|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
19.12.2008 23:09:41   
Anonimen
hruškomira po fejsbuku čvekavam čvekujem čvekam! pa ti? pumpo laufaš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
19.12.2008 23:11:32   
Anonimen
dzanika, dej rukn še enga pa delaj družbo do 12. če je vojna, je vojna za vse 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
19.12.2008 23:12:56   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Ali ima katera od vas tale stolcek od Recinkota?
user posted image

In se link:
http://www.recinko.si/proddetail.php?prod=14Be

Any good?

Naš Nino ga ima, samo so se te zaklopke polomle, ki držijo mizicouser posted image Vidim pa da je ugodna cenauser posted image  Mi smo pred dvema letoma dali 15.000 situser posted image

rebeca:ni mi uspelo natipkat, zdaj pa mi res ni več, tako da mogoče jutri, če ne bo preveč obiskovuser posted image

Moram iti spat, me dragi čaka.user posted image Nočko

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 353
19.12.2008 23:13:29   
sasi13
mi smo imeli že eno rundo hranjenja user posted image predvidevam da bo še pestra noč, grem rajš kr nazaj v posteljo.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 354
   [Brisano sporočilo]
19.12.2008 23:14:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
19.12.2008 23:15:23   
Anonimen
jap novalac pomaga ful! sicer luka še vedno precej poliva, ampak bolj gosto pride ven, ne več tista voda. pa vseeno manj, tudi ne joka več, se ne zvija, ne kašlja!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
   [Brisano sporočilo]
19.12.2008 23:16:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 357
   [Brisano sporočilo]
19.12.2008 23:17:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
19.12.2008 23:20:10   
Nasara88
Lunca evo mene user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 359
19.12.2008 23:22:44   
Anonimen
nasaraaaa bravooo go go girl user posted image

hruška ja vem, luka je prej tut po drugem novalacu polival ful, pa kr teklo je, zdej pa smo res umirli stanje. ti ne morm povedat, kak je vse lažje, predvsem zanj in s tem za nas!

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
19.12.2008 23:24:26   
Nasara88
Zdaj ste se pa potuhnile ostale a ne, ko je meni uspelo do konca pregurati. No saj če se ne bi, bi še vedno zadaj capljala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
19.12.2008 23:24:43   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

0,08 za fotkouser posted image

za karamelo:
user posted image

in

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image ti si pa res eno prijazno bitjece
prvo slikico že konzumiram, drugo pa rajši ne - pravijo, da moraš bolezni pustiti prazen želodec, da jo sestradaš. No, zaradi dojenja, to ne morem naredit, sem pa danes pojedla samo juhico, pa še to sem se prisilila, ker nimam apetita. JE pa šlo že par litrov čaja. Upam samo, da jo Nina zvozi brez bolezni.

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Ojej Karamela, jaz sem ti pa pošiljala v mislim pozitivne vibracije za izpit ... no, pa zdaj ne bo za izpit ampak za zdravje. Nič fajn tele viroze, imam še svež spomin kakšna sem bila jaz pred dvema tednoma. Meni je zdravnica zaradi dojenja predlagala jemanje Prospana, priporočam, ful sem se hitro pocajtala. Bom mislila nate!  user posted image

Joj, hvala, res si zlata! Prospan, a ni to bolj za grlo? Imam v spominu, da sem imela enkrat prospan šumeče tablete. Je to to? Kakorkoli, vzela sem zjutraj in zdajle en lekadol plus c prašek. Ampak, saj veste, to je preblaga zadeva, da bi kaj pomagala. Bom šla jutri po prospan, če praviš, da ga kljub dojenju lahko.

IZVIRNO SPOROČILO: zimska
PRI MENI DOMA SO KNJIGE ZA: TODI, KARAMELO, NANKO.
Punce - javite, ko boste okoli BTCja pohajale, vskočim in vam dostavim.

Jaz grem najverjetneje 24. k staršem, če ne bo sprememb. Dopoldan enkrat, pa ti še javim.
Je danes umrl od mojega direktor, 58let star. Je privat firma, 80 zaposlenih, pa nima naslednika. user posted image Naju skrbi kot hudič. Pa avtomobilska industrija. Groza, še to! V glavnem, čakamo na datum pogreba, se pa še nič ne ve. Je bil tip na izletu v Turčiji, ko se je zgodilo ... in je še vedno tam. Bog ve, kolk časa bo zdaj trajalo, da ga sem pripeljejo. Jebenti stres!

Jaoooo, cel dan sem spala, zdej pa ne morem več.user posted image Res, super poteza!
Nč, grem se pomatrat. Itak bom smrčala ko slon, ker mam čist nos zabasan. Jooooj, sem sitna ko muha! user posted image user posted image user posted image

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 362
19.12.2008 23:26:55   
Nasara88
Lunica nehaj knjige pakirat user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 363
19.12.2008 23:30:53   
Nasara88
Grem pa še jaz user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 364
   [Brisano sporočilo]
19.12.2008 23:32:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
19.12.2008 23:35:41   
Anonimen
punce in vsi inšpektorji... NIČ NI BREZ RAČUNA, VSE BO NA RAČUN! 

