|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
18.12.2008 12:00:06   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

Ojla

Že dolgo se vam nisem javila, ampak enostavno nimam časa...ampak vsake toliko pa najdem, da vam kaj napišemuser posted image . Vidim, da ste vse super in to mi je všeč.

Včeraj sem imela pregled pri G...Naše dete je super, veselo brca in raste...Drugače pa nič kaj posebnega.
Naslednji pregled imam: 14.1. 2009
Zredila sem se za: 0,4 kg= skupno 6,4kg
Obseg 90 cm
Sem še kaj  pozabila??

Zanima me če ste seznanjene o bakteriji streptokoki B- okuženih je nekje 20-30 % nosečnic in pri porodu okužene ženske se lahko okuži otrok. Posledice pa niso optimistične...
Skratka, če ne veste za kaj gre, si malo preberite...
Jaz sem danes mojega G vprašala o testiranju in v splošnem pregledu nosečnic ne jemljejo brisa za to bakterijo, ampak je zopet samoplačniško in sicer stane nekje 35eur, in če je ženska pozitivna, dobi pri porodu antibiotik in s tem zaščitijo otroka ko se rojeva...
Poznam eno punčo, ki je stara eno leto in bila mamica okužena- nihče tega ni vedl in je punčka prizadeta...

Zdaj pa grem malo  jest in se javim kasneje

Najprej user posted image user posted image user posted image za pregled!

bakterija streptokok B - kaj to torej pomeni, da moramo same opozoriti G, da vzame bris? user posted image

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
18.12.2008 12:04:29   
čebeica maja
Aja sem pozabila povedat mi je možek kr včeraj dal darilo, pa sem rekla zakaj pa že zdej, je rekel da ga itak že rabim, je pa spletna kamera, tako da če me kera hoče videt kako ležim naj sporočiuser posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
18.12.2008 12:06:24   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ojla

Že dolgo se vam nisem javila, ampak enostavno nimam časa...ampak vsake toliko pa najdem, da vam kaj napišemuser posted image . Vidim, da ste vse super in to mi je všeč.

Včeraj sem imela pregled pri G...Naše dete je super, veselo brca in raste...Drugače pa nič kaj posebnega.
Obseg 90 cm
Sem še kaj  pozabila??

Zanima me če ste seznanjene o bakteriji streptokoki B- okuženih je nekje 20-30 % nosečnic in pri porodu okužene ženske se lahko okuži otrok. Posledice pa niso optimistične...
Jaz sem danes mojega G vprašala o testiranju in v splošnem pregledu nosečnic ne jemljejo brisa za to bakterijo, ampak je zopet samoplačniško in sicer stane nekje 35eur, in če je ženska pozitivna, dobi pri porodu antibiotik in s tem zaščitijo otroka ko se rojeva...
Poznam eno punčo, ki je stara eno leto in bila mamica okužena- nihče tega ni vedl in je punčka prizadeta...

Najprej user posted image user posted image user posted image za pregled!

bakterija streptokok B - kaj to torej pomeni, da moramo same opozoriti G, da vzame bris? user posted image

jaz sem šla malo brat tole zadevo in jaz bom zatežila da testirajo. Se pa delajo testi nekje med 35 in 37 tednom... http://www.vestnik.szd.si/st11/623-626.pdf tukaj je en članek če se bo kateri dalo brat...

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
18.12.2008 12:08:35   
Pupa7
še en link za streptokok B http://www.dhpe.org/infect/strepb.html sicer v angleščini...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
18.12.2008 12:11:18   
trezika
Dan!
Še kr snežiuser posted image user posted image user posted image  tasa, kje je zdaj tvoj dež? Ta menjava nama ni najbolj uspelauser posted image

O tej bakteriji sn ravno včeraj v ambulanti brala in o tem sploh ni za razmišljat...na naslednjem pregledu bom rekla G, da bi se rada testirala...pa če tudi kr 100 evrov plačam...no, toliko vem, da ravno ni, ampak nekaj pa le...pa ni važno...kr kolikor sn videla, so posledice res lahko hudeuser posted image

Kaj je z jutrišnjo kavo? Še velja ob petih????

