Krysia
|
Vilika, a veš, da sem ravno danes razmišljala, ko mi je telefon zvonil med previjanjem, če ga čem pustit pa it pogledat, kdo kliče ... pa nism šla ... ampak je mal manjkal, da bi ... Pa do zdaj sm ga tud jaz mirno puščala na sredini postle, ker je kao dost velika ... hm, pa vidim, da ni res! En velik zate pa za Vida pa eno za srečo ... Pa upam, da je vse ok, čeprov se ti bo zdej verjetno zdelo, da je čist vsaka stvar, ki bo mal drugačna kot ponavad, zarad tega. Pa ni, veš. Jst mislim, da tile naši otročki prenesejo več kot si me mislimo ... sem pa tudi jaz nekje prebrala, da skoraj vsaki mamici dojenček vsaj enkrat od kje pade ... drži se punca, pa ne se obtoževat - potolažla si ga, opravičla si se mu verjetno miljonkrat, on bo pa tud verjetno kmal pozabu, če še ni ... IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Krysia, zakaj pa sumijo na urinoinfekt? Sori, če sem spregledala. Ne vem, je rekla P, da je lahko tud to vzrok, da ne pridobiva dovolj na teži ... ma, itak mi ni nč več jasno ... danes kar naprej jemo, pa nimam pojma, če je sploh kaj pojedu ... mislim, nekaj je, samo ... pojma nimam, koliko ... zdej je dragi zlicitiral tehtnico na e-bayu - upam, da jo kmal pošljejo ... do takrat si jo grem pa sposodit k eni kolegici - dans zvečer ... Zdej se moram pa še prepričat, da ga bom res tehtala najprej 1x pred in po obroku - da vidim, koliko poje, potem pa samo vsak 2. dan, ker po moje nima smisla vsak dan al kako? Tiste, ki imate izkušnje - na pomoč ... Ok, zdej s emi pa zdi, da vam že težim s tem. Vem, da nisem ne prva in ne zadnja, tko da ... se opravičujem, ampak trenutno večinoma o tem razmišlam ... lahko nočko, se slišmo enkrat te dni - jutr šibam u službo jih mal pogledat ...
|