Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 13:09:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tale bakterija streptokok. Poznam eno, ki je bila okužena in nezdravljena in je mali komaj preživel. Poleg tega so ga odpeljali v drugo P in sta bila kar nekaj dni ločena... take strese po porodu doživljat... Se bom kar testirala, kaj pa je tistih nekaj evrov za mir pri bajt. Jaz se bom tudi testirala...samo kaj, ko pa sem sedaj prebrala, da se lahko okuži tudi takrat, ko potuje skozi porodni kanal , pa so te lahko prej testirali in si bila celo negativna! Shit!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 13:11:36
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK SPPS kakšne podatke pa rabiš od mene? Danes imam pregled, drugače sem pa že 8 kg nabrala vse skupaj..je pa naš mucek zelo živahen v bušiju. Vidim, da ful debatirate, se vidi da ste na bolniški....jaz komaj čakam, da bom malo doma, ker sem bateri low in ne morem več.....sploh sm pa čist na tleh, ker me je moj hani klical, da se je nekdo zaletel v njegov kamion in da je umru in je čist na dnu....sploh ne vem kaj naj naredim...ne morem več delat, najraje bi šla kar k njemu, pa je 100 km stran...grozno jaz ti pošiljam , pa upam, da se bo vse uredilo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 13:12:19
|
|
|
|
SRCCEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK SPPS kakšne podatke pa rabiš od mene? Danes imam pregled, drugače sem pa že 8 kg nabrala vse skupaj..je pa naš mucek zelo živahen v bušiju. Vidim, da ful debatirate, se vidi da ste na bolniški....jaz komaj čakam, da bom malo doma, ker sem bateri low in ne morem več.....sploh sm pa čist na tleh, ker me je moj hani klical, da se je nekdo zaletel v njegov kamion in da je umru in je čist na dnu....sploh ne vem kaj naj naredim...ne morem več delat, najraje bi šla kar k njemu, pa je 100 km stran...grozno jaz ti pošiljam , pa upam, da se bo vse uredilo. hvala, ker ga res rabim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 13:15:03
|
|
|
|
Piruri
|
Za seznam...danes sem bila na pregledu...je vse ok...samo antibiotik mi je predpisala zaradi močnega izcedka in srček tika taka smo poslušali...malo sem pojamrala, da se naš ne premika dosti...ma, po današnji noči, ko sem videla KAJ DOGAJA po polnoči, vem, da čez dan počiva... Zredila sem se 1 kg...tako, da je skupni seštevek 5 kg...obseg trebuha pa 93 cm...naslednji pregled 20.1.2009... IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 Zanima me če ste seznanjene o bakteriji streptokoki B- okuženih je nekje 20-30 % nosečnic in pri porodu okužene ženske se lahko okuži otrok. Posledice pa niso optimistične... Skratka, če ne veste za kaj gre, si malo preberite... Jaz sem danes mojega G vprašala o testiranju in v splošnem pregledu nosečnic ne jemljejo brisa za to bakterijo, ampak je zopet samoplačniško in sicer stane nekje 35eur, in če je ženska pozitivna, dobi pri porodu antibiotik in s tem zaščitijo otroka ko se rojeva... Poznam eno punčo, ki je stara eno leto in bila mamica okužena- nihče tega ni vedl in je punčka prizadeta... Meni je v prvi nosečnosti G sama priporočala to testiranje in takrat je bil borih 2.500 sit...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 13:15:17
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK SPPS kakšne podatke pa rabiš od mene? Danes imam pregled, drugače sem pa že 8 kg nabrala vse skupaj..je pa naš mucek zelo živahen v bušiju. Vidim, da ful debatirate, se vidi da ste na bolniški....jaz komaj čakam, da bom malo doma, ker sem bateri low in ne morem več.....sploh sm pa čist na tleh, ker me je moj hani klical, da se je nekdo zaletel v njegov kamion in da je umru in je čist na dnu....sploh ne vem kaj naj naredim...ne morem več delat, najraje bi šla kar k njemu, pa je 100 km stran...grozno Oh srček to je pares grozno, sm da je njemu vse ok. Ti pa se ne preveč razburjat sej bo vse ok, probaj čim več počivat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 13:21:00
|
|
|
|
SRCCEK
|
