|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
22.12.2008 11:12:52   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Zdej sm pa pogruntala zakaj naša pikica ponoči nagaja. Zobek smo dobili.user posted image no pikica bela se vidi, pa na otip je trdo.
Sam dejte povedat, če je možno da je najprej zgoraj pa bl na desno stran.
Bi rekla, da trojka. A je to sploh možnouser posted image

user posted image user posted image user posted image  za zobek! Če je možno, pa nimam pojma, tudi mene zanimauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 176
22.12.2008 11:15:04   
majči22
user posted image

Naša smrekica! Smo jo končno naredili.user posted image user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 177
22.12.2008 11:59:33   
Krysia
Pozdravljene
Najprej moram voščit, ker bom pol pozabila (včerajšnji in današnji, ker me včeraj pač ni blo tuki gor):
Ivan - 5 mesecev
Jaka, Rok, Vid, Lana - 4 meseci
Vsem čestitke pa velik smeha pri odkrivanju novih stvari user posted image user posted image user posted image

No, zdej pa zahvale: res vsem, ki ste mi odgovorile, velika hvala. Vas je tok velik, da vas res ne bom naštevala, ker bi sigurno kakšno spustila, tega pa nočem. Vse sem prebrala, velik razmišljala, govorila še z enim kupom ljudi okrog sebe in ... trenutno smo na tem, da mamo kupljeno eno škatlo umetnega mleka, ampak se ful trudimo z dojenjem. In se mi zdi, da nam mogoče vseen gre na boljš. Danes popoldan gremo še po tehtnico, da bomo videli, kolk sploh pojemo. Je pa naš Rok firbčen 100 na uro, med dojenjem ga vsaka stvar zmoti in zdej se zapirava v spalnico, kjer imava čisti mir. Nobenega radia, TV- ja ali česa podobnega. Jasno, da greva na umetno mleko, če ne bo boljše. Pa mogoče nisem dobr napisala zadnjič - nisem mislila, da sem slaba mama zaradi tega, ker naj ne bi več dojila, ampak zato, ker nisem opazila, da ne poje dovolj ... Itak vem, da bom enkrat nehala dojit, izključno dojenje do 6. meseca mi je sicer nek cilj, ampak ne za vsako ceno ... mislim pa, da ko bomo enkrat začel s flaško, obstaja velika možnost, da se od dojenja poslovimo - zakaj bi se človek matral, če mu ni treba - tko smo narejeni, ane? Aja, pa tud to povem, da sem sama tud kriva - sem šele pol zgruntala, kako jst jem - časih se ob dveh popoldan spomnim, da bi jedla , pol pa ugotovim, da je to moj prvi obrok user posted image Tko, da pokorno javljam, da sem danes že pojedla zajtrk in malico in bom šla kmal kosilat user posted image

Zoja Miša, pozdravi se čimprej, za praznike pa res ne moreš bit bolna, no!

Sandra, jst ti res želim, da te tvoje 3T nehajo "sekirat" in ti privoščijo eno mirno dolgo noč ... pa potem še eno in še eno in ... tako naprej

Erin, se podpišem pod tvoje razmišljanje o pretiravanju ... pa ok, sej je res - če ima potem otrok kkšno napako, si očitaš,zakaj ga niem tko pa tko držala pa prijemala pa pazla, ampak po drugi strani pa ... pol bi mi vsi (al pa večina) moral bit eni "kripli" - pa ne mislim nč grdga, no ... drugač je bla pa tud moja sestra na navadnem mleku iz trgovine od 3. tedna - ker je po vseh umetnih hranah bruhala - ne polivala, ampak dejansko bruhala. in pol je moja mami čist obupana probala še čist un navaden mlek iz štacune, ko je mel rok trajanja 2 dni ... in je delovalo ... pa če se vsi P na glavo postavijo ... Je pa res tud, da je dandanes ene vrste strup že skoraj v vsaki hrani - pri taki količini kemikalij in kozervansov in vsega tega ne vem, če je še kaj čistega ...

Aja, buhtlčk - sej jst bom načeloma šla na plavanje, razen če bo kej z Rokovim urinom narobe. Tist o zakrčenosti - kaj pa vem, men se zdi, da Rok u vodi ful uživa in mu to privoščim. Pa se mi zdi, da so v vodi itak bolj sproščeni ... in sem se že preden sm šla k P odločla, da bomo vseen šli plavat. Sam če ma pa kako infekcijo pa ne sme u bazen, pol pa pač ... kaj naj?

No, matejchi, sm pozabla omenit - smo meli tud 2. cepljenje (torej: 19.12. za na seznam)

Dobr, da se še mal pohvalim- včeraj na krstu blo super. Nč jokal, ful bli firbčni, ... slikce so na fotoaparatu, ta pa v moževem avtu pred njegovo firmo ... tko da - bodo tud slikce, sam ne vem, kdaj ...

Evo, dost sm vam utrujala, grem še facebook mal prečekirat user posted image Še mal, pa bomo še tm kkšno skupino ustvarle,m al kaj?

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 178
22.12.2008 12:01:14   
Vilika
aaaaaaaaaaaa, ŠIT!
kok je dons naš tamal tečennnnnnnnnn, to je nemogoče user posted image

sit, previt, neče spat, neče se igrat, nima vročine, ne poganjajo mu zobje... samo nosit se hoče
pa sem ga prej pustila da se izdere - pa mulcu ne zmanjka energije in se dere, dere, dere... pol je pa tašča pršla v sobo in ga prijela - evo, in je dosegu svoje.
pol sem rekla naj ga odloži, ker tako ne bo izsiljeval....
no zdaj ga lubi neki miri, ker men se bo odfu*kal user posted image

pa glih dons k praznuje mini RD.......

hvala za čestitke

grem vas naprej brat, da se mau pomirim

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 179
22.12.2008 12:06:02   
sayuri
Mi gremo ven na sonček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 180
22.12.2008 12:28:02   
gajka
Krysia - a urina vam pa še niso dali testirat, če obstaja sum na urinoinfekt? user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 181
22.12.2008 12:33:57   
čipka
naju pa ni na seznamu... je pa res, da sem vam napisala samo za 1. in 3. mesec za kilažo in cm Tie. No, če boste popravle seznam:
Tia rojstvo:24.08.2008,3.660, 52cm, 1.mesec:4680, 2.mesec:5.700,57cm, 3mesec:6460kg,59,5cm..naslednj obisk pediatra:29.12.08..no, pa še za seznam mamice -ime: Danijela, rojena:19.11.1982..
Mi smo drugače super, ravno zdaj, ko mi je Tia začela spat celo noč, so pa začeli s petardami pod oknom..grrr.madona sem jezna .
Joj, Erin-ko si glih pisala o bulah..jaz sem prejšnji teden začutila malo pd bradavico čisto mejčkeno bulo-sem mislila da me bo kap. Pol sem se spomnila, da sem imela isto, 1 teden po rojstvu Tie-ampak nato sem fasala mastitis-in je bulica izginla-no zdej je od te slednje bule že 5 dni-mal sem ses mazala z zdravilno glino in sem vidla da je HB mozolj.
Kar se dojenja tiče-jaz sem skor 1 teden jokala, ko je nisem mogla dojiti-bi jo rajši, vendar po tistem mastitisu ni preteklo tudi 15 ml mleka čez dan od obeh-tako da sem mogla z dojenjem prenehati . No sej HB mala raste(trkam) in se redi po aptamilu-zdej ko bo dopolnila 4 mesece 24-ga jo bom probala počasi uvajat GH, po napotku pediatrinjr riževe kosmiče.

Erin,a boste dodale v seznam?  prosim prosim prosim...
user posted image

Mi smo spet spali superca HB.  Danes bomo mogli smrekco postavt, proble je samo v tem, da ne vem kam..user posted image user posted image   Če ne druzga jo bom dala na balkon, samo bo po moje vse okraske odpihnl, plus tega je ful velkla smrekca.user posted image
Joj, morem vam povedat, da sem do prejšnjega tedna dala kar nekaj kil dol-od poroda minus 17, včeri sem šla pa na vago, pa sem v 1 tednu pridobila 3 kile.user posted image    Jah, v nosečnosti sem šla pa gor 25 kil. Se pravi da me čaka še 15 kil za dol spravt. ojojoj...user posted image   Sem pa taka oseba da zase pravim da rada dobro je.  In če ne pazim, se vsaka kila pozna pa sem plus tega pol pr "ta nizkih".  Sem si zadala po porodu cilj da bom do božiča pršla na staro kilažo, vendar me je prehitel čas. user posted image      Ah, bomo že. 
Ker živiva v garsonjeri, je vse na knap. Prej ko še ni blo Tie ni bil problem, zdej so pa vsi prostori zasedeni.

