Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:22:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi Marku nič bolj zdej je za zajtr spet vse pobruhu , skuhala sem mu dva jajčka. dejte mi povedat kaj mu zdej lahko sploh dam glede hrane??????? No spil je ene dva čajčka od kamilic pa je to šlo tud vse ven, zdaj že sumim da je mogoče kakšna viroza Zna biti kakšen virus, ja Po kamilicah bo še bolj bruhal, ker zdražijo že tako "vznemirjeno" želodčno sluznico. Jajčka so pa tudi težko prebavljiva, raje mu skuhaj prežganko. za tvojega sončka. zgleda da sem res baksuz, ko nehajo z enim problemi začnejo z drugim. sem mu dala krispi pa nč noče spravit vase, prepečenc grem pa zdej kupit mogoče ga bo hotu. Kakšen drugi čaj bbi mu pa lahko ponudila???? Hoče mi sam kamilico A imaš kakšen bebi čaj ali pa kaj takega?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:23:34
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Se morava zmenit za dostavo - že komaj čakam, da sprobam to čudo Anitka, pridi jutri na čvek ... a se niso punce nekej menile za Domžale Verjetno bo najbolj simpl, če dam jaz mojemu, pa bo nesel v LJ jutri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:23:42
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Kakšen drugi čaj bbi mu pa lahko ponudila???? Hoče mi sam kamilico Metin čaj pomirja želodec,ali pa janež+kumina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:24:02
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi jutro punce hvala na čestitkah, saj vam bi poslala saj kakšen košček vizualne tortice sam k jst to še ne obvladam. Pri nas je stanje tako da mali slavljenec še spi od včeri, no parkrat se je zbudil pa sem mu podturila dudo. zdej grem spit pa en orenk kofi ker hodim ko kakšen zombi, namreč zajebancijo sem imela z Markom celo noč. bruhanje 4-krat, lulanje, kakanje.... tko da danes sploh ni šel v vrtec. zdej zgleda pa čist o.k, Včeri smo bili na obisku in je vase nametu vse živo kot da doma nimamo čist nč za jest (mi je blo že kar nerodn), no mogoče je pa zato kozlal ker je vse zmiksal od čipičipsa piškotev, čokolad..... no zdej mormr pa do filipa, da se poštimava se že oglaša zA Filipa, ki je pridno pančal in upam, da je Marko že ok. hvala Marku nič bolj zdej je za zajtr spet vse pobruhu , skuhala sem mu dva jajčka. dejte mi povedat kaj mu zdej lahko sploh dam glede hrane??????? No spil je ene dva čajčka od kamilic pa je to šlo tud vse ven, zdaj že sumim da je mogoče kakšna viroza prepečenec, ćisto juho
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:24:33
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem hotela mojo malo piko peljat k zdravniku, ker pokašljuje in jo takrat očitno boli, ker javka zraven. Zdaj pa tako dolgo spi, da bo P prej nehala delat preden bova prišli do tja. Bom mogla jutri tja. Da ne omenjam vremena. Pri nas dežuje, vsake kvatre sneži vmes.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:26:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem hotela mojo malo piko peljat k zdravniku, ker pokašljuje in jo takrat očitno boli, ker javka zraven. Zdaj pa tako dolgo spi, da bo P prej nehala delat preden bova prišli do tja. Bom mogla jutri tja. Da ne omenjam vremena. Pri nas dežuje, vsake kvatre sneži vmes. bogica , a se mi smilijo ko so kej bovni pa ne znajo povedat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:26:55
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil Anitka, naša ko je spala v svoji posteljici, se je zbujala, vendat tudi na joški takoj zaspala. zdej smo korak dlje, se zbudi, zaspi na joški, pol ko bi pa morala nazaj v svojo pšosteljico pa jok. tako je pristala pri nas. prej je vstajala še pred 7h, sedaj pa je tudi 9h, kot danes. vsaj ena pozitivna stvar. Samo, da ne boš potem kaj žalostna ko ti bo pri 3-eh hodila v posteljo spat. Sicer je pa to meni ena lepa stvar, ko se pride otrok sredi noči pocrkljat. Bolj je problem, če hoče tako zaspat. Sesil, se podpišem, pri nas imamo isti štos pa saj meni je tudi fletno takšno crkljanje... Pa tudi spimo tako lahko kar dolgo, npr. danes smo do 10h. Barbaw, sem včeraj spet hotela jo na dudo navaditi, pa je skorej živčnega fasala No, flaško pa zaenkrat vsaj malo cuzne, a kakšnega velikega napredka ni. Ima raje po žlički vodo ali iz lončka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:27:26
|
|
|
|
Aurea
|
