Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:34:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst si še kosila nimam časa v redu naredit.... če pa že, ga pa kr stoje pojem... po možnosti še Laro v levi držim... pri meni je isto ja kaj pa te delate celi dan? .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:35:49
|
|
|
|
gold fish
|
babnce..a bote še kaj pisale....ker drugače grem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:36:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
ja kaj pa te delate celi dan? ..... Te pa mi (jaz) Laro gor pa dol cenjamo... Z njo v naročjo te pa lahko sicer tipkam... ne morem pa kuhat....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:37:32
|
|
|
|
meta21
|
Glorija, ti kar lepo tašči povej, da ne misliš tekmovat z drugimi dojenčki in da ti tega ne dovoliš. Ne razlagaj in ne spuščaj se v debate, ker pol majo vedno še kaj za dodat. Ne in pika! Joj, bogi moji otroc!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:37:59
|
|
|
|
gold fish
|
...sem si prej lase pobarvala .....pa sem zdaj važna .....zdaj še samo do frizera pridem, pa sem na konju..... mogoče pridem s kratkimi domov ......... al pa ne Aja, katere barve drugače uporabljate za barvanje las?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:39:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Glorija, ti kar lepo tašči povej, da ne misliš tekmovat z drugimi dojenčki in da ti tega ne dovoliš. Ne razlagaj in ne spuščaj se v debate, ker pol majo vedno še kaj za dodat. Ne in pika! Joj, bogi moji otroc! točno tak...na ojštro.....naj se za sebe briga....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:41:16
|
|
|
|
meta21
|
Midva sva pa končno postavla jaslice. Voda sicer še ne teče, upajmo da bo jutri. Sva pa uspela pri pospravljanju celo vrečko kamnov strest po stopnicah. Jih je povsod zadost, še iz vozička sem enga pobrala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:43:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
Midva sva pa končno postavla jaslice. Voda sicer še ne teče, upajmo da bo jutri. Opa..... uau... ma prow tako? Lepo, lepo.... mi jih letos nimamo.... ne pod jelko, niti kje drugje niso na razpolago... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:45:00
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...sem si prej lase pobarvala .....pa sem zdaj važna .....zdaj še samo do frizera pridem, pa sem na konju..... mogoče pridem s kratkimi domov ......... al pa ne Aja, katere barve drugače uporabljate za barvanje las? Važička! Mene kar frizerka pobarva, no pramene.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:45:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Midva sva pa končno postavla jaslice. Voda sicer še ne teče, upajmo da bo jutri. ...moram tastu pokazat.... on se tud nekaj špila s tem..... ...ful so lepe
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:47:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...sem si prej lase pobarvala .....pa sem zdaj važna .....zdaj še samo do frizera pridem, pa sem na konju..... mogoče pridem s kratkimi domov ......... al pa ne Aja, katere barve drugače uporabljate za barvanje las? Važička! Mene kar frizerka pobarva, no pramene. mene drugače tud, sedaj pred prvim novembrom...me je pa tak šlampasto pobarvala, da sem že tam imela ful narastek....pa je rekla, da mi kao barva ne prime...... ma sem bila jezna... ..fora je, ker imam goste lase in traja en cajt, da vse obdelaš....če pa ti ni pa pol iščeš vse možne izgovore....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:48:11
|
|
|
|
meta21
|
Jaz sem mela bolj malo zraven-sem samo mah razporedila. Lesene stvari pa reko je pa moj sam naredil. No saj sem že pisala da že cel mesec jaslice postavljamo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:50:57
|
|
|
|
gold fish
|
meta - glede jaslic...sem pozabla... smo eno leto bili pri tastu in tašči, ko je bil prvi pikec star ene 3-4 leta....., pa so imeli podobne ovčke....mali se muva tam okrog jaslic, prelaga in zlaga tiste ovčke...., pol gremo domov in kaj je naše dete prineslo zraven.... ja tolko ovčk, ko jih je lahko v žepe nabasal ...še zdaj so pri nas doma ..., ..... mogoče, ko bo mali pikec malo večji, dobimo drugo rundo ...aja, pa še enga osla je imel zraven...tistega pa je itak moral vzet, če je bil edini
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:51:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz sem mela bolj malo zraven-sem samo mah razporedila. Lesene stvari pa reko je pa moj sam naredil. No saj sem že pisala da že cel mesec jaslice postavljamo. mi še smrekice nimamo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:51:53
|
|
|
|
gold fish
|
nočka..... grem še danes spat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:51:59
|
|
|
|
meta21
|
gold fish, jaz mam tud ful goste lase pa še ful volumen. Meni ponavadi 2 delata pramene pa še traj 45 minut, da nardita . Sem prov vesela, da mi spet izpadajo, ker mi celo nosečnost niso in so se že obnovil. Mam polno majhnih. Jaz mam lahko samo polikane al pa čop, ker drugač sem tofsi . Pol mi pa kakšna mama pri frizerju reče, joj kako maš ti fajn močne lase! Skoz bolj ugotavljam, da ne maram starih ljudi oz da nimam potrpljenja z njimi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:54:38
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... mogoče, ko bo mali pikec malo večji, dobimo drugo rundo ...aja, pa še enga osla je imel zraven...tistega pa je itak moral vzet, če je bil edini Ja, še ene 2 boste mogli met, da boste cele jaslice sestavli.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:59:15
