Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 24.12.2008 6:45:27
|
|
|
|
nadya
|
Ahoj Abi Evo jaz sem tudi že pokonci. Grem tudi v P na pregled in upam da tam tudi ostanem , ampak najbrž je to zaenkrat le pobožna želja . Za vse, ki imate dans preglede močno navijam Čebeli pa mogoče že carta . Blagor ji No jaz mislim, da se popoldne še kaj tipkamo
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 24.12.2008 9:47:44
|
|
|
|
ellena
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaT Ellena, tudi jaz imam PDP 31.12. Cikluse imam pa na 25 dni. Torej bo lahko kaj na tem, čeprav zaradi tega jaz ne verjamem, da bi blo. Bomo vidli, sporočim, ko se bo začelo dogajati . Moj otročiček je pa majčken . Včeraj mi ga je namerila nekje 2600g. Čeprav je rekla, da se je lahko malo zmotila pa da je še ultrazvok star in tko in da zna imeti okrog 3000g . Bomo vidli! Glede na to, da mam ful majhen trebušček, ne more imet 4kg . Potem midve skupaj silvestrujema? Super. Pri meni sicer nič ne kaže tako, vendar upanje se bo umaknilo zadnje. Saj ni tako hudo majhen, sicer pa ima še čas. Nič bat. Jaz imam ful velik trebuh, želela sem si, da bi imela moja vsaj 3000g, kar bi bilo za mojo družino (beri gensko zasnovo) zelo, zelo veliko. Vsi smo se namreč rodili zelo majhni in bi to bil božični čudež. Zdaj jih ima že 3400g, jaz pa 22kg več in nenormalno velik trebuh. Včasih res je bolje premisliti, kaj si želimo .
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 24.12.2008 10:07:19
|
|
|
|
tinca123
|
Dobro jutro! Uf!! Kera porodna zgodba. Vidim da pa ste že vse razmišljale o tem in imate back up plane. Moj je isti kot od Nadye. Če se začne ponoči bom počakala da bodo na pet minut vsaj eno uro - vendar če bodo zjutraj, čakam najkasneje do 6h - to je zadnja ura za odhod od doma. Pol je v LJ neverjetna gužva. Drugače čez dan pa bom tudi jaz kar šla notr. No vsaj plan je bil tak. Včeraj sem bila zadnjič pri svojem G na pregledu. Na CTG nič popadkov - ampak res nič. Ni bilo niti ene krivuljice do 30!!! Potem me je pregledu in reku da sem 2-3cm odprta . No uglavnem mi je predlagu, da mi lahko sproži v teh dneh. In sedaj me je kar malo strah. Pa premlevam datume.....Danes mi ne bo, jutri je božič, tako da mi ostane še petek 26.12 - kar je moj datum in bi bilo kar kul. No moj ni preveč navdušen. Bolnica kjer dela moj G kot porodničar je kar daleč. Prosim napišite mi mnenja. Ali sem zelo čudna ker bi rada da mi čim prej sproži??
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 24.12.2008 10:55:45
|
|
|
|
*nina*
|
ahoj...moja noč se je končala mirno...sem se mal bolj naspala. kje je nadya in čebeli? a sta v P ostali? javita se babe
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 24.12.2008 11:41:39
|
|
|
|
Lyla
|
Živjo Mi smo tudi še 2 v 1. Navijam da bi bio po novem letu kaj ker ne bi rada bila za praznike v P pa še bi me roj. dan na praznike in .... ah men je to tak ... pol bi bilo preveč vsega in daril in mah... Pol čez leto pa nič . Tinca123 če si želiš rodit in maš na izbiro datume ti izberi tistega, ki ti najbolj paše. Pri prvem sem šla na sprožitev poroda (ker sem bila čez rok in odprta) pa se ne kesam ker nisem čakala na moje popadke. Itak se tile zadnji dnevi ful vlečejo in komaj čakamo da objamemo naše . Tak da če imaš možnost ti kar izbiraj. Sicer pa pravijo da umetni popadki bolj bolijo (jst še ne morem primerjat) ampak meni ni bilo tako hudo. Če bi upala bi se še enkrat odločila tako, ker res so kar pogosti popadki ampak se konča hitro. Jst sem rodila v uri in pol. Čebeli pa res lahko že ziba glede na to da se ni nič javila. Zate Čebeli
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 24.12.2008 14:04:40
|
|
|
|
*Mateja
|
Pozdravljene! Čestitke vsem novim mamicam Se samo malo oglasim tu pri vas. Tiste ki ste še vedno 2 v 1 pa želim, da se vaše štručke čimprej prikradejo v vaše naročje in da bo porod čim lepši. Pa lepe praznike vsem. LP
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 24.12.2008 14:50:44
|
|
|
|
čebeli
|
Ahoj!! Ježešta, mene je pol ponoči kar minilo štet popadke, ker niso zadost boleli...res sem bila živčna in zaspala šele ob treh, ampak vseeno...zbudila sem se še vedno v enem kosu. Se mi je preveč možiček smilil, da bi ga sred noči matrala, da me pelje, pol bi me pa direkt domov poslali... No, zjutraj sva potem šla na prvi redni pregled v porodnišnico in je vse ok...ctg je zaznal celo 1 popadek, ki ga nisem čutila, ker je blo to najbrž delovanje enih drugih mišic...(premaknila sem nogo, ker sem po 20 minutah že grozno neudobno ležala) Ginekološki pregled pa je pokazal, da imam sicer zmehčan vrat, odprta pa nisem še nič...in se moram spet oglasit tam v petek.. Drugače pa, hvala punce, ker mislite name...
