meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače pa imam danes slab dan, verjetno najslabši v tem letu. Ne verjetno, sigurno. Sprla sem se z mamo. Jaz velikokrat gledam Lovra in razmišljam, če je možno da bova nekoč skregana in kaj te pripelje tak daleč... Tvoja mama, pa še katera, je očitno obsedena s tem kaj se vidi navzven, kaj ljudje vidijo in si potem tudi mislijo. Ker ve, da si bila prej bolj suha in po njenih merilih predvsem fasada šteje, jo zdaj skrbi, kaj si ljudje mislijo o tebi in s tem tudi o njej, ker si ti njena hči. To da ti teži, je čisti egoizem, vendar verjetno vse skupaj dojema, kot nekaj dobrega, češ saj ti hočem dobro s tem ko ti težim, zato tudi ne razume, da si jezna nanjo. Ona v tem trenutku po mojem razmišlja, kako nehvaležna si, ko pa samo hoče, da bi bila suha in s tem, po njeno, všečna okolici. Rada bi ti rekla, da jo pošlji v , ampak če sklepam po sebi, ne morem mirno spat, dokler stvari ne razčistim. Če imam prav, tudi ne bo sama naredila prvega koraka in se ti opravičila, ker po njeno ni naredila nič narobe. Pa spremenila je verjetno tudi ne boš, ker je to pregloboko v njej-najbrž je bla tud sama tak vzgajana. Upam, da nisem preveč zafilozofirala. Držim pesti, da se reši tako, da bo tebi prav!
|