Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 11:43:50
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica je danes spala do 8.15... koncno je vstarem ritmu, samo eno bujenje ponoci in flaska ob 5.30 zjutraj... Kar je bistvo, ce se zbudi ponoci ne jamra in zaspi nazaj... . Zdaj pa spi prvo dnevno furo.... Alo Stipe, spanje do 8.15 ni str ritem, ko sem bila jaz na porodniški je spala do 7.15., 7.30 No, sej ti privoščim, da od zdaj naprej spi vsak dan do 8.15, sploh čez praznike Seveda bo ker bo oci tko zrihtal... ocija bo pa le poslusala... yeeeeee !!!! Spavanje do nezavesti !!! Itak je atijeva punčka No, sej bomo imel še eno, pol boš šele zabezecan ej, Sefla... pa ce je tko pridna, takih mas lahk deset + in kdaj bo še ena punčka šefica
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 11:45:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica je danes spala do 8.15... koncno je vstarem ritmu, samo eno bujenje ponoci in flaska ob 5.30 zjutraj... Kar je bistvo, ce se zbudi ponoci ne jamra in zaspi nazaj... . Zdaj pa spi prvo dnevno furo.... Alo Stipe, spanje do 8.15 ni str ritem, ko sem bila jaz na porodniški je spala do 7.15., 7.30 No, sej ti privoščim, da od zdaj naprej spi vsak dan do 8.15, sploh čez praznike Seveda bo ker bo oci tko zrihtal... ocija bo pa le poslusala... yeeeeee !!!! Spavanje do nezavesti !!! Itak je atijeva punčka No, sej bomo imel še eno, pol boš šele zabezecan ej, Sefla... pa ce je tko pridna, takih mas lahk deset + in kdaj bo še ena punčka šefica Ne vem, bo treba pa mal vadit začet, ker smo mal štrajkal
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 11:48:51
|
|
|
|
listek1
|
nič štrajkat, hitr vadt začet Ej, kako ti je zdej ko si v službi, a je si se že privadila al ti je še vedno full grozn? Mene je šele zdej začel mal zvijat Šibam se je mali zbudu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 11:52:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 nič štrajkat, hitr vadt začet Ej, kako ti je zdej ko si v službi, a je si se že privadila al ti je še vedno full grozn? Mene je šele zdej začel mal zvijat Šibam se je mali zbudu Privadila? Ne vem, mogoče se bom, zdej se mi zdi da se ne bom nikoli. Verjento bo panika spet, ko bo šla v vrtec ali pa varstvo, ko ne bo več s Stipetom....kaj pa vem
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 11:56:16
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Jencili da se hitro pozdraviš, zdaj se ti pa to že kar malo vleče če se ne motim... Listek bom prpopala slikce samo da ga pofotkam, jih še nimam... Zdaj grem pa pod tuš, naša raketica je končno zaspala... danes je čist na spidu, pa še namučit sem se mogla da je zaspal... Vidim da ste nekatere na FB... jaz tudi... a lahko dobim kakšen kontakt na zs... gor imam tudi nekaj fotk objavljenih, ker mi jih je tam lažje, kot tu imaš ZS thx sem te že kliknila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 11:56:44
|
|
|
|
Stipe air force
|
Na tem svetu je 900 mil otrok k hodijo v vrtec ali varstvo... ... Ma bomo ze sfolgal s Carico
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 11:57:40
|
|
|
|
Blacky*
|
jaz sem pa ravno izpod tuša, se najbrž voha... lasje oprani, vsa sveža, prerojena... zdaj mam pa po moje še 15 min časa, potem pa v akcijo... ej dolenjka, a zdaj v soboto pridete v sn
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:00:23
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Na tem svetu je 900 mil otrok k hodijo v vrtec ali varstvo... ... Ma bomo ze sfolgal s Carico dober prvi stavek , se strinjam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:02:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* jaz sem pa ravno izpod tuša, se najbrž voha... lasje oprani, vsa sveža, prerojena... zdaj mam pa po moje še 15 min časa, potem pa v akcijo... ej dolenjka, a zdaj v soboto pridete v sn baje, ker bo treba po fasngo v Leclerca
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:03:07
|
|
|
|
Februarka08
|
NO tako, Larisa spi, zdele pride moj domov, ker bojo začel s klanjem... groza... zdej se bo tole vleklo 3 dni čimprej naj minejo teli dnevi... jaz grem pa v sp. štuk česen majit za klobase... a veste kolk se mi da
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:06:43
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 NO tako, Larisa spi, zdele pride moj domov, ker bojo začel s klanjem... groza... zdej se bo tole vleklo 3 dni čimprej naj minejo teli dnevi... jaz grem pa v sp. štuk česen majit za klobase... a veste kolk se mi da oooo, baaaseeeee !!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:07:46
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 NO tako, Larisa spi, zdele pride moj domov, ker bojo začel s klanjem... groza... zdej se bo tole vleklo 3 dni čimprej naj minejo teli dnevi... jaz grem pa v sp. štuk česen majit za klobase... a veste kolk se mi da Ne pozabi na rokavice, da ti roke ne bodo full dišale.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:09:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 NO tako, Larisa spi, zdele pride moj domov, ker bojo začel s klanjem... groza... zdej se bo tole vleklo 3 dni čimprej naj minejo teli dnevi... jaz grem pa v sp. štuk česen majit za klobase... a veste kolk se mi da oooo, baaaseeeee !!!!! Stipe, ponavadi smo ženske tiste, ki se bas veselimo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:10:02
