|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
22.12.2008 21:51:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image a je to res  da jaz lahko malega za rokce potegnem v sedeči položaj(tko recimo kot nardi pediater na pregledu),brez da bi mu glavico podpirala...

nama je pa rekla, da lahko tako doma telovadimo....................user posted image user posted image user posted image user posted image

joj no, zakaj pa je nama rekla, da lahko................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..... jaz takih vaj ne poznam,...... telovadne ....kvečjemu iz hrbta obračanje levo, desno  na bok, pa daje na trebuh....ker tud sedenje se ne gre iz ležečega navzgor ampak bočno, na koleno in potem dalje.....  tisto, da se user posted image  poseda na rit ni prav.... mora sam prit do tega položaja...

..nekak v tej smeri vaje so meni poznane iz razvojne..... nikoli pa tak za roke goruser posted image ....da bi pozabilauser posted image ..skoraj ne verjamemuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
22.12.2008 21:53:27   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Drugače pa,Marisa je zadnje dni nemogoča.Samo se joče,pa jamra,pa po dlesnih si roke tišči,pa jest mi noče čez dan.Če jo dam k zizi,se začne tako hudo jokatuser posted image user posted image ,tud flaško mi zavrača.Edino kar je,je ponoči,takrat pa zizauser posted image

...pa kaj je tem našim dojenčkom.... se mi zdi, da vsi zdaj nekaj štrajkajo kar se jesti tičeuser posted image ......  sem prečitala, da so do 1 eta 3 taka obdobja, ko zavračajo hrano....ampak to ne pomeni, da hočejo GH, ampak to je pač trenutna muha...nič pa ne piše kako dolgo trajauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
22.12.2008 21:56:49   
gold fish

....bom tudi jaz zgleda morala bolj na oštrouser posted image ....

user posted image user posted image user posted image   .... ma jaz jim takoj nazaj povem.......   

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
22.12.2008 21:58:21   
gloria
.... jaz takih vaj ne poznam,...... telovadne ....kvečjemu iz hrbta obračanje levo, desno na bok, pa daje na trebuh....ker tud sedenje se ne gre iz ležečega navzgor ampak bočno, na koleno in potem dalje..... tisto, da se poseda na rit ni prav.... mora sam prit do tega položaja...

..nekak v tej smeri vaje so meni poznane iz razvojne..... nikoli pa tak za roke gor ....da bi pozabila ..skoraj ne verjamem

...hvala...juter ji dam tole prebrat ker mi ga je danes kr trikrat tkole povlekla jaz sem pa z strahom glavco držalauser posted image user posted image user posted image ....uf sem mogla vrečt ven....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
22.12.2008 22:08:25   
*bubi*

user posted image a je to res  da jaz lahko malega za rokce potegnem v sedeči položaj(tko recimo kot nardi pediater na pregledu),brez da bi mu glavico podpirala...

nama je pa rekla, da lahko tako doma telovadimo....................user posted image user posted image user posted image user posted image

joj no, zakaj pa je nama rekla, da lahko................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sicer nisem nič spraševala okol tega, ampak bubika se že kar nekaj časa čisto do gor potegne. Midve kar potrenirava občasno, seveda pa to ni način dvigovanja. user posted image

Z GH bova midve počakali do naslednjega cepljenja, tako nama je patronažna svetovala. Potem pa lahko začneva sokce. Nečakec je star dobrega pol leta in je že veliko stvari, tudi žemljico že cuza user posted image

Kengurujčka sva tudi že sprobali, bubi je imel vrtčevski nastop na božičkovanju in je bil kengurujček najboljša opcija za v gužvo user posted image . Mislim, da ji je bilo kar všeč. Oblekla pa sem ji zimskega pajaca, imam še enega od bubija.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
22.12.2008 22:13:35   
Lara Croft
Matr sem jezna... že od osme, ki se Lari spi in tudi zaspi na rokah.... jo dam dol, se zbudi... pa gor pa dol... joško not, joško ven... No pa da jo bo moj malo uspaval.... pa se začne dret... itak, hoče čučkat, dej ji joško... OK... pa imam spet jst zasedene roke... on pa fraj... Malo prej spet, da jo bom nesla spat, ker je madam spala na rokah pa reče, da ne še, ker se bo spet zbudila... meni se je pa scat dalo pa noge so mi smrdele in vsa sem bla še od potu, ker sem jo gurala okoli Tabora.... no pa jo je primu... itak je začela jokat... je reku.. hoče čučko... pa sem se razkurla in sem rekla.... NE DAM VEČ... kaj zdej, vsakič, ko se bo predramla jo bo treba potolažit z joško??? IN v tistem Lara neha jokat in mu zaspi.... jst se grem tuširat, še prej Lexa nafutram... pridem nazaj in Lara lepo spi v svoji zibki.... grrrrr... jst se pa ure zajebavam.... itak... ona ve, da pri njemu ni joške in ni druge, kot spat... In zdej me še očitajoče gleda, ker ji nisem privoščla joške.... samo nej kej reče, skočim nanj in ga spraskam....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
22.12.2008 22:15:38   
Lara Croft
unce a boste kaj pekle za božička?

Neč... bi rabla še dva para rok...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
22.12.2008 22:29:21   
arabela*
lara,ne se jezit.
Pri nas je tud noro.Sem po šoli šla v EP,za pol ure,pa me moj ves paničen kliče,da ne ve kaj naj naredi,da se mala dere....Pa vsak večer imamo celo ceremonijo.Koma spi,ko je na rokah,ko jo dam dol,pa auf.Zdaj je tu na meni,pa sem sigurna, da ji danes pred eno ponoči nebo ratalo zaspat.Pa to vsak dan isto.Blede se mi že,pa še tak rahel spanec ima ponoči,da jo vsak šum zbudiuser posted image .
Pol pa še mam toliko učenja,pa nalog za šolo,pa Aneja tečka,pa........user posted image
Ampak  jaz kar v vsem tem kaosu uživam,ker vem da bo še prehitro mimo.user posted image Si pomagat itak ne morem,če bi zgubila živce,bi blo samo še slabše....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
22.12.2008 22:34:07   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Drugače pa,Marisa je zadnje dni nemogoča.Samo se joče,pa jamra,pa po dlesnih si roke tišči,pa jest mi noče čez dan.Če jo dam k zizi,se začne tako hudo jokatuser posted image user posted image ,tud flaško mi zavrača.Edino kar je,je ponoči,takrat pa zizauser posted image

...pa kaj je tem našim dojenčkom.... se mi zdi, da vsi zdaj nekaj štrajkajo kar se jesti tičeuser posted image ......  sem prečitala, da so do 1 eta 3 taka obdobja, ko zavračajo hrano....ampak to ne pomeni, da hočejo GH, ampak to je pač trenutna muha...nič pa ne piše kako dolgo trajauser posted image
Ja, jaz tud mislim, da je to bolj eno obdobje, ko Lena teži pri hrani. Upam, da bo kmalu mimo, ma mi jo je pa tud že parkrat ratalo na finto vreč in je jedla brez spogledovanja in gruljenja z mano.

Mogoče je pa tud to, da bodo kakšni septembrčki kmalu zobke dobili. Pol bojo šele važni s svojimi nasmehci user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1634
22.12.2008 22:34:25   
Lara Croft
To sem napisala 18.9... pa ima res mal krompirjast nosek... hahaha

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Naša ima pa tak krompirjast nosek.... Vsaj na UZ je tak grd....

Neposredna povezava do sporočila: 1635
22.12.2008 22:37:48   
morango
Aja, to z gosto hrano ... Imam namen počakat do 6. mesca. Je pa res, da so pred kakimi dvajsetimi leti in več propagirali hitro uvajanje druge hrane, tud malo so dojili, pa so dojenčki prav tako zrasli ...

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
22.12.2008 22:39:54   
morango

To sem napisala 18.9... pa ima res mal krompirjast nosek... hahaha

Naša ima pa tak krompirjast nosek.... Vsaj na UZ je tak grd....

Ma prav luškan nosek je, pa paše k njenim učkom. Leni so se pa na UZ zmer najbolj vidle njene ustnice, ima kar take polne tud zdaj. Pa ful je bla taka ličkasta.

Neposredna povezava do sporočila: 1637
22.12.2008 22:43:47   
Lara Croft
malo so dojili, pa so dojenčki prav tako zrasli ...

Pa sej je cela znanost to dojenje... si moraš vzet kr veliko časa, vsaj na začetku.... pa sej niso vedli, da je treba toliko pit... pa pravilno pristavljanje... user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
22.12.2008 22:46:01   
morango

IN v tistem Lara neha jokat in mu zaspi.... jst se grem tuširat, še prej Lexa nafutram... pridem nazaj in Lara lepo spi v svoji zibki.... grrrrr... jst se pa ure zajebavam....
Ja, mi je znano. Ene parkrat je pri men tako jokala, ko jo je user posted image prijel in jo res samo enkrat nesel po sobi, se je pa umirila in zaspala. In pol: ja, pa saj takoj zaspi. No, pol se je imel kakšen teden za glavnega uspavalca, ki stvar definitivno bolje obvlada od matere, pa se je pol tamala začela pri njem jokat. Sam pri tipih je res lažje, ko začnejo malčki jokat, jih lahko takoj mamam poturijo, češ da so lačni, tud če mleko z njih gleda.

