Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 9:42:13
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Mi pa še nimamo jelke, moram najprej malo pospraviti po bajti , pa sploh nimam volje. Pa še vreme je za . pri nas jo je letos ati naredil, mami je pa na wcju visela , val jo bo pa očitno pospravil... je zelo temeljit...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 9:43:32
|
|
|
|
Blacky*
|
putina... škoda da je zanič vreme... bi rada en dan na grad šibnila... pa sploh ne pridem gor...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 9:44:14
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Dobro jutro! Jaz sem že kavico s metano spila. Drugače pa je bila noč slaba, najprej je Luka pol noči kašljal, potem pa je Lana bruhala, zdaj ima pa še drisko . Mene pa zanima, tiste, ki imate otroke v vrtcu, kaj podarite vzgojiteljicam v vrtcu za novo leto? da se oba škrata hitro pozdravita. Jaz Vala mažem z materino dušico po prsih, hrbtu in nogicah ko kašlja. Moja prijateljica vsako leto kaj naredi za vzgojiteljice... skupaj s tamalima... letos je naredila angelčke... iz lesene plošče so jih zrezali, nato sta jih pa fanta pobarvala in nalepila krila... baje so lepi... dobimo enega Eno leto so delali okraske iz slanega testa, drugo iz gline oz. modelirne mase pujske... nato izdelke zavije in odda v vrtcu. Jaz komaj čakam da bomo tudi mi kaj takega delali. Ja, jaz imam tudi to kremo od Justa, ga tudi mažem, ampak nimam občutka, da bi kaj extra pomagalo. Jaz bi pa vzgojiteljicam kar nekaj kupila, pa ne vem kaj?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 9:50:44
|
|
|
|
putina
|
ja blacky .. upam, da bo drug teden kaj boljše .. da se zmeniva .. čakam tamaro da se zbudi, ker pol šibava še v mest nekaj daril kupit .. mi je še ful manjka .. zdele iščem eno knjigo za očeta, upam, da jo imajo v maldinski knjigi..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 9:57:58
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: putina ja blacky .. upam, da bo drug teden kaj boljše .. da se zmeniva .. čakam tamaro da se zbudi, ker pol šibava še v mest nekaj daril kupit .. mi je še ful manjka .. zdele iščem eno knjigo za očeta, upam, da jo imajo v maldinski knjigi.. katero pa iščeš če smem vprašat... sem mal frik na knjige
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 9:59:11
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Dobro jutro! Jaz sem že kavico s metano spila. Drugače pa je bila noč slaba, najprej je Luka pol noči kašljal, potem pa je Lana bruhala, zdaj ima pa še drisko . Mene pa zanima, tiste, ki imate otroke v vrtcu, kaj podarite vzgojiteljicam v vrtcu za novo leto? da se oba škrata hitro pozdravita. Jaz Vala mažem z materino dušico po prsih, hrbtu in nogicah ko kašlja. Moja prijateljica vsako leto kaj naredi za vzgojiteljice... skupaj s tamalima... letos je naredila angelčke... iz lesene plošče so jih zrezali, nato sta jih pa fanta pobarvala in nalepila krila... baje so lepi... dobimo enega Eno leto so delali okraske iz slanega testa, drugo iz gline oz. modelirne mase pujske... nato izdelke zavije in odda v vrtcu. Jaz komaj čakam da bomo tudi mi kaj takega delali. Ja, jaz imam tudi to kremo od Justa, ga tudi mažem, ampak nimam občutka, da bi kaj extra pomagalo. Jaz bi pa vzgojiteljicam kar nekaj kupila, pa ne vem kaj? ja jaz bi kakšno svečko lepo ali pa kar kakšo bomboniero... kaj pa vem... hb da me to čaka šelo drugo leto
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 10:00:02
|
|
|
|
Blacky*
|
evo še en vic za dobro dopoldne, potem pa grem, ker se že sama sebe postam: > Za vrijeme školskog sata, Ivica se zagledao u učiteljicu i ne skida > pogled s nje. > > Nakon nekog vremena, učiteljica mu priđe i upita ga zašto ju tako gleda. > > Ivica kaže: > - Učiteljice, ja vas volim! > - Ali Ivice, ja ne volim malu djecu. > - Pazit ćemo učiteljice, pazit ćemo! >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 10:01:11
|
|
|
|
putina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: putina ja blacky .. upam, da bo drug teden kaj boljše .. da se zmeniva .. čakam tamaro da se zbudi, ker pol šibava še v mest nekaj daril kupit .. mi je še ful manjka .. zdele iščem eno knjigo za očeta, upam, da jo imajo v maldinski knjigi.. katero pa iščeš če smem vprašat... sem mal frik na knjige ma groza .. eno knjigo carbon society al neki tazga .. sem že klicala, pa nimjo .. tko da bom mogla kej druzga..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 10:16:14
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Mene pa zanima, tiste, ki imate otroke v vrtcu, kaj podarite vzgojiteljicam v vrtcu za novo leto? jaz sem za vsako zavila eno dišečo svečko in rafaelo. sem se pa pri zavijanju mal bolj potrudila. mah, jaz pojma nimam kaj se daje. je to za nas prvo leto v vrtcu.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 10:22:02
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: putina IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: putina ja blacky .. upam, da bo drug teden kaj boljše .. da se zmeniva .. čakam tamaro da se zbudi, ker pol šibava še v mest nekaj daril kupit .. mi je še ful manjka .. zdele iščem eno knjigo za očeta, upam, da jo imajo v maldinski knjigi.. katero pa iščeš če smem vprašat... sem mal frik na knjige ma groza .. eno knjigo carbon society al neki tazga .. sem že klicala, pa nimjo .. tko da bom mogla kej druzga.. to pa res ne poznam... škoda
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 10:29:03
|
|
|
|
Suzi*
|
pa dobr dan. deževen za po******. je bil anžej do vrtca moker do kolen in jaz čist ko sem domov prišla. se mi pa zdej zdi da že mao sneg vmes pada oz, je tak bolj gost dež. žana je imela ponoči 6 budnic. le kdaj bo bolje??? zdaj že spi 1. rundo. sem jo probala odložit v posteljico, da bi sama zaspala, je bil jok, tud pri ponovnem poleganju, ker se takoj vstane. tud v naročju je bil jok. na zizi je pa pol v 5 min zaspala. enostavno ne ve da mora it spat, če je ne dam na zizo. jao, kaj sem jaz nardila. vem da je zdej že pozno to urejat...mah, buča jaz. pri anžeju sem bla res bolj "striktna" kar se spanja tiče....no posledično je prespal celo noč že od 7m dalje in lepo zaspal v svoji posteljici. ampak je imel dudo. mah, sory, ne bom več morila s tem. blaža, nič ne moriš s svojo peko. prav paše, da boš s svojim navdušenjem še nas, ki nismo tolk za to stvar, spodbudila da se bomo spravle kaj spečt. pa za uspelo predstavo. februarka, za pogovor. naj pomaga dooooolgoooo časa. ja, sneži pri nas. grem zdej smreko postavit. pa lučke gor dat. bunke pa šele popoldne dobim, so v shrambi pri mojih. imamo pa tud mi smreko 2m veliko, jo mormo dat na tla. letos jo bom preventivno kar na radiator privezala, da ne bo kakšne nesreče.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 10:59:06
|
|
|
|
jencili
|
dan, napa noč je bla kr ok. Sicer dve budnici, ampak šele ob 3 in 7h, pol smo pa po pol urce igranja zaspali še do 9.50 Jst sm pa vseeno bla čist zalimana, ker sem ponoči hodila na wc, ker me je na polno zvijalo . Še takrat ko grem prej spat, da se bom ja naspala . No ja, bo pa dons ponoči boljše Za kavo vidm, da se še niste nč zmenile. Kdaj pol? A rečemo rajš popoldan, da bosta še Februarka in Listek lahko prišli? Pa kje se dobimo?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 11:22:48
