Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 7:53:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA DOBRO JUTRO FRAČE!!! Pa kaj ne povesta,da ne moreta spat.Jaz ,pa že od štirih zjutraj darila za božičeka zavijam,če jaz nisem trčena .Ne vem kaj bom tam proti marcu delala? Če se bo to nadaljevalo mislim ,da bom zaspala na porodni mizi mi ne bodo rabli dajat kaj proti bolečinam. Ja kaj hočemo upam,da vsaj ostale lahko pančkate.Grem zdaj gledat malo ,če se mi je postelja ohladila ,da jo malo pogrejem.Do potem. jaz sem pa glih včeraj študirala.da se zadnje čase nekam malo oglašaš na RR sej ni čudno,če celo noč prebediš,nato pa čez dan spiš kk si?se dobro počutiš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 7:57:16
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - ti povem ,da sem izsledila tri marčevke na temi dvojčki.Enostavno jim ni zneslo pri nas ,ko toliko pišemo so se ,pa našle drugje.Sem jih malo pojezla ,da so me pustile samo tukaj med vami.No ker ,pa lepo skrbite za mene ,pa ne mrdnem drugam. tasa_m - veš kolko rund kart bi že vrgle do sedaj.Joj ,da se nisem prej priklopla na rr.Končno bi mi lahko prišla trkat na okno se nimaš daleč.Da se nič ne znajdeš saj jaz mam tud kuhno za pospravit ,pa še kaj zraven. .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 8:02:46
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - ja kar guram ,če glih mi zadnje dni kar veselo pritiskata navzdol,hodim ko ena posrana kura.Probam počivat mi noge zatekajo sploh ko sedim. Čakam na priklop siol adsl ,da bom lahko malo bolj hitro kaj odgovarjala,ker preden meni kaj odpre ve napišete že tri strani .Pol mi bo brat naštimal ,da bom lahko s sedežne tipkala ,te ,pa bog vam pomagaj .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 8:04:39
|
|
|
|
felix7
|
jutro, punce. samo da vas pozdravim, preden šibam v službo (sicer začnemo ob 7.30, pa imamo danes inventuro in lahko malo zabušavam, ker štet mi pa res ne bo treba). No, prebava se še kar ne umiri, sem bila v pol ure že dvakrat na wcju, upam, da se tole kmalu neha, ker ti črevesni krči sploh niso prijetni. yania, čestitke za novo posteljo, no midva sva to noč drugič spala na novi postelji, tudi na dormeu, sicer sva ga imela že prej, samo da sva zdaj kupila to novo variatno memory in spi se dobro. Mož ga obožuje, jaz pa itak spim kot klada Bodite pridne, jaz pa se potrudim, da čim prej pridem iz službe, da vam ne bo dolgčas
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 8:16:05
|
|
|
|
spps
|
včeraj ste se pogovarjale,kje boste praznovale - mi bomo doma zdaj mi pa dajte povedat,kaj ponavad pripravljate za božično in novoletno večerjo? Grahec,da danes ne boš ostala,kr pri nečakinji v P Kdaj greš na obisk? jasna,kaj si pa to naletela na neka bedaka v P-upam,da boš tokrat imela več sreče lejca,ti imaš pa že pravega velikana pocka,ti se kr dobro odpočij to,da ti dol tiši,mislim,da je normalno,ker še majo naši zaenkrat še toliko prostora,da se gibajo prosto in prešerno -sam ne več za dolgo -verjem,da te nobena ni namerno falila felix,si dans že kaj boljše?al še kr šetaš na wc? Pupa,danes boš kaj bolj dosegljiva? čuj,men pa lahk zaštikaš ene bikinke eza poletje,če ste že pri kopalkah -ma ko bom zažigala,me noben ne bo mogel spregledat helimaša,kako je tvoja Maša,je že boljš? kje je pa mama:M ? Lolita, kako kaj?si že preštudirala,kdaj gremo rodit?mal pred rokom mi javi peugot,sem vpisala nove podatke-javi se še kaj M.Čebelica-si se že kaj naučila v MŠ? yania -lep pregled danes
