|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
20.12.2008 9:04:20   
gold fish
pf - glede izpadanja...jaz si vsako leto, kar tako naredim kuro s fitoval šamponom - ta temnim...in pomaga... mi je drugače tud fajn,pa ga drugače tud uporabljam..... edino mi ni fajn, da je tak mala pakunga, ker jo ful hitro porabim ....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
20.12.2008 9:08:04   
gold fish
...pa kje hodi mtyuser posted image ...

o bubi ...user posted image ...bravo za zabavo.... meni niso niti vabila poslali, dejansko ni bila zabava ampak se je šlo na Traviato in pol na večerjo.... 
...pa o božičnici....user posted image ..ne duha ne sluha...

..v januarju pa gredo na izlet za 4 dni v Istanbul......  user posted image  vabilouser posted image ....ga ni...

Neposredna povezava do sporočila: 1452
20.12.2008 9:08:30   
*bubi*
Jaz sem si ravno včeraj kupila ta Fitoval.... je v DMu popust s kupončkom user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 1453
20.12.2008 9:09:07   
gold fish
...spet sem sama tu goruser posted image ......   pa grem tud jaz....

imam žajbelj pripravljen in grem grgrat....

Neposredna povezava do sporočila: 1454
20.12.2008 9:09:28   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz sem si ravno včeraj kupila ta Fitoval.... je v DMu popust s kupončkom user posted image

katerim kupončkomuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
20.12.2008 9:10:27   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

o bubi ...user posted image ...bravo za zabavo.... meni niso niti vabila poslali, dejansko ni bila zabava ampak se je šlo na Traviato in pol na večerjo.... 
...pa o božičnici....user posted image ..ne duha ne sluha...

..v januarju pa gredo na izlet za 4 dni v Istanbul......  user posted image  vabilouser posted image ....ga ni...

Ja, meni so že pred enim mesecem povedali, potem so mi vabilo poslali, v četrtek pa me je direktor klical in vprašal, če pridem user posted image  No, za uslugo je prosil, pa je na koncu še to vprašal user posted image

Božičnico so tudi pripravili user posted image  tako na dveh nogah, oblečeno v rdeče in z rdečo kapico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

itak da v ju ni božičnice.

Neposredna povezava do sporočila: 1456
20.12.2008 9:10:30   
gold fish
..jaz ga uporabljam že od srednje šole....., ampak vedno kupujem temno pakungo, ne tiste rumenkaste.....kaka je razlika ne vem...ker sem navajena na tistega rjavega in ga kar avtomatsko vzamemuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
20.12.2008 9:11:00   
*bubi*
dm babybonus, 1. knjižica bonov..... popust dober euro.

Neposredna povezava do sporočila: 1458
20.12.2008 9:13:14   
*bubi*
pf, glej tukaj lahko naročiš bodi:

http://nosecnice.moj-album.com/

Jaz sem si lani majčko Pridem oktobra naročila in je bila OK. Napis, barvo, pisavo,.... vse si lahko izbereš.

Pravzaprav je to njihova spletna stran:
http://www.majcke.net/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 20.12.2008 9:16:44 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
20.12.2008 10:25:42   
pf
Dobro jutro.
Bubi hvala, ravno to stran sem iskala, ker se mi je zdelo, da ste si majčke naročevale nekje.
Babika je spala od 7.00 do 2.00 - sedem ur v kosu, pojedla od 2.15 do 5.15 spet spala, jedla in spala spet do 7.45. Juhu. user posted image user posted image user posted image Bo nekaj od tega še. Upam, da se ne veselim prehitro, da ne bom jutri user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
20.12.2008 10:27:23   
pf
Da se pa še vmes zbudi do jutra je pa nekak normalno se mi zdi, saj itak da ne more spat 12, 13 ur skupaj brez papice, če pa je še mičkena. Tisto ob petih, da bi bilo še ob sedmih in sva zmagale.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
20.12.2008 10:54:03   
Lara Croft
PF... sem prižgala laptop, ker me je zanimalo, kako je Lana spala.... super ne?user posted image

meta..... kam si klicala za sterilizator.... moj ima tudi stopljen pokrov....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
20.12.2008 10:56:35   
Lara Croft

..jaz ga uporabljam že od srednje šole....., ampak vedno kupujem temno pakungo, ne tiste rumenkaste.....kaka je razlika ne vem...ker sem navajena na tistega rjavega in ga kar avtomatsko vzamemuser posted image

Fiši... če hočeš ti zraven špar točk pošljem tudi tisti kupon... jaz ga ne bom rabla imam šampone od... sej veš.. hahaha

Neposredna povezava do sporočila: 1463
20.12.2008 11:31:22   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Fiši... če hočeš ti zraven špar točk pošljem tudi tisti kupon... jaz ga ne bom rabla imam šampone od... sej veš.. hahaha

lahko..

..oj, jaz še pa nisem prišla do tjauser posted image , če ne pa pol...bom pač plačala tistih 12,5€ al kol jeuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
20.12.2008 11:32:23   
amor real
Se ne spomnem več, katera je rabla živčke iz baby centra, namreč včeraj smo dobili eno darilce za Tomaža in zraven je bilo 5 živčkov.

Če katera rabi naj mi kar pošlje naslov na zasebno.

