|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
20.12.2008 13:29:20   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: flower

mojcek mogoče je pa samo tak dan, pa bo vse normalno dalje. Meni je Lan včeraj tudi v loku bruhal, pa nikoli ne bruha v loku, ko mu zgostim. Ne vem kaj mu je bilo...

Joj.. je bil siten, da se mi je že mešalo. Ob 6 45 sva vstala in celo dopoldne ne in ne spat, tečn pa ko driska...user posted image Pred pol ure je končno omagal. Upam, da spi čim dlje, da lahko bajto pospravim. Pa še z mojim sma se spičla. Jao.. mislim tak sem že sita tega, da mu trobim ene in iste stvari.. vse pusti kje mu od riti pade.. oočitno se boma cel lajf kregala, namesto, da bi se spremenil in začel pospravljat za sabo..user posted image

sej ne vem... zdaj spi. sicer se je 3x vmes zbudila in sem jo mola vroke vzet, ampak prej je pojedla lepo... zaenkrat je vse ostalo, upam, da bo, ker spi in se torej prebavlja hrana. bomo videli. pred 3 tko ne bo lačna, to sm zihr, pa še to bom dala ko bo RES RES lakota, da bo jok. ne upam prej spet silit. mam rajš, da mal joka danes od lakote, kot pa da se ji dviguje...

no, mojga pa sploh doma ni... sej, kdaj pa je. res redko.

moj pa pride 4h, 5h domov pa ma skoz neko delo, je treba takoj letet iz bajte... sem že tak sita tega, da moram gnjavit, da lahko pospravim, pišem diplomo... prav rečt mu morm, če lahko ima malo malega, da lahko kaj naredim.. danes mi gre res na živce že vse skupaj.. tečna sem, ker sem nenaspana pa ker bi rada bajto generalno pospravla pa ne pridem zraven.. tolk časa moj možek nikoli nima..user posted image dnevno in kuhinjo še pospravim.. spalnica pa otroška sta pa že taki, da me je sram..

ah, ne sekiraj se, ker se boš še prevečkrat. Kak te misliš da je pri nasuser posted image Končno spučem (seveda če malo mojemu uturim, drugače tak ne moreš generalke delat), pa je naslednji dan že bombauser posted image Ker če hočeš da ostane čisto morjo sodelovat vsi, ne pa samo en, tak to je. In mam jaz tud že poln kufer pucanja, ker se mi na čase res že zdi brezveze da sploh čistim, če pa je takoj katastrofauser posted image

Pač sprijaznit se mormo, kaj češuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 426
20.12.2008 13:33:18   
nanka
Dan,

zabava je uspela, samo sem imela občutek da sploh ne pašem tja, doma sem bila ob 1,30, vstala ob 8 in to je to.

Neboglasnica, saherca je fantastična, hvala za recept.

Lunica čakam ZS, da ti v ponedeljek nakažem.

GH včeraj sem ji naribala jabolko in je jokala kot dež, dala sem ji dve žlički in se je davila, pa kar dvigovalo se ji je. Pri nas bo uvajanje še pestro, ji nekako ne grejo ti novi okusu. Drugače na žličko lepo je, ker ji dam okoli 17 mlečno kašico in jo lepo polje. Jutri bom naredila bučke pa da vidim, če ji bo zelenjava bolj ležala. Danes sem ji frutek dala, ker je bolj gladka masa pa se ji je tudi dvigovalo.

Zdaj pa čakamo obiske.

Neposredna povezava do sporočila: 427
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 13:38:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 428
20.12.2008 13:47:21   
sasi13
liju jz sm tud enkrat delala rafaelo kroglice in so ble mehke enkrat ko sm jih delala so ble pa čudovite. katero mleko v prahu pa imaš? najboljši je tist ko je dojenček gor.
drugač pa tud če je margerina še topla ko jo raztopiš zarad tega tud ne grata. more bit hladna.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 429
20.12.2008 13:48:49   
sasi13
mojcek1 user posted image da bo vse okej. mogoče je pa res pretekoče in bi moglo bit bolj gosto. ker če jz ne dam anžeju ar zraven tud vn poliva. čaj ji pa kr dej če drugače ne po žlički da ne bo dehidrirala

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 430
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 13:51:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 13:53:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 14:09:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 433
20.12.2008 15:09:49   
Netta
flower - jej, pripelji mi ga malo na prevzgojo...hecuser posted image moj je kar priden moram rečt, ja tudi pusti kakšno stvar kje ležati, ampak jo tud jaz in če mu kdaj zatežim mi takoj vrne, hehe. sicer imava pa razdeljeno kar se gospodinjstva tiče...in vedno ko se lotiva pospravljanja se zmenva kaj bo kdo in to ima da naredi. je pa res da njemu ful časa traja da nekaj poštima kar bi jaz v pol ure nardila. pa ni važno...važno da pomaga. sva se pa to zmenila že takoj ko sva začela živet skupaj in je sedaj že v navado prišlo...
...razumem pa tiste, ki živite v hiši, da možje verjetno več zunaj poštimajo...no tukaj okrog bloka pa itak ni kaj za nardit, tak da...user posted image

blacky - si dobila recepte?

Neposredna povezava do sporočila: 434
20.12.2008 15:10:38   
Nasara88
Flower kot, da bi mojega opisala user posted image Pri nas je isto. No zdaj hvala bogu še samo za njim pospravljaš, kaj pa potem ko bo še pikec svoje stvari navlekel user posted image Pri nas je kolikor tolikor urejeno dopoldan, ko je moj v službi in ta večji v vrtcu. Ko pa prideta pa se začne štala... Zvečer sem že tako utrujena, da mi ni še za pospravljat teh stvari, ki sta jih v par urah navlekla in potem to delam vsako jutro, jovo na novo user posted image . No midva sva se ravno glede tega spičla dva dni nazaj. Pa je tako skozi isto. Nekaj časa se ga še drži, potem pa po starem naprej, dokler jaz spet ne popiz.dim.

Neposredna povezava do sporočila: 435
20.12.2008 15:13:05   
Netta
ooooooo, sem dobila tretjo zvezdico pa še opazla nisem...user posted image user posted image user posted image

nasara - a je 88 tvoja letnica rojstva??

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 436
20.12.2008 15:32:00   
Nasara88
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

ooooooo, sem dobila tretjo zvezdico pa še opazla nisem...user posted image user posted image user posted image

nasara - a je 88 tvoja letnica rojstva??

Čestitke user posted image user posted image user posted image

Ne ni je kar tako brez pomena user posted image Moja letnica je 77 user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 437
20.12.2008 15:38:25   
dzanika
tko, mi smo s potepa po Ljubljani. Smo kupili avtosedež in stolček za hranjenje. Smo potem res vzeli od peg perego prima papa ker tistega za 50€ niso sploh meli in sploh ji ni blo jasno kateri stolček naj bi to bil. user posted image

karamela groza tole o direktorju. user posted image   Upam da najdejo naslednika da ne bo še tvoj brez službe ostal. user posted image

Nekaj živkotov imam še za sandrine, nekaj mi jih pa še ostane če še katera rabi naj mi javi...

ma sem mislila da vas bom malo pokomentirala pa je že alarm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 438
20.12.2008 15:49:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Se vid, da se mi je prej malo mudilo - sem si morala dol oprat z las. Ja, sm hotla povprašat tiste, ki imate več otrok - a majo res to tko radi?

Avokadov namaz? - Kako se pa to nardi?

jaz sem si recept na netu dol snela sicer sem naredla mal po svoje ker nisem imela vsega za zmesat
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1048

Hvala

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

katy cene niso ravno tam tam ko pa je peg perego enkrat dražji kot ta stolček ko sem ga jaz gledala. Ma ne vem če nam bodo finance dopuščale da kupimo kaj dražjega... user posted image

Mi smo kupili antilopa v Ikei, ko bomo pa mal večji (tam nekje pri 7h mescih) bomo nabavili trip trapa

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Nya - avokadov namaz = guacamole.