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 8:16:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ojla, joj, kak ste nekatere zgodnje..tasa, persida, spps... No, jaz se tudi zbijam ob 6.00, potem pa se moram za službo oblečti, pa v službo peljati, potem pa še sebe do MB. Ja in to vsako jutro, po tem dežju...sedaj pa mi že res vse preseda...Ša malo pa bodo prazniki in vidim, da vas že veliko darila zavija..jaz pa še nima nič...načeloma imava tudi midva tak dogovorjeno, da se za Božička nič ne obdarujeva..si pa potem za novo leto dava kakšno malenkost...pod smrečko... Dormeo-midva sva ga imela cca 3-4 leta..pa sva bila na začetku tudi zelo zadovoljna, potem pa vedno manj..še posebej moj , ki ima probleme s hrbtenico..še hujše kot jaz sedaj med ! Tako, da sva jih vrgla ven in kupila spet navadne vzmetnice na "fedre"...mislim, da so Tom-ovi in so super..no, zaenkrat. Danes pa imamo službeno čago...v četrtek, haloooo!!! Ja, baje v petek več ni bilo nikjer fraj! Pa meni je itak vseeno, ker tak ne pijem..malo se bom napapala..spila kakšen sok..pa šla domov...Eccola...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 8:18:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - ti povem ,da sem izsledila tri marčevke na temi dvojčki.Enostavno jim ni zneslo pri nas ,ko toliko pišemo so se ,pa našle drugje.Sem jih malo pojezla ,da so me pustile samo tukaj med vami.No ker ,pa lepo skrbite za mene ,pa ne mrdnem drugam. lepo to,da nisi še ti zbežala od nas-pa saj vrjamem,da se tam boljš počutijo,ko imajo skupne teme sam to ne pomeni,da sem ti dala dovoljenje,da še ti kam spiz...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 8:20:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - ti povem ,da sem izsledila tri marčevke na temi dvojčki.Enostavno jim ni zneslo pri nas ,ko toliko pišemo so se ,pa našle drugje.Sem jih malo pojezla ,da so me pustile samo tukaj med vami.No ker ,pa lepo skrbite za mene ,pa ne mrdnem drugam. tasa_m - veš kolko rund kart bi že vrgle do sedaj.Joj ,da se nisem prej priklopla na rr.Končno bi mi lahko prišla trkat na okno se nimaš daleč.Da se nič ne znajdeš saj jaz mam tud kuhno za pospravit ,pa še kaj zraven. . ja, saj sem se pol spomnila,da bi ti lahko prišla trkat, samo ti bi me v kuhno postavla, pa bi ti mogla pucat..jaz pa danes več ne sfolgam,..je blo dovolj Kaj zdaj babe, jutri se dobimo ali ne? Ki ste Mb.-čanke??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 8:20:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - ja kar guram ,če glih mi zadnje dni kar veselo pritiskata navzdol,hodim ko ena posrana kura.Probam počivat mi noge zatekajo sploh ko sedim. Čakam na priklop siol adsl ,da bom lahko malo bolj hitro kaj odgovarjala,ker preden meni kaj odpre ve napišete že tri strani .Pol mi bo brat naštimal ,da bom lahko s sedežne tipkala ,te ,pa bog vam pomagaj . fajn,da boš dobla net a to je grožnja al kaj? veš kolk maš za nadoknadit...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 8:23:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Bodite pridne, jaz pa se potrudim, da čim prej pridem iz službe, da vam ne bo dolgčas ti kr pohiti in se nam pridruži,sam pazi,da ne boš kaj pri inventuri zafrknila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 8:25:09
|
|
|
|
helimaša
|