Aja, je bla prej ena ženska pri nama, v okviru te Varne prihodnosti...nama je razlagala o varčevanju za otroka in teh forah...za razmislit...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
18.12.2008 12:12:51   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dan!
Še kr snežiuser posted image user posted image user posted image  tasa, kje je zdaj tvoj dež? Ta menjava nama ni najbolj uspelauser posted image

O tej bakteriji sn ravno včeraj v ambulanti brala in o tem sploh ni za razmišljat...na naslednjem pregledu bom rekla G, da bi se rada testirala...pa če tudi kr 100 evrov plačam...no, toliko vem, da ravno ni, ampak nekaj pa le...pa ni važno...kr kolikor sn videla, so posledice res lahko hudeuser posted image

Aja, je bla prej ena ženska pri nama, v okviru te Varne prihodnosti...nama je razlagala o varčevanju za otroka in teh forah...za razmislit...

kaj pride kera k men na kavo, lah na balkonu sedimo, je tak sonček pa 15 stopinj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
18.12.2008 12:16:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

spps, daj zamenjaj to novejšo sliko s tastaro.
A se men sam zdi al mam tak mali trebuh? user posted image  Ko ga gledam v živo, se mi zdi pa tako veliiiik! user posted image

user posted image user posted image bom popoldan al pa jutr prestavla vse skupi in ostale,podatke,ki jih še bom dobla,pa še tvojo slikco bom dala zraven na seznam,če ne imam potem vse povsod ta sezbanmpa ga iščem,ko teleuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
18.12.2008 12:18:01   
čebeica maja

Ojla

Obseg 90 cm
Sem še kaj  pozabila??

Najprej user posted image user posted image user posted image za pregled! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baje to res ni kr tako, če si pozitven dobiš antibijotik, se pa lahko ponovi pa sploh neveš, to je en začaran krog, se pa pri porodu okužiuser posted image ,  po moje bi blo to rešitev če bi vsak dan bris jemali in preverjali, seveda pa to nimogoče. Ponekod proti koncu user posted image  naredijo bris,  pa recimo je negativen, lahko se pa zadni dan okužiš- nevem kako naj še razložim- zaćaran krog  mogoče pa pesike pauser posted image user posted image  pomagajo, da se ne okuzimo me i našiuser posted image . ZA VSEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

se kej preberte o tem

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 18.12.2008 12:25:56 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
18.12.2008 12:24:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Živjo!!!!

Eno lepo dobro jutro, vse Vam in vašimuser posted image !!!!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem se danes naspala, čeprav ko sem ugotovila, da še kar pada dež sem ....Včerja sem si Velenju kupla tako dobro trenerko, da bom šla še eno iskat (7€),, ampak ugodje pa to je.Se mi vsaj rit ne vidi ko se sklonim.user posted image user posted image user posted image

spps jaz sem skor ziher, da boš ti rodila, bližje datumu, ki ga imaš po menzi, kot pa onem, po Uz, ne vem tak filing imam, sej motim se pa lahk.user posted image user posted image user posted image user posted image

včasih pa videz vara-jaz tud ne bi rekla,da sma sam en dan razlike v PDP,prej kak mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katera je potem na slabšem oz. zaostaja????user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image boma vidle,a neuser posted image user posted image user posted image  kaj ti mislišš?user posted image user posted image user posted image

Po resnici, se mi malo dozdeva!!!!user posted image user posted image user posted image Sicer pa naj ostane skrivnost!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image naj ostane skrivnost-marca bo pa itak vse jasnouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
18.12.2008 12:24:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Skoz pozabim vprašat.Na kakšne dude in flaše prisegate?To bo na programu pri nas takoj po novem letu.Mi trije mormo bit malo prej pripravljeni user posted image .Če ,pa ne bomo rabili dude,bo ,pa za spomin.user posted image .
duduo bom še vidla kakšno bomo nabavli,flaška bo pa verjetn kr od Aventa-se mi je dopadla prvičuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
18.12.2008 12:24:47   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

user posted image user posted image user posted image
tasa-dobro jutro,in seveda,vse ostale,ki še pridete - no jaz bi danes še spalauser posted image user posted image pa sem spet imela blesave sanje,pa mi ni ratalo,da bi se naspala-danes sem sanjala,da sem začela krvavetuser posted image  že par dni imam ćist zanič sanje,pa se potem čist blesava zbudimuser posted image user posted image  zdaj,da bidim al bo Tasa kaj komentirala,jaz pa grem birokratske zadeve rihtatuser posted image user posted image user posted image

DOBRO JUTRO-zame je še jutro

SPPS-sem prebrala nek, da imajo nosečnice res žive sanje in več sanjajo kot ponavadi in da so te sanje čist nepovezane z resnico. Primeni je že tako, tud prmen so ble grozne, ma skoz kej čudnda.
ma še dobro,ker zadnje čase ful velik sanjam- pa še to same bedarijeuser posted image ,prej pa so bile bolj poredkeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2036
18.12.2008 12:24:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

...sem plesala pa plesala za sneg pa ga kr ni in ni.. user posted image zdaj pa ne vem če sem narobe plesala, bi verjetno mogla v drugo smer.. user posted image

upam,da te še niso kam odpeljaliuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
18.12.2008 12:24:57   
spps