Jaka in Rok-čestitke! user posted image

fajn bodte pupike, grem zdej kuhat.

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 182
22.12.2008 12:36:24   
Erin
Horoskop za današnji dan: 22.12.

user posted image Dnevni horoskop – Oven
Biti otopel je lahko tudi osvobajajoče – če poveste, kar mislite, se s tem osvobodite skrbi o tem, kako bodo ljudje reagirali na to. Lahko je utrujajoče, če si zamišljate pogovor o nečem, za kar mislite, da si nekdo želi slišati ali o nečem, za kar mislite, da vam bo dalo odgovor, ki ga želite. Dajte si mir in govorite le resnico. Dovolite, da drugi reagirajo tako, kot pač bodo reagirali. Ne bodite neodločni. Odločite se, kaj boste rekli in nato preprosto recite.
user posted image Dnevni horoskop – Bik
Vaše mišljenje je dragoceno, prav tako pa tudi mišljenja drugih ljudi, tudi tista, ki se križajo z vašimi. Danes bodite pripravljeni sprejemati kompromise in prisluhniti tistemu, kar imajo drugi za povedati, celo če govorijo nekaj popolnoma neumnega. Imeti dogmatičen odnos do življenja lahko sicer olajša stvari, vendar jih bo to naredilo tudi precej bolj dolgočasne. Dovolj ste pametni in šarmantni, da veste, kako prisluhniti nečemu, kar vam ni všeč, ne da bi pri tem izgubili svojo umirjenost. Dnevni horoskop vam zagotavlja, da boste očarali ljudi in našli več prijateljev, če boste ostali odprti za vse.
user posted image Dnevni horoskop – Dvojčka
Ni vam vedno lahko biti analitični, vendar vam to lahko pomaga veliko lažje prebiti se skozi današnji dan. Vse probleme preučite objektivno in razmislite, ali jih je potrebno rešiti ali ne. Ko enkrat izločite svoja čustva in strah pred situacijo, boste hitro videli, da se bodo določene zadeve popravile same od sebe in da vam ni potrebno skrbeti zanje. Če boste dovolj temeljiti, se boste obvarovali odvečnega stresa in dodatnega dela.
user posted image Dnevni horoskop – Rak
Danes izrazite svoja čustva. Če se počutite dobro, to ljudem tudi pokažite. Če pa se počutite zlovoljno, jim to pokažite še prej. Morda se vam zdi smešno vse ljudi seznaniti z vašimi čustvi, vendar ni. Pomembno je ljudi pripraviti na tiste čase, ko se počutite muhasto in leno, da bodo pripravljeni na izpad. Nekaj sočutnih duš bo celo srečnih, ker vedo, da vas lahko spravijo v boljšo voljo.
user posted image Dnevni horoskop – Lev
Vaša prihodnost leži pred vašimi nogami, zakaj ste torej tako zaposleni s stvarmi, ki so že daleč za vami? Ne morete spremeniti tistega, kar se je že zgodilo, ne glede na to, kako močno si to morda želite. Če vam ni všeč, kako se je nekaj odvijalo, je edina rešitev, da se čim prej oddaljite od tega. Mislite na to, kaj prihaja naslednje proti vam. Vaš dnevni horoskop vam svetuje, da na primer najdete koledar in pogledate, kdo ima naslednji rojstni dan. Nato začnite razmišljati o primernem darilu. Biti osredotočen na prihodnost je veliko bolj zabavno.
user posted image Dnevni horoskop – Devica
Z izvrstnimi ocenami boste rešili prihajajoč test. Vaša briljantnost vedno sije, zato ne zapravljajte časa, ne bodite nervozni in si ne ožemajte rok, sprašujoč se, kako se bodo stvari odvijale. Vse bo v redu – prej, ko si začnete to dopovedovati, prej se boste znebili tistih metuljčkov v trebuhu. Kdorkoli vam sodi, bo navdušen nad vašo lahkotnostjo in vašo vizijo. Vaši možgani prihajajo do večjih in boljših idej.
user posted image Dnevni horoskop – Tehtnica
Končno boste lahko ugledali nekaj pozitivnih rezultatov. Vaši sedanji projekti očitno vsi istočasno dobivajo svoj smisel. Medtem ko boste zaradi tega prav gotovo precej zaposleni, se boste razveselili vseh teh aktivnosti. Vaši delujoči možgani se hranijo z vsemi stimulacijami in s tem pridobivajo na hitrosti in pametnosti. Zdaj ni čas za upočasnjevanje, ampak vam dnevni horoskop namenja čas za druženje in uživanje v tem prečudovitem, nepredvidljivem in rahlo dramatičnem potovanju.
user posted image Dnevni horoskop – Škorpijon
Danes ne bo obstajala nikakršna čustvena prenapetost – vsaka stimulacija, zvok in prizor bo nahranil vaš um na precej vznemirljiv način. Dan je primeren za raziskovanje. Nenavadna hrana, bizarna glasba in tuji filmi so vaša vstopnica v intelektualno radovedne misli. Delajte nekaj, kar niste delali še nikoli prej, jejte nekaj, kar še nikoli niste jedli ali prisluhnite nečemu, kar še nikoli niste poslušali – če boste delali tako, se boste jutri zbudili kot boljša oseba.
user posted image Dnevni horoskop – Strelec
Danes bodo vsi navdušeni nad vašimi odgovori in idejami. Uživajte v zaupanju, ki ga imajo drugi ljudje glede vaših sposobnosti, saj boste morda takrat tudi vi malce bolj zaupali vanje. Veliko več ste sposobni, kot si mislite, in ti ljudje vam končno dajejo razumeti to. Imeti bolj zdrav ego pomeni tudi malce več dela. To morate narediti in se počutiti v redu ob hvaljenju samega sebe. Vaš dnevni horoskop vam zagotavlja, da to ljudi ne bo odvrnilo od vas.
user posted image Dnevni horoskop – Kozorog
Lepo je, da vas skrbi za zdravje in dobro počutje drugih ljudi v vašem življenju, ampak a ni čas, da se malce bolj osredotočite na svoje lastno zdravje in svoje potrebe? Ne morete veliko pomagati drugim ljudem, čas pa je, da začnete nekaj delati za svoje dobro. Pustite drugim, da sami skrbijo zase. To ni sebično, ampak pametno dejanje. Zaradi česa ste zadnje čase najbolj nesrečni? Naredite majhne korake proti ozdravljenju  samega sebe in postavljanju sebe na prvo mesto.
user posted image Dnevni horoskop – Vodnar
Povejte tej osebi, kaj resnično želite od nje. Ne morete si misliti, da vam ta oseba lahko bere misli, ker vas bo le razočarala. Imejte v mislih tudi to, da jasna komunikacija zahteva več kot le odkritost in preprost jezik. Zahteva tudi polno razodetje in popolno zaupanje. V redu je biti ranljiv, če ste z ljudmi, za katere veste, da vas imajo radi. S temi ljudmi ste vzpostavili nekaj pravih povezav, zakaj jim torej ne bi zaupali? Vaš dnevni horoskop vam svetuje, da kar naravnost poveste, kar imate v mislih.
user posted image Dnevni horoskop – Ribi
Danes poskusite čim več deliti svoja čustva – z razlogom, seveda. Ne bi smeli vse svoje sanje in upe razkriti nekomu za pultom v vaši lekarni, morali pa bi svoji ljubljeni osebi dati vedeti, kako dobro se včasih počutite zaradi nje. Svojo energijo vložite tja, kjer bo požela največ uspeha in povejte, kaj resnično čutite. Včasih so stvari, katere vas je najbolj strah razkriti, stvari, ki bi jih morali povedati čim prej.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 183
22.12.2008 12:38:19   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Erin,a boste dodale v seznam?  prosim prosim prosim...
user posted image

Ja jaz bi te z veseljem samo ne urejam več seznama, matejchi pa tudi ne upam vsega "pobrkljat". te bo ona dala... velja? Upam da ne bo zgrešila tega pogovora, če ne jo bova pa opomnili, kajne?user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 184
22.12.2008 12:44:02   
nyna84
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

aaaaaaaaaaaa, ŠIT!
kok je dons naš tamal tečennnnnnnnnn, to je nemogoče user posted image

sit, previt, neče spat, neče se igrat, nima vročine, ne poganjajo mu zobje... samo nosit se hoče
pa sem ga prej pustila da se izdere - pa mulcu ne zmanjka energije in se dere, dere, dere... pol je pa tašča pršla v sobo in ga prijela - evo, in je dosegu svoje.
pol sem rekla naj ga odloži, ker tako ne bo izsiljeval....
no zdaj ga lubi neki miri, ker men se bo odfu*kal user posted image

Poznamo.... user posted image  user posted image

Sva bili z Lano zdej pri P, pljuča so čista in ji tako poka noter samo zato, ker ne kašlja. Zdej jo morem čimvečkrat pripravit do tega, da se bo izkašljala... ena varianta je, da jo obrnem na trebuh, tako da bo glava nižje kot rit, ena varianta je, da ji dam nekaj v usta, da ji obrne želodec (tako kot zdravnik, ko ti pogleda grlo), ena varianta je pa, da jo spravim v jok in začne od sil kašljat. user posted image  V glavnem, molči in trpi. user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 185
22.12.2008 13:06:20   
Erin
nynauser posted image user posted image user posted image Pozdravite seuser posted image user posted image user posted image

Sayuri, gremo u akcijooooooooooouser posted image user posted image user posted image kolk pa bi rada dobila dol? Jaz vsaj 13 kg.user posted image

Tiste ki ste zamrznile svoje mleko.--> Ko se ga odtaja je treba porabiti vsega kajne-predvidevam? Pa kako ga pogreješ otroku? Zavreš kot "normalno" mleko al kaj?  Samo vmesni postopek naj mi ena pove od trenutka ko ga dam iz skrinje in do trenutka ko za zamešam v kašico, lepo bi prosila...prosim, hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja Miška - si dobila knjigico? user posted image

majči - user posted image za zobekuser posted image Če je možno tudi jaz ne vem...pa me tudi zanima...user posted image
Vilika - user posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 186
22.12.2008 13:12:20   
čipka
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Erin,a boste dodale v seznam? prosim prosim prosim...

Ja jaz bi te z veseljem samo ne urejam več seznama, matejchi pa tudi ne upam vsega "pobrkljat". te bo ona dala... velja? Upam da ne bo zgrešila tega pogovora, če ne jo bova pa opomnili, kajne?

hvala, Erin user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 187
22.12.2008 13:20:58   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Punce, je še katera na Facebookuuser posted image

Jaz sem user posted image  Se lahko komuniciram s prijateljev iz Avstralije user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 188
22.12.2008 13:23:00   
Erin
Gajka, nekaj člankov sem našla, če bo le kaj pomagalo:user posted image

LINK

LINK

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 189
22.12.2008 13:45:02   
anita goitan
hoj, me2 iz sprehoda, sicer sonce se trudi da bi pokukalo, sam je tale klinčeva megla prehuda, no sem si kupila kapo v Intersportu ker me s ta novo frizuro zebe v ušesauser posted image , pa mami sem tud neki kupila...

Jutri pa moj user posted image dela zdnji dan letos, potem začne šele 6.al 5.1.09 juhu

Vprašanje: prosim če mi poveste kako zvečer vaše knedlne uspavate oz vem da eni kar zaspijo brez uspavanje, čudežni recep je dobrodošel? Odkar ma zobka se ji je vse pobrklalouser posted image , tud zaspi ne več tako kot je prej: joška in spanje do prvega hranjenja tja okrog 00 na pohodu je zgornji zobčič.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 22.12.2008 13:50:25 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 190
22.12.2008 13:57:21   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
Tiste ki ste zamrznile svoje mleko.--> Ko se ga odtaja je treba porabiti vsega kajne-predvidevam? Pa kako ga pogreješ otroku? Zavreš kot "normalno" mleko al kaj?  Samo vmesni postopek naj mi ena pove od trenutka ko ga dam iz skrinje in do trenutka ko za zamešam v kašico, lepo bi prosila...prosim, hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mleko daš iz skrinje in ga počasi tajaš, najprej v hladni vodi in šele ko se odtali (utekočini), ga segreješ v topli vodi. Mleka ne smeš greti v mikrovalovni ali pa direktno na štedilniku, ker vročina in mikrovalovi uničijo vse ta dobre sestavine.
Več najdeš pa tudi na tem linku o shranjevanju mleka.

Erin, pa hvala za linke.

< Sporočilo je popravil gajka -- 22.12.2008 13:59:05 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 191
22.12.2008 13:58:22   
Ryssa
Erin jaz dam mleko iz skrinje v hladilnik in počakam da se počasi odtali - traja kar nekaj časa, potem pa ga normalno pogrejem, se pravi flaško dam v posodo z vročo vodo. Lahk ga pa tudi odtajaš pod toplo vodo mislim da, če se bolj mudi. Jaz najrajši dam kar v hladilnik in porabim ko se odtali.
Moraš pa porabit v roku 24 ur. Ni pa treba vsega naenkrat, glavno da porabiš v 24 urah.

anita pri nas nimamo kakega posebnega uspavanja, dam ga v posteljico in počakam da zaspi user posted image Včasih so protesti in dretje, včasih pa lepo tiho zaspi. Ga pa po tem ko ga dam v posteljico načeloma ne jemljem več ven.

vilika user posted image Jaz večinoma ga nimam srca pustit jokat, ker mislim da še ne zna izsiljevat. Sigurno mu nekaj manjka, če je sit, previt, ni bolan, pa mogoče potrebuje bližino.
Naš je večkrat tak in ko ga pocartam, je potem boljše. Ali pa je tiho samo, če me vidi user posted image Pa kaj se naj jezim na njega, če me rad gleda.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 192
22.12.2008 14:14:23   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
Vprašanje: prosim če mi poveste kako zvečer vaše knedlne uspavate oz vem da eni kar zaspijo brez uspavanje, čudežni recep je dobrodošel? Odkar ma zobka se ji je vse pobrklalouser posted image , tud zaspi ne več tako kot je prej: joška in spanje do prvega hranjenja tja okrog 00 na pohodu je zgornji zobčič.

Rok navadno zaspi kar zvečer že med futranjem na joški in ga potem samo v posteljo spravim. Če pa ima preveč polne baterije, da bi ga ta zadnje futranje uspavalo, ga pa kar budnega dam v posteljico, ugasnem luč in priprem vrata. Nimamo nobenega vrtiljaka, nobenih uspavank...
Zobki pa nas še čakajo, tako da itak ne vemo, kaj vse bomo še mogli skoz dat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 193
22.12.2008 14:18:09   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Rok navadno zaspi kar zvečer že med futranjem na joški in ga potem samo v posteljo spravim. Če pa ima preveč polne baterije, da bi ga ta zadnje futranje uspavalo, ga pa kar budnega dam v posteljico, ugasnem luč in priprem vrata. Nimamo nobenega vrtiljaka, nobenih uspavank...
Zobki pa nas še čakajo, tako da itak ne vemo, kaj vse bomo še mogli skoz dat. user posted image

ma je pridn, mi2 sva šele včeraj ji postelco sestavila user posted image , ja ok, do sedaj je spala pri nama, ja ok, sem jih že n-krat slišala, ne me spetuser posted image in sem jo po dojenju daal v postelco, enako naredila kot ti in čez 5min je bila najprej mičkana sirena in potem taka da je cel Kamnik bil na oknihuser posted image user posted image user posted image , ja ok 1 uro in pol sva jo dresirala, na konc je ona naju-zaspla pr nama. No ponoči je pa itak zgodba zase, jo pišem 1m vsako jutro: jaz nimam noč za spanje, ponoči se nori.....

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 194
22.12.2008 14:30:09   
gajka

ma je pridn, mi2 sva šele včeraj ji postelco sestavila user posted image , ja ok, do sedaj je spala pri nama, ja ok, sem jih že n-krat slišala, ne me spetuser posted image in sem jo po dojenju daal v postelco, enako naredila kot ti in čez 5min je bila najprej mičkana sirena in potem taka da je cel Kamnik bil na oknihuser posted image user posted image user posted image , ja ok 1 uro in pol sva jo dresirala, na konc je ona naju-zaspla pr nama. No ponoči je pa itak zgodba zase, jo pišem 1m vsako jutro: jaz nimam noč za spanje, ponoči se nori.....

Kaj pa, če jo daš v posteljico potem, ko že zaspi v vajini postelji?

Neposredna povezava do sporočila: 195
22.12.2008 14:40:40   
anita goitan

ja sej to ej blo včeri, dojive se na postli ta veliki, zaspi, potem v postelco in ...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 196
22.12.2008 15:10:56   
Krysia

Krysia - a urina vam pa še niso dali testirat, če obstaja sum na urinoinfekt? user posted image

Mamo 6.1. kontrolo teže in odvzem urina ... bomo vidl. V petek nismo mogl tega narest, ker rabijo jutranji urin, pa za prvič je rekla, naj tja pridemo, potem bomo pa že lahko sami doma vzeli vzorček ...

majči22, ful lepa smrekica. Mi smo jo v četrtek postavli, sam je taka mini, pa še bolj mini jaslice ... no, pa sej v mini stanovanje ne gredo maxi stvari, a ne? user posted image

nyna, pozdravite se user posted image ... noben od naštetih načinov, kako pripraviti otroka do kašlja mi ni všeč user posted image

Vprašanje: prosim če mi poveste kako zvečer vaše knedlne uspavate oz vem da eni kar zaspijo brez uspavanje, čudežni recep je dobrodošel?

Jah, mi damo Roka v postlco, mu eno zapojemo, ampak bolj mirno, (zdej so božične na sporedu - sveta noč pa to ...), potem gremo ven ... če samo komentira, ga pustimo, če joka, pridem nazaj, pa še mal prepevam ... če preveč na glas komentira - tko kot danes ponoči, mu pa tko po odraslo povem, da je nočka in da je zdej treba spat ... in pol zaspi user posted image Ne vem, ni recepta, pa tole kar sem zdej napisala ti verjetno čist nič ne pomaga, ampak pri nas je tko ... res pa je, da mu zvečer pojem že od malega in je verjetno to vzel kot en ritual pred spanjem. Druga varianta je pa, da mu kaj beremo ... pa ne glih rezultatov 1. nogometne lige ... Sam bohve, kaj bo pri nas, ko bodo zobki ...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 197
22.12.2008 15:46:02   
anita goitan
hvala za nasvete glede uspavanja, bomo provbali..
Kje ste vseuser posted image še vedno v mercatorju čvekate, pravilnouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 198
22.12.2008 15:46:06   
dojenč
ojla, me sma ble malo veni ker je dans bil tak lep dan, da si ne bi mislil da je december vidim pa da imate temo kako navihančke uspavat.
jaz sem imela kar nekaj težav ker naša mala točno ve kaj je cartanje, in sploh ni zaspala če ni bila na rokah, pol pa sem jo začela dajati v njeno posteljco, pa sem ji prižgala lučko zaspanko, pa je vcasih trajalo tud po pol ure da je zaspala,(pa drla se je kot mala žival)user posted image  ampak sem bila vstrajna, čeprav se mi je trgalo srce, ampak sem vedela da nekaj moram ukrenit, no da ne bo kdo mislil da nimam srca moj mali angelček, še vedno zaspi na maminih rokah, večinoma pa poleg mamice, če res vidim da ne bo zaspala v posteljici jo dam zraven sebe, prižgem lučko zaspanko, pa ugotavljama, kaj vse se prikaže na stropu, ali pa luč naredim na cisto malo svetlobo pa se z prstki igrama, tak da meni je uspelo,
res pa je da ima najrajši pesmico sveta noč.

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 199
22.12.2008 15:47:23   
anaya

ja sej to ej blo včeri, dojive se na postli ta veliki, zaspi, potem v postelco in ...

ja pri nas je bilo tako da je sama od sebe zaspala v košku, sem jo samo polozila dala dudo pa zvezdico prižgala in je blo to to. Odkar pa smo se preselili in je posledično tut nova postla, se pa uspavamo na rokah, ker drugače pač ne gre... sledi še 10x popravlanje dude, ampak pol pa zaspi (seveda obvezna je zvezdica).

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?