|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
22.12.2008 15:50:02   
dojenč
aja to sem še vam mislila povedat(pa da nebo katera zamerila)ko se tako pogovarjam z svežimi mamicami, jamrajo da ne vedo kaj je 4 ure spancaskupaj, jaz pa se le nasmehnem pa jim povem da jaz pa ne vem kaj je manj kot 7 ur spanca skupoaj, res mi mala spi po 9-10 ur skupaj,(ponoči)saj se zbudi, ko zgobi dudo, ali pa ko se jaz k svojemu stisnem, potem pa ji popravim dudo pa že dale spima, najbolj smešno je ko gremo zvečer ob 10 spat, pol pa  me dragi zjutraj  ob 9 kliče, kja delama, midve pa še spimauser posted image user posted image user posted image  vsem mamicam želim da bi imele take noči

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 201
22.12.2008 15:55:26   
tejkaz
Anita, naš tudi zaspi na joški. Če je treba jest pol ure, jeva pol ure. Glavno da potem zaspi. Odvajali se bomo že kasneje. Je pa res, da če se slučajno predrami pri podiranju kupčka, mu ni problem nazaj zaspat. V Mercatorju pa danes nismo klepetale. Jaz sem pri Erin, kasneje pa še pri Naty. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 202
22.12.2008 15:55:51   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

aja to sem še vam mislila povedat(pa da nebo katera zamerila)ko se tako pogovarjam z svežimi mamicami, jamrajo da ne vedo kaj je 4 ure spancaskupaj, jaz pa se le nasmehnem pa jim povem da jaz pa ne vem kaj je manj kot 7 ur spanca skupoaj, res mi mala spi po 9-10 ur skupaj,(ponoči)saj se zbudi, ko zgobi dudo, ali pa ko se jaz k svojemu stisnem, potem pa ji popravim dudo pa že dale spima, najbolj smešno je ko gremo zvečer ob 10 spat, pol pa  me dragi zjutraj  ob 9 kliče, kja delama, midve pa še spimauser posted image user posted image user posted image  vsem mamicam želim da bi imele take noči

iz tvojih ust v božja ušesauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 203
22.12.2008 15:56:11   
tejkaz
Krysia, zakaj pa sumijo na urinoinfekt? Sori, če sem spregledala.

Dojenč, ja blagor ti za takšno spanje.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 204
22.12.2008 15:57:26   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Anita, naš tudi zaspi na joški. Če je treba jest pol ure, jeva pol ure. Glavno da potem zaspi. Odvajali se bomo že kasneje. Je pa res, da če se slučajno predrami pri podiranju kupčka, mu ni problem nazaj zaspat. V Mercatorju pa danes nismo klepetale. Jaz sem pri Erin, kasneje pa še pri Naty. 

pohajačkauser posted image
kdaj prideš k meniuser posted image , jutri sva še same

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 205
22.12.2008 16:21:48   
majči22
No pri nas je bilo uspavanje sprva tud na joški, potem na rokah, sedaj greva v spalnico je malo pri nama na postelji, kjer se pogovarjamo, pojemo,... po ene 10min jo dam v posteljo enkrat zavrtim vrtiljak, potem se pa še mal smeji pa vriska in pol zaspi. Tako počne ene 10 dni upam, da pri tem ostane.

< Sporočilo je popravil majči22 -- 22.12.2008 16:22:47 >

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 206
22.12.2008 17:31:54   
Vilika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej punce moje, kaj se je dans nam naredilo,najbolš da se kar ustrelim user posted image

Vid je padel s postelje ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ni mi jasno kako. Fantek moj zlati user posted image .
Vedno sem si mislila, da se kaj takega meni ne more zgodit in evo.

Kot ponavadi sem ga slekla pred previjanjem in ga pustila sredi postelje naj malo brca... v roki je mečkal igračko... Sicer je zelo živahen, ampak se še nikamor ne obrača ali kaj podobnega....
Šla sem po pleničko, pa sproti sem še preverila temperaturo mleka na roki... in nenadoma TUP user posted image - srce se mi je ustavilo. Ležal je na tleh s trebuščkom, vse 4 je imel od sebe in začel strahotno jokati user posted image user posted image user posted image .

Vam povem punce skoraj me je pobralo od šoka, njega pa, uboščka mojega, bohve kako prestrašilo. Celo telesce mu je drgetalo, jazsploh pogledat nisem upala če ima kaj polomljeno, samo hodila sem gor in dol po sobi z njim in ga mirila.
Ko se je pomiril sem pa začela jaz tulit 100x huje kot on user posted image user posted image user posted image .

Zdaj sem prišla nekoliko k sebi, Vid ne kaže nobenih znakov, da bi bilo kaj narobe z njim.... Moja mami se z nim igra in je vse OK.
Samo meni pa prizor ne gre iz glava niti za sekundo. Ves čas upam da so bile samo sanje - a žal niso.