|
|
|
|
listek1
|
dan, naš falotek spančka 1 rundo. Naša noč je bila pa do 5h super, potem pa se je do 8:20 zbujal na eno uro. Ampak ni panike, saj je spal v bistvu celo noč. Ne vem pa kaj mu je zdej, ker skoz lazi za mano, pa me cuka za trenirko in skoz neki čivka. Nikol ni bil tak, upam, da je samo obdobje, ker nočem da se fulll preveč naveže samo name, da ne bo potem tolk prblemov za vrtce. Pa zdej se skoz postavlja na noge, pol pa tuli ker se mu ne rata vedno nazaj lepo na rito vsest al pa kolena pokrčit Bučko moj. Jencili - jest bi lahko nekje po 16 uri. Če ti je to ok, pa če bi še februarka prišla, pa še kera? Mogoče bosta tudi moja starša zraven, ker bosta danes mal uletele sem. Ti si pa spet boga, a si danes kej boljš? Kaj pa tvoj dragi? Februarka - super, da sta se pogovorila, in da bo le držalo za skozzzzzzzzz larisa je pa itak fulll pridna punčka, sam včasih jih kaj piči, pol je pa tuki še kakšna polna luna in ne spančkajo tako kot bi mogli. MetiLu - za diplomo. Blacky - a bomo vidl kakšno slikco od smrekce in vala kako se igra z okraski ella - za super noč. Pa ne preveč zapravlat blaža - upam, da je blaž kaj boljše, da nima več vročine. Pa super za predstavo. mala_pikica - upam, da se čimprej pozdravite vsem bolančkom želim, da se čimprej pozdravite
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 11:27:44
|
|
|
|
Blacky*
|
Jencili da se hitro pozdraviš, zdaj se ti pa to že kar malo vleče če se ne motim... Listek bom prpopala slikce samo da ga pofotkam, jih še nimam... Zdaj grem pa pod tuš, naša raketica je končno zaspala... danes je čist na spidu, pa še namučit sem se mogla da je zaspal... Vidim da ste nekatere na FB... jaz tudi... a lahko dobim kakšen kontakt na zs... gor imam tudi nekaj fotk objavljenih, ker mi jih je tam lažje, kot tu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 11:27:45
|
|
|
|
larisa
|
Dan spet sem ostala nekje 10 strani nazaj Danes na polno iščem varianto za na sneg. Bi šle 4 družine skupaj ze ene par dni po novem letu mal smučat pa sankat, pa nič ne najdem Če katera kaj pozna, kam bi pogledala, bom vesela ideje, nasveta Šli bi pa v slo. pa nekam zraven smučišč. Drugače sem pa ful vesela, ker je včeraj božiček našel voziček-marelo za našega junaka, ker sem že skoraj doktorirala iz njih, pol sem se pa na brzino odločla, prišepnila božičku in sedaj jo imamo Fulll vesela Upam, da bo dobro služila. Vsem želim en prelep dan in predvsem vsem želim, da vas najde malo sončka
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 11:28:12
|
|
|
|
listek1
|
mesečnica - jaz mojega malčka tudi včasih pustim mal pojokat, in prav tako kot februarka vidim, kdaj je tist nedolžen jok ko mu nič ne fali, in kdaj je res un jok, ko vem da me potrebuje. Vsaka mama pa najboljše ve kaj je dobro za njenega malčka oz. malčico. Če ti čutiš, da je tako prav potem je tako prav
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 11:32:21
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Jencili da se hitro pozdraviš, zdaj se ti pa to že kar malo vleče če se ne motim... Listek bom prpopala slikce samo da ga pofotkam, jih še nimam... Zdaj grem pa pod tuš, naša raketica je končno zaspala... danes je čist na spidu, pa še namučit sem se mogla da je zaspal... Vidim da ste nekatere na FB... jaz tudi... a lahko dobim kakšen kontakt na zs... gor imam tudi nekaj fotk objavljenih, ker mi jih je tam lažje, kot tu imaš ZS
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 11:33:29
|
|
|
|
Stipe air force
|
