Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 21:51:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria a je to res da jaz lahko malega za rokce potegnem v sedeči položaj(tko recimo kot nardi pediater na pregledu),brez da bi mu glavico podpirala... nama je pa rekla, da lahko tako doma telovadimo.................... joj no, zakaj pa je nama rekla, da lahko................ ..... jaz takih vaj ne poznam,...... telovadne ....kvečjemu iz hrbta obračanje levo, desno na bok, pa daje na trebuh....ker tud sedenje se ne gre iz ležečega navzgor ampak bočno, na koleno in potem dalje..... tisto, da se poseda na rit ni prav.... mora sam prit do tega položaja... ..nekak v tej smeri vaje so meni poznane iz razvojne..... nikoli pa tak za roke gor ....da bi pozabila ..skoraj ne verjamem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 21:53:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Drugače pa,Marisa je zadnje dni nemogoča.Samo se joče,pa jamra,pa po dlesnih si roke tišči,pa jest mi noče čez dan.Če jo dam k zizi,se začne tako hudo jokat ,tud flaško mi zavrača.Edino kar je,je ponoči,takrat pa ziza ...pa kaj je tem našim dojenčkom.... se mi zdi, da vsi zdaj nekaj štrajkajo kar se jesti tiče ...... sem prečitala, da so do 1 eta 3 taka obdobja, ko zavračajo hrano....ampak to ne pomeni, da hočejo GH, ampak to je pač trenutna muha...nič pa ne piše kako dolgo traja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 21:56:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....bom tudi jaz zgleda morala bolj na oštro .... .... ma jaz jim takoj nazaj povem.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 21:58:21
|
|
|
|
gloria
|
.... jaz takih vaj ne poznam,...... telovadne ....kvečjemu iz hrbta obračanje levo, desno na bok, pa daje na trebuh....ker tud sedenje se ne gre iz ležečega navzgor ampak bočno, na koleno in potem dalje..... tisto, da se poseda na rit ni prav.... mora sam prit do tega položaja... ..nekak v tej smeri vaje so meni poznane iz razvojne..... nikoli pa tak za roke gor ....da bi pozabila ..skoraj ne verjamem ...hvala...juter ji dam tole prebrat ker mi ga je danes kr trikrat tkole povlekla jaz sem pa z strahom glavco držala ....uf sem mogla vrečt ven....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 22:08:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria a je to res da jaz lahko malega za rokce potegnem v sedeči položaj(tko recimo kot nardi pediater na pregledu),brez da bi mu glavico podpirala... nama je pa rekla, da lahko tako doma telovadimo.................... joj no, zakaj pa je nama rekla, da lahko................ Jaz sicer nisem nič spraševala okol tega, ampak bubika se že kar nekaj časa čisto do gor potegne. Midve kar potrenirava občasno, seveda pa to ni način dvigovanja. Z GH bova midve počakali do naslednjega cepljenja, tako nama je patronažna svetovala. Potem pa lahko začneva sokce. Nečakec je star dobrega pol leta in je že veliko stvari, tudi žemljico že cuza Kengurujčka sva tudi že sprobali, bubi je imel vrtčevski nastop na božičkovanju in je bil kengurujček najboljša opcija za v gužvo . Mislim, da ji je bilo kar všeč. Oblekla pa sem ji zimskega pajaca, imam še enega od bubija.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 22:13:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
Matr sem jezna... že od osme, ki se Lari spi in tudi zaspi na rokah.... jo dam dol, se zbudi... pa gor pa dol... joško not, joško ven... No pa da jo bo moj malo uspaval.... pa se začne dret... itak, hoče čučkat, dej ji joško... OK... pa imam spet jst zasedene roke... on pa fraj... Malo prej spet, da jo bom nesla spat, ker je madam spala na rokah pa reče, da ne še, ker se bo spet zbudila... meni se je pa scat dalo pa noge so mi smrdele in vsa sem bla še od potu, ker sem jo gurala okoli Tabora.... no pa jo je primu... itak je začela jokat... je reku.. hoče čučko... pa sem se razkurla in sem rekla.... NE DAM VEČ... kaj zdej, vsakič, ko se bo predramla jo bo treba potolažit z joško??? IN v tistem Lara neha jokat in mu zaspi.... jst se grem tuširat, še prej Lexa nafutram... pridem nazaj in Lara lepo spi v svoji zibki.... grrrrr... jst se pa ure zajebavam.... itak... ona ve, da pri njemu ni joške in ni druge, kot spat... In zdej me še očitajoče gleda, ker ji nisem privoščla joške.... samo nej kej reče, skočim nanj in ga spraskam....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 22:15:38