Po pravici povedano, ne počivam nič čez dan, ker še vedno hodim v službo in s sabo vozim našega mucka v vrtec, pol pa predno prideva domov je ura 5, pa skuhat, pospravit, in seveda se z našim malim ukvarjat skoz in nikoli ne zaspi pred 21:30 uro........pol veš kolk počivam......ustanem pa ob 5:30 vsak dan.....še mal manjka, pa bom pregorela.....sedaj pa še to.......pa da ne govorim, da imamo še hišo v gradnji zraven, tako da ni nobenega miru. Danes bom rekla G., da rabim malo bolniške-zdele čez praznike (nimam več dopusta), da se malo spočijem. V službi je pa sploh napeto (delam v gradbeni firmi), ker se vsi tepejo za delo in dajejo gromozanske popuste.....glih včerej mi je ušel en dober posel za borih 4%.....ful je napeto...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 13:21:21
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Za seznam...danes sem bila na pregledu...je vse ok...samo antibiotik mi je predpisala zaradi močnega izcedka in srček tika taka smo poslušali...malo sem pojamrala, da se naš ne premika dosti...ma, po današnji noči, ko sem videla KAJ DOGAJA po polnoči, vem, da čez dan počiva... Zredila sem se 1 kg...tako, da je skupni seštevek 5 kg...obseg trebuha pa 93 cm...naslednji pregled 20.1.2009... IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 Zanima me če ste seznanjene o bakteriji streptokoki B- okuženih je nekje 20-30 % nosečnic in pri porodu okužene ženske se lahko okuži otrok. Posledice pa niso optimistične... Skratka, če ne veste za kaj gre, si malo preberite... Jaz sem danes mojega G vprašala o testiranju in v splošnem pregledu nosečnic ne jemljejo brisa za to bakterijo, ampak je zopet samoplačniško in sicer stane nekje 35eur, in če je ženska pozitivna, dobi pri porodu antibiotik in s tem zaščitijo otroka ko se rojeva... Poznam eno punčo, ki je stara eno leto in bila mamica okužena- nihče tega ni vedl in je punčka prizadeta... Meni je v prvi nosečnosti G sama priporočala to testiranje in takrat je bil borih 2.500 sit... Piriri kje si kej ti, te kr ni, kako kej tuoja punčka, je kej bolš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 13:24:35
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK Po pravici povedano, ne počivam nič čez dan, ker še vedno hodim v službo in s sabo vozim našega mucka v vrtec, pol pa predno prideva domov je ura 5, pa skuhat, pospravit, in seveda se z našim malim ukvarjat skoz in nikoli ne zaspi pred 21:30 uro........pol veš kolk počivam......ustanem pa ob 5:30 vsak dan.....še mal manjka, pa bom pregorela.....sedaj pa še to.......pa da ne govorim, da imamo še hišo v gradnji zraven, tako da ni nobenega miru. Danes bom rekla G., da rabim malo bolniške-zdele čez praznike (nimam več dopusta), da se malo spočijem. V službi je pa sploh napeto (delam v gradbeni firmi), ker se vsi tepejo za delo in dajejo gromozanske popuste.....glih včerej mi je ušel en dober posel za borih 4%.....ful je napeto... Ti kr zatež za bolniško, da se spočiješ
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 13:31:26
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tale bakterija streptokok. Poznam eno, ki je bila okužena in nezdravljena in je mali komaj preživel. Poleg tega so ga odpeljali v drugo P in sta bila kar nekaj dni ločena... take strese po porodu doživljat... Se bom kar testirala, kaj pa je tistih nekaj evrov za mir pri bajt. Jaz se bom tudi testirala...samo kaj, ko pa sem sedaj prebrala, da se lahko okuži tudi takrat, ko potuje skozi porodni kanal , pa so te lahko prej testirali in si bila celo negativna! Shit! sej to jst pravim je en začaran krog
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 13:32:38
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Piriri kje si kej ti, te kr ni, kako kej tuoja punčka, je kej bolš Ojla...ma sem bolj malo na netu...sem našo pupo izpisala iz vrtca, tako, da sem dopoldan večinoma z njo, popoldan (ko tatko prevzame) pa lahko kaj delam... Stanje se je poboljšalo in smo se končno rešili aft...tako jo je zmatralo, da mi zdaj spi po 14 ur in takšen apetit ima, da poje več kot jaz...v dveh tednih je pridelala izgubljeno kilo ... Ma, sva se odločila, da jo bomo imeli kar doma, da si opomore in itak je tako pridna, da mi bo v "pomoč", ko se dojenček rodi...pol pa bom videla ali jo bom s septembrom vpisala nazaj v vrtec ali pa jo bom takrat ko tamalega... Kako si ti? Moraš še vedno počivat?