Hvala tudi tebi

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

trip trap...neudobnost...jst pa mislim da ni kej narobe, da je stol za hranjenje neudoben,...tak se oitrok vsej nauči da se pr mizi je in ne afne guncauser posted image ...če je preudoben, pol se kr zleknejo not, pa kr uživajo, pa si glavo polcajo....

user posted image user posted image user posted image  - vidiš, na to pa nisem pomislila, ker men je trip trap super za sedet

mojcek - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sm bla pa včer na fešti do 2h, prišla domov, dala Lukcu jest, šla spat ob 3h, vstala ob 7h, ga previla, mu dala jest, pol pa prosilauser posted image , da naj še malo panča - in se me je usmilil še za eno urco - je videl, da mami ni sposobna vstatuser posted image . Sej drgač bi ga mel moj, pa je šel na izpit.

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 439
20.12.2008 15:50:26   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

liju jz sm tud enkrat delala rafaelo kroglice in so ble mehke enkrat ko sm jih delala so ble pa čudovite. katero mleko v prahu pa imaš? najboljši je tist ko je dojenček gor.
drugač pa tud če je margerina še topla ko jo raztopiš zarad tega tud ne grata. more bit hladna.

Ne imela sem ono drugo mleko, to z margarino pa najbolje ne razumemuser posted image  Se pravi, da ko dam margarino noter mora biti čisto hladna voda z sladkorjem?Oz. morem počakat da se to ohladi in šele potem dat noter mleko v prahu?

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 440
20.12.2008 15:57:50   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

Flower kot, da bi mojega opisala user posted image Pri nas je isto. No zdaj hvala bogu še samo za njim pospravljaš, kaj pa potem ko bo še pikec svoje stvari navlekel user posted image Pri nas je kolikor tolikor urejeno dopoldan, ko je moj v službi in ta večji v vrtcu. Ko pa prideta pa se začne štala... Zvečer sem že tako utrujena, da mi ni še za pospravljat teh stvari, ki sta jih v par urah navlekla in potem to delam vsako jutro, jovo na novo user posted image . No midva sva se ravno glede tega spičla dva dni nazaj. Pa je tako skozi isto. Nekaj časa se ga še drži, potem pa po starem naprej, dokler jaz spet ne popiz.dim.

Se lahko kar podpišem. Jaz sem bila tudi full "picajzel" kaj se čiščenja tiče, ko sma bila še sama. Pol ko je prišel Nino, sem pa se živcirala kot konj, da je skozi kaos. Zdaj ko pa imam še Žana, pa nimam več kaj , ker se lahko dolj spožerem in se pač sprijazniš, da nič generalk, ampak prostor po prostor. Mi je že full velik uspeh, da uspem v enem dnevu poleg kuhanja in pranja keri prostor ščistit, posesat in pomit tlauser posted image user posted image . No danes mi je uspelo ščistit kopalnico posesat in tla pomit poleg pečenja peciva in kuhanjauser posted image user posted image  bravo jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil liju -- 20.12.2008 15:59:09 >

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 441
20.12.2008 16:06:20   
Blacky30
Mirjam, čestitke za zvezdico!user posted image user posted image user posted image  Kdaj pa jaz dobim naslednjo?user posted image
Aja, ne vem, če sem dobila recepte, ker imam mail na starem compu še in ga vklopim ravno enkrat na teden. Bom jutri, obljubim.user posted image

Flower, Nasara88, moj ded je isti. Stol pri računalniku je bil vedno poln oblačil, tak da mu pravim, da ima tam omaro. Samo mene to ne gane, jaz mu pustim, da cote tam zbira, jih sploh ne pospravim. Me briga. Če pride kak obisk, jih pa pospravim lepo nazaj v omaro. Potem pa reče, kaj zamazan pulover imam v omari??? Ja, če pa ga nisi dal v pranje, saj jaz ne vem, da je umazan. Al pa je na stolu bila že vsa njegova omara, pa reče, kdaj boš pa kaj oprala?? Hja, če pa imam koš za perilo prazen!?!??!!??! Potem pa lahko odnese vse skup tja, ne? Te pa ni problem. Nisem jaz njegova sužnja! user posted image user posted image  Se ne pustim!