Srce mi tko nabija še vedno povsod, v grlu ga čutim... Groza. Groza.

Kaj takega ne privoščim nikomur.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 207
22.12.2008 18:06:25   
nyna84
Joj Vilika, samo daje vse ok. Jaz sem tudi zdej en dan razmišljala, da kako se zanašam, da mi s sredine postelje pa že ne more past. user posted image  Samo 2x se obrne pa je na tleh. Ne se sekirat, če je vse ok. Se lahko vsakemu zgodi, zdej pri taki starosti pa sploh, ker se lahko še ne znajo obračat in jim potem obrat uspe ko je to najmanj treba. user posted image  Je pa šok, pa ustrašiš se itak ful. user posted image  zate, da se pomiriš. user posted image

dojenč, takoj zamenjam s tabo!

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 208
22.12.2008 18:19:26   
iva77
čeeeeeeeeer,

vidm da sem veliko zamudila, preprosto ni cajta za računalnik, trije otroci ti vzamejo malo morje časa ;)

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 209
22.12.2008 18:24:42   
tatly
ojoj vilika vglavnem da je z vidom vse okuser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 210
22.12.2008 18:40:34   
gajka
Vilika - res neprijeten dogodek! user posted image Pa upam, da res ni kakšnih posledic pri Vidu user posted image , so pa res user posted image veliko manj krhki kot si mislimo. Sem se pa kar zamislila, kolikokrat jaz Roka kar pustim kje in grem še kaj iskat... user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 211
22.12.2008 18:44:54   
anita goitan
vilikauser posted image user posted image user posted image te popolnoma razumem, sam da je s fantom vse ok

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 212
22.12.2008 18:46:05   
čipka
vilika-en velik objemček za vajuuser posted image ...joj, sem se sama tut kar zamislila ko jo samo pustim na velki postelji jaz grem pa recimo lulat. No, samo da je Videk ok-ti se pa potolaži s tem, da ni nobenih posledic HB.user posted image user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 213
22.12.2008 19:04:56   
betty
anita goitan - od kje izraz : bo v hrbtu začelo pečt kot žerjavica, mleko se bo prilagodilo.  Mene res obcasno ful boli hrbet in pece, pece... po moje je res od mleka :)
dojenje pri nas: ponoci itak spi po 10 ur v enem kosu, tako da si vasih spumpam,zjutraj / dopoldan se dojiva, , opoldan mu dam enkrat 120 ml, pa potem se zvecer. zakaj mu dodajam? ker se zacne dret na joski in ga ne morem umirit.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 214
22.12.2008 19:13:04   
betty
Vilika - samo, da je vse ok. slej ko prej se lahko ti zgodi nepricakovanu tudi nam. Punce - torej pazimo. Varnost ni nikoli odvec!

Dojenc - tudi midva z Rokom greva spat okoli 22 ure, tako da mi spi od 22 - 8,9 ure zjutraj. vcasih se zbudi ob 6 uri, ko gre moj na siht, ko ponavadi po spalnici oz. komodi isce se kaksne nogavice. tko da se ob 6 uri podojiva in potem spi do 8 - 9 ure. potem pa previjanje, jokanje ko se preoblaciva. ni mi jasno zakaj? ko zacneva bodi ali majcko cez glavo dajat, takrat mu ni vec vsec in zajoka.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 215
22.12.2008 19:19:56   
Vilika
Hvala, hvala za tolažbo punce user posted image

Čisto sem zasekirana....
Prejle je dremal pol urice in ves čas (na vsaki 2 minuti) refleksno trzal v spanju. Tega prej ni počel (le občasno). user posted image Se bojim da bi imel kakšne travme od šoka. Upam da do jutri pozabi na dogodek.

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 216
22.12.2008 19:21:23   
betty
Krysia  ter ostale - hvala za cestitko ob nasem dopolnjenem 4. mesecu.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 217
22.12.2008 19:24:03   
Vilika
Erin - me zanima tale ločevalna dieta. A lahko malo bolj natančno opišeš kako gre? Nisem je še nikoli imela. Pa približno kolko časa jo moraš držati? Sem slišala da po njej hitro KG spet nazaj pridejo user posted image . Drugače se tud jst prijavljam na hujšanje, moram izgubit 10 kg od nosečnosti + 10 viška od prej user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 218
22.12.2008 19:28:53   
anaya
vilika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pomiriš, pomoje si pa zdaj samo nekoliko bolj pozorna na vse trzljaje.....

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 219
22.12.2008 19:31:47   
Ryssa
Ojej vilika user posted image  user posted image user posted image

Midva imava hvalabogu ful nizko posteljo, čist pri tleh. Ga pa včasih pustim na previjalni pa grem še kaj iskat, pa tudi ne bom več.

Zanimivo mi je pa to kar sem že večkrat zasledila, da skoraj vsaki mami vsaj enkrat pade otrok s postelje user posted image user posted image
Ma hvalabogu da je naša visoka ca 20-30 cm, pri vstajanju je zoprno - sploh v nosečnosti, ampak za take stvari je pa super.

Glavno da je vse ok, vse se zgodi z namenom. Po takih dogodkih smo samo še bolj pozorni in s tem preprečimo kaj hujšega.

< Sporočilo je popravil Ryssa -- 22.12.2008 19:34:31 >

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 220
22.12.2008 19:49:59   
buhtlčk

IVAN

Čestitke za 5 mesecev!

VID
LANA

Čestitke za 4 mesece!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 221
22.12.2008 20:08:17   
Krysia
Vilika, a veš, da sem ravno danes razmišljala, ko mi je telefon zvonil med previjanjem, če ga čem pustit pa it pogledat, kdo kliče ... pa nism šla ... ampak je mal manjkal, da bi ... Pa do zdaj sm ga tud jaz mirno puščala na sredini postle, ker je kao dost velika ... hm, pa vidim, da ni res! En velik user posted image zate pa za Vida pa eno user posted image za srečo ... Pa upam, da je vse ok, čeprov se ti bo zdej verjetno zdelo, da je čist vsaka stvar, ki bo mal drugačna kot ponavad, zarad tega. Pa ni, veš. Jst mislim, da tile naši otročki prenesejo več kot si me mislimo ... sem pa tudi jaz nekje prebrala, da skoraj vsaki mamici dojenček vsaj enkrat od kje pade ... drži se punca, pa ne se obtoževat - potolažla si ga, opravičla si se mu verjetno miljonkrat, on bo pa tud verjetno kmal pozabu, če še ni ...

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Krysia, zakaj pa sumijo na urinoinfekt? Sori, če sem spregledala.

Ne vem, je rekla P, da je lahko tud to vzrok, da ne pridobiva dovolj na teži ... ma, itak mi ni nč več jasno ... danes kar naprej jemo, pa nimam pojma, če je sploh kaj pojedu ... mislim, nekaj je, samo ... pojma nimam, koliko ... zdej je dragi zlicitiral tehtnico na e-bayu - upam, da jo kmal pošljejo ... do takrat si jo grem pa sposodit k eni kolegici - dans zvečer ... Zdej se moram pa še prepričat, da ga bom res tehtala najprej 1x pred in po obroku - da vidim, koliko poje, potem pa samo vsak 2. dan, ker po moje nima smisla vsak dan al kako? Tiste, ki imate izkušnje - na pomoč ... Ok, zdej s emi pa zdi, da vam že težim s tem. Vem, da nisem ne prva in ne zadnja, tko da ... se opravičujem, ampak trenutno večinoma o tem razmišlam ...

lahko nočko, se slišmo enkrat te dni - jutr šibam u službo jih mal pogledat ...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 222
22.12.2008 20:11:55   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
Sam če ma pa kako infekcijo pa ne sme u bazen, pol pa pač ... kaj naj?

Ja valda pol ne (sam sem zih, da je vse ok user posted image )

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 223
22.12.2008 20:21:49   
pf
Krysia tudi mi se nismo tak dobro redili prva dva meseca in smo si izposodili tehnico. V bistvu na spodnjem pragu normale smo bili. Sprva sem jo vagala pred obrokom, po obroku, potem zjutraj, pa drug dan zjutraj, potem pa sem opazila, da lahko nor grataš od vage, zato sem začela vagati enkrat na teden, po hitrem postopku pa še to ne več. Jaz sem si jo sposodila preko neta, 10 € na mesec in ta teden pridejo ponjo, smo jo imeli dva meseca. Komaj čakam, da odpeljejo vraga. Vsak obrok ali vsak dan ti ne priporočam vagati, ker boš preveč napeta. Probaj, potem se pa sama odloči.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 224
22.12.2008 20:28:21   
gajka
Krysia - kar se mene tiče, prav nič ne težiš, ker imamo podobno situacijo in mi enake misli cel dan po glavi rojijo. Cel dan se že napajam s čajem in po vsakem dojenju še dodatno iztisnem preostale kapljice mleka (pa čeprav samo 10 ali pa 20 ml), da bi se laktacija malo nazaj vzpostavila. Flaša nam pač ne gre in ne gre. user posted image Trenutno mu moj poskuša dati moje ''ostanke'' po flaši, pa tudi ti niso preveč zanimivi, kaj šele kak dodatek user posted image (madonca, kako AM meni smrdi in to dobesedno user posted image ). Tudi mi dobimo (upam, da že jutri) vago za 3 tedne in bomo malo kontrolirali, koliko pojemo... Bom malo tehtala pred in po obroku, pa vsak dan npr. po kopanju, da vidim nekakšno dnevno tendenco, čeprav vem, da se utegne kak dan tudi pokazati manj gramov kot prejšnji dan (povprečni prirastek ca. 20 g/dan se hitro še kje v kakšnem lulanju in kakanju izgubi). user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 22.12.2008 20:29:13 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?