< Sporočilo je popravil Piruri -- 18.12.2008 13:33:36 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 13:34:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK SPPS kakšne podatke pa rabiš od mene? Danes imam pregled, drugače sem pa že 8 kg nabrala vse skupaj..je pa naš mucek zelo živahen v bušiju. Vidim, da ful debatirate, se vidi da ste na bolniški....jaz komaj čakam, da bom malo doma, ker sem bateri low in ne morem več.....sploh sm pa čist na tleh, ker me je moj hani klical, da se je nekdo zaletel v njegov kamion in da je umru in je čist na dnu....sploh ne vem kaj naj naredim...ne morem več delat, najraje bi šla kar k njemu, pa je 100 km stran...grozno srccek,potem se pa po pregledu javi ničkaj zavidanja vredna situacija,verjamem,da je tvojmu ful težko,tis e pa tud drži,bosta skupaj prebrodla.pazi nase in ana pikico v trebuščku
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 13:38:09
|
|
|
|
čebeica maja
|
PIRURI sm da ste bolš, jaz moram pa v trdo ležat, na wc grem lahko, pa jest, ker nisko nosim, kr grozno komaj čakam marec, mihca pa moji merkajo, se mormo kr znajt
< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 18.12.2008 13:39:32 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 13:48:14
|
|
|
|
Pupa7
|
čebeica se gledaš zdaj skoz kamero al ne tam si mal frizuro popravi pa lepo počivaj ti dam dovoljenje, da nas prehitiš po desni ampak samo en teden prej!!!
< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 18.12.2008 13:49:28 >
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 13:51:43
|
|
|
|
Pupa7
|
piruri me veseli, da je s pupiko tvojo boljše in da pridno je To pomeni, da si tudi ti zdaj bolj umirjena, kar je super za tvojga mulčka v bušiju evo in še sm hotla komentirat pa sem vse pozabila
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 13:53:02
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tale bakterija streptokok. Poznam eno, ki je bila okužena in nezdravljena in je mali komaj preživel. Poleg tega so ga odpeljali v drugo P in sta bila kar nekaj dni ločena... take strese po porodu doživljat... Se bom kar testirala, kaj pa je tistih nekaj evrov za mir pri bajt. Jaz se bom tudi testirala...samo kaj, ko pa sem sedaj prebrala, da se lahko okuži tudi takrat, ko potuje skozi porodni kanal , pa so te lahko prej testirali in si bila celo negativna! Shit! sej to jst pravim je en začaran krog ma kaj vse je lahko...punce ne študirite na take slabe stvari...pozitivne misli, z vami bo vse uredu...pa z mano tut
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 13:53:49
|
|
|
|
Pupa7
|
aja srcek, ti lepo vzami bolniško, se spočij kot je treba... tega tvojga mucka daj za kak dan v varstvo mami, pa ti lepo prespi in se spočij. mi je pa žal da se je zgodlo kar se je, samo tako je življenje, objemček, da se počutiš bolje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 13:56:50
|
|
|
|
tasa_m
|
hei hei mi smo pa meli malo snegeca ampak čist malo... zdaj grem jest vas pol pokomentiram.. čau bau
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 13:59:39
|
|
|
|
Piruri
|
Čebeica...ma upam, da ti bo čas hitreje minil kot vsem nam ...ti kar pazi nase...je pa fajn, da imaš koga za varstvo...verjamem pa da je mučno, ker si omejena s tem počivanjem...ena moja kolegica je mogla obe nosečnosti po 8 mesecev preležat...in po porodu si je želela le enga dolgega sprehoda... Pupa...hvala za želje...ja, jaz sem par dni kot rožica...samo, da je naša pupa ok... Imaste sploh kaj snega pri vas? ...ki nas vabiš s temi 15°...jaz bi prišla takoj, ma sem postala prav štorasta na cesti...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 14:07:36
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Čebeica...ma upam, da ti bo čas hitreje minil kot vsem nam ...ti kar pazi nase...je pa fajn, da imaš koga za varstvo...verjamem pa da je mučno, ker si omejena s tem počivanjem...ena moja kolegica je mogla obe nosečnosti po 8 mesecev preležat...in po porodu si je želela le enga dolgega sprehoda... Pupa...hvala za želje...ja, jaz sem par dni kot rožica...samo, da je naša pupa ok... Imaste sploh kaj snega pri vas? ...ki nas vabiš s temi 15°...jaz bi prišla takoj, ma sem postala prav štorasta na cesti... hehe piruri, sneg je v hribih pa v severni švici, pri nas pa sonček in toploooo saj vozi ekspres vlak TS - MI tak da nobenih izgovorov
