|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
19.12.2008 23:28:24   
gold fish
pa prekmurka tud ne...user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
19.12.2008 23:28:51   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf
. Pa saj ti res, zobje te bolijo.

kak izgovoruser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
19.12.2008 23:29:05   
pf
Saj imaš prav Saraya, le privošči si. Vidiš kak sem smotana, tudi to sem pozabila. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
19.12.2008 23:29:58   
Lara Croft

Lara čistokrvna pohorka sem. Če pa ne bi bila štajerka, bi pa rada bila primorka. user posted image  user posted image  user posted image

Ma sej sem te "čula", da si štajerka..

Jst grem pa zdej spat.... sem zaspana postala.... možek verjetno že zaspal, tko da se komot prišulim tja...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
19.12.2008 23:30:05   
gold fish
...kaj pa moj žajbeljuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1405
19.12.2008 23:30:48   
gold fish

Saj imaš prav Saraya, le privošči si. Vidiš kak sem smotana, tudi to sem pozabila. 

to ne moreš pozabiti, če že glava pozabi...ono doli ziher neuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
19.12.2008 23:31:26   
arabela*

ahti tvoj memoryuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
19.12.2008 23:32:17   
pf
Lahko noč Lara, pa le pojdi malo jaslice iskat še. Naj bo veselo, ko so glih božični prazniki pred vrati. user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1408
19.12.2008 23:33:26   
gold fish
jaz tud grem...nočko....

pa kje hodi mty - je rekla, da bo poslala, pa nič...... lisica..user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
19.12.2008 23:34:24   
pf
Ono doli je že ulaufano, samo glavo imam pa res tak prazno, da bi se mogla priklopiti malo na kak agregat. user posted image  user posted image  user posted image
Saraya saj jaz tudi najraje ne bi dodajala, samo rada bi videla, če vrabec premalo poje, ali je vzrok drugje.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
19.12.2008 23:35:17   
lana17

p ime in f priimek
Polona sem, priimek pa naj ostane skrivnost. Beden nik, ampak takrat ko sem se prijavila mi ni kaj druga kanlo v glavi, tak da je to, to.

vedno, ko preberem tvoj nick, se spomnim na pedagoško fakultetouser posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
19.12.2008 23:35:37   
arabela*
pf,možek je že doma?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1412
19.12.2008 23:36:52   
arabela*
našo pa spet zvijauser posted image
Ugotavljam,da pa imam res dobre živceuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
19.12.2008 23:37:39   
pf
Punce a vam izpadajo kaj lasje? Meni so začeli kak teden dni nazaj. Kaka katastrofa. Najprej sem imela takoj po porodu ful lepe, takih še ne, sedaj mi pa izpadajo ful. Sem kupila pri frizerki od revlona šampon proti izpadanju in neke ampule in bom videla kaj bo ratalo s tega. Moj se brije z mašinco, meni izpadajo, na koncu bo user posted image imela največjo čupko.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
19.12.2008 23:39:31   
arabela*
meni so po porodu nehali izpadatuser posted image
Sem pa malo prhljaja dobila.
Probaj s kakim bolj natur šamponom in veliko balzamauser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
19.12.2008 23:39:38   
morango
Ojla,

hvala vsem za voščila. Lari in Ani pa sicer malo pozno, pa iz srca voščim za 3. dopolnjeni mesec.

Lenča boga je pa bla danes cepljena pa zvagana. Ima 6 kil in 63 cm, je kar dolginka.
Amor in Gold Fish, zadnje dni tudi naša user posted image  nekam čudno je. Čez dan je na 2 uri, ampak intenzivno sesa enih pet minut, včasih tud manj, pol pa se obrne gor in začne čebljat pa grulit. Največji užitek pa ji je zgleda grgranje. Ne vem, mam filing, da nekam mal poje čez dan. Ponoči se pa zbudi okol treh pa pol okol 6/7 in takrat prav lepo dolgo pije. Je pa živahna, očitno dobre volje, ne morem pa je prislilit, da bi dlje pila. Upam, da je to res ena lepotna muha, ki se jo gre bejba. Pa tud si mislim, da če bi bla lačna, bi to že pokazala. Zna kar zakričat in se ujezit, če ji kaj ni prav.