|
|
|
|
Lara Croft
|
unce a boste kaj pekle za božička? Neč... bi rabla še dva para rok...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 22:29:21
|
|
|
|
arabela*
|
lara,ne se jezit. Pri nas je tud noro.Sem po šoli šla v EP,za pol ure,pa me moj ves paničen kliče,da ne ve kaj naj naredi,da se mala dere....Pa vsak večer imamo celo ceremonijo.Koma spi,ko je na rokah,ko jo dam dol,pa auf.Zdaj je tu na meni,pa sem sigurna, da ji danes pred eno ponoči nebo ratalo zaspat.Pa to vsak dan isto.Blede se mi že,pa še tak rahel spanec ima ponoči,da jo vsak šum zbudi . Pol pa še mam toliko učenja,pa nalog za šolo,pa Aneja tečka,pa........ Ampak jaz kar v vsem tem kaosu uživam,ker vem da bo še prehitro mimo. Si pomagat itak ne morem,če bi zgubila živce,bi blo samo še slabše....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 22:34:07
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Drugače pa,Marisa je zadnje dni nemogoča.Samo se joče,pa jamra,pa po dlesnih si roke tišči,pa jest mi noče čez dan.Če jo dam k zizi,se začne tako hudo jokat ,tud flaško mi zavrača.Edino kar je,je ponoči,takrat pa ziza ...pa kaj je tem našim dojenčkom.... se mi zdi, da vsi zdaj nekaj štrajkajo kar se jesti tiče ...... sem prečitala, da so do 1 eta 3 taka obdobja, ko zavračajo hrano....ampak to ne pomeni, da hočejo GH, ampak to je pač trenutna muha...nič pa ne piše kako dolgo traja Ja, jaz tud mislim, da je to bolj eno obdobje, ko Lena teži pri hrani. Upam, da bo kmalu mimo, ma mi jo je pa tud že parkrat ratalo na finto vreč in je jedla brez spogledovanja in gruljenja z mano. Mogoče je pa tud to, da bodo kakšni septembrčki kmalu zobke dobili. Pol bojo šele važni s svojimi nasmehci
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 22:34:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
To sem napisala 18.9... pa ima res mal krompirjast nosek... hahaha IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Naša ima pa tak krompirjast nosek.... Vsaj na UZ je tak grd....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 22:37:48
|
|
|
|
morango
|
Aja, to z gosto hrano ... Imam namen počakat do 6. mesca. Je pa res, da so pred kakimi dvajsetimi leti in več propagirali hitro uvajanje druge hrane, tud malo so dojili, pa so dojenčki prav tako zrasli ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 22:39:54
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft To sem napisala 18.9... pa ima res mal krompirjast nosek... hahaha IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Naša ima pa tak krompirjast nosek.... Vsaj na UZ je tak grd.... Ma prav luškan nosek je, pa paše k njenim učkom. Leni so se pa na UZ zmer najbolj vidle njene ustnice, ima kar take polne tud zdaj. Pa ful je bla taka ličkasta.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 22:43:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
malo so dojili, pa so dojenčki prav tako zrasli ... Pa sej je cela znanost to dojenje... si moraš vzet kr veliko časa, vsaj na začetku.... pa sej niso vedli, da je treba toliko pit... pa pravilno pristavljanje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 22:46:01
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IN v tistem Lara neha jokat in mu zaspi.... jst se grem tuširat, še prej Lexa nafutram... pridem nazaj in Lara lepo spi v svoji zibki.... grrrrr... jst se pa ure zajebavam.... Ja, mi je znano. Ene parkrat je pri men tako jokala, ko jo je prijel in jo res samo enkrat nesel po sobi, se je pa umirila in zaspala. In pol: ja, pa saj takoj zaspi. No, pol se je imel kakšen teden za glavnega uspavalca, ki stvar definitivno bolje obvlada od matere, pa se je pol tamala začela pri njem jokat. Sam pri tipih je res lažje, ko začnejo malčki jokat, jih lahko takoj mamam poturijo, češ da so lačni, tud če mleko z njih gleda. Lara, bo boljš. Pomisli, da je pa prav fajn, ker Lara lepo spi - rezultat dosežen. Ups. Lena je pa zdaj kihnila, kar jo bo sigurno zbudlo. ... Ja, me že kliče.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:00:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