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 24.12.2008 15:05:18
|
|
|
|
abi
|
Dan punce, mi smo tudi še vedno doma. Na pregledu je g. ugotovila da sem sicer odprta 2 cm vendar ker je božič in v P ogromna gneča, grem tja v petek kjer naj bi sprožili porod. Upam da ne bom čakala na sprožitev, ker bi raje rodila naravno. No ja, vesela sem da se spodaj že nekaj dogaja ( čeprav popadkov ctg še ni zaznal) in da bom božični večer ( upam ) preživela v krogu hčerke in partnerja. ***Vesel božič želim ***
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 24.12.2008 15:37:01
|
|
|
|
čebeli
|
ah, ja...sem pozabila... drage moje! Želim vam najlepše praznovanje Božiča v krogu svojih domačih! Pa da bi le katera doživela kako je bilo tistih 2000 in še nekaj let nazaj...
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 24.12.2008 15:44:31
|
|
|
|
ninica04
|
hej hej vidim da se je neki dogajalo ponoč, pa žal nič zgodilo.... jst še vedno vztrajam, me je moj pelu zjutraj po trgovinah, pol sma še pospravljala, kuhala.... zdej sem pa čist crknjena. Upam da mogoče kaj pomaga. Sicer me vse ful boli, križ pa to, sam druga pa ne... tk da mislim da je samo utrujenost. Vsem želim tudi lep Božič... *nina* a greš ti v Celje rodit, glede na to da si iz Velenja? Mogoče boma pa cimre? drugač je pa tista porodna zgodba v rešilcu tud mene kar malo na rit vrgla.... Sej bi mi blo fajn, da je hitro, samo tako hitro pa tud ne... drugač se pa tud men zdi da mi tk dol pritiska tamala, kot da bo ven ušla... Pa pravijo v bolnici da je to vse normalno in da se pripravlja....
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 24.12.2008 16:44:46
|
|
|
|
PikicaT
|
Pozdravček še od mene! Vidim, da se vam je ponoči kar dogajalo. Jaz sem pa danes takooo dobro spala kot že en čas ne. Vsaj nekaj . Mali ve, da si mora mamica spočiti preden prijoka na svet . Jaz imam tudi skoz, ampak res skoz, ko menstrualne krče spodaj v trebuhu. Kaj zdej to? Se mi maščuje za vseh 9 mesecev nazaj, ko mi jih ni blo treba prenašat ? Bomo vidli, kaj to pomeni... Zdej grem pa še malo vodoravno, da se spočijem. Bo kar televizija pela še tele zadnje dni . Uživajte in držim pesti za Čebeli in Nadyo, da se čimprej rešita trebuščkov in objameta svoje štručke.
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 24.12.2008 17:13:48
|
|
|
|
**NiNa**
|
Oj oj! da se vam tudi jaz spet malo oglasim. seveda sem še vedno 2 v 1 in sitna kot en sam . Sedaj že dva dni samo jokam, vsega sem že sita. Danes sem imela že 3 amnioskopijo pa še vedno nič. Plodovnica bistra, odprta pa niti 1 cm , danes je moj 6 dan čez rok. Jutri imam spet Ctg, ki mi pa itak že en teden kaže neke popadke, samo kaj ko to ni to. Kot vidim imamo vse enake probleme in skrbi - ponoči ne spimo, podnevi študiramo porodne zgodbe. Mene je pa šele sedaj panika prijela glede poroda, ker mi skos pravijo, da je otroček ful velik in težek in glede na to, da imamo v družini že kar nekaj primerov velikih in težkih novorojenčkov, si sploh ne predstavljam kako se rodi 60 cm in 5 kg težkega otročka še posebej, če se ne odpiraš. Joj bolje da neham, ker samo negativno energijo trosim Punce želim vam en lep božični večer, v krogu ljudi, ki jih imate najraje!! Mogoče pa katera dobi svojega jezuščka danes
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 24.12.2008 20:11:39
|
|
|
|
*nina*
|
hoo hoo hoo marry christmas no pa sem le prišla do računalnika..sem cel dan po trgovinah letala, pol sem pa še en dober namaz delala.... uglavnem kako sem: dober neki mi dol pritiska, mogoče sem malč preveč okoli letala danes, sam pravijo, da je to dober, da lahko gibanje sproži popadke...no mogoče pa bo kaj nikoli ne veš ninica04: ja js grem v celje roditi, tako, da je čisto možno, da bova cimri, to bi bilo fajn...fajno družbo imeti
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 24.12.2008 21:21:56
|
|
|
|
5ra_28
|
