Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 4:10:14
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ojla! Na babjem žuru full cool, smo se narežale, najedle, malo napile (no, ostale, mene je že prst refoška obrnil). Skratka, kaj delam pokonci? Pišem pritožbo na CSD zaradi neizplačanega dodatka za velike družine. Pa-pa, se grem stiskat k sinčku!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 7:24:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 8:39:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 8:55:37
|
|
|
|
lidija***
|
Dobro jutro! Sončno jutro! Končno!!!! Trip-trap stolček- mi imamo drugega-brez mizice. Še vedno je v uporabi za Klaro, tako, da bomo mogli nabavit še enega. Ga noče odstopit. Moram rečt, da se ni niti enkrat prevrnil! Sedaj, ko so še mali lahko z blazinicami podložiš, da sedi fiksno. Tudi meni je všeč, da od vsega začetka sedijo zraven pri mizi in se učijo lepega vedenja . Kiwi- mi že uvajamo GH cel mesec. Za kiwi nisem zasledila, da bi bil alergen. Najbolj so menda jagode in paradižnik pa arašidi. Kot sem že večkrat napisala mi v družini nimamo alergij. Res pa je, da ne daš kiwija takoj. Mi smo že poizkusili jabolko, hruško, banano in kiwi- zmešan z žiti in jabolkom. Vsaka naj posluša sebe in bo najbolj prav. Smučanje- komaj čakam. Danes se odpre Partizanka . Moj je bil včeraj z Nežo na Pungartu in pravi, da je sneg super. Sva si že rezervirala vikend od 4. pa do 11.01. Bom v ponedeljek kakšno zimsko fotko prilepila, da se vam malo zalušta Ali greste tudi ve kaj smučat?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 8:56:48
|
|
|
|
lidija***
|
Aja, pa na fotkah ste super- mamice in . Pa voščilnice so tudi ful lepe, res nekaj posebnega!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 9:06:23
|
|
|
|
rovar_ka
|
Jutro ! IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 teja in tia? hahaha, če ni črno je belo ne? včeraj se nisem nič oglasla, sem dala Tio spat, potem pa je Taja okupirala računalnik. No, zvečer pa sem šla kr z njo spat. Za spremembo nisem čist zlamana danes Lepe slikice Ljubljančanke, zelo ste lepe Pa komaj čakam, da tudi jaz dobim knjigico! ijeee, levinja, kaj pa ko sta isti z malo na slikah Sem ti rekla, da je tvoja komentiram pol dalje, morem it posrano rit previt - se mi mala opica vsakič, ko jo dam v ležalnik in poleg računalnika pokaka, po moje ma naštudirano, da jo ven vzamem potem
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 9:13:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 9:19:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 9:25:42
|
|
|
|
liju
|
Dobro jutro! Rabim POMOČ Včeraj sem delala rafaelo kroglice in masa ni full trda , kaj more tako bit? Jaz sem jih namreč prvič delala. Če ko naredim kroglico, se čez čas kar razvleče. Znorela bom, kaj se da kaj ukrenit, da bi bilo bolj gosto? Dajte mi prosim pomagat, če katera pozna kakšno finto.
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 9:27:45
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa katastofalna noč. Matic lepo zaspal, se prvič zbudil ob 00.30, najedel in že vmes nazaj zaspal. jaz sem pa v luft gledala do 3.30 !!! potem se Matic zbudi ob 4h za jest. sem spet v luft gledala do 5 !!! ob 7h pa auf, Zarja prilomasti v spalnico... glavo mi bo pa razneslo.... pojma nimam kaj je to bilo, pa načeloma nimam težav s spanjem, niti me ni nič zvijalo ali karkoli.... enostavno nisem mogla nazaj zaspat.... To se meni zelo pogosto dogaja.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 9:29:11
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju Dobro jutro! Rabim POMOČ Včeraj sem delala rafaelo kroglice in masa ni full trda , kaj more tako bit? Jaz sem jih namreč prvič delala. Če ko naredim kroglico, se čez čas kar razvleče. Znorela bom, kaj se da kaj ukrenit, da bi bilo bolj gosto? Dajte mi prosim pomagat, če katera pozna kakšno finto. Najbolje, da jih prineseš k meni, da jih pojem, pa bo vseeno kakšne so.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 9:31:16
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: liju Dobro jutro! Rabim POMOČ Včeraj sem delala rafaelo kroglice in masa ni full trda , kaj more tako bit? Jaz sem jih namreč prvič delala. Če ko naredim kroglico, se čez čas kar razvleče. Znorela bom, kaj se da kaj ukrenit, da bi bilo bolj gosto? Dajte mi prosim pomagat, če katera pozna kakšno finto. Najbolje, da jih prineseš k meni, da jih pojem, pa bo vseeno kakšne so. Vredu, te pa kar žlico pripravi, ker je tak kot da bi bil evrokrem
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 9:33:04
|
|
|
|
neboglasnica
|
Aja, Stašu sem danes naribala jabolčka in NI nič pljuval, yes! Nekaj žličk je pojedel in on bi še kar. Pa še ena dobra stran tega je: to namreč, da ostanek jabolka mama poje in tako ne jem samo cukra.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 9:34:06
