|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
20.12.2008 4:10:14   
neboglasnica
Ojla!

Na babjem žuru full cool, smo se narežale, najedle, malo napile (no, ostale, mene je že prst refoška obrnil). Skratka, kaj delam pokonci? Pišem pritožbo na CSD zaradi neizplačanega dodatka za velike družine.

Pa-pa, se grem stiskat k sinčku!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 376
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 7:24:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 377
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 8:39:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 378
20.12.2008 8:55:37   
lidija***
Dobro jutro! Sončno jutro! Končno!!!!

Trip-trap stolček- mi imamo drugega-brez mizice. Še vedno je v uporabi za Klaro, tako, da bomo mogli nabavit še enega. Ga noče odstopit. Moram rečt, da se ni niti enkrat prevrnil! Sedaj, ko so še mali lahko z blazinicami podložiš, da sedi fiksno. Tudi meni je všeč, da od vsega začetka sedijo zraven pri mizi in se učijo lepega vedenjauser posted image .
Kiwi- mi že uvajamo GH cel mesec. Za kiwi nisem zasledila, da bi bil alergen. Najbolj so menda jagode in paradižnik pa arašidi. Kot sem že večkrat napisala mi v družini nimamo alergij. Res pa je, da ne daš kiwija takoj. Mi smo že poizkusili jabolko, hruško, banano in kiwi- zmešan z žiti in jabolkom.
Vsaka naj posluša sebe in bo najbolj prav.
Smučanje- komaj čakam. Danes se odpre Partizankauser posted image user posted image user posted image . Moj je bil včeraj z Nežo na Pungartu in pravi, da je sneg super. Sva si že rezervirala vikend od 4. pa do 11.01.user posted image  Bom v ponedeljek kakšno zimsko fotko prilepila, da se vam malo zaluštauser posted image
Ali greste tudi ve kaj smučat?

Neposredna povezava do sporočila: 379
20.12.2008 8:56:48   
lidija***
Aja, pa na fotkah ste super- mamice in user posted image .
Pa voščilnice so tudi ful lepe, res nekaj posebnega!

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 380
20.12.2008 9:06:23   
rovar_ka
Jutro user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

teja in tia? user posted image

hahaha, če ni črno je belo ne?user posted image

včeraj se nisem nič oglasla, sem dala Tio spat, potem pa je Taja okupirala računalnik. No, zvečer pa sem šla kr z njo spat. Za spremembo nisem čist zlamana danesuser posted image

Lepe slikice Ljubljančanke, zelo ste lepeuser posted image Pa komaj čakam, da tudi jaz dobim knjigico!

ijeee, levinja, kaj pa ko sta isti z malo na slikahuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem ti rekla, da je tvojauser posted image

komentiram pol dalje, morem it posrano rit previt - se mi mala opica vsakič, ko jo dam v ležalnik in poleg računalnika pokaka, po moje ma naštudirano, da jo ven vzamem potemuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 9:13:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 382
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 9:19:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 383
20.12.2008 9:25:42   
liju
Dobro jutro!

Rabim POMOČuser posted image
Včeraj sem delala rafaelo kroglice in masa ni full trdauser posted image , kaj more tako bit? Jaz sem jih namreč prvič delala. Če ko naredim kroglico, se čez čas kar razvleče. Znorela bom, kaj se da kaj ukrenit, da bi bilo bolj gosto?

Dajte mi prosim pomagat, če katera pozna kakšno finto.

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 384
20.12.2008 9:27:45   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

katastofalna noč.

Matic lepo zaspal, se prvič zbudil ob 00.30, najedel in že vmes nazaj zaspal. jaz sem pa v luft gledala do 3.30 !!! potem se Matic zbudi ob 4h za jest. sem spet v luft gledala do 5 !!!

ob 7h pa auf, Zarja prilomasti v spalnico...

glavo mi bo pa razneslo....

pojma nimam kaj je to bilo, pa načeloma nimam težav s spanjem, niti me ni nič zvijalo ali karkoli.... enostavno nisem mogla nazaj zaspat....

To se meni zelo pogosto dogaja.

Neposredna povezava do sporočila: 385
20.12.2008 9:29:11   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: liju

Dobro jutro!

Včeraj sem delala rafaelo kroglice in masa ni full trdauser posted image , kaj more tako bit? Jaz sem jih namreč prvič delala. Če ko naredim kroglico, se čez čas kar razvleče. Znorela bom, kaj se da kaj ukrenit, da bi bilo bolj gosto?

Najbolje, da jih prineseš k meni, da jih pojem, pa bo vseeno kakšne so.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 386
20.12.2008 9:31:16   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image  Vredu, te pa kar žlico pripravi, ker je tak kot da bi bil evrokremuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 387
20.12.2008 9:33:04   
neboglasnica
Aja, Stašu sem danes naribala jabolčka in NI nič pljuval, yes! Nekaj žličk je pojedel in on bi še kar. Pa še ena dobra stran tega je: to namreč, da ostanek jabolka mama poje in tako ne jem samo cukra.

Neposredna povezava do sporočila: 388
20.12.2008 9:34:06   
neboglasnica

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image  Vredu, te pa kar žlico pripravi, ker je tak kot da bi bil evrokremuser posted image user posted image user posted image

Full dobr!

