Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 10:09:20
|
|
|
|
lidija***
|
............PA DA NE GOVORIM - SPET JE VIKEND!!!!!! in mam sranje z Živo, pa še sama sem. pa božička bi mogle met dons neeeeeeeeeeeeeeeeeee, nooooooooooooooooooo... ............
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 10:12:19
|
|
|
|
Blacky30
|
Mojcek, pojma nimam, kaj bi ti lahko svetovala. Srčno upam, da bo bolje. Probajta na žličko malo riževe kašice al kaj takega, mogoče ji je preveč tekoče. Drži se, saj bo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 10:21:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 10:29:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 10:40:06
|
|
|
|
liju
|
Sem že gledala na kulinariki, pa ne vem no, samo jaz mam tako smolo . Zdaj sem vzela iz skrinje, zdaj pa gre kroglice naredit, ampak po parih minutah začne spet narazen vlečt Zdaj sem delala, pa mislim da nikoli več
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 10:40:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 11:06:17
|
|
|
|
Blacky30
|
Sedim v gorah kuharskih knjig in iščem recepte za peciva, ki jih bom pekla med prazniki. Ufff, je preveč tega.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 11:06:23
|
|
|
|
rovar_ka
|
levinja - imaš mail
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 11:17:22
|
|
|
|
Netta
|
dober dan, spali kot ubiti, pospravili naše skladišče od doma, sedaj sem ano in atkota na sprehod nagnala, jaz pa tu metuljček - kaj je fora teh trip trap stolčkov. zakaj so tako ok? ne me res zanima? mi imamo enega plastičnega podedovanega... katy - živjo!!!! netki - bravo za firmo, so se pa res izkazali...a kaj zaposlujejo??? hec dzanika - ma daj, ti si tudi zagorjanka??? se vidi da je celo zasavje tu gor, da imamo vsaj kak pogled v svet, ker drugač smo čist zabite za tistimi hribi, hehe levinja - kot bi gledala istega dojenčka...res izredna podobnost metuljček - sem se sedaj spomnila...a ti poznaš Hozjanove...so v tvojih koncih doma? 3jeMi - super pesmica...kje bi pa še melodijo našla? hruška - kako lepe voščilnice si naredila, res ful lepo karamela - kakšno je počutje danes??? blacky- tole z lanternami je moglo biti pa pravljično...vidim da ste čisto praznično razpoloženi pri vas neboglasnica - že dolgo ni bilo besede o tem...kako kaj tvoj prst? lidija - smučanje...popolnoma nove smučke bodo samevale še to leto, smrk smrk...drugače pa zelooo rada smučam auroraa - to se tudi meni pogosto zgodi...ana spančka kot angelček, jaz pa v strop gledam....ne vem zakaj...hormoni, skrb, preveč spanja...hec papir - za manco mojcek - na tole tvoje vprašanje nimam odgovra, ker sama še nikoli nisem bila v taki situaciji...božica, upam da bo ok blacky - jaz sem po mailu od ene prijateljice dobila en kup receptov takih in drugačnih...če že nimaš preveč vsega, mi pošlji mail pa dobiš...hehe boš potem še težje izbrala no, sem prišla skozi...sedaj pa pucat naprej, ueeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 11:19:21
|
|
|
|
liju
|
No iz mojih kroglic ne bo nič. Zdaj sem dala kar v eno plastično posodo, povrhu narezala mandlje in potrosila z kokosom, tako da jih bom kar rezala na male kocke, kaj čem drugega. Ker če kocko vrežem gre malo narazen, ampak se ne vidi toliko kot pri kroglici. Za pojest bo, ker drugače ima masa full dober okus, samo oblika ne pride prava Neboglasnica: Zdaj pa pripravi nož in vilico, bo zgledalo kot en "šnicelj" Malo manj zapečen
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 11:33:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 11:38:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 11:39:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 11:44:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 11:46:43
|
|
|
|
Netta
|
LUNICA - meni tudi še nisi poslala TRR...ali ti pošljem kar po pošti...prosim, da poravnam račune, da ne pozabim
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 12:15:02
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: liju Sem že gledala na kulinariki, pa ne vem no, samo jaz mam tako smolo . Zdaj sem vzela iz skrinje, zdaj pa gre kroglice naredit, ampak po parih minutah začne spet narazen vlečt Zdaj sem delala, pa mislim da nikoli več ojej, še dobro, da mi nisi napisala recepta hec, hec. jaz sem jih delala enkrat pa so ful lepo uspele, samo ne vem kam sem vtaknila recept. Blacky, hvala. Veš kaj pa je finta, da sem delala po istem receptu kot ga ima Blacky Samo zdaj glih študiram, da sem po moje morala premalo zmiksat. Ker vem ko šamrole delaš, ko je isto kuhan sladkor, moraš pol tako dolgo miksat, da je res trdo, jaz pa nisem rafaelote dolgo miksala Blacky:kaj ti full trdo zmiksaš, ali je še bolj tekoče ko daš v hladilnik počivat?
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 12:15:12
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro pupe, danes je naš Aleksander potegnil do 8:15 ... je pasalo nekaj minutk dlje spat ... po hranjenju in kratki telovadbi je zaspal nazaj, jaz sem si privoščila zajtrk, pa kavico. No na srečo je dragi že prišel iz Lj in se z malim crkljata, jaz grem počasi pripravljat kosilo. Potem pa ven, da ulovimo še kaj dneva, pa po prstne barve moramo
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 12:15:59
|
|
|
|
liju
|
Bananine rezine, pa uspele v nulo , vsaj nekaj, se vidi da jih že delam ene 100x
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 12:23:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 12:23:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 12:27:45
|
|
|
|
papir
|
EVO MI MAMO PA VROČINO.37.6 ampak je padla hvala bogu. zdaj je pa zaspala.jaz pa grem kosilo kuhat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 12:42:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 12:46:46
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: liju Dobro jutro! Rabim POMOČ Včeraj sem delala rafaelo kroglice in masa ni full trda , kaj more tako bit? Jaz sem jih namreč prvič delala. Če ko naredim kroglico, se čez čas kar razvleče. Znorela bom, kaj se da kaj ukrenit, da bi bilo bolj gosto? Dajte mi prosim pomagat, če katera pozna kakšno finto. Najbolje, da jih prineseš k meni, da jih pojem, pa bo vseeno kakšne so.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 12:51:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 13:28:57
|
|
|
|
Blacky30
|
Liju, raffaelo kroglic še jaz nisem delala, tak da ti težko rečem. Katere bananine rezine pa si delala? Iz iste knjige receptov kot so rafaelo kroglica, pa se mu reče bananino pecivo? Ko daš na biskvit marmelado, kolobarje banane, kremo in čokolado gor?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?