Eno vpr.Ali katera načrtuje oz. razmišlja o epuduralni anasteziji???OZ.  ali sploh razmišlajte, da bi imele porod z kakšnimi olajševalnimi sredstvi?user posted image

V prvo so mi dali inekcijo, kr sami od sebe, ko me je vidla G. rdečelaska-( baje imamo nizek prag bolečine)-pri meni to drži), pa dolgo je trajelo, vse skup, inekcija nevem če je kej nucala. Tako da se bom kr odločila za epiduralno, sm moram prvi torek v januarju  it na predavanje, tam se vpišeš in potem če si na seznamu ga kličejo tud domov in pride, kadar koli, je pa zastonj. Vsekakor bomo pa vidl kako se bo odvijalo.
men so tud dali nekaj v žilo,5min sem bila mal omotična,pa jezik se mi je zapletal,potem pa je čar injekcije popustiluser posted image user posted image  -to so mi tud dali sami od sebe v P user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2038
18.12.2008 12:25:04   
spps

Obseg 90 cm
Sem še kaj  pozabila??

čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image in hvala za podatkeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
18.12.2008 12:25:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Dan!

kaj pride kera k men na kavo, lah na balkonu sedimo, je tak sonček pa 15 stopinj user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pošlji letalo po meneuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
18.12.2008 12:26:34   
spps

Aja sem pozabila povedat mi je možek kr včeraj dal darilo, pa sem rekla zakaj pa že zdej, je rekel da ga itak že rabim, je pa spletna kamera, tako da če me kera hoče videt kako ležim naj sporočiuser posted image
user posted image user posted image lepo,lepo user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2041
18.12.2008 12:27:13   
spps
SRCCEK ,a boš pustla podatke?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
18.12.2008 12:28:54   
spps
no,jaz se dane nisem mogla upret skušnjavi in sem šla za celo uro in pol ravnat križuser posted image user posted image je pasalo in bi še,sam moram res pospravit,pa še seznam za v trgovino narest,če ne bomo začeli stradat od lakoteuser posted image user posted image user posted image

pridne bodite  in veliko načvekajte,dam  bom imela kaj za prebratuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
18.12.2008 12:36:07   
PERSIDA
Pupa7  - če ,pa si skoz tak pridna ,pa štrikaš jaz ,pa se tak težko spravim kaj delat,ko se tak težko premikam.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
18.12.2008 12:41:49   
KOKICA32

jaz sem šla malo brat tole zadevo in jaz bom zatežila da testirajo. Se pa delajo testi nekje med 35 in 37 tednom... http://www.vestnik.szd.si/st11/623-626.pdf tukaj je en članek če se bo kateri dalo brat...

Super, pupa, jaz sem si že sprintala...user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
18.12.2008 12:53:03   
Pupa7

Dan!

user posted image user posted image user posted image pošlji letalo po meneuser posted image user posted image

letalo je zasedeno, helikopter je fraj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
18.12.2008 12:58:30   
čebeica maja
Pupa- pri nama piše še tri mesce ,  si vidla, jaz že komaj čakam, se je tvoj potolažil, ko je vse okej pritebi. kuha pa naj kr, bo vse prov prišlo

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
18.12.2008 13:04:37   
Najaa
Ooo, jaz sem se pa tako najedla špinače, da se grem kar malo dol počt. user posted image  Pa nekaj sladkega zraven (po kosilu, a ne tasa? user posted image ) in knjiga in sem zmagala.
Likerja sem toliko naredila, da ga bom lahko še prodajala. user posted image

Tale bakterija streptokok. Poznam eno, ki je bila okužena in nezdravljena in je mali komaj preživel. Poleg tega so ga odpeljali v drugo P in sta bila kar nekaj dni ločena... take strese po porodu doživljat... Se bom kar testirala, kaj pa je tistih nekaj evrov za mir pri bajt. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2048
18.12.2008 13:07:23   
Lolita23

Super, pupa, jaz sem si že sprintala...user posted image

Jaz se bom tudi testirala, se ne splača po toči zvonit.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
18.12.2008 13:08:30   
SRCCEK
SPPS kakšne podatke pa rabiš od mene?

Danes imam pregled, drugače sem pa že 8 kg nabrala vse skupaj..je pa naš mucek zelo živahen v bušiju.

Vidim, da ful debatirate, se vidi da ste na bolniški....jaz komaj čakam, da bom malo doma, ker sem bateri low in ne morem več.....sploh  sm pa čist na tleh, ker me je moj hani klical, da se je nekdo zaletel v njegov kamion in da je umru user posted image user posted image  in je čist na dnu....sploh ne vem kaj naj naredim...ne morem več delat, najraje bi šla kar k njemu, pa je 100 km stran...grozno

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......