Lara, bo boljš. Pomisli, da je pa prav fajn, ker Lara lepo spi - rezultat dosežen.
Ups. Lena je pa zdaj kihnila, kar jo bo sigurno zbudlo. ...
Ja, me že kliče.

Neposredna povezava do sporočila: 1639
22.12.2008 23:00:19   
Lara Croft
češ da so lačni, tud če mleko z njih gleda.

Joj, kr lasje se mi bojo zričali...

Ja, sej je tak angelček... ma kaj ku je več ali manj vse na meni in sem res zmatrana...

In 26 grem densat... ne vem še kako, ker sem ob desetih zvečer že ku cunja.... pa zjutraj ne bom mogla spat... ma bom vseeno šla....

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
22.12.2008 23:07:46   
arabela*
babike,kje boste kaj za silvestrovo??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1641
22.12.2008 23:14:35   
Lara Croft

K Lari bom v zibko zlezla.... najrajš bi ji ta velko pojslo kupla in bi z njo spala... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
22.12.2008 23:16:31   
gold fish

domauser posted image ...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
22.12.2008 23:19:48   
gold fish
evo vam recept....... vsi, ki so ga probali naredit, ga sedaj vsako leto pečejo....(saj ne samo za božič, drugače tuduser posted image )

BOŽIČNI KRUH

500 g moke
1 pecilni
2 jajci
125 g sladkorja
1 vanilij
250g skute
1 ščepec soli
malo ruma – 3 žlice
125 g margarine
150 g rozin
50 g citronata – kandirano (kakršnokoli)
125 g mandljev, orehov ali lešnikov…grobo zmleti

Iz moke, pecilnega praška, jajc, margarine, sladkorja, vanilijevega sladkorja, skute, ruma in soli pripravimo gladko testo, ki ga pregnetemo še z opranimi, osušenimi in v moki povaljanimi rozinami, s citronatom, narezanim na drobne kocke in z olupljenimi, nasekljanimi mandlji, orehi ali lešniki….

Testo oblikujemo v štruco in pečemo 65 min. pri 180-190 C.

Še  vroče premažemo  z maslom in potresemo s sladkorjem.

Preliv:
20 dag sladkorja v prahu
1 vanilij
1 beljak…ni potrebno zmešati v sneg
Nekaj kapelj ruma (6 žlic)

user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 22.12.2008 23:21:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 1644
22.12.2008 23:21:25   
arabela*
lubi bog,pa kje še najdete čas za peko in ostale zadeve.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1645
22.12.2008 23:23:39   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: leda

pf, stres je gotovo faktor, ampak pri ta prvi je moji kolegici za rakom umrl mož. zvedu je, da ga ma, ko je bla noseča in umrl, ko je mel mali 3 mesce. in ni zgubila mleka. in sem si pri vsaki sekiranciji rekla, će njej ni zmanjkal, komu sploh lahko.

OMGuser posted image

Pf, jaz tudi mislim, da je flaša boljši predpogoj za spanje kot dojenje, čeprav očitno ni pravila. Je pa res, da imam več kontrole nad tem koliko poje in vem kdaj je oz. ni lačen.
Stres definitivno škoduje mleku. Meni je patronažna rekla, da moram samo srečne misli imetuser posted image . Imam pa ena moja kolegica tudi veliko manj mleka, ko ima menstruacijo.

Lara, jaz bi jo tudi zvečer pustila spat. Saj ti bo najbrž podaljševala zjutraj, ker je še mir.
Glede dojenja pa... Lovro je normalno vlekel na joški, dokler sem imela dudo 1 (0+) od aventa pa tudi jedel je kar dolgo. Od kar sem mu začela dajaz po dudi 2 (1mesec +) pa poje 2x hitrej pa še dojit se več noče.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
22.12.2008 23:26:22   
Lara Croft

Jst si še kosila nimam časa v redu naredit.... če pa že, ga pa kr stoje pojem... po možnosti še Laro v levi držim... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
22.12.2008 23:26:33   
arabela*
nočkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
22.12.2008 23:27:14   
arabela*

Jst si še kosila nimam časa v redu naredit.... če pa že, ga pa kr stoje pojem... po možnosti še Laro v levi držim... user posted image

pri meni je istouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1649
22.12.2008 23:33:31   
gold fish

..pa to je tak simpl ko pasulj....user posted image ..tisti tvoj al od vrtnice iz konzerveuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.