rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: flower mojcek mogoče je pa samo tak dan, pa bo vse normalno dalje. Meni je Lan včeraj tudi v loku bruhal, pa nikoli ne bruha v loku, ko mu zgostim. Ne vem kaj mu je bilo... Joj.. je bil siten, da se mi je že mešalo. Ob 6 45 sva vstala in celo dopoldne ne in ne spat, tečn pa ko driska... Pred pol ure je končno omagal. Upam, da spi čim dlje, da lahko bajto pospravim. Pa še z mojim sma se spičla. Jao.. mislim tak sem že sita tega, da mu trobim ene in iste stvari.. vse pusti kje mu od riti pade.. oočitno se boma cel lajf kregala, namesto, da bi se spremenil in začel pospravljat za sabo.. sej ne vem... zdaj spi. sicer se je 3x vmes zbudila in sem jo mola vroke vzet, ampak prej je pojedla lepo... zaenkrat je vse ostalo, upam, da bo, ker spi in se torej prebavlja hrana. bomo videli. pred 3 tko ne bo lačna, to sm zihr, pa še to bom dala ko bo RES RES lakota, da bo jok. ne upam prej spet silit. mam rajš, da mal joka danes od lakote, kot pa da se ji dviguje... no, mojga pa sploh doma ni... sej, kdaj pa je. res redko. moj pa pride 4h, 5h domov pa ma skoz neko delo, je treba takoj letet iz bajte... sem že tak sita tega, da moram gnjavit, da lahko pospravim, pišem diplomo... prav rečt mu morm, če lahko ima malo malega, da lahko kaj naredim.. danes mi gre res na živce že vse skupaj.. tečna sem, ker sem nenaspana pa ker bi rada bajto generalno pospravla pa ne pridem zraven.. tolk časa moj možek nikoli nima.. dnevno in kuhinjo še pospravim.. spalnica pa otroška sta pa že taki, da me je sram.. ah, ne sekiraj se, ker se boš še prevečkrat. Kak te misliš da je pri nas Končno spučem (seveda če malo mojemu uturim, drugače tak ne moreš generalke delat), pa je naslednji dan že bomba Ker če hočeš da ostane čisto morjo sodelovat vsi, ne pa samo en, tak to je. In mam jaz tud že poln kufer pucanja, ker se mi na čase res že zdi brezveze da sploh čistim, če pa je takoj katastrofa Pač sprijaznit se mormo, kaj češ