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 14:21:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 hehe piruri, sneg je v hribih pa v severni švici, pri nas pa sonček in toploooo saj vozi ekspres vlak TS - MI tak da nobenih izgovorov hehe Piruri, zdaj pa maš.. glede te bakterije..jaz sem že slišala oz. prebrala o njej ampak sem rekla, da prej kot pa ko bom v 30 tednu nebom delala panike. Na pregledu bom vpr. svojo G. kje lahko opravim ta pregled. Ona pa že more vedet pa kak dalje.. Najaa.. ja sladko po kosilu. Se ravnokar silim z eno dietno tablico. Pa mi nikakor ne gre dol.. Trezika.. jaz pridem jutri ob 17h, razen da pride kaj vmes. Zaenkrat še ni ničesar vmes prišlo.. upam, da vas nebo motlo da bom v trenerki. Ker druga v lenartu nimam nebom pa hodla še prej domov, ker mi nebo zneslo ven.. Saj bom si frizuro nardila pa bom tud tak lepa hjoj, men se pa pipa.. Piruri.. za tamalo in zate.. Čebeica maja, ti pa samo lepo ležat..pa pridna bit.. srccek.. zate in probaj si zrihtat bolniško da se vsaj malo odpočiješ..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 14:23:54
|
|
|
|
helimaša
|
hej! jst sm pa od frizerja....mam pa novo čupco .....in zdej se zopet počutim dobro....je kr pasal da mi mal glavo operejoo.....bi kr spala tm.....sicer jst mam drgač fajno možnost k je naša tamlada frizerka in me drgač hodi na dom frizirat....sam zdej mi pa res paše da se lepo usedem in dad se mi ni treba sklanjat za glavo prat......oi novem letu grem še na depilacijo.....upam da zberem dovolj poguma ...... je kej novga drgač.....morm pa mojga počakat da greva po tamalo v vrtec.....baje da jih je dons dedek mraz obiskat.....bomo vidl kakšno bo navdušenje..... se tipkamo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 14:25:58
|
|
|
|
Pupa7
|
oooo tasa, si se najedla jaz bi tudi dietično tablco rabla, ker ne smem več nič jest
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 14:28:21
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša hej! jst sm pa od frizerja....mam pa novo čupco .....in zdej se zopet počutim dobro....je kr pasal da mi mal glavo operejoo.....bi kr spala tm.....sicer jst mam drgač fajno možnost k je naša tamlada frizerka in me drgač hodi na dom frizirat....sam zdej mi pa res paše da se lepo usedem in dad se mi ni treba sklanjat za glavo prat......oi novem letu grem še na depilacijo.....upam da zberem dovolj poguma ...... je kej novga drgač.....morm pa mojga počakat da greva po tamalo v vrtec.....baje da jih je dons dedek mraz obiskat.....bomo vidl kakšno bo navdušenje..... se tipkamo kje je pa slikca te tvoje nove čupce čakamo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 14:30:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 oooo tasa, si se najedla jaz bi tudi dietično tablco rabla, ker ne smem več nič jest sem se ja, sem se pregrešila pa pojedla košček lazanje, pa vso solato sem jim popapcala . Me je mama pogledala pa rekla,kaj pa bomo mi jedli? Pa jaz odg. da majo lazanjo kaj hočejo še več.. Saj ni slaba ta dietna tablica, samo tak dobra pa tud ne da bi jo lahko doskrat jedla..bi jo z veseljem s tabo podelila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 14:31:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ... jst sm pa od frizerja....mam pa novo čupco .....in zdej se zopet počutim dobro....je kr pasal da mi mal glavo operejoo.....bi kr spala tm.....sicer jst mam drgač fajno možnost k je naša tamlada frizerka in me drgač hodi na dom frizirat....sam zdej mi pa res paše da se lepo usedem in dad se mi ni treba sklanjat za glavo prat......oi novem letu grem še na depilacijo.....upam da zberem dovolj poguma .... saj sem ti že rekla, prvo se ti depiliraj pol pa če te en čas nebo na RR vem da boli in jaz nebom šla... Obe pa res ne smema izostat na RR.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......