Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 19:11:13
|
|
|
|
metuljcek321
|
Almera, kake fletne slikice! Pa sami dobri modeli
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 19:12:26
|
|
|
|
metuljcek321
|
zimska, a se spomnis Johna Travolte in njegove jamice v bradi? No, ta je zdaj long gone oz. skrita pod Brdavsovo brado. Check this out:
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 19:17:03
|
|
|
|
Anonimen
|
daj nehi metuljček TO je travolta??? a to je za kak film si pustil al mu je ma na slabš udarlo?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 19:23:10
|
|
|
|
metuljcek321
|
lunica, Tale nerazpoznavni John Travolta je s snemanja filma v Parizu. Ga ni za prepoznat, a ne? Nekaj cist drugega je njegov look iz Briljantine: (Pomanjsano, da ne smetim prevec ) Majuska, lepe slikice. Nebo je blo danes res tako carobno, roznato, bo ju3 zihr lep, lep, lep dan. Oujeeeee!
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 19:24:59
|
|
|
|
neboglasnica
|
Almera, pokukala v album. . Pridna.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 19:29:08
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ali ima katera od vas tale stolcek od Recinkota? In se link: http://www.recinko.si/proddetail.php?prod=14Be Any good?
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 19:31:23
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Almera, pokukala v album. . Pridna. I couldn't agree more! Kapo dol, res si azurna! Thank you!
|
|
[Brisano sporočilo] 19.12.2008 19:37:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.12.2008 19:39:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 19:53:34
|
|
|
|
metuljcek321
|
Almera & ostale - kateri pa je pravi? Nasla sem tri razlicne tipe trip trap stolckov: Tisti od Recinkota je na crko A narejen: Obstaja se tale: In ta: Kateri je pa pravi? The one?
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 19:54:34
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij nasa sluzba ima tudi danes zabavo pa mi vceraj sodelavka pise sporocilo da ce pridem da so v sluzbi sprasevali.mislim halo en dan prej,sem rekla da ne grem pa sem skoz misnla da bi sla se z mojim sva se pogovarjala,sam iz principa ne grem ker en dan prej se mi zdi da se pa ne rece,vedla sem da bo festa samo tocnega datuma nisem vedla.kaj bi pa ve naredle a bi sle ce bi vam en dan prej rekli Isto se je men naredl,en dan prej sm zvedla da je fešta ampak nism šla.
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 19:55:19
|
|
|
|
nosečka maja
|
Zimska...še enkrat hvala za tortico in pijačko. Je bilo spet prav fino z vami pokramljat in vas srečat, sem vesela da sem prišla na srečanje v cp , saj sem potem odšla še malo po trgovinah in si privoščila nove zimske čevlje, lara pa je dobila novo kapico in majčko v hm (hm ima sedajle veliko cotk po 5 in 9 eurov).Upam da bo spet kmalu srečanje, da bom imela spet razlog da grem mal po trgovinah in si za sebe spet kaj privoščim, ker si drugače nebi.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 19:57:09
|
|
|
|
Katy\o/
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika katy cene niso ravno tam tam ko pa je peg perego enkrat dražji kot ta stolček ko sem ga jaz gledala. Ma ne vem če nam bodo finance dopuščale da kupimo kaj dražjega... No, sem mislila na vse ostale (v BC). Se pa strinjam, da so ful dragi. Hotela sem te samo opozorit, da se meni ni zdel preveč stabilen-se je kar majal. No, pa da ne bom samo "pametovala". Vidim, da ste se mele lepo na druženju. Super, vam kar malo zavidam. Sem pa prebrala, da ene že kivi dajete. Jaz bom kar počakala s kivijem, ker je zelo alergen. Sej je še dosti drugega sadja. Smo pa zdaj šele začeli z zelenjavo. Danes sem ji dala krompir in rumen koren, pa je take grimase delala, da sem misla, da bom počla od smeha. Drugače rada je, mi je do zdaj še vse jedla. Ne vem kaj ji danes ni pasalo. Tako, mislim, da bo danes dovolj od mene. Sem skoraj nadoknadla za nazaj.
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 20:02:18
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy\o/ IZVIRNO SPOROČILO: dzanika katy cene niso ravno tam tam ko pa je peg perego enkrat dražji kot ta stolček ko sem ga jaz gledala. Ma ne vem če nam bodo finance dopuščale da kupimo kaj dražjega... No, sem mislila na vse ostale (v BC). Se pa strinjam, da so ful dragi. Hotela sem te samo opozorit, da se meni ni zdel preveč stabilen-se je kar majal. No, pa da ne bom samo "pametovala". Vidim, da ste se mele lepo na druženju. Super, vam kar malo zavidam. Sem pa prebrala, da ene že kivi dajete. Jaz bom kar počakala s kivijem, ker je zelo alergen. Sej je še dosti drugega sadja. Smo pa zdaj šele začeli z zelenjavo. Danes sem ji dala krompir in rumen koren, pa je take grimase delala, da sem misla, da bom počla od smeha. Drugače rada je, mi je do zdaj še vse jedla. Ne vem kaj ji danes ni pasalo. Tako, mislim, da bo danes dovolj od mene. Sem skoraj nadoknadla za nazaj. ja sej ne da pametuješ. Sej v bistvi je logično da ni tolk stabilen kot ostali... No sej bomo vidli kako bo... Pa hvala za opozorilo...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 20:05:26
|
|
|
|
Inigo
|
metuljček - tadrugi je pravi trip trap. tuki si jih poglej: http://www.stokke-highchair.com/sl-si/
< Sporočilo je popravil Inigo -- 19.12.2008 20:09:18 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 20:09:18
|
|
|
|
Inigo
|
lidija - mučas gracjas za recept!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 20:17:50
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 3jemi - dobila paket ekolife. vse diši!!!!!!!! sem ful presenečena. bom javila, kako čisti. bodiji mehki, ampak veliki. moram oprat, da vidm krčenje. jaz pa še ne , pa bi ga mogla dobit že v začetku tedna... ji bom pisala kako in kaj... sej je ful prijazna, odgovarja na maile. ... sem ji pisala, mi je takoj odpisala, da je včeraj poslala, torej čakam...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.12.2008 20:27:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.12.2008 20:34:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 20:34:56
|
|
|
|
netki
|
ojla evo me.....žiga je dočakal božička in dobil darilo, mal smo se naluftal na svežem zraku...je pasalo in ko pridemo domov, malo za nami pride ati iz fešte.....začeli so ob 13-ih in končali ob 20-ih.....ja kr dobro nadelan je prišel domov in prinesel bone za 80 eur od mercatorja in za vsakega otroka po 50 eur v gotovini...to časti firma....no nekje pa le še tuhtajo na familije.....dober tale božiček ki je atiju to prinesel
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.12.2008 20:40:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 20:40:50
|
|
|
|
dzanika
|
o netki ste dočakali božička? Mi pa ne. Ma sem bla spet jezna na mojga ko . Je Jan začel jokat k ga je mel v kengorujčku in ko sva prišla do avta je pol že nehu. Pa sm rekla ja dejva ga v vozičk pa bo ok. On pa ne, gremo domov. Ma mi tolk živc potegne. Sam mal zajoka pa je ves nervozen in mormo čist takoj domov! Ma smo bli 15 minutk tam in smo šli domov.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 20:41:49
|
|
|
|
dzanika
|
in netki, kaj je kaj fajnega dobil Žiga? A Tilen pa ni dobil darila? Sej so rekli da bodo dobili vsi otroci...
< Sporočilo je popravil dzanika -- 19.12.2008 20:42:51 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 19.12.2008 20:42:10
|
|
|
|
sasi13
|
pigama hodimo v celje v RA
|
Katero ime izbrati za punčko?mmmvKaj vam je lepšeMaša (
63%)
Tjaša (
37%)
Število vseh glasov: 257Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!