jutro! sm na hitrco da se javim.....čakam možeka da pride po tamalo in jo odpelje v vrtec.....je šu dons že bl zgodi od doma k je mel še ene opravke.....tko da upam da pride kmalu.....potem pa grem še za eno urco v posteljo da ulovim malo spanca ki mi full manjka..... vidm da niste kej preveč čvekale.....se vid da je vreme bl obupno.....pa se nbeni nč ne da..... jst grem pa dons mal k frizerju.....tko da bom lepa .....grem v soboto mal vn.....pa se morm mal upedenat..... se tipkamo kasnej.... papa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 8:28:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša jutro! sm na hitrco da se javim.....čakam možeka da pride po tamalo in jo odpelje v vrtec.....je šu dons že bl zgodi od doma k je mel še ene opravke.....tko da upam da pride kmalu.....potem pa grem še za eno urco v posteljo da ulovim malo spanca ki mi full manjka..... vidm da niste kej preveč čvekale.....se vid da je vreme bl obupno.....pa se nbeni nč ne da..... jst grem pa dons mal k frizerju.....tko da bom lepa .....grem v soboto mal vn.....pa se morm mal upedenat..... se tipkamo kasnej.... papa uuu,te si pa boš v soboto privoščila še za mene enmalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 8:37:45
|
|
|
|
dana
|
Grahec - tak porod kot ga je imela tvoja sestra si po mojem vsaka želi. Pa čestitke za nečakinjo Kako fino da bosta imeli kar obe dojenčka s tako malo razlike. Jaz tud čakam mojo sestro kdaj bo kaj zastavila Lajšanje bolečin pri porodu - v prvo sem rodila v ponedeljek in ker niso imeli nobenih mask steriliziranih, po injekciji sem pa bruhala, sem pač rodila brez teh sredstev. Pa ni bilo nič hudega. Sanja se pa tudi meni skoraj vsak večer in to same bedarije. Že tko spim tako tako ker moram ponoči vstajat in iti lulat, pol pa še te sanje . Zdaj pa mi prosim povejte kakšno kavo pijete - s kofeinom ali brez. Jaz jo kar s kofeinom (belo kavo), da se mal k sebi spravim. A to kaj vpliva na otročka? Spijem pa vsak drug dan eno. Pač takrat ko je potreba.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 8:42:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Zdaj pa mi prosim povejte kakšno kavo pijete - s kofeinom ali brez. Jaz jo kar s kofeinom (belo kavo), da se mal k sebi spravim. A to kaj vpliva na otročka? Spijem pa vsak drug dan eno. Pač takrat ko je potreba. jaz pijem vsako jutro kavo s kofeinom-ker drugače ni šans,da preidem k sebi,mogoč- še kakšno popoldan-pijem pa z mlekom
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 8:44:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša jutro! sm na hitrco da se javim.....čakam možeka da pride po tamalo in jo odpelje v vrtec.....je šu dons že bl zgodi od doma k je mel še ene opravke.....tko da upam da pride kmalu.....potem pa grem še za eno urco v posteljo da ulovim malo spanca ki mi full manjka..... vidm da niste kej preveč čvekale.....se vid da je vreme bl obupno.....pa se nbeni nč ne da..... jst grem pa dons mal k frizerju.....tko da bom lepa .....grem v soboto mal vn.....pa se morm mal upedenat..... se tipkamo kasnej.... papa pa nena predolgo spi, saj veš da se tu stalno nekaj dogaja.. urco maš dovolj. Jaz sem že 2 kavi postregla pa očitno še ni dovolj, se niso še vse zbudile..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 8:47:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Zdaj pa mi prosim povejte kakšno kavo pijete - s kofeinom ali brez. Jaz jo kar s kofeinom (belo kavo), da se mal k sebi spravim. A to kaj vpliva na otročka? Spijem pa vsak drug dan eno. Pač takrat ko je potreba. jaz pa pijem instant cappuccino ampak tud z kofeinom, če pa grem ven pa pijem malo belo kavico da se bolj fino sliši.. (hecam se) Felix7.. da ti hitro mine v službi..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 8:51:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Zdaj pa mi prosim povejte kakšno kavo pijete - s kofeinom ali brez. Jaz jo kar s kofeinom (belo kavo), da se mal k sebi spravim. A to kaj vpliva na otročka? Spijem pa vsak drug dan eno. Pač takrat ko je potreba. Jaz pa je ne pijem več nekje od 13 tedna , ker sem takrat ugotovila, da mi povroča slabosti in s tem povezano bruhanje... Sedaj pač pijem kakao in čaje, ki pa mi tudi več ne pašejo, ker me po njih peče zgaga. In ker ne zaužijem nobenega poživila..sem takšna kot sem....OUT!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:02:02