Sporočam vam, da je danes ob 15:39 decembrka Nadya rodila sinčka z imenom Lovro, velikega 53 cm in težkega 3830 gramov. Čestitke!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 24.12.2008 21:40:38
|
|
|
|
*nina*
|
jeeeeeejjjjjj nadya čestitke pa si le dočakala, ČESTITAM
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 24.12.2008 21:48:30
|
|
|
|
_sanja_*
|
Nadya, iskrene čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 24.12.2008 22:17:15
|
|
|
|
ninica04
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 Sporočam vam, da je danes ob 15:39 decembrka Nadya rodila sinčka z imenom Lovro, velikega 53 cm in težkega 3830 gramov. Čestitke!!!!!!!!!!! ju hu hu, končno... čestitke
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 24.12.2008 22:19:36
|
|
|
|
ninica04
|
IZVIRNO SPOROČILO: *nina* hoo hoo hoo marry christmas no pa sem le prišla do računalnika..sem cel dan po trgovinah letala, pol sem pa še en dober namaz delala.... uglavnem kako sem: dober neki mi dol pritiska, mogoče sem malč preveč okoli letala danes, sam pravijo, da je to dober, da lahko gibanje sproži popadke...no mogoče pa bo kaj nikoli ne veš ninica04: ja js grem v celje roditi, tako, da je čisto možno, da bova cimri, to bi bilo fajn...fajno družbo imeti ja *nina* bi blo fajn da naju skupaj zagrabi, ne . Tudi mene zdejle ful dol tišči pa neki špika, sam itak mislim da je tud od tega ko sem danes pa res veliko okoli skakala... še na grad sem šla - upam da bo kaj pomagalo...
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 25.12.2008 4:27:45
|
|
|
|
abi
|
Bravo nadya in iskrene čestitke za sina
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 25.12.2008 10:59:54
|
|
|
|
*nina*
|
ja kje ste babe, ste šle roditi ali se bašete z božičnimi dobrotami jaz drugo VESELE PRAZNIKE IN SREČEN BOŽIČ VSEM!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 25.12.2008 11:01:08
|
|
|
|
tinca123
|
Dobro jutro!! Vesel božič vsem!! Čestitke nadya - to pa je lepo božičkovo darilo!!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 25.12.2008 15:03:55
|
|
|
|
pumpkin23
|
Na hitro se vam javlam in sporocam veselo novico, da se nam je 19.12. pridruzil mali Jaka (2770g, 50cm).Mami prihaja pocasi k sebi po CR, Jaka pa se privaja na novo okolje, oci pa lepo skrbi za oba. Vso sreco vsem tistim ki se pricakujete svoje detece.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 25.12.2008 15:47:11
|
|
|
|
blackcoffee
|
kaj zdaj muce, kje 'mate seznam? aja, naša čebelica se trudi? lepooooo!!! jaz itak nimam več časa... kolk vas še čaka? jao, kakšna sem... nič vas ne berem.. še za božičkove pomagače ne najdem dovolj časa.. - pravzaprav, kadar imam čas, raje lenuharim. ja ja..sej bote še vidle kako bo in to prav kmalu!!! veselite se časa pred seboj in nič se ne bojte! tisto hudo hitro mine, potem pa boste cartanje z domačimi mačkami in psi zamenjale za otročička. in povem vam, da ni lepšega! vsem vam želim prijetne in lepe praznike in ve, ki ste še v velikem pričakovanju, želim, da čim prej ugledate svoje štručke. skratka, hiter porod, s čim manj muk! seveda.. z glavniki v dlaneh ali brez njih.
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 25.12.2008 17:43:15
|
|
|
|
ninica04
|
IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23 Na hitro se vam javlam in sporocam veselo novico, da se nam je 19.12. pridruzil mali Jaka (2770g, 50cm).Mami prihaja pocasi k sebi po CR, Jaka pa se privaja na novo okolje, oci pa lepo skrbi za oba. Vso sreco vsem tistim ki se pricakujete svoje detece. čestitke
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 25.12.2008 17:46:29
|
|
|
|
ninica04
|
drugače pa samo javljam da sem še zmeraj 2 v 1. Danes sem bla na CTG v Celju. Nič pametnega, sicer so ble 2 krivulje tam do 80, sam nič kaj posebnega. Pa še mala je bla glih budna, pa je kar neki migala. Ultrazvok tud ok, plodovnice veliko, spodaj pa ni nič gledala. Čez dva dni pa spet... če se slučajno kaj vmes ne zgodi (ja, pa ja...)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?