|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
18.12.2008 16:26:24   
Pupa7
cita mu hitr povemo na kerem forumu, hahah... na forumu norih bab user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
18.12.2008 16:32:57   
Piruri
Če smo pa noseče no.....nam divjajo hormoni...kaj ne?!user posted image user posted image user posted image ...mojemu sem tudi za miklavža kupila ene take fajn rdeče bokserce z jelenčki na ritki...sexy...

www.by-ab.si

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
18.12.2008 16:40:32   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Če smo pa noseče no.....nam divjajo hormoni...kaj ne?!user posted image user posted image user posted image ...mojemu sem tudi za miklavža kupila ene take fajn rdeče bokserce z jelenčki na ritki...sexy...

user posted image user posted image user posted image kaj piruri bouser posted image user posted image user posted image user posted image tak da se lahko začneš dret stampeeeeedooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

no moj lahko samo od daleč gleda (me je tok skup da bliz ne pride user posted image user posted image user posted image ) pa še G je reku da raj nič user posted image za vsak slučaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
18.12.2008 16:49:02   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

cita mu hitr povemo na kerem forumu, hahah... na forumu norih bab user posted image user posted image user posted image user posted image

samo js se čist normalno počutimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
18.12.2008 16:52:13   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

samo js se čist normalno počutimuser posted image user posted image user posted image user posted image

normalno je zlo relativen pojem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
18.12.2008 16:57:36   
trezika
user posted image user posted image user posted image  maš prav ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
18.12.2008 17:11:41   
Pupa7

user posted image user posted image user posted image  maš prav ja user posted image user posted image user posted image

a kdaj nimam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
18.12.2008 17:43:49   
Piruri
user posted image user posted image user posted image kaj piruri bouser posted image user posted image user posted image user posted image tak da se lahko začneš dret stampeeeeedooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma veš kaj...dejmo si duška zdaj, ki prišparamo na zaščiti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

Ma ne sekiraj se, boš pa zadnji mesec nadoknadila, ko bo potrebno mehčati maternični vrat...user posted image user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
18.12.2008 17:45:45   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00
Danes sem malega peljala kar k P. Saj se mi je zdelo, da je le viroza, a me je vedno malo strah, da bom prav pametna pa da bom kaj zapacala pri malem, ker ga ne bom peljala na pregled. Pa še do ponedeljka njegove P ni, tako da bi morali iskati dežurnega. Trenutno je torej še viroza. Upam, da se ne bo še kaj napacalo.
Meni je kar neverjetno, da je otrok z vročino lahko tako aktiven kot naš. Sem ga komaj spravila spat ob pol treh (v vrtcu gre normalno spat opoldne) pa še to sva se morala crkljat na kavču, da ga je sede zmanjkalo in sem ga nato odnesla v posteljo.

Ob vsem tem nošenju malega sem danes prvič začutila tako "opozorilno" bolečino v križu user posted image  Bo treba začet vaje za hrbtenico delat, če ne bo križ s križem. user posted image

Koliko je pa star tvoj otroček?...ja, mi smo že dve leti skozi bolni...samo po 8 delovnih dni v vrtcu, tako, da sem "neposredno in nedirektno povedano", zaradi tega ostala brez službe...zdaj pa se mi zdi brezzveze plačevat 200 eur vrtca zato, da jo jaz skozi čuvam bolno...rajši jo imam zdravo...
Ma, dobro da je aktiven, tako bo hitreje prebolel, pa zgleda, da ni nič hujšega, čene bi ga že knockoutiralo user posted image ...

Aja...kaj niso enx nekje tukaj krožile neke vaje za hrbtenico? Jaz bi se močno in prisrčno in ZELO priporočala za kakšno takšno "zadevščno", ker čene bom na porodni mizi ostala user posted image  user posted image

Moj sin je star 2 leti, a je šele letos šel v vrtec.

Vaje za hrbtenico pa je meni pokazala moja mama. So pa res tudi tukaj krožile.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
18.12.2008 17:56:20   
tasa_m

aloha..
glih iz pojsle skobacala.. kak je pasalo. To sem od jutra še nadoknadla, mogla bi še eno urco lepotnega spanca nadoknadit.. user posted image ampak pol bom spala celo noč user posted image

Trezika
user posted image za Božičke.. po tisti skupinski sliki, bi pa jaz tud verjela v Božička.. No, saj ne da ne verjamem..user posted image

Cita, kaj Božička mogočć ni?? Si mi malo sumljiva.. user posted image

babnice vas berem pol že.. moram še v trgovino z mamo..

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
18.12.2008 18:01:38   
Pupa7

Ma veš kaj...dejmo si duška zdaj, ki prišparamo na zaščiti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

Ma ne sekiraj se, boš pa zadnji mesec nadoknadila, ko bo potrebno mehčati maternični vrat...user posted image user posted image

upam ja, da ga bo treb mehčat, da se ne bo prekmalu sam zmehčal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
18.12.2008 18:02:51   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

aloha..
glih iz pojsle skobacala.. kak je pasalo. To sem od jutra še nadoknadla, mogla bi še eno urco lepotnega spanca nadoknadit.. user posted image ampak pol bom spala celo noč user posted image

Trezika
user posted image za Božičke.. po tisti skupinski sliki, bi pa jaz tud verjela v Božička.. No, saj ne da ne verjamem..user posted image

Cita, kaj Božička mogočć ni?? Si mi malo sumljiva.. user posted image

babnice vas berem pol že.. moram še v trgovino z mamo..