Ne resno, ne znam ti pomagati, ker jih še nikoli nisem delala. Si jih dala v hladilnik? Mogoče dodaš še kakšno sestavino?

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 389
20.12.2008 9:37:17   
liju

Dobro jutro!

Full dobr!

Ne resno, ne znam ti pomagati, ker jih še nikoli nisem delala. Si jih dala v hladilnik? Mogoče dodaš še kakšno sestavino?

Celo noč je bilo v hladilniku, zdaj sem pa v zmrzovalnik še poknilauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 390
20.12.2008 9:46:29   
papir
dobro jutro vsem!no žurka je za mano,bilo je super smo se mal začvekale.ampak manca je pa zbolele,mamo zamašen nosek,komaj diha,pa zdej sem ji vročino merila ma 37.no upam da ne bo šla gor.
me je pa včeraj šef presenetu in reku da mi da neki denarja in naj manci nekaj kupim za dedka mraza.sem bla res presenečena.

Neposredna povezava do sporočila: 391
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 9:49:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 9:50:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 393
20.12.2008 9:52:26   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

lunca, men nisi poslala TRR. ampak po mojem je boljš, da ti dam po pošti??? ne bo DDV zate... posvetila pa sama napiši - ena je za Nejca, druga za Živo.

Joj, Mojcek, saj ne bi rabla.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 394
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 10:01:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 395
20.12.2008 10:04:12   
Blacky30
Dobro jutro!

Kavico sem že spila, pa še vedno bolj težko gledam. user posted image  Mož je prišel s čage ob pol treh, pa sem do takrat spala ravno eno uro, potem pa je itak noč prehitro minila. Nejc gleda risanke, Teja spi, cote se perejo. Pospravljat bom zdaj šla, kaj pa čem.user posted image  Pa danes pade jabolčna pita, če pa mi kdo še prinese jogurt, pa še čokoladno-jogurtna potica. Sem dobla pekodiš.user posted image  

Liju, glede na to, da si v kroglice verjetno zamešala (po mojem receptu) margarino, vodo, mleko v prahu, sladkor, kokos moko, si morda dodala premalo mleka v prahu. Zdaj skoraj ni več kaj naredit, kot da jih res zmrzneš in jih neseš Neboglasnici.user posted image  Moj recept, da lahko primerjaš:

25 dag margarine
2 dcl hladne vode
40 dag mleka v prahu
45 dag sladkorja
24 dag kokosove moke

Zavremo vodo, margarino in sladkor, ko zavre, dodamo mleko v prahu in kokos moko ter vse skupaj dobro premešamo. Maso ohladimo v hladilniku. Iz ohlajene mase oblikujemo kroglice, v sredino kroglice daš en celi lešnik. Povaljaš v kokos moki.

Neposredna povezava do sporočila: 396
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 10:04:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 10:06:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 398
20.12.2008 10:06:22   
lidija***
Rafaelo kroglice- mogoče še masla in kokos moke?
Učiteljice- rabim nasvet!
Kako je z dopustom- otroškim? Vsakemu pripada 5 dni? Ali moram napisat kakšno prošnjo? Ali dobim snov za tisti teden, da lahko sami delava, da ne bo v zaostanku? Sicer je 1. razred, samo šola je šola.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 399
20.12.2008 10:08:33   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Dobro jutro!

Kavico sem že spila, pa še vedno bolj težko gledam. user posted image  Mož je prišel s čage ob pol treh, pa sem do takrat spala ravno eno uro, potem pa je itak noč prehitro minila. Nejc gleda risanke, Teja spi, cote se perejo. Pospravljat bom zdaj šla, kaj pa čem.user posted image  Pa danes pade jabolčna pita, če pa mi kdo še prinese jogurt, pa še čokoladno-jogurtna potica. Sem dobla pekodiš.user posted image  

Liju, glede na to, da si v kroglice verjetno zamešala (po mojem receptu) margarino, vodo, mleko v prahu, sladkor, kokos moko, si morda dodala premalo mleka v prahu. Zdaj skoraj ni več kaj naredit, kot da jih res zmrzneš in jih neseš Neboglasnici.user posted image  Moj recept, da lahko primerjaš:

25 dag margarine
2 dcl hladne vode
40 dag mleka v prahu
45 dag sladkorja
24 dag kokosove moke

Zavremo vodo, margarino in sladkor, ko zavre, dodamo mleko v prahu in kokos moko ter vse skupaj dobro premešamo. Maso ohladimo v hladilniku. Iz ohlajene mase oblikujemo kroglice, v sredino kroglice daš en celi lešnik. Povaljaš v kokos moki.

Točno ta recpt imam. Grem zdaj iz zmrzovalnika vzet, pa da vidim kaj bouser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Začetek maja je idealen za daljse izlete in dopuste
maca83 RR

Ste izkoristili kombinacijo praznikov in sli kam na lepse?

na daljsi dopust gremo raje poleti (43%)

na daljsi dopust gremo raje pozimi (0%)

ne planiramo, ker je maja se premraz (2%)

maj je super, ne prehladno, ne premrzlo (30%)

kaj je to dopust? (20%)

imamo kolektivca, sef doloci kdaj gremo na izlete :( (6%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!