Carica je danes spala do 8.15... koncno je vstarem ritmu, samo eno bujenje ponoci in flaska ob 5.30 zjutraj... Kar je bistvo, ce se zbudi ponoci ne jamra in zaspi nazaj... . Zdaj pa spi prvo dnevno furo....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 11:35:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica je danes spala do 8.15... koncno je vstarem ritmu, samo eno bujenje ponoci in flaska ob 5.30 zjutraj... Kar je bistvo, ce se zbudi ponoci ne jamra in zaspi nazaj... . Zdaj pa spi prvo dnevno furo.... Alo Stipe, spanje do 8.15 ni str ritem, ko sem bila jaz na porodniški je spala do 7.15., 7.30 No, sej ti privoščim, da od zdaj naprej spi vsak dan do 8.15, sploh čez praznike
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 11:38:44
|
|
|
|
listek1
|
Tara
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 11:39:11
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica je danes spala do 8.15... koncno je vstarem ritmu, samo eno bujenje ponoci in flaska ob 5.30 zjutraj... Kar je bistvo, ce se zbudi ponoci ne jamra in zaspi nazaj... . Zdaj pa spi prvo dnevno furo.... Alo Stipe, spanje do 8.15 ni str ritem, ko sem bila jaz na porodniški je spala do 7.15., 7.30 No, sej ti privoščim, da od zdaj naprej spi vsak dan do 8.15, sploh čez praznike Seveda bo ker bo oci tko zrihtal... ocija bo pa le poslusala... yeeeeee !!!! Spavanje do nezavesti !!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 11:40:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica je danes spala do 8.15... koncno je vstarem ritmu, samo eno bujenje ponoci in flaska ob 5.30 zjutraj... Kar je bistvo, ce se zbudi ponoci ne jamra in zaspi nazaj... . Zdaj pa spi prvo dnevno furo.... Alo Stipe, spanje do 8.15 ni str ritem, ko sem bila jaz na porodniški je spala do 7.15., 7.30 No, sej ti privoščim, da od zdaj naprej spi vsak dan do 8.15, sploh čez praznike Seveda bo ker bo oci tko zrihtal... ocija bo pa le poslusala... yeeeeee !!!! Spavanje do nezavesti !!! Itak je atijeva punčka No, sej bomo imel še eno, pol boš šele zabezecan
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 11:42:07
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica je danes spala do 8.15... koncno je vstarem ritmu, samo eno bujenje ponoci in flaska ob 5.30 zjutraj... Kar je bistvo, ce se zbudi ponoci ne jamra in zaspi nazaj... . Zdaj pa spi prvo dnevno furo.... Alo Stipe, spanje do 8.15 ni str ritem, ko sem bila jaz na porodniški je spala do 7.15., 7.30 No, sej ti privoščim, da od zdaj naprej spi vsak dan do 8.15, sploh čez praznike Seveda bo ker bo oci tko zrihtal... ocija bo pa le poslusala... yeeeeee !!!! Spavanje do nezavesti !!! Itak je atijeva punčka No, sej bomo imel še eno, pol boš šele zabezecan ej, Sefla... pa ce je tko pridna, takih mas lahk deset +
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 11:43:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica je danes spala do 8.15... koncno je vstarem ritmu, samo eno bujenje ponoci in flaska ob 5.30 zjutraj... Kar je bistvo, ce se zbudi ponoci ne jamra in zaspi nazaj... . Zdaj pa spi prvo dnevno furo.... Alo Stipe, spanje do 8.15 ni str ritem, ko sem bila jaz na porodniški je spala do 7.15., 7.30 No, sej ti privoščim, da od zdaj naprej spi vsak dan do 8.15, sploh čez praznike Seveda bo ker bo oci tko zrihtal... ocija bo pa le poslusala... yeeeeee !!!! Spavanje do nezavesti !!! Itak je atijeva punčka No, sej bomo imel še eno, pol boš šele zabezecan ej, Sefla... pa ce je tko pridna, takih mas lahk deset + Kaj ti si na lotu zadel, pa jaz še ne vem, al kako
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?