karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 0,08 za fotko za karamelo: in iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ti si pa res eno prijazno bitjece prvo slikico že konzumiram, drugo pa rajši ne - pravijo, da moraš bolezni pustiti prazen želodec, da jo sestradaš. No, zaradi dojenja, to ne morem naredit, sem pa danes pojedla samo juhico, pa še to sem se prisilila, ker nimam apetita. JE pa šlo že par litrov čaja. Upam samo, da jo Nina zvozi brez bolezni. IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Ojej Karamela, jaz sem ti pa pošiljala v mislim pozitivne vibracije za izpit ... no, pa zdaj ne bo za izpit ampak za zdravje. Nič fajn tele viroze, imam še svež spomin kakšna sem bila jaz pred dvema tednoma. Meni je zdravnica zaradi dojenja predlagala jemanje Prospana, priporočam, ful sem se hitro pocajtala. Bom mislila nate! Joj, hvala, res si zlata! Prospan, a ni to bolj za grlo? Imam v spominu, da sem imela enkrat prospan šumeče tablete. Je to to? Kakorkoli, vzela sem zjutraj in zdajle en lekadol plus c prašek. Ampak, saj veste, to je preblaga zadeva, da bi kaj pomagala. Bom šla jutri po prospan, če praviš, da ga kljub dojenju lahko. IZVIRNO SPOROČILO: zimska PRI MENI DOMA SO KNJIGE ZA: TODI, KARAMELO, NANKO. Punce - javite, ko boste okoli BTCja pohajale, vskočim in vam dostavim. Jaz grem najverjetneje 24. k staršem, če ne bo sprememb. Dopoldan enkrat, pa ti še javim. Je danes umrl od mojega direktor, 58let star. Je privat firma, 80 zaposlenih, pa nima naslednika. Naju skrbi kot hudič. Pa avtomobilska industrija. Groza, še to! V glavnem, čakamo na datum pogreba, se pa še nič ne ve. Je bil tip na izletu v Turčiji, ko se je zgodilo ... in je še vedno tam. Bog ve, kolk časa bo zdaj trajalo, da ga sem pripeljejo. Jebenti stres! Jaoooo, cel dan sem spala, zdej pa ne morem več. Res, super poteza! Nč, grem se pomatrat. Itak bom smrčala ko slon, ker mam čist nos zabasan. Jooooj, sem sitna ko muha! nočko
|