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: liju Dobro jutro! Rabim POMOČ Včeraj sem delala rafaelo kroglice in masa ni full trda , kaj more tako bit? Jaz sem jih namreč prvič delala. Če ko naredim kroglico, se čez čas kar razvleče. Znorela bom, kaj se da kaj ukrenit, da bi bilo bolj gosto? Dajte mi prosim pomagat, če katera pozna kakšno finto. Najbolje, da jih prineseš k meni, da jih pojem, pa bo vseeno kakšne so. Vredu, te pa kar žlico pripravi, ker je tak kot da bi bil evrokrem Full dobr! Ne resno, ne znam ti pomagati, ker jih še nikoli nisem delala. Si jih dala v hladilnik? Mogoče dodaš še kakšno sestavino?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 9:37:17
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: liju IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: liju Dobro jutro! Rabim POMOČ Včeraj sem delala rafaelo kroglice in masa ni full trda , kaj more tako bit? Jaz sem jih namreč prvič delala. Če ko naredim kroglico, se čez čas kar razvleče. Znorela bom, kaj se da kaj ukrenit, da bi bilo bolj gosto? Dajte mi prosim pomagat, če katera pozna kakšno finto. Najbolje, da jih prineseš k meni, da jih pojem, pa bo vseeno kakšne so. Vredu, te pa kar žlico pripravi, ker je tak kot da bi bil evrokrem Full dobr! Ne resno, ne znam ti pomagati, ker jih še nikoli nisem delala. Si jih dala v hladilnik? Mogoče dodaš še kakšno sestavino? Celo noč je bilo v hladilniku, zdaj sem pa v zmrzovalnik še poknila
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 9:46:29
|
|
|
|
papir
|
dobro jutro vsem!no žurka je za mano,bilo je super smo se mal začvekale.ampak manca je pa zbolele,mamo zamašen nosek,komaj diha,pa zdej sem ji vročino merila ma 37.no upam da ne bo šla gor. me je pa včeraj šef presenetu in reku da mi da neki denarja in naj manci nekaj kupim za dedka mraza.sem bla res presenečena.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 9:49:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 9:50:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 9:52:26
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 lunca, men nisi poslala TRR. ampak po mojem je boljš, da ti dam po pošti??? ne bo DDV zate... posvetila pa sama napiši - ena je za Nejca, druga za Živo. Joj, Mojcek, saj ne bi rabla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 10:01:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 10:04:12
|
|
|
|
Blacky30
|
Dobro jutro! Kavico sem že spila, pa še vedno bolj težko gledam. Mož je prišel s čage ob pol treh, pa sem do takrat spala ravno eno uro, potem pa je itak noč prehitro minila. Nejc gleda risanke, Teja spi, cote se perejo. Pospravljat bom zdaj šla, kaj pa čem. Pa danes pade jabolčna pita, če pa mi kdo še prinese jogurt, pa še čokoladno-jogurtna potica. Sem dobla pekodiš. Liju, glede na to, da si v kroglice verjetno zamešala (po mojem receptu) margarino, vodo, mleko v prahu, sladkor, kokos moko, si morda dodala premalo mleka v prahu. Zdaj skoraj ni več kaj naredit, kot da jih res zmrzneš in jih neseš Neboglasnici. Moj recept, da lahko primerjaš: 25 dag margarine 2 dcl hladne vode 40 dag mleka v prahu 45 dag sladkorja 24 dag kokosove moke Zavremo vodo, margarino in sladkor, ko zavre, dodamo mleko v prahu in kokos moko ter vse skupaj dobro premešamo. Maso ohladimo v hladilniku. Iz ohlajene mase oblikujemo kroglice, v sredino kroglice daš en celi lešnik. Povaljaš v kokos moki.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 10:04:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 10:06:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 10:06:22
|
|
|
|
lidija***
|
Rafaelo kroglice- mogoče še masla in kokos moke? Učiteljice- rabim nasvet! Kako je z dopustom- otroškim? Vsakemu pripada 5 dni? Ali moram napisat kakšno prošnjo? Ali dobim snov za tisti teden, da lahko sami delava, da ne bo v zaostanku? Sicer je 1. razred, samo šola je šola.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 10:08:33
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Dobro jutro! Kavico sem že spila, pa še vedno bolj težko gledam. Mož je prišel s čage ob pol treh, pa sem do takrat spala ravno eno uro, potem pa je itak noč prehitro minila. Nejc gleda risanke, Teja spi, cote se perejo. Pospravljat bom zdaj šla, kaj pa čem. Pa danes pade jabolčna pita, če pa mi kdo še prinese jogurt, pa še čokoladno-jogurtna potica. Sem dobla pekodiš. Liju, glede na to, da si v kroglice verjetno zamešala (po mojem receptu) margarino, vodo, mleko v prahu, sladkor, kokos moko, si morda dodala premalo mleka v prahu. Zdaj skoraj ni več kaj naredit, kot da jih res zmrzneš in jih neseš Neboglasnici. Moj recept, da lahko primerjaš: 25 dag margarine 2 dcl hladne vode 40 dag mleka v prahu 45 dag sladkorja 24 dag kokosove moke Zavremo vodo, margarino in sladkor, ko zavre, dodamo mleko v prahu in kokos moko ter vse skupaj dobro premešamo. Maso ohladimo v hladilniku. Iz ohlajene mase oblikujemo kroglice, v sredino kroglice daš en celi lešnik. Povaljaš v kokos moki. Točno ta recpt imam. Grem zdaj iz zmrzovalnika vzet, pa da vidim kaj bo
|
Začetek maja je idealen za daljse izlete in dopustemaca83 RRSte izkoristili kombinacijo praznikov in sli kam na lepse?na daljsi dopust gremo raje poleti (
43%)
na daljsi dopust gremo raje pozimi (
0%)
ne planiramo, ker je maja se premraz (
2%)
maj je super, ne prehladno, ne premrzlo (
30%)
kaj je to dopust? (
20%)
imamo kolektivca, sef doloci kdaj gremo na izlete :( (
6%)
Število vseh glasov: 54Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!