Drugače pa smo ugotovili zakaj Tomaž malček štrajka s hranouser posted image  Kljub čiščenju noska s fiziološko zgleda, da je en črviček bil nekje gor visoko in danes smo mu tudi z aspiratorjem potegnili ven "vsebino" user posted image , zdaj pa je iz šuba pojedel 120 ml user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1465
20.12.2008 14:35:14   
Lara Croft
Kljub čiščenju noska s fiziološko zgleda, da je en črviček bil nekje gor visoko in danes smo mu tudi z aspiratorjem potegnili ven "vsebino"

Kaj nosek je treba pucat tudi, če dete ne šmrca? Jaz Lari nič ne čistim več...

Živčkote sem jaz rabla, ma jih več ne rabim... hvala... user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
20.12.2008 17:04:46   
amor real
Lara, jaz mu tudi po nasvetu pediatrinje nisem čistila noska vsak dan, ampak vsake toliko, ampak kot opazujem našega Pikca mislim, da je on rahlo prehlajen, ker malček težje diha skozi nosek in seveda, ko mu damo flaško mu le-ta zasede usteca, skozi nosek pa ne more čisto normalno dihat pa ne more popiti dovolj mleka, čaj pa šiba kot noruser posted image . Vročine hvala Bogu nima, tako, da bom počakala do ponedeljka in videla kaj bo iz tega ali se bo umirilo al bo šlo naprej v hujši prehlad, pa bom po potrebi poklicala pediatrinjo.

Neposredna povezava do sporočila: 1467
20.12.2008 17:30:24   
Lara Croft
Jst sem si pa privoščla sprehod v enoje... sem že pozabla, kako je imeti roke v žepu... Tko da je bla lara, kljub lepemu vremenu, cel dan notri.... tatko se pa tudi ni zmislu, da bi jo ven .... Heh, je preveč dela... je lažje v TV bulit... Pa tko je verjetno upal, da jo bom vzela s sabo in bo lahko sam...
No zdej je šel pa še on malo na sprehod... Ja ja... je lažje samo sebe naštimat...
Skupaj tko skoraj nikamor več ne gremo...

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
20.12.2008 17:32:21   
arabela*

pf - glede izpadanja...jaz si vsako leto, kar tako naredim kuro s fitoval šamponom - ta temnim...in pomaga... mi je drugače tud fajn,pa ga drugače tud uporabljam..... edino mi ni fajn, da je tak mala pakunga, ker jo ful hitro porabim ....

proti izpadanju je fajn tudi subrina recept losijon proti izpadanju.
Jaz sem ga skozi user posted image dajala po pranju na lasišče na vlažne lase in se mi zdi vredu.

< Sporočilo je popravil Saraya -- 20.12.2008 17:44:06 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1469
20.12.2008 17:45:49   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Skupaj tko skoraj nikamor več ne gremo...

zakaj pa niste vsi skupaj šli na špranciruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1470
20.12.2008 17:47:12   
ključek
ojla!!

ma, em ni en dan na RR, pa ne vem, kje sem ostala.................user posted image user posted image user posted image user posted image ..............ste pridne čvekice, ni kej.....................user posted image user posted image user posted image user posted image .................včeraj smo se do večera potepali, saj smo šli k meni v službo na obisk, pa lana neja je dobila darilo od dedka mraza............user posted image user posted image user posted image ...............pa mami tud................user posted image user posted image user posted image ...................pol sva ji šla še nakupiti darila za božička in dedka mraza v BC, pa po darilo za mojo mami smo šli, bo naslednjo soboto 50 stara..................user posted image user posted image user posted image ..............povsod gužva gužva.............sem jaz kr sama šibala po štacunih, mojedva srčka sta me pa v avtu ali pa zuni čakala................v H & M v lj majo spet ene popuste, cotke po 5 ali 9 eurov.....................user posted image user posted image user posted image user posted image

slikce od čestitk bom pa kr tle prpopala, a je to ok???

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
20.12.2008 17:48:29   
ključek
mi smo se pa prej 3 ure sprehajali.........user posted image user posted image user posted image ............vse bi bilo fajn, sam če ne bi mene prst še vedno bolel...............user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1472
20.12.2008 17:49:00   
morango
Ojla,

končno je bil danes en spodobno sončen dan, a ne. Pa sem bla jaz tud kar noter, tamalo mi je pa mama odpeljala na sprehod. Je pa tle prav lepo, ker imamo glih tolk snega, da je pobeljeno, in imam vsaj filing, da gremo proti božiču in novemu letu.
Jaz sem pa pridno likala pa pospravljala. Jutri dobim obisk prijateljc iz Švice, smo skupaj delale in komaj čakam, da se spet načvekamo, kot se spodobi. Telefon in skype nista vedno zadost.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
20.12.2008 17:50:07   
arabela*
lana,bravo za prespano nočuser posted image

Naša pa ga biksa 100na uro.Zdaj se že tri dni ob pol šestih zbudi,noče jest,se nekaj zvija čudno pa jamra.hoče bit auf,me veselo gleda,pa se mi smejiuser posted image .Se takole kakšno uro zabavama,pol ji te komaj uspe zaspat z hudimi mukamiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
20.12.2008 17:50:57   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mi smo se pa prej 3 ure sprehajali.........user posted image user posted image user posted image ............vse bi bilo fajn, sam če ne bi mene prst še vedno bolel...............user posted image user posted image user posted image

imaš vnet prst?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.