tasa sm dežurala še zate dans na RR, zdaj pa sem utrujena user posted image user posted image user posted image tak da pohiti, ker nevem kak bom še prov dolgo zdržala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
18.12.2008 18:39:37   
spps
alora babnice,pa naj še kdo reče, da sam men špila in še par drugimuser posted image user posted image user posted image  zdaj vsaj vidim,da nisem edinauser posted image user posted image user posted image

jaz mam neki na mailu vaje za križuser posted image user posted image user posted image
vse,ki ste imele danes preglede -čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
18.12.2008 18:40:39   
spps

a kdaj nimam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ne bom komentiralauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
18.12.2008 18:41:51   
spps

normalno je zlo relativen pojem user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image jaz se mam tud za normalno,pa mislim,da se ne bi vsi strinjaliuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
18.12.2008 18:46:40   
spps

se vidi, da sn sama doma in si nimam kaj za početuser posted image user posted image user posted image  v takih trenutkih pa še meni začnejo špilatuser posted image user posted image user posted image

pa meni špilajo pol pa bi skoraj lahko že bend nardili..
Pupi pa špila tak stalno user posted image user posted image

hmmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tasa,pa nič kaj ne zaostajauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
18.12.2008 18:46:47   
jadrnica
sem prišla mal sem pojamrat....pa vidim,da ste vse tako dobre volje, da rajs ne povem kaj se mi je dons v sluzbi zgodil.......bolj črne misli za noseče.....pa sem drgač full pozitivka in soncek.......ne me narobe razumet..........dons sem jih v sluzbi full slisala, da sem premalo učinkovita in prepočasna......no comment..pac maš da si gurač , če na pa vozi....no tolko nosečnicah, ki delamo......kako nas lepo spodbujajo...seveda to čudivito vpliva na moje počutja..res me je potrlo.....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
18.12.2008 18:46:47   
spps

Kaj sem samo js čudna al se še kateri zdi to težko verjetno http://24ur.com/novice/svet/na-vlaku-smrti-skoraj-rodila.html  user posted image user posted image

hmmm, zanimivo ampak da ne veš da si noseč?? Uh, težko verjamem

zgleda,da je vse možnouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
18.12.2008 18:46:55   
spps

nora,pa nobena tul gor ni,mogoč se najde sam katera,ki odstopa od povprečja- se lepše slišiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
18.12.2008 18:47:05   
spps

no moj lahko samo od daleč gleda (me je tok skup da bliz ne pride user posted image user posted image user posted image ) pa še G je reku da raj nič user posted image za vsak slučaj user posted image user posted image user posted image
Pupa,ne kompliciraj tolk zarad kil SEEEM TI ŽE REEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKLAAAAAAAAAAAAAA

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
18.12.2008 18:47:12   
spps

aloha..

čuj,a ne bi raj spala takrat,ko spijo vsi ostali?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
18.12.2008 18:49:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

sem prišla mal sem pojamrat....pa vidim,da ste vse tako dobre volje, da rajs ne povem kaj se mi je dons v sluzbi zgodil.......bolj črne misli za noseče.....pa sem drgač full pozitivka in soncek.......ne me narobe razumet..........dons sem jih v sluzbi full slisala, da sem premalo učinkovita in prepočasna......no comment..pac maš da si gurač , če na pa vozi....no tolko nosečnicah, ki delamo......kako nas lepo spodbujajo...seveda to čudivito vpliva na moje počutja..res me je potrlo.....

ti kr pojamraj,samo,da ti bo lažjeuser posted image user posted image  sam če niso zadovoljni s tabo sedaj,ko si noseča,jih pa pošlji v tri krasne in idi na bolniško.user posted image

in kaj zdaj pričakujejo od tebe??

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
18.12.2008 18:49:59   
jadrnica
tiste, ki ste na bolniški res uživajte še namesto nas , ker nas tele sluzbe kar pošteno s tira mečejo.......vsaj mene...pa brez zamere...

vas grem mal nazaj brat, da se mal v dobrovoljo spravim......me ja kar trebušček začel bolet od sekerancije....user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da je z malim srčkom oziroma našo pupo vse v redu....me kar mal skrbi

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
18.12.2008 18:57:16   
jadrnica
hvala spps, res rabim en topel objem.......pa saj ni vredno vse skup si vedno pravim, ampak nekako jim rata mene tako pribit, da sem čist na tleh in v solzah.......helooo pa tako se človek trudi............

no pa še kaj veselega povem: da moram še malo voščilnic napisat, pa ravno danes semprejela eno fullll lepo misel od daljnega strica iz Nemčije....se tudi on veseli najinega srčka....kako je to lepo slišat, da na drugem koncu Evrope nekdo misli in se veseli zate

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
18.12.2008 18:59:44   
Piruri
Jadrnica...mene so znogirali, ker "kao" nisem sfolgala vsega dela...no, to je bil "kao" eden izmed prikritih razlogov...pol, ko sem šla pa so na moje delovno mesto zaposlili dve...od tega me ena konstantno sprašuje, kako sem sfolgala, ker ona še sama polovice del ne zmore...pa so ji po treh mesecih dali pogodbo za nedoločen čas...
Sej nikoli ne veš, kaj je prav...če si preveč delaven, ni prav...
Ma takoj bi menjala s kakšno, ki je zaposlena...mi manjka malo dnevne spremembe okolja in druženje in seveda miselna stimulacija...kaj pa delaš?...

< Sporočilo je popravil Piruri -- 18.12.2008 19:00:50 >

www.by-ab.si

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......