user posted image user posted image user posted image v enem kosu user posted image user posted image user posted image . CTG ni pokazal nič, popadkov nič, mala je spala ko top. Smo jo mogli prav budit. Se je danes ful umirila. Drugače pa sem tako kot vedno, tečna... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
23.12.2008 22:03:26   
nadya
ninica04 sej bo. Sej smo vse na istem. Jaz mam jutri spet pregled pa si kar ne upam upat, da bo kejuser posted image
Tečna sem pa jaz vsak dan bolj....user posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
23.12.2008 23:00:11   
čebeli
Joj, panika...sem šla spat, pa sem že vstala...

Občutek imam, da bo danes ponoči pri nas akcija... ker nekej se trenutno definitivno dogaja...dete nori, ko utrgano, mene pa vmes stiska trebuh in ena taka čudna bolečina čez trebuh in križ šiba, ko elektrika...Hm, trenutno na 10 minut...izgleda, da bom mogla možeka zbudit počas, pol pa gremo.user posted image

Me je kar malo strah, ker se nisem naučila dihat...user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
24.12.2008 0:06:50   
nadya
Oooooooo Čebeli držim pesti da je to to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No punce pa bomo počasi še me na vrsto prišle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
24.12.2008 0:12:01   
*nina*
men se pa zdi, da bo moja mala vn pogledala, skoz mam tak občutek kot da me neki praska po materničnem vratu..tk noter...wa grozen občutek, kot da hoče ona prepikniti svoje bivališče v trebuhuuser posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
24.12.2008 0:14:41   
nadya
No lepo da nisem edini mesečnik na forumu user posted image user posted image

Nina to se tudi men dogaja. Me tok špikne, da mam tak filing da mi bo rokico kar ven porinil spodajuser posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
24.12.2008 0:15:03   
*nina*
tk me je kar malo v paniko spravila zgodba od tajke ki je v rešilcu rodila...

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
24.12.2008 0:16:07   
*nina*
IZVIRNO SPOROČILO: nadya

No lepo da nisem edini mesečnik na forumu user posted image user posted image

Nina to se tudi men dogaja. Me tok špikne, da mam tak filing da mi bo rokico kar ven porinil spodajuser posted image user posted image

ja nekaj takega, najbolj smotano mi pa je ko nevem ali sem kaj odprta ali ne...mah sej bo kak znak da moram it a neuser posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
24.12.2008 0:20:06   
*nina*
prej sem komaj čakala da me kaj zagrabi, no sej tdaj tud...sam me je mal strah ratalo...pa nevem česa...vsega skup, kako bo porod potekal...

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
24.12.2008 0:20:40   
nadya
Nič nej te ne skrbi. Jaz sem že nekej dni 3cm odprta pa ni še nič. Se mi začnejo neki lažni popadki, potem pa vse potihne. Je pa zanimivo, da se vsako noč zbudim z močnimi menstrualnimi krči, pol ko pa vstanem se pa vse neha user posted image user posted image . Mi ni jasno.

Me prov zanima če je šla čebeli v P. Sem ji kar malo fouš user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
24.12.2008 0:21:10   
*nina*
nadya kaj pa še ti budna???živčki živčki a ne

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
24.12.2008 0:24:00   
*nina*
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli

Me je kar malo strah, ker se nisem naučila dihat...user posted image

js tud ne, pol bom pa tam sopihala mal po svoje...se mi bojo še smejaliuser posted image user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
24.12.2008 0:24:43   
nadya
Mene je blo poroda prej strah, zdej pa res že komej čakam, da vidim svojga otročka in sploh ne razmišljam več o tem. Sej si prebrala, da majo punce tok različne izkušnje..... Jaz si želim samo to, da bi blo vse ok, med samim porodom se bom pa probala tudi full potrudit, da dojenčku čimbolj olajšam prihod na svet user posted image .

Pa sej pravijo, da pol v trenutku vse pozabiš user posted image user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
24.12.2008 0:26:02   
*nina*
mene bolj skrbi pravočani prihod v Puser posted image čeprav vem da je to primer 1:100 mogoče

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
24.12.2008 0:26:59   
*nina*
sej js tud komaj čakam da jo vidim pa da bi le bilo vse ok, kot si sama napisala nadya

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
24.12.2008 0:28:21   
nadya
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

nadya kaj pa še ti budna???živčki živčki a ne

Sej jaz hodim že tako bolj pozno spat, zdej pa še kasneje. Živčki so pa itak prisotniuser posted image

Kaj pa tebe pokonci drži? Tudi živčki a  neuser posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
24.12.2008 0:31:42   
nadya

mene bolj skrbi pravočani prihod v Puser posted image čeprav vem da je to primer 1:100 mogoče

Ni ti treba skrbeti glede tega.
Jaz sem se odločila, da če dobim popadke ponoči, bom počakala, da bojo kakšno urico na pet minut in pol šebnem v P. Če pa se bo stvar dogajala čez dan, bom pa že prej štartala od doma (gužva na cesti, gužva na sprejemu v P...)

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
24.12.2008 0:35:09   
*nina*
pa rečmo ja, čeprav me že utrujenost matra...in grem počasi aja tutajauser posted image

lahko noč, pa upam da te kaj pravega zagrabiuser posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
24.12.2008 0:35:56   
*nina*
IZVIRNO SPOROČILO: nadya

Ni ti treba skrbeti glede tega.
Jaz sem se odločila, da če dobim popadke ponoči, bom počakala, da bojo kakšno urico na pet minut in pol šebnem v P. Če pa se bo stvar dogajala čez dan, bom pa že prej štartala od doma (gužva na cesti, gužva na sprejemu v P...)

jaz isto

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
24.12.2008 0:37:23   
*nina*
zdaj pa res spat, da bom vsaj malo spočita preden kam odjadramuser posted image čeprav če bi mi zdele voda odtekla bi bila takoj čisto budnauser posted image

lahko noč

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
24.12.2008 0:45:39   
nadya
Ja sej jaz grem tudi še neki zmazat, da me ne bo kakšna lakota trgala ponoč namesto popadkovuser posted image , pol pa spatuser posted image

Nočkotauser posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
24.12.2008 6:00:33   
abi
Dobro jutro, no sem pa le enkrat v 9 mes. ta prva na sceniuser posted image .
Danes vam vsem želim en sončen dan in seveda naj se dogaja po vaših načrtih user posted image .
Gremo na pregled potem bomo pa videli kako naprej. Morda se pa še srečamo v P.

*lep pozdrav*

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?