Joj nobena omara ni več varna pred njo... vse bi ven potegnila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:29:21
|
|
|
|
mafi
|
letim v trgovino še po en čaj in prepečenec, hvala še enkrat, se oglasim da reportiram kakšno je stanje. no lahko vam pa povem da tud pri nas pada. en a misl sploh nehat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:30:25
|
|
|
|
Aurea
|
pri nas pa samo dež
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:33:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil Anitka, naša ko je spala v svoji posteljici, se je zbujala, vendat tudi na joški takoj zaspala. zdej smo korak dlje, se zbudi, zaspi na joški, pol ko bi pa morala nazaj v svojo pšosteljico pa jok. tako je pristala pri nas. prej je vstajala še pred 7h, sedaj pa je tudi 9h, kot danes. vsaj ena pozitivna stvar. Samo, da ne boš potem kaj žalostna ko ti bo pri 3-eh hodila v posteljo spat. Sicer je pa to meni ena lepa stvar, ko se pride otrok sredi noči pocrkljat. Bolj je problem, če hoče tako zaspat. Sesil, se podpišem, pri nas imamo isti štos pa saj meni je tudi fletno takšno crkljanje... Pa tudi spimo tako lahko kar dolgo, npr. danes smo do 10h. Barbaw, sem včeraj spet hotela jo na dudo navaditi, pa je skorej živčnega fasala No, flaško pa zaenkrat vsaj malo cuzne, a kakšnega velikega napredka ni. Ima raje po žlički vodo ali iz lončka. Če zavrača dudo in flašo boš težko kaj naredila. Zdaj so že tako veliki, da jim težko nekaj uturiš, če sami nočejo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:47:05
|
|
|
|
tana7
|
naty, anitka, hvala!!!! upam, da nisem katere spregledala se še kasneje kaj javim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:47:14
|
|
|
|
barbaw
|
kukuc
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:48:59
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:50:25
|
|
|
|
špelin@
|
Tako, Gregi je po 50-minutnem spancu z užitkom pojedel konkretno skledico zmiksanega sadja, potem pa z mano še malo žemljice s sirovim namazom IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A si tudi ti pri hiši ta "tehnični" tip ali se moraš znajt, ker tvoj dela cele dneve? Zadnje čase bolj ta drugo... IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Na firmi pa je bila babica Mraz. Kako je pa to izgledalo? IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A si kdaj gledala na podnapisi.net? Niso vedno tako slabi. Večino jih najdem tam, ja. Ampak eni so tako zanič, da me vse začne srbet, ko jih berem barbaw, za Majo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:52:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka: -101 Kaj pravite za 9 del, bo do sobote do 12h padel??? Če ne bo do sobote bo pa ziher do nedelje do 11h Zakaj do 11h? Da ne bo vedno ta dvanajsta ura
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:54:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, Gregi je po 50-minutnem spancu z užitkom pojedel konkretno skledico zmiksanega sadja, potem pa z mano še malo žemljice s sirovim namazom IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A si tudi ti pri hiši ta "tehnični" tip ali se moraš znajt, ker tvoj dela cele dneve? Zadnje čase bolj ta drugo... IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Na firmi pa je bila babica Mraz. Kako je pa to izgledalo? IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A si kdaj gledala na podnapisi.net? Niso vedno tako slabi. Večino jih najdem tam, ja. Ampak eni so tako zanič, da me vse začne srbet, ko jih berem barbaw, za Majo. za Gregija. Bila je prvo predstava o dveh punčkah, ki nista vedeli kaj bi napisali DM. Ena je hotela baletne copatke, druga pa milijon stvari. Potem pa je prišla mamica in rekla, da ni dovolj, da samo napišeta pismo. Mora biti tudi pridni in bla bla. Vmes sem šla lulat in ko se prišla nazaj je bila babica Mraz že tam. Je pa bila malo bolj močna in velika ženska, oblečena v belo zlato "obleko", tako dolgo varianto, ki jo je vlekla za seboj in imela kučmo na glavi. Bom prilimala kako slikico, da boste videle.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:55:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz odhajam. Nočko pa lepo spite. Enako. P.S. Kdaj boš šla v Dobrovnik? Zdaj ko je Maja bolana ne. Imam občutek, da po novem letu. Drug teden so prazniki in vse žive obiske bo treba opravit, potem je škrat doma in z njim ne grem nikamor, potem pa tašča odide v toplