|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
18.12.2008 14:33:40   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Trezika.
. jaz pridem jutri ob 17h, razen da pride kaj vmes. Zaenkrat še ni ničesar vmes prišlo.. upam, da vas nebo motlo da bom v trenerki. Ker druga v lenartu nimam user posted image nebom pa hodla še prej domov, ker mi nebo zneslo ven.. Saj bom si frizuro nardila pa bom tud tak lepa user posted image user posted image user posted image   hjoj, men se pa pipa..user posted image  

OK, js tut pridem, razen v primeru, da preveč snega zapade...takrat pa z avtom ne bom hodla kam kr ti naši bregu v snegu niso najbolj luštna zadeva, sploh ker sn lani že enkrat v jarku pristalauser posted image  Mimogrede, pri nas je dež že nadomestil sneg....saj ne, da se veselim dežja...je pa vseeno bolš kot sneguser posted image
Sam res glej, da si boš vsaj frizuro naredla, če že misliš v trenerki prit...user posted image user posted image user posted image user posted image  zaradi mene si lahk samo v spodnjih hlačahuser posted image user posted image user posted image user posted image  samo mislim, da bi ti blo v tem primeru malo hladnouser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
18.12.2008 14:34:11   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
hehe piruri, sneg je v hribih pa v severni švici, pri nas pa sonček in toploooo user posted image user posted image user posted image saj vozi ekspres vlak TS - MI user posted image user posted image user posted image tak da nobenih izgovorov user posted image

He, he...ne me preveč rajcat, ker sva z mojo Mio zmožni pozvoniti na tvojih vratih še pred božičem user posted image  user posted image  user posted image ...jaz sem takoj za take avanture user posted image  user posted image  user posted image ...

Tasa...hvala za hugece...

Evo moj decembrski trebušček user posted image  user posted image  user posted image ....

user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
18.12.2008 14:37:25   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri
Evo moj decembrski trebušček user posted image  user posted image  user posted image ....

user posted image

lep buši user posted image

piruri sem gledala eno torbico na tvojem spletu. FULLL je lepa :) a to vse sama delaš??

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
18.12.2008 14:38:31   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika
OK, js tut pridem, razen v primeru, da preveč snega zapade...takrat pa z avtom ne bom hodla kam kr ti naši bregu v snegu niso najbolj luštna zadeva, sploh ker sn lani že enkrat v jarku pristalauser posted image  Mimogrede, pri nas je dež že nadomestil sneg....saj ne, da se veselim dežja...je pa vseeno bolš kot sneguser posted image
Sam res glej, da si boš vsaj frizuro naredla, če že misliš v trenerki prit...user posted image user posted image user posted image user posted image  zaradi mene si lahk samo v spodnjih hlačahuser posted image user posted image user posted image user posted image  samo mislim, da bi ti blo v tem primeru malo hladnouser posted image user posted image

pol bi kuhan vinček pila..pa bi se takoj segela..user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
18.12.2008 14:40:57   
Piruri
lep buši user posted image

piruri sem gledala eno torbico na tvojem spletu. FULLL je lepa :) a to vse sama delaš??

Ja, vse sama...kira pa te zanima...sam ne reči, da ta`rjava, ker tisto objokujem tudi sama...namreč sem kupila blago samo za eno...edino...in pol je bila vsem všeč...tam kjer kupujem blago, pa mi je rekla, da ga posredniki nimajo in ga ne bojo več uvažali ueeeeeeeeeeee...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
18.12.2008 14:42:01   
Pupa7

oooo tasa, si se najedla user posted image jaz bi tudi dietično tablco rabla, ker ne smem več nič jest user posted image

sem se ja, sem se pregrešila pa pojedla košček lazanje, pa vso solato sem jim popapcalauser posted image . Me je mama pogledala pa rekla,kaj pa bomo mi jedli? Pa jaz odg. da  majo lazanjo kaj hočejo še več.. user posted image

Saj ni slaba ta dietna tablica, samo tak dobra pa tud ne da bi jo lahko doskrat jedla..bi jo z veseljem s tabo podelila user posted image

hvala user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
18.12.2008 14:42:43   
trezika
vau, dans smo pa dopolnili 28 tednov user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
18.12.2008 14:44:03   
tasa_m
user posted image
tale mi je full lepa. A to si misla?

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
18.12.2008 14:44:42   
tasa_m

vau, dans smo pa dopolnili 28 tednov user posted image

ja čestitam.. mi pa 27 user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
18.12.2008 14:45:36   
Pupa7

user posted image

piruri pazi, tasi bi vse melauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
18.12.2008 14:47:27   
Piruri

user posted image

Ne...to pa imam še eno v pripravi za izdelavo, samo je notranja stran takšna..

user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
18.12.2008 14:48:42   
tasa_m

piruri pazi, tasi bi vse melauser posted image user posted image user posted image user posted image

PUUUUUPPPPPPPAAAAAAAAAAA !! KO BOM DO TEBE PRIŠLA..., te se me samo pazi..user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
18.12.2008 14:49:58   
Piruri
Pupa...user posted image  user posted image  user posted image  ...ni problema...jaz pa lahko marsikaj izdelam user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
18.12.2008 14:50:45   
tasa_m
nasploh imaš full lepe stvari.. jaz si tak sam kopičim vse, nosim pa nikol ne user posted image

JA glih k trenerki ne paše kaka torbica razen kaka športna.. jaz pa sem tak najbolj srečna ko sem v trenerki pa adidaskah..user posted image čist na easy

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
18.12.2008 14:52:37   
trezika
Majhen deček Božičku napiše pismo.

Dragi  Božiček, prosim prinesi mi majhnega bratca. 

user posted image

Božiček mu odpiše nazaj: "Pošlji mi svojo mamo..."  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
18.12.2008 14:54:28   
helimaša
ma kaj čm to čupo slikat......morm najprejj bušija k mislm da sm edina k ga še nism prlimala....morm mojmu rečt da ga slika.....drgač pa priuri je res luškan buši....pa ful mejhn.....očitno mam sm jst toook ogromnega......sm glih včer študirala da se niso za kšn mesec pr PDP-ju zmotil.....očitno bo še večji kot pri Mašiuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
18.12.2008 14:54:52   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image user posted image trezika ti pa ga vsekaš.. user posted image user posted image user posted image

Ko bi vsaj ta božiček bil za kaj,..user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
18.12.2008 14:55:45   
Piruri
Terezika user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tasa...sej lahko pa ti naredim notranjo stran iz jeansa in našijem še tri bele (adidas) črte pri strani..user posted image .tako, da je lahko z ene strani fina-črna...druga pa športna...BTW...delam take torbice za obrnt na obe strani...nema, da nema...če nema, si izmislimo...user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
18.12.2008 14:57:39   
Pupa7

PUUUUUPPPPPPPAAAAAAAAAAA !! KO BOM DO TEBE PRIŠLA..., te se me samo pazi..user posted image

saj  moram provocirat, drgač nobena ne pride user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
18.12.2008 15:00:18   
trezika
se vidi, da sn sama doma in si nimam kaj za početuser posted image user posted image user posted image  v takih trenutkih pa še meni začnejo špilatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
18.12.2008 15:00:40   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Zdaj pa mi prosim povejte kakšno kavo pijete - s kofeinom ali brez. Jaz jo kar s kofeinom (belo kavo), da se mal k sebi spravim. A to kaj vpliva na otročka? Spijem pa vsak drug dan eno. Pač takrat ko je potreba.

S kofeinom. Ena do dve na dan je baje ok. Jaz se trudim ostat pri eni, mogoče 1x na teden pa spijem tudi dve.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
18.12.2008 15:01:57   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Terezika user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tasa...sej lahko pa ti naredim notranjo stran iz jeansa in našijem še tri bele (adidas) črte pri strani..user posted image .tako, da je lahko z ene strani fina-črna...druga pa športna...BTW...delam take torbice za obrnt na obe strani...nema, da nema...če nema, si izmislimo...user posted image

pa ti si super univerzalna user posted image user posted image user posted image samo tako naprej!!! fulllllll lepe stvari user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
18.12.2008 15:02:27   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša
drgač pa priuri je res luškan buši....pa ful mejhn.....očitno mam sm jst toook ogromnega......sm glih včer študirala da se niso za kšn mesec pr PDP-ju zmotil.....očitno bo še večji kot pri Mašiuser posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image že v prvo sem nosila precej v križu...tokrat pa se mi nabira na riti user posted image  user posted image ...je pa bil trebušček v prvo bolj špičast...ta pa je kot puding razlezen okoli naokoli...

www.by-ab.si

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
18.12.2008 15:06:12   
tasa_m

se vidi, da sn sama doma in si nimam kaj za početuser posted image user posted image user posted image  v takih trenutkih pa še meni začnejo špilatuser posted image user posted image user posted image

pa meni špilajo pol pa bi skoraj lahko že bend nardili..
Pupi pa špila tak stalno user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
18.12.2008 15:06:47   
trezika
Kaj sem samo js čudna al se še kateri zdi to težko verjetno http://24ur.com/novice/svet/na-vlaku-smrti-skoraj-rodila.html  user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......