Liju, beri za nazaj.user posted image  Kakšno bananino pecivo??

Pri meni je pečena jabolčna pita, zdaj se gre kuhat še jabolčni kompot in pečt grem medenjake.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 442
20.12.2008 16:07:50   
Blacky30
Liju - Glede margarine, ko ti je sasi13 rekla, pa je mislila, da moraš raztopit margarino in jo ohladit, preden jo daš zraven v maso, da ne daš kar tekoče in vroče. Nič nima veze z vodo.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 443
20.12.2008 16:16:29   
Anonimen
Pa morm se mal pohvalit - dedek mraz mi je namignil, da dobim tole:
user posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
20.12.2008 16:29:52   
Blacky30
Khmmmm, nya, mislim, da si pa ti bila ful preveč pridna v tem letu, da dobiš takooo lepo darilo. Le kaj bom jaz dobla????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 445
20.12.2008 16:36:40   
dzanika
lidija jaz bom mogoče šla smučat v ponedeljek. Lih tolk da se mal spustim ker mi že res manjka tole. user posted image

liju verjetno si že naredila kroglice pa vseeno. Kaj če dodaš še malo kokosove moke? Bi prišlo bolj gosto. Drugače pa ko sem jih jaz delala je tut prišla ful rahla masa pa se je potem lepo strdila in so bile ful dobre. user posted image

mojcek žal ne znam pomagati kaj bi bilo z Živo in njenim bruhanjem. Ti bodo druge sigurno svetovale k imajo kaj izkušenj... Pošiljam ti user posted image user posted image in upam da bo končno Živa res začela normalno papcati...

mirjam ja jaz sem drugače zagorjanka sam zdej živim v Trbovljah. user posted image

nya super radodaren dedek mraz je pri vas. user posted image   No sej meni je pa božiček škornje prinesel letos. user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 446
20.12.2008 16:50:13   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Liju, glede na to, da si v kroglice verjetno zamešala (po mojem receptu) margarino, vodo, mleko v prahu, sladkor, kokos moko, si morda dodala premalo mleka v prahu. Zdaj skoraj ni več kaj naredit, kot da jih res zmrzneš in jih neseš Neboglasnici.user posted image  Moj recept, da lahko primerjaš:

Yes, to mi deli, bejbi!!!

lidija: pripada pet delovnih dni. Glede snovi pa se dogovori z učiteljico, ima vsaka drugače. Me npr. vse vnaprej pripravimo otroku, napišemo razlago in navodila še za starše...

mirjam80:
prst? Ga ignoriram. Pa naj počne kar ga je volja.

Bila v Supernovi, Leclercu...gneča, da te kap. Ampak doma je pa točno tako kot sem pustila ob odhodu???? Sem kar utrujena.

nanka: me veseli, da ti je torta všeč.

blacky30:
mislim, da bom še pred božičem prišibala v tvoj konec, saj do nas diši.

mojcek: poslušaj sebe, ti jo najbolje poznaš. Tile vso DR, PDFR...in podobni pojma nimajo. Najtežje je postaviti diagnozo. Upam, da se zližeta in da bodo izvidi res še pred prazniki.

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 20.12.2008 16:51:21 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 447
20.12.2008 17:41:55   
Blacky30
Lindy, napiši kaj.user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 448
20.12.2008 17:49:50   
Anonimen
ojla, pridem kasneje, sam na hitro:

mirjam, zate je bil račun poleg knjige, v ljubljani. a ni bil? user posted image

mojcek, jooj tebi pa sploh nisem pošiljala, sem mislila da si bova predali. potem pa dam v ponedeljek na pošto, pa bo poleg tudi račun.

v glavnem, vse ostale pa je bilo oddano na pošti.

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
20.12.2008 17:55:13   
nanka
tako obiski so odšli, zdaj nas čaka pa spet pospravljane, potem pa še kopanje tamalih dveh

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

prilagojeno mleko
petra123

Katero prilagojeno mleko uporabljate?

aptamil (41%)

milumil (4%)

hipp (10%)

novalec (18%)

drugo (28%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!