|
|
|
|
tasa_m
|
kokica pol boš danes mogla na vodi bit.. al pa če predlagaš organizatorjem čage, da ti naj Donat nabavijo... Moj ma tud danes čago, da se ga nebote ki skup nacejali.. (malo se hecam, saj vem da ne delata v isti stroki)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:21:48
|
|
|
|
tasa_m
|
ja pa kaj zaj babnice ki mi hodite ?? nobene ni... jaz pa samevam.. ja pa nič bom pa mela samogovore,..še kak hitro boste pisat začele, sam da bom utihnila..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:23:35
|
|
|
|
trezika
|
Dobro jutro! Pri nas pa nič kaj mi ni všeč... pa slabo sn spala dans... joj, bom tečna...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:26:00
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Najprej čestitke vsem za preglede, pa vidim, da vas je kar nekaj imelo UZ. Lepo to. darila - Midva imava tako dogovorjeno, da si ne kupujeva nič za kakšnega Božička ali pa Valentinovo in kaj podobnega. Če pa že, kupiva neko darilo, ki jo lahko oba uporabljava oziroma oba koristiva - včasih je bila to kakšna VIP savna al pa kaj podobnega. pocka - Tudi mene na momente vse tišči navzdol, pa lulat, pa ko grem ni skoraj nič, ampak prej imam pa tak občutek kot da imam v mehurju 5l urina. Po mojem so se naši mali naštelali na kakšen takšen položaj, ki nam dela takšne bolj kot ne neudobne situacije. silvestrovanje - Mi bomo Božič in NL preživeli pri meni doma. zatekanje - Ne vem katera je že jamrala - milsim, da Pupa. Tudi jst imam takšne težave zadnjih 14 dni. Probam jesti čimmanj slano in čimmanj kruha. No, nekega hudega učinka ni, pa tudi zatekam še ne tako hudo. Mi pa prsti ponoči otrpnijo in so čist trdi, ker zaradi zatekanja ni pravega pretoka. Ampak še tega 2,5 meseca bom že potrpela. Toliko na hitro. Ampak ste res prave čveke... no, dokler imamo še čas. Marca se bomo bolj poredko prebile do računalnikov. prav res se mi isto dogaja, pa ni nobenga učinka če ne jem teh stvari...
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:28:14
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja pa kaj zaj babnice ki mi hodite ?? nobene ni... jaz pa samevam.. ja pa nič bom pa mela samogovore,..še kak hitro boste pisat začele, sam da bom utihnila.. eto dobro jutro vsem, tasa teb bomo pa težil da boš končn tih pri nas mamo tako sonce da se vid kok so šipe umazane
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:28:39
|
|
|
|
tasa_m
|
pupa dobro jutro,.. trezika kaj pa te z tabo je? te pa ga men pošlji, če ti ni všeč sneg. Jaz pa si ga želim, ker mamo dež spet... jaz tebi dež, ti meni sneg.. dobra menjava? saj sem vedla da moram samo zagrozit da bom mela samogovore pa boste takoj začele pisat.. haha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:29:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja pa kaj zaj babnice ki mi hodite ?? nobene ni... jaz pa samevam.. ja pa nič bom pa mela samogovore,..še kak hitro boste pisat začele, sam da bom utihnila.. boga si
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 18.12.2008 9:29:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica pol boš danes mogla na vodi bit.. al pa če predlagaš organizatorjem čage, da ti naj Donat nabavijo... Moj ma tud danes čago, da se ga nebote ki skup nacejali.. (malo se hecam, saj vem da ne delata v isti stroki) V isti stroki ne..lahko pa se zgodi, da imava čaga v isti gostilni!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......