češ da so lačni, tud če mleko z njih gleda. Joj, kr lasje se mi bojo zričali... Ja, sej je tak angelček... ma kaj ku je več ali manj vse na meni in sem res zmatrana... In 26 grem densat... ne vem še kako, ker sem ob desetih zvečer že ku cunja.... pa zjutraj ne bom mogla spat... ma bom vseeno šla....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:07:46
|
|
|
|
arabela*
|
babike,kje boste kaj za silvestrovo??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:14:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babike,kje boste kaj za silvestrovo?? K Lari bom v zibko zlezla.... najrajš bi ji ta velko pojslo kupla in bi z njo spala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:16:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babike,kje boste kaj za silvestrovo?? doma ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:19:48
|
|
|
|
gold fish
|
evo vam recept....... vsi, ki so ga probali naredit, ga sedaj vsako leto pečejo....(saj ne samo za božič, drugače tud ) BOŽIČNI KRUH 500 g moke 1 pecilni 2 jajci 125 g sladkorja 1 vanilij 250g skute 1 ščepec soli malo ruma – 3 žlice 125 g margarine 150 g rozin 50 g citronata – kandirano (kakršnokoli) 125 g mandljev, orehov ali lešnikov…grobo zmleti Iz moke, pecilnega praška, jajc, margarine, sladkorja, vanilijevega sladkorja, skute, ruma in soli pripravimo gladko testo, ki ga pregnetemo še z opranimi, osušenimi in v moki povaljanimi rozinami, s citronatom, narezanim na drobne kocke in z olupljenimi, nasekljanimi mandlji, orehi ali lešniki…. Testo oblikujemo v štruco in pečemo 65 min. pri 180-190 C. Še vroče premažemo z maslom in potresemo s sladkorjem. Preliv: 20 dag sladkorja v prahu 1 vanilij 1 beljak…ni potrebno zmešati v sneg Nekaj kapelj ruma (6 žlic)
< Sporočilo je popravil gold fish -- 22.12.2008 23:21:07 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:21:25
|
|
|
|
arabela*
|
lubi bog,pa kje še najdete čas za peko in ostale zadeve.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:23:39
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda pf, stres je gotovo faktor, ampak pri ta prvi je moji kolegici za rakom umrl mož. zvedu je, da ga ma, ko je bla noseča in umrl, ko je mel mali 3 mesce. in ni zgubila mleka. in sem si pri vsaki sekiranciji rekla, će njej ni zmanjkal, komu sploh lahko. OMG Pf, jaz tudi mislim, da je flaša boljši predpogoj za spanje kot dojenje, čeprav očitno ni pravila. Je pa res, da imam več kontrole nad tem koliko poje in vem kdaj je oz. ni lačen. Stres definitivno škoduje mleku. Meni je patronažna rekla, da moram samo srečne misli imet . Imam pa ena moja kolegica tudi veliko manj mleka, ko ima menstruacijo. Lara, jaz bi jo tudi zvečer pustila spat. Saj ti bo najbrž podaljševala zjutraj, ker je še mir. Glede dojenja pa... Lovro je normalno vlekel na joški, dokler sem imela dudo 1 (0+) od aventa pa tudi jedel je kar dolgo. Od kar sem mu začela dajaz po dudi 2 (1mesec +) pa poje 2x hitrej pa še dojit se več noče.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:26:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lubi bog,pa kje še najdete čas za peko in ostale zadeve..... Jst si še kosila nimam časa v redu naredit.... če pa že, ga pa kr stoje pojem... po možnosti še Laro v levi držim...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:26:33
|
|
|
|
arabela*
|
nočka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:27:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst si še kosila nimam časa v redu naredit.... če pa že, ga pa kr stoje pojem... po možnosti še Laro v levi držim... pri meni je isto
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 22.12.2008 23:33:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lubi bog,pa kje še najdete čas za peko in ostale zadeve..... ..pa to je tak simpl ko pasulj.... ..tisti tvoj al od vrtnice iz konzerve
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.