Zate ma pa neboglasnica, ti da v ponedeljek ko mate družinski dvoboj in pol upam, da bo ena izmed vas mi nardila reklamo, če bojo pstil :)))

hd ti pošljem zs, pa TRR gor, ti pa men podatke  da lahko izstavim račun

Neposredna povezava do sporočila: 366
19.12.2008 23:47:51   
Majuska
Karamelca, Prospan sirup ... sem ful kašljala, pa sem bila potem v 3 dneh dobra user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 367
20.12.2008 0:06:41   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

punce in vsi inšpektorji... NIČ NI BREZ RAČUNA, VSE BO NA RAČUN! 

ti bo še žal, še enkrat dobro premisli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
20.12.2008 0:10:16   
Anonimen
glugluglu maš zs

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
20.12.2008 0:11:01   
Blacky30
Oj!

Danes popoldan smo imeli palčkovanje v vrtcu. Smo šli z lanternami od doma in potem do šole, od tam pa vsi skupaj do vrtca, kjer smo pričakali dedka mraza. Razdelil je balone, zapel pesmico in odšel. Mi pa smo potem imeli srečolov, jaz sem pomagala vzg. na stojnici deliti darila. Je blo prav fajn, samo nazeblo pa nas je tudi. Dobili smo cel kup lepih daril: knjigico Moj očka, izdelke iz gipsa, barvice, pobarvanko, 2 voščilnici, vrečo keksov, bon za zastonj torto, 2 šampona za otroke, paket cd-jev. Skratka, ful lepa darila. user posted image

Zdaj pa sem spet mami pomagala sortirat vsa darila, kaj je za 24., kaj za 25., ker jih zdaj zavija. Le ima to v malem prstu, jaz se lahko skrijem. Zato pa je darilo za njo vedno najgrše zavito.user posted image

Metuljcek, zajček torta je bila višnjeva, čokoladna krema, višnje, smetana.user posted image

LJ, slikice so enkratne, vse ste fullllllllllllll lepe, otročki pa itak.user posted image user posted image user posted image user posted image

Levinja, ful sta si podobni s Tejo. Pa ful lepa smrekica in okraski!!!

Tia in Teja, mb manekenki!user posted image user posted image user posted image

Torej, lunica, jaz lahko tudi knjigico pričakujem????? Ful vesela!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vauuuu, do konca sem prišla.user posted image user posted image user posted image  No, s takim tempom bi tak šlo. Samo na prejšnjem delu imam še 10 neprebranih in še na enem delu prej 30 neprebranih.user posted image
Pa Tejo imam tu zraven v jajčki.user posted image  Vragec mali ni hotla zaspat, evo, zdaj pa sem nehala gugat, ker moram tipkat, pa je vse tiho in spi. No, saj ni jokala, samo pogovarjala se je.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 370
20.12.2008 0:16:56   
glugluglu
aha, sem vedela, da nisem sama tle gor, lunica in blacky se skrivata, ne?, pa dejta tisto kljukico stran v profilu, da vaju lahko vidim, sej potem ko bosta brale majčice, pa junijke pa še kaj lahko dasta kljukico nazajuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 371
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 0:27:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 372
20.12.2008 0:28:44   
Blacky30
Glu, misliš, da sfolgam še druge kot julijke???? Tudi če sem multikultivator, ne bi šlo.user posted image

Nočko.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
20.12.2008 0:34:01   
glugluglu
Blacky, tortica je pa čisto po mojem okusu, mnjami, pa zajček je bil lepi, sem si ga drobro ogledala,  če bi meni kaj takega prišlo na misel.
Pa kje najdete čas za vse te prednovoletne zadeve, jaz sem danes že ves dan v akciji, res, da sem veliko oprala in posušila, zložila, pa malo pospravila, ampak še vedno si nisem časa vzela za pisanje voščilnic in peko piškotov.
Delam en koledar z našimi slikicami, pa še to ni do konca narejen, komaj danes sem svoje tri otroke poslikala z božičkovimi kapicami, da bom nekaterim še slike zraven priložila, pa razvit moram še nesti, tu v Logatcu bom morala kar osebno tja z usb-jem, no upam , da mi uspe vse do božiča zrihtati. Aja, pa v sredo zvečer imamo pri mojih starših božično večerjo in jaz sem seveda še brez vseh daril, oz. so nekje na sredini izdelaveuser posted image . Pa okoli polnoči visim tu na RR namesto, da bi šla že pod tuš + glavo umit in spat.

Neposredna povezava do sporočila: 374
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 2:53:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Začetek maja je idealen za daljse izlete in dopuste
maca83 RR

Ste izkoristili kombinacijo praznikov in sli kam na lepse?

na daljsi dopust gremo raje poleti (43%)

na daljsi dopust gremo raje pozimi (0%)

ne planiramo, ker je maja se premraz (2%)

maj je super, ne prehladno, ne premrzlo (30%)

kaj je to dopust? (20%)

imamo kolektivca, sef doloci kdaj gremo na izlete :( (6%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!