|
|
|
|
Maj78
|
Jaz ne folgam več. Komi čakam da tale december mine, po drugu strani me pa pol čaka služba kar pa ko pomislim nanjo me tud mine, tko da..... Včeraj smo šli 'zapit' eno dekletce ki se je rodilo v torek od prijateljev in je mali spal pri babi in ji ga je ponoči sračkal kar nej vid kako je to k pri njej kao drugač vedno spi a ne? Uglavnem zdaj spi po kosliu in upam da bo trajal tale spanec nekaj časa ker dopoldan ni nič spal. Aja popoldan grem k frizerju, joj komi čakam bo prav pasalo. Kaj je drugač novega, ste tolk naklofale da se mi ne da brat za nazaj.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:10:36
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 NO tako, Larisa spi, zdele pride moj domov, ker bojo začel s klanjem... groza... zdej se bo tole vleklo 3 dni čimprej naj minejo teli dnevi... jaz grem pa v sp. štuk česen majit za klobase... a veste kolk se mi da oooo, baaaseeeee !!!!! Stipe, ponavadi smo ženske tiste, ki se bas veselimo tezki cajti...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:12:49
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 NO tako, Larisa spi, zdele pride moj domov, ker bojo začel s klanjem... groza... zdej se bo tole vleklo 3 dni čimprej naj minejo teli dnevi... jaz grem pa v sp. štuk česen majit za klobase... a veste kolk se mi da oooo, baaaseeeee !!!!! Stipe, ponavadi smo ženske tiste, ki se bas veselimo Maj78, prepozno... sem ga že prejle majla, in že dišim saj ko bom nehala, si bom dala limono na roke, to baje pomaga morm še mal kle počakat, da vidim če se bo tamala kej zbudila k bo pujs zunaj cvilil
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:13:44
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 NO tako, Larisa spi, zdele pride moj domov, ker bojo začel s klanjem... groza... zdej se bo tole vleklo 3 dni čimprej naj minejo teli dnevi... jaz grem pa v sp. štuk česen majit za klobase... a veste kolk se mi da upam da ti hitro mine
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:15:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 NO tako, Larisa spi, zdele pride moj domov, ker bojo začel s klanjem... groza... zdej se bo tole vleklo 3 dni čimprej naj minejo teli dnevi... jaz grem pa v sp. štuk česen majit za klobase... a veste kolk se mi da oooo, baaaseeeee !!!!! Stipe, ponavadi smo ženske tiste, ki se bas veselimo tezki cajti... hudoooo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:15:56
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 NO tako, Larisa spi, zdele pride moj domov, ker bojo začel s klanjem... groza... zdej se bo tole vleklo 3 dni čimprej naj minejo teli dnevi... jaz grem pa v sp. štuk česen majit za klobase... a veste kolk se mi da oooo, baaaseeeee !!!!! Stipe, ponavadi smo ženske tiste, ki se bas veselimo Maj78, prepozno... sem ga že prejle majla, in že dišim saj ko bom nehala, si bom dala limono na roke, to baje pomaga morm še mal kle počakat, da vidim če se bo tamala kej zbudila k bo pujs zunaj cvilil ni lepsga... vonj po cesnu in basah... v daljavi pa se slisi rohnenje pujska... (refosk pa v kleti), otroke mormo pravilno vzgajat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:18:07
|
|
|
|
Blacky*
|
evo, nekatere sem poklikala na FB, lahko da sem katero zgrešila, mogoče celo katero preveč kliknila Če me katera najde pa naj me klikne.... če želi seveda
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:19:35
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 NO tako, Larisa spi, zdele pride moj domov, ker bojo začel s klanjem... groza... zdej se bo tole vleklo 3 dni čimprej naj minejo teli dnevi... jaz grem pa v sp. štuk česen majit za klobase... a veste kolk se mi da oooo, baaaseeeee !!!!! Stipe, ponavadi smo ženske tiste, ki se bas veselimo Maj78, prepozno... sem ga že prejle majla, in že dišim saj ko bom nehala, si bom dala limono na roke, to baje pomaga morm še mal kle počakat, da vidim če se bo tamala kej zbudila k bo pujs zunaj cvilil Sam da navš rekla da te nism spomnla a ne?!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:20:59
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* evo, nekatere sem poklikala na FB, lahko da sem katero zgrešila, mogoče celo katero preveč kliknila Če me katera najde pa naj me klikne.... če želi seveda Ok grem pogledat če si me kliknla :)
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:23:32
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* evo, nekatere sem poklikala na FB, lahko da sem katero zgrešila, mogoče celo katero preveč kliknila Če me katera najde pa naj me klikne.... če želi seveda Ok grem pogledat če si me kliknla :) mislim da nisem, ne vem katero daj me ti prosim (slikca ustreza nicku )
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 18.12.2008 12:25:05 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:25:36
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* evo, nekatere sem poklikala na FB, lahko da sem katero zgrešila, mogoče celo katero preveč kliknila Če me katera najde pa naj me klikne.... če želi seveda Ok grem pogledat če si me kliknla :) Nisi
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:35:47
|
|
|
|
dolenjka
|
Bejbe, sam tolk da veste, da Sayuri, Lovro in Zara tudi pridejo v ponedeljek v SN
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?