Neposredna povezava do sporočila: 1416
19.12.2008 23:40:37   
pf
Saraya kje je še jutro? Ob kakih štirih bi se znal prisukati. Saj veš kaj so dedi, ko enkrat gre domu ne kar tak. Saj ima cajt, ker ne vem če ne bom drugo soboto pa jaz krenla malo. Pustimo se presenetiti. Pa ni še možek, čeprav mi je na dan odhoda iz porodnišnice prinesel zaročni prstan. Se bo moral še malo potruditi okrog svojih dveh babik. Mama je stroga. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
19.12.2008 23:41:30   
morango
Ja, to izpadanje las ... Men se je tud začelo. Še sreča, da mam drugač ful goste lase, tako da ni neke panike. Ma mi gre pa na živce, ko povsod kak svoj las najdem.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
19.12.2008 23:41:48   
lana17
meta si že doma? kako je bilo? a si še namest mene pojedla in se načvekala?user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
19.12.2008 23:41:58   
arabela*

Saraya kje je še jutro? Ob kakih štirih bi se znal prisukati. Saj veš kaj so dedi, ko enkrat gre domu ne kar tak. Saj ima cajt, ker ne vem če ne bom drugo soboto pa jaz krenla malo. Pustimo se presenetiti. Pa ni še možek, čeprav mi je na dan odhoda iz porodnišnice prinesel zaročni prstan. Se bo moral še malo potruditi okrog svojih dveh babik. Mama je stroga. user posted image  user posted image  user posted image

ne vprašaj kak je moj prišel prejšnji teden s fešteuser posted image user posted image user posted image
se vidi,da ni vajen večuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
19.12.2008 23:44:14   
pf
Joj Morango naša isto dela pri dojenju. Naenkrat pogleda gor, začne nekaj čebljat in gruliti, pa tak lepo se mi nasmeji zraven, če ji pa kaj rečem, te se pa tak smejčka kot da bi ji vic stoletja povedala. Faca. Samo pol jest več ne, ko da enkrat glavco gor je gotovo. Dolgo babiko imaš. user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
19.12.2008 23:46:54   
pf
Saraya mene je kar malo strah, da ne bi ki naša smrečka trpela, pa darila pod njo, ko bo naš pripilotiral domov, ker je glih na poti do kavča. Sem mu naročila, da naj spi raje v dnevni, da ne bo kolovratil po spalnici. Ker pol bi se on najbolj hudo menil, pa razlagal, pa ni in ni konca. Take upe stavim na novalac, da mislim da bo mala do jutra spala. Dobra sem. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
19.12.2008 23:48:08   
morango
Ja, pf, ma po user posted image  dolge noge. Zmeri sva se hecala, da bi blo fajn, ko bi imela punčko, da bi lahko po njem imela dolge noge, pa po meni plave oči. In, eto, dolge noge ima, za oči pa še ne vem, kakšne bodo ostale. Pri nas imamo vsi plave, pri njih pa vsi rjave.
No, pol Lena ni edina, ki ima blazno željo po gruljenju, ko se doji. Saj je tako simpatična, ko to počne. Sam kaj, ko se mi zdi, da manj je.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
19.12.2008 23:49:27   
pf
Zdaj se tu čudim, jutri zjutraj pa mi nič ne bo jasno. Bo treba iti počasi.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
19.12.2008 23:49:50   
arabela*
user posted image spet ne more zaspat.
Zadne čase ima tako grdo navado ko jo matra nekaj,si prst potisne v grlo,dokler vsega ne zbruhauser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 19.12.2008 23:50:39 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.