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Opa..... uau... ma prow tako? Lepo, lepo.... mi jih letos nimamo.... ne pod jelko, niti kje drugje niso na razpolago... hahaha
< Sporočilo je popravil meta21 -- 23.12.2008 0:13:57 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 7:55:58
|
|
|
|
leda
|
poznam zadeve in ....vedi, da si niti misliti ne moreš kako si v takih trenutkih močen...tisto posledično...pride dosti kasneje... v to ne dvomim. prepričana pa sem tudi, da je stres res zoprna zadeva, a najbolj zoprno pa je, da je take zadeve kot se je zgodila pf težko presekat. odmislit in recimo ne povezovat z dojenjem. in ker to povečini ni zavestno, je še težje. za gosto hrano pa kar ne morem verjet, kam se enim mudi. aja, govorim predvsem o dojenih. veliko kao marginalnih znanosti (od fizioterapije naprej) je v zadnjih desetletjih ful napredoval, folk pa še vedno fura uno mantro o starših, ki so itak že vse vedel...pa postavljal otroke na noge in jih vlačil okrog za roke, preden so se sami dvignil, pa jim dajal segedin pri 4 mesecih (primer moje sestre),... aja, dobro jutro. sem še brez kave tko da upam, a ni kake prehude neumnosti...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 8:00:11
|
|
|
|
leda
|
Nečakec je star dobrega pol leta in je že veliko stvari, tudi žemljico že cuza še to, pol pa res na kavo pri glutenu bit previdni (žemlje). priporočajo ga po 6. mesecu in nikakor ne prej. so glih v zadnjih letih prišli do novih odkritij; še pri taprvi so ga šele po 8 mesecu dovolil. povezujejo ga namreč s celiakalijo in so ugotovili, da je prva reakcije boljša, če se otrok v tistem času še doji.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 8:23:20
|
|
|
|
Marsy
|
Spet jaz! Za dva tedna doma! Sem obljubljala, da bom ta čas skos klepetala. No ja, se kaže, da bomo kar oblegani, ampak se bom potrudla, da ne bom požrla besede. Sicer pojma nimam, o čem debatirate zadnje čase, ker če vas grem za nazaj prebirat, pol sploh ne bom nič napisala . Moram se pohvalit, da sem si 'zrihtala' mleko. Prejšnji vikend sem mal spraševala, kako umetno mleko pripravljat, pa mi ga ni bilo treba . Sem tud polento jedla in res zaleže! Sem pa odpravila izvor stresa. Najprej se mi je zdela ideja čist mim, pol sem pa le to nardila. Z mojima tastom in taščo nismo najboljši prijatelji (milo rečeno...), mene je pa najbolj žrlo že ene 3 leta, ker nekaj stvari nismo razčistili in se neki kuhata. Sta pa taka, da se ne da z njima nič pogovorit, ker če ni po njuno, odideta stran al pa dol vržeta telefon. In kaj sem nardila? V voščilnico sem priložila še pismo, v katerem sem povedala, kar mi je ležalo na duši. In tisti dan, ko sem to oddala, sem dobila fuuull mleka, Kaja mi pa tolk spi, da jo včasih hodim gledat, če sploh še diha. Pismo sta dobila v petek in me zanima, ali sploh bo kakšna reakcija.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 8:30:27
|
|
|
|
Marsy
|
Aja, pa spet me neki zanima. Glede kopanja - a je treba še pazit, da otročkom ne gre voda v uho? Meni je patronažna zabičala, da se to ne sme zgodit, ker bo dobila vnetje. Sam to verjetno ni treba pazit v nedogled? Sej eni vozijo otročke že pri treh mesecih na te kao plavalne tečaje? Pa cepljenje - zdej vas je že precej prestalo to zoprnijo... A so kakšne reakcije? Mi imamo glih 30.12. cepljenje, pa mi je mal zoprno, če bi glih čez praznike zakuhala... Aha, pa še prehrana doječe mamice: jaz zdaj načeloma jem vse in nimamo panike. Nisem pa še agrumov, kivija, marelic, paradižnikove solate, oreščkov, sport mueslija... Zarad česa se že to odsvetuje? Predvsem bi rada sport muesli jedla, pa je notri polno enih oreščkov in lešnikov. Drugač pa imamo tudi mi že smrečico. Pa zdej se morava z lubijem zmenit, a bo božiček al dedek mraz . On je odraščal z božičkom, jaz pa z dedkom mrazom, pa se noben noče svojmu odrečt. Za oba pa ni dost sredstev. Kaja bo pa dobila kengurujčka. Sam še ne vem, katerega. Je kak predlog?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 8:41:40
|
|
|
|
pf
|
Jutro babike. Jaz imam pa nekaj čez dan, mislim ful skuham normalno vsak dan, tudi večerjo pripravim , zlikam, operem, pospravim in da bi rekla da nimam nič prostega časa bi se zlagala, čeprav sva zunaj vsak dan po dve do tri ure zdaj še. Peka česarkoli že je pa tak hitro gotova, da sploh ne bo problema. Je pa Lana pridna čez dan in se ne nosiva dosti, razen takrat ko se cartava, podirava kupčka, vmes je pa na igralni površini, ležalniku ali spi v kinderpetu. Tak da ja, meni še znese. Še dosti stvari za mojega naredim oz. za njegov posel. Je pa to od otročka do otročka odvisno. Gold fish bom probala tvoj recept.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 8:50:44
|
|
|
|
leda
|
pri glutenu bit previdni (žemlje). priporočajo ga po 6. mesecu in nikakor ne prej. so glih v zadnjih letih prišli do novih odkritij; še pri taprvi so ga šele po 8 mesecu dovolil. povezujejo ga namreč s celiakalijo in so ugotovili, da je prva reakcije boljša, če se otrok v tistem času še doji. no, tole je tko jasno kot pravni spisi skratka gluten naj bi se po novih dognjanjih uvajal med 6 in 8 mescem. prej pa ne....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 23.12.2008 8:53:45
|
|
|
|
leda
|
meta, super jaslice!!! mi mamo ene take po naše: po jelko sta dve kameli, en dinozaver,.... tko da marsy, pri nas dedek mraz nosi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.