|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
13.11.2008 21:07:10   
katjandraž
Beti1, evo me, pišem.user posted image  Lepo vas je bilo videt včerajuser posted image . Na žalost pa pišem zdele to predvsem zato, da ti povem, da je Ana ponoči zakuhala in je zdravnica danes ugotovila, da ima angino. Upam, da je ni komu preneslauser posted image .

Pa da še kaj pozitivnega napišem. Naš Andraž je danes prvič nastopal v šoli, in to na odru. so imeli sprejm prvošolcev v šolsko skupnost in sem bila ful ponosna na našega šolarjauser posted image . Super so zrihtali.

Nič grem delat za službouser posted image . Čav.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
14.11.2008 13:44:18   
tananejka
ojla!

prav žal mi je, da nisem mogla na srečanje, ker se dolgo nismo vidliuser posted image
naslednjič se z veseljem pridružimuser posted image

Ani: en koš zdravjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andraž: user posted image user posted image user posted image user posted image  za nastop!!!

Se kej slišimouser posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
15.11.2008 9:21:04   
beti 1
Pozdravljene!

Ana user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnje okrevanje. Mi smo zaenkrat zdravi, še Blaž kašlja malenkost manj kot prej.

Tananejka: res škoda, da vas ni bilo, pa drugič.

Novoletno srečanje: kdaj se torej dobimo, kakšen petek zvečer? Meni bi pašalo že 12.12., lahko pa pravzaprav tudi na januar prestavimo, ko bo manj gneče.

lep vikend

mi šibamo k dedkom in babicam, majo user posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
17.11.2008 9:24:50   
tananejka
Daaaaan punce!

Vidim, da ste pridno klepetaleuser posted image , ko jaz nisem imela časauser posted image , pridneuser posted image user posted image

katjandraž: kako je Ana? Bi se ta teden kaj dobile? Sreda? Petek?

Novoletno srečanje: jaz lahko 12.12.user posted image . Če vam je ostalim lažje januarja pa tudi ni problemauser posted image . Samo, da se spet enkrat dobimo in načvekamouser posted image . Bom jaz omenila Anuš, Katjandraž se bo pa itak kaj na RRju oglasila. Bo treba počasi rezerviratuser posted image , drugače ne bo nič več frej (za december)...
Peli, Žaži, Mateja82: kjeeeee steeee? Vas pogrešamouser posted image . Bi tudi ve prišle na novoletno srečanje?

Grem naprej delat, ČAUuser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
17.11.2008 10:14:01   
katjandraž
Mi ta teden ne morem, zdaj sta oba bolna in bosta ves teden doma. Z Andražem sva šla pa v soboto zvečer na Metelkovo, ker ga je močno bolelo uho, pa kuhal je in še gnoj mu je že začel teči iz ušesauser posted image . Danes je že bolje, vendar je imel včeraj zvečer še vročino. Sem pa jaz z njima na bolniški do srede, ker je Simon na terenu, v četrtek grem pa jaz v Nico in ju bo dopoldne čuval deda, potem bo pa poskusil Simon priti že zvečer domov, drugače bo pa moja mami pri njima prespala.

Glede novoletnega srečanja vam jaz na žalost ne morem ničesar obljubiti, ker imam v službi norišnico, tako da če bom lahko, se vam pridružim, drugače pa žal ne.

Grem naprej telefonariti zaradi bajte naokoli, pa otroka k zobarci naročiti ...

Neposredna povezava do sporočila: 4030
17.11.2008 16:43:06   
kasso
Živijo punce!

Vidim, da je o srečanju govora. Ja, če bo vse po sreči in bomo vsi zdravi se vam pridružim.

A vaši malčki sami zaspijo zvečer. No, moja Petja je zdaj že tretji večer sama zaspala v spalnici ....končno. saj če bi imela le njo, ne bi bil problem se eno uro crkljat preden zaspi, a tako z dojenčico pa mi ni več zneslo. Ne spi v svoji postelji, ampak v postelji naše dojenčice user posted image ...ma saj ni važno. Glavno je, da se počuti dovolj varno in sama zaspi.

Neposredna povezava do sporočila: 4031
21.11.2008 8:27:07   
tananejka
alo punce, kako ste kej?

pri nas Tanaja bolna, včeraj dobila vročino in se carta doma z babico (mojo mami)....jaz v službi tudi jutri cel dan, ker imamo en seminar...

kasso: pri nas zvečer z očkom preberejo pravljico, se pocartajo in gredo spat....tako je že nekaj časa. spijo vse 3 v isti sobi....ima pa Alinča obdobja, ko protestira (naprimer zdaj je ene 3. tedne kar "nagajala", včeraj pa je prav lepo zaspalauser posted image ). Bravo za uspeh Petje, je pa facka, da hoče spat v dojenčkovi posteljiuser posted image , očitno se tam res dobro počutuser posted image user posted image . Naša Alina je še vedno v taki posteljici, je pa malo večja 70x140 in bo lepo spala v njej vsaj do 3. leta....tam je na varnemuser posted image

peli: kjeee si? Mateja81???

katjandraž: kako sta Ana in Andraž?user posted image user posted image

....jaz sem bila pa včeraj na konceru - Gibonni, trajal je kar 3 ure bilo pa je DE BESTuser posted image , sem ful uživalauser posted image user posted image user posted image

imejte lep vikend pa kej pišite user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
22.11.2008 17:39:09   
Peli
Ojla!
A kje sm? -  doma gnijem user posted image .
Urban je bolan, prejšni četrtek je dobil bronhitis pa vročino, tako da je na ATB, drugače se kar dobro počuti - je živahen, vročine nima več, samo smo še vedno kr notr, saj še ni dobr, pa še sončka ni.
Ta teden sm kar sestro okupirala da mi je dopoldan Aljaža vn peljala, da je bil vsaj on zunaj.

Pri nas ponoči kar dobro spimo, je pa zvečer tako, da mož kopa in spat spravi Aljaža jest pa urbana - zato je Aljaž določil, da je ati od njega, jest sm pa od Urbana. Urban se včasih zbudi 1x ponavadio proti jutru za mleko, potem pa spimo do 8-9h, Aljaž pa spi v svoji sobi in potem ko se zbudi ponavad pokliče, včasih pa že sedi za pisalno mizo in riše, ko jest ustanem.
Če Aljaž zvečer ni preveč zaspan ponavadi prkliče še mene k njemu, da mu zapojem kakšno pesmico al pa preberem pravljico, Urbana pa položim v posteljico in če mu le duda obstane v ustih - zaspi brez problema.

Na mene nikar ne računajte za zabavo.

Upam, do se vaši otroci že kaj pozdravili, je pa vreme glih za kakšne prehlade...

Jest trenutno čakam če dobi Urban še norice, je bil v stiku z njimi pred 1 tednom user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4033
23.11.2008 14:07:43   
beti 1
Pozdravljene!

Peli: Urbanu želimo hitro okrevanje. Mogoče pa bodo šle norice mimo. Kar se tiče določanja, kdo je od koga je bilo pa pri nas ravno obratno. Jaz sem bila od Žiga, mož pa od Blaža. Zdaj je pa Žigu bolj ali manj vseeno, Blaž je pa veliko rajši, če sem jaz zraven.

Tananejka: tudi Tanaji želimo hitro okrevanje. Lepo, da jih očka tako spravlja spat. Pri nas jih sam da spat samo če mene ni. Katere dneve pa imate ve popoldan še kaj prosto, da vemo za kdaj se meniti za kakšno kavico ipd.

Katjandraž: vi ste verjetno tudi že okrevali. Kako je Simonova roka oz. prst? Kako kaže s hiško, boste novo leto lahko že tam praznovali?

Mi: smo bili zadnje dneve zdravi, imamo pa ob hladnejšem vremenu več težav s "puščajočimi" lulčki in posledično več dela za pralni stroj.
Mene pa matra musklfiber, v ponedeljek sem bila 1. v življenju na karateju, v četrtek pa potem še na tai chi-ju in sem se odločila za slednjega, ker me sprošča.

Novoletno srečanje: kaj zdaj se dobimo 12.12. ali bomo kar na januar prestavle?

uživajte sonček

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
24.11.2008 21:27:55   
katjandraž
Hej!

Mi smo zdaj zdravi, Andražu se je potem poslabšalo, je po 3 dneh (v torek) dobil spet visoko vročino in imel močne glavobole. V sredo sva šla k zdravnici, je tudi ona malo cvikala, kaj je in je imel revež še vedno CRP 35 (normalen je baje za otroke 8), kljub antibiotiku. Takrat je potem vročina hvala bogu padla in tudi glavoboli so nehali, drugače bi morala takoj nazaj. Shujašal je za celo kilo, tako da ima na tehntnici spet 1ko spredaj in še vedno je bolj švoh, vendar je šel danes v šolo.

In takega reveža sem jaz pustila doma, ker sem šla v četrtek v Nico (službeno). Moram priznat, da mi je bilo tokrat pa res grozno. Simon je prišel potem en dan prej s terena, da je bil v petek z njima doma in da je peljal Andraža na kontrolouser posted image .

Upam, da se tudi Urban in Tanaja čimprej pozdravitauser posted image .

Mah, ta naša hiša. Zdej se je še pri parketarju zakompliciral, pa ta moment je šel Simon na hišo in pinesel pošto domov, kjer smo dobili negativno poročilo od dimnikarjauser posted image . Too much!

Glede srečanja, dejte se zmenit in se bom ful potrudila, da pridem. Trenutno sem tok besna na šefico in se mi je služba še bolj zagabila, da bom delala res po linij najmanjšega odpora in si vzela kaj časa za prijetnejše stvari kot je sedenja za računalnikom (v službe namene, namreč).

Nič, punce, grem delat za šolo, mal pa morem, ni kaj.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
25.11.2008 12:25:45   
tananejka
ojla, samo na hitro, ker mam gužvo v službi

beti1: mi smo prosti ponedeljke in petke, pa tudi v sredo po 17uri...

srečanje: po pravici povedano bi jaz prestavila na januar...
praktično imam že vse petke v decembru zasedene z večerjami, zabavami, rojstnimi dnevi....

katjandraž: dobra ugotovitev glede službeuser posted image
hiška: upam, da boste hitro porihtali stvari in se vseliliuser posted image

čau

Neposredna povezava do sporočila: 4036
25.11.2008 21:43:19   
beti 1
Tudi meni januar povsem ustreza.

Katjandraž: samo en nasvet vitaminski sirup ali tablete in jogurti z laktobacili ipd.

Tananejka: če boste januarja še tako prosti bi se lahko dobili, za december pa prepustimo naključju in trem dobrim možem.

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 4037
29.11.2008 15:20:27   
tananejka
ahoj......A se sankate???user posted image

Beti1: ja, super bi bilo, da bi se po dooolgem času vidli. Naši termini ostajajo isti tudi po novem letu.

Mi mamo doma škrlatinko - Aneja. Dva dni le vročina, potem sem pa rekla, da greva grlo pokazat k ped.. No v čakalnici zagledam pod vratom prvi "flekec", dvignem majco in se je že videl rahel posip pikic....sem takoj vedela kje smo. Ima AB, je pa žalostna ker more počivat in ne sme na sneg. Tanajo in Alino mi je mami odpeljala venuser posted image , midve pa sva zdajle igrali 1 v vrsto in enko.  A. ima inventuro in ga ne bo cel dan. Upam, da škrlatinka ostane le pri Aneji, ker je ful nalezljiva.....

Pa še včeri zvečer in danes sem morala nujno neki uredit v službi in sem se vozila sem in tja.....no, važno je da se je zadeva uredila in da bom imela vsaj nedeljo mirnouser posted image

snežni pozdravuser posted image

< Sporočilo je popravil tananejka -- 29.11.2008 15:21:30 >

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
1.12.2008 16:39:49   
beti 1
Pozdravljeni!

Z RibicoRR in klapo, s katero smo se dobivali, ko sem bla na porodniški za Žigija se menimo za Kolosej za 15. ali 17.12., če bi še katera prišla.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4039
1.12.2008 17:07:21   
tananejka
Beti1: ko se zmenite za datum prosim sporočiuser posted image Mi pridemo, če nam le uspe: sicer 17. imam ob 19ih že nekaj za službo....

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
2.12.2008 17:58:55   
beti 1
Evo, smo se zmenili 15.12. ob 17-ih v Koloseju.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4041
3.12.2008 13:22:15   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Evo, smo se zmenili 15.12. ob 17-ih v Koloseju.

lp

Zapisano na koledarju. Če so bo le dalo, pridemo:)

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
3.12.2008 21:43:51   
katjandraž
Mi bi tudi, če se bo le dalouser posted image ! Tudi moj koledar se je še bolj napolniluser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 4043
3.12.2008 21:47:28   
katjandraž
Ups, sem hotela napisat na koledar, pa je že prepoln. Imamo Dedka Mraza v službi. Škoda.

Neposredna povezava do sporočila: 4044
8.12.2008 23:08:00   
*žaži*
PUNCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ŽIVJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste? Jst sm čist fajn user posted image
Sm se mal spomnila zdele, da grem na ringarajo pogledat kako kaj čvekulje aktivno sodelujete pa vidm, da je bl švoh tle gor. Ok, sej razumem     NI CAJTA      bote rekle, a ne?    JA ITAK
Ok  ok ok sej vam verjamem user posted image
Drgač pa mi smo prav fajn. Dan je podoben dnevu...čez viken si mal prvošmo...pa se mamo fajn. Skratka ne bom se prtoževala- ZAENKRAT....do januarja pol se bom pa počas začela PRITOŽEVAT...ker bom zopet začela dobivat podobo nune in bom spet zamorjena in smotana k polž brez hišce user posted image ....no al pa tut ne...bomo vidl....skratka gre za to, da bom spet sama z mojim fantkom. Ati gre in ga dolg ne bo, ja ne bo ga user posted image spet bom spala sama, zvečer ne bo nikogar k bi mi noge zmasiru, kej hujšga user posted image ....ne bo nikogar nad katermu se bom lahko znesla  in stresla enih par glasnih kritik, žal ne bo user posted image ne bo nikogar ki bi mi čokolešnik prnesu v dnevno, medtem k jaz ležim user posted image
...pa tut nihče mi ne bo na pol nag skakal po hiši v spodnjicah s čebelcami user posted image .....jooooooooooj kok je to hudo....pa tut nobenga ne bo h katermu bom lahk svoje mrzle noge stišala pod kovtrom user posted image .....jooooooooooooj kok je to hudo, Katjandraž pridem k teb bova skupaj smrkale v robec...mam jst ene nove prpravlene, vonj vanilija, pa še litrco prnesem, bova žalost utapljale v alkoolu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa zavrtele si bova tale komad: http://www.mojvideo.com/video-moj-vojak-hajdi/d453ad40e6a6b9096854

..no zdej pa dost jamranja  PUNCE KAM GRETE ZA NOVO LETO???????

Veste kaj: Midva z dragim greva na predbožični Dunaj user posted image jaaaaaa greva user posted image SAMA GREVA user posted image nč mi bit favš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč grem zdej...pa lepo se imejte..aja Katjandraž sm vidla zdele slikce in moj komentar je:  KOK STE LUŠKANIIIII, pa vidva z dragim sta prav nobl ej...luštn parček user posted image

Oglasim se čez par mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image    sej vete NI ČASA user posted image

Adios amigos, pa srečno kekec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4045
12.12.2008 9:14:35   
tananejka
čao punce!!

jeeeee, december je tukaj in mi smo polno zasedeni. Predstave, zabave, dedki mrazi, druženje s prijatelji. UŽIVAMOuser posted image user posted image
Komaj čakam, da otroci in jazuser posted image  dobimo darila od dedka mraza, pa komaj čakam silvestrovo in odštevanje do polnoči. Ja, dans se mi res dogaja 100/uro, pa ful se mi mudi nazaj delat, tko da mejte se fajnuser posted image user posted image

V ponedeljek imamo namen priti in jaz upam, da bomo vsi zdravi in da se vidimo.....user posted image user posted image user posted image

žaži: mi bomo doma za NL..... v dobri družbiuser posted image

papa

< Sporočilo je popravil tananejka -- 12.12.2008 9:15:50 >

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
13.12.2008 11:16:03   
katjandraž
Ojla po dolgem času!

Žaži, lepo si tole napisala. Meni na žalost (še) ne rata tegale S. Kosova obrniti na hecuser posted image . Me prevevajo podobni občutki kot pred 2 letoma ob tem času, čeprav bo tokrat v resnici zame veliko težje. Prvič že vem, kako to zgleda, tudi slučajno še nisem pozabila, pa tokrat sem v službi, kjer mi že zdaj ne znese vsega narediti, kako mi bo potem, pa mi sploh ni jasno. Da o bolniških sploh ne govorim. Do sedaj je bil v glavnem S. doma z njimauser posted image . Včeraj sem šla k šefici vprašat, če se me da prerazporediti ali polovični delovni čas ipd., pa moramo najprej počakat, da sodelavka dobi odgovor, če bo imela podaljšano porodniško ali ne.

Novo leto: mi bomo spet pri Galu. Upali smo sicer, da bodo oni pri nas, pa na žalost še vedno nimamo plina na hiši, kar seveda pomeni, da ne moremo nadaljevati s parketom ... BAJE bo plin v četrtek, zdaj smo našli plinarja, ki je S. bivši sošolec, mogoče nas ta ne bo nat....

Grem zdaj malo k otrokoma. Lep vikend, Katja

Neposredna povezava do sporočila: 4047
18.12.2008 9:01:52   
katjandraž
Jaz sem na bolniški že od včeraj, imam vsaj malo časa za RR. Ana je namreč spet bolna. Prejšnji teden je imela streptokokno angino (že 2. v enem mesecu), v torek ponoči je pa bruhala in včeraj še vedno. Popoldne se ji je pridružil še user posted image , midva z Andražem se pa ne dava. Upam, da naju še ne preseneti. Ana je danes veliko boljša, prejle je celo jedla Nestle kroglice z mlekom in zankrat še ni bruhala. Upam, da tudi ne bo, da je konec tele njene viroze al kar je že bilo. Zdajle je sicer še švoh, ampak je spala vso noč brez bruhanjauser posted image .

Šla sem pa pist tale post predvsem zato, ker sem ful vesela. Ne morem verjeti, ampak plin nam delajo!!!user posted image user posted image user posted image  Moram priznat, da zdajle sva pa oba že obupovala in sploh nisva več videla rešitve, kaj narediti, če bi naju še ta nat..... No, pa hvala bogu, vsaj en plinar, ki se je držal tega, kar je obljubil. Mogoče zato, ker sta bila s S. sošolca, al je pa pošten kar tako. Saj nima veze, samo da dobimo plin. Parket bomo tako polagali takoj po novem letu (upam!), samo je problem, ker S. 12.1. gre za 3 tedne v Nemčijo, potem bo pa samo kakšne 14 dni doma in gre za 6 mesecev na Kosovo. Tako bomo morali delati čudeže, da nam uspe vse zrihtati. Ampak bomo že nekako.

Nič, grem malo Ano pocrkljat, zdajle prvič gleda risanko Kitty in ji je ful všeč.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4048
18.12.2008 9:03:03   
katjandraž
Še neki sem pozabila. A ste se dobile zadnjič v Koloseju. dajte malo poročat!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4049
18.12.2008 19:08:00   
Mateja82
Ojla

Vidim da ste me pogrešale user posted image .

No ja pri nas je gužva in delamo napolno. Dirkamo sem in tja. V vrtcu smo imeli delavnice z otročki, doma  pa polno enih priprav na praznike, obiske... utrujajoče user posted image  Z mojim sva začela en posel in upam da nama bo stekel tako kot je treba in bo končno kakšen evro več z eno povprečno plačo se res ne da več čudežev delat user posted image . Tako pa bom imela vsaj službo pa še vredu šefa user posted image

Vikend sva z Enjo preživeli v bolnišnici zaradi viroze ampak ni bilo hujšega in je že zdrava. Drugače pa sta malčka živahna vsak dan kaj ušpičita in nas nasmejita. Enji se govor iz tedna v teden izboljšuje le določene črke še delajo probleme r,š,č,ž, f.. no pa saj bo tudi to.

Če se ne slišimo več vam vsem skupaj želim lepe praznike, vesel božič in srečno novo leto.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......