|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
19.12.2008 23:50:17   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce a vam izpadajo kaj lasje? Meni so začeli kak teden dni nazaj. Kaka katastrofa. Najprej sem imela takoj po porodu ful lepe, takih še ne, sedaj mi pa izpadajo ful. Sem kupila pri frizerki od revlona šampon proti izpadanju in neke ampule in bom videla kaj bo ratalo s tega. Moj se brije z mašinco, meni izpadajo, na koncu bo user posted image imela največjo čupko.

Sem že hotla načet to temo, ma ki nisem tela klicat hudiča..... meni nič ne izpadajo.... ponavadi mi vsako jesen... letos sem se že pripravljala, da bo jok zaradi izpadanja.... verjetno še bo, ne?... pa nohte imam tudi še vedno lahko dolge... drugače se mi ful cepijo... verjetno sem še pod vplivom hormonov...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
19.12.2008 23:51:25   
Lara Croft

Lahko noč Lara, pa le pojdi malo jaslice iskat še. Naj bo veselo, ko so glih božični prazniki pred vrati. user posted image  user posted image  user posted image

Mah...

ti me kr zezaj...

Lani te dni je bla pa Lara spočeta... user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 19.12.2008 23:52:08 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
19.12.2008 23:51:57   
lana17
babuške grem user posted image , nočka

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
19.12.2008 23:51:57   
morango
Jaz grem tud spat, pa zgleda, da bom mogla še kaj pojest prej, drugač spat ne morem. Zadnjič sem opolnoči zmazala par kosov kruha z marmelado, pa ponavadi tega sploh ne jem. Ne vem, nosečnost in dojenje mene kar zdela, tko da ful jem.
Na, pa bluzim, namesto da bi vam rekla lahko noč in ugasnla comp. Torej, lepo in dolgo spite.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
19.12.2008 23:52:42   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Mah...

ti me kr zezaj...

ni več za akcijo....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
19.12.2008 23:52:58   
pf
Kak so smešni ti mali bavceki, naenkrat jim nekaj preskoči in hop je že nekaj druga aktualno.Naša je tudi tak posrečena zraven hranjenja, kak se smeji zraven, pa glavico hitro stran in še hitreje nazaj v ziziko, kot bikec je. Včasih kar zraven bradavice zagrabi pa vleče in se mi zdi, da kar ne skapira takoj da ne teče. Pravi biser je. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
19.12.2008 23:53:39   
arabela*
jaz jem čoko smokije in sirove smokije.
Vsak večer istouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
19.12.2008 23:56:45   
pf
Lara ne mi zameriti, verjetno sem tudi jaz še pod vplivom hormonov. user posted image  user posted image  user posted image
Saraya upam, da ti bo zaspala nazaj, je pa res čudno da tak pozno ponoči jo zvija revco. Naša že pet ur spi.
Lahko noč babike. Grem zaspat za nevem koliko časa še. Upam, da čim bolj dolgo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
19.12.2008 23:57:20   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Jaz grem tud spat, pa zgleda, da bom mogla še kaj pojest prej, drugač spat ne morem. Zadnjič sem opolnoči zmazala par kosov kruha z marmelado, pa ponavadi tega sploh ne jem. Ne vem, nosečnost in dojenje mene kar zdela, tko da ful jem.
Na, pa bluzim, namesto da bi vam rekla lahko noč in ugasnla comp. Torej, lepo in dolgo spite.

Jst pa boljš da ne..... prej je moj komentiral, da sem se zredila.... ma se nisem.... samo tko čudno sem bla oblečena...

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
19.12.2008 23:58:33   
Lara Croft

Kak so smešni ti mali bavceki, naenkrat jim nekaj preskoči in hop je že nekaj druga aktualno.Naša je tudi tak posrečena zraven hranjenja, kak se smeji zraven, pa glavico hitro stran in še hitreje nazaj v ziziko, kot bikec je. Včasih kar zraven bradavice zagrabi pa vleče in se mi zdi, da kar ne skapira takoj da ne teče. Pravi biser je. user posted image  user posted image  user posted image

Meni je tok lušna, ko to počne... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
19.12.2008 23:59:45   
Lara Croft
Lahko noč babike. Grem zaspat za nevem koliko časa še. Upam, da čim bolj dolgo.

Držim pesti.... user posted image

Nočko.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
20.12.2008 0:01:24   
arabela*
...blede se mi že od tega zvijanja.....

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
20.12.2008 0:05:16   
meta21
Ma, a boste nehale pisat. Vsakič ko eno stran preberem, ve eno natipkate. Že pol ure berem. Počakat...user posted image user posted image user posted image

No zdaj grem pa nazajk brat-mam še 2...zaenkratuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
20.12.2008 0:09:04   
arabela*
user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 20.12.2008 0:19:00 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
20.12.2008 0:18:13   
meta21
Čestitke, triu septembrčic!user posted image user posted image user posted image

petra, lep fantek! Prlek, ne?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

meta si že doma? kako je bilo? a si še namest mene pojedla in se načvekala?user posted image

Bi ti povedala pa sem čist brez glasuuser posted image . Do jutri bom pa že pozabila, ker mam isti problem kot pfuser posted image . Ja, je blo kar fajn. Jutri častiš kavo, jaz pa poročam, prav?

gold fish, škoda, da ni zastonj-jaz sem namreč dobila kar cel sterilizator, ne samo pokrovauser posted image
joj, pri tistem posnetku so mi pa kar malo solze prišle na oči. Nisem do konca gledala

nosečka08, pojdi na shrani.si, naloži slikico in skopiraj link od tiste, ki ima predogled v post pa boš prilepla slikicouser posted image

pf, jaz sem celo nosečnost menda izgubila 10 las, zadnjih 14 dni so se mi pa najbrž že vsi zamenjaliuser posted image . Me je kar groza si glavo umit.
Kar se pa pozabljivosti tiče, se mi je pa prejšnji teden zgodilo tole: V petek sem bila zmenjena, da pride kolegica na kavo ob 10h in jaz ene 15min do 10h mirno sedim poleg Lovra in razmišljam, kako bi bilo fajn, če bi kaj to (isto) kolegico poklicala na kavo (zmenili sva se 2 dni prej). No, v naslednjem trenutku mi je potegnilo, da sem že zmenjena in da lahk džezvo že dam na šporhetuser posted image user posted image user posted image . Še dobr, da nisem kam šlauser posted image user posted image user posted image

Saraya, user posted image  user posted image  user posted image za tvoji punčici!

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
20.12.2008 0:22:13   
meta21
No pa mi je le uspelo.user posted image Sem že misnla, da boste še eno stran zraven naklofale, ko sem komntarje pisla za 10 strani nazajuser posted image

Je že Lana povedala...na zaključku sem bla. Mal smo babe dež delaleuser posted image

pf, čim dlje spita!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
20.12.2008 0:23:24   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

...blede se mi že od tega zvijanja.....

Kaj pa če bi šla ti mal v posvetovalnico z njo. Ker je že tolk stara, da bi se moglo počas nehat, al ne?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
20.12.2008 0:31:55   
meta21
In ko se jaz pregrizem čez čvekanje, greste ve spat!

Prav grem pa še jaz.... jezuščka v jaslice dajat al kaj žeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
20.12.2008 0:32:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Kaj pa če bi šla ti mal v posvetovalnico z njo. Ker je že tolk stara, da bi se moglo počas nehat, al ne?

ma zmešalo se mi bo to....
Pa to se je zdaj njej začelo,par tednov,prej je ni,mogoče tu pa tam.
Še zdaj ne spiuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
20.12.2008 8:04:55   
petra1978

Petra a še laufaš kaj? Jaz zaenkrat telovadim več ne, če so punce rekle, da je še malo prehitro po CR, jem malo manj, pa še to imam izgovor, da se pregrešim s čim kaloričnim, ker me je takrat, ko sem pisala da hujšam Gold fish vprašala"Kaj pa mlekec?" Tak da ni ne enega in ne drugega.

Ja, še laufam. Jaqz sem vprašala G glede tega in je rekel, čim prej začet, tem bolje. Pa sem vprašala, če trebušnjake tud lahko, pa je rekel, da ja, da pa bom že sama vedela, kdaj moram nehat. Pa laufam, trebušnjakov pa še ne delam (čeprav ne bi bilo slabo), ker sem jih zadnjič naredila samo 10 in me je že rana bolela.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
20.12.2008 8:16:40   
gold fish
..dobro jutrouser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
20.12.2008 8:17:46   
gold fish

Ja, to izpadanje las ... Men se je tud začelo. Še sreča, da mam drugač ful goste lase, tako da ni neke panike. Ma mi gre pa na živce, ko povsod kak svoj las najdem.

hvala enako...se tud tolažim s tem, da so ful gosti...najdem jih pa tud vsepovso....pa še ful se vidijo, ker so dolgi...bom šla na kratko

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
20.12.2008 8:21:40   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

petra, lep fantek! Prlek, ne?user posted image  

Ja Meta, čistokrvni user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
20.12.2008 8:24:03   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Ja, to izpadanje las ... Men se je tud začelo. Še sreča, da mam drugač ful goste lase, tako da ni neke panike. Ma mi gre pa na živce, ko povsod kak svoj las najdem.

hvala enako...se tud tolažim s tem, da so ful gosti...najdem jih pa tud vsepovso....pa še ful se vidijo, ker so dolgi...bom šla na kratko

Meni tudi ful lasje izpadajo. Vedno sem imela kratke, zdaj imam ene 2 leti malo daljše, pa razmišljam, da bi se spet postrigla na kratko. Pa se moj user posted image  ne strinja preveč. Pa reče, da bo Gal mislil, da ima 2 atija (včasih tako razmišlja, kot da smo v 18. stoletju).

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
20.12.2008 8:51:15   
*bubi*
Dobro jutro!

Spet ste se načvekale user posted image  Jaz pa sem se v živo s sodelavkami, sem bila na zabavi user posted image

pf.... si našla, kje tiskajo na bodije? Saj če bi bodi sama prinesla, bi ti povsod natisnili. Samo pazi, da kupiš bolj kompaktnega (H&M ima take recimo). Ali pa kupi tiste folije, na katere sama naprintaš sliko in jo potem zalikaš na tkanino.

Lasje? Ja, meni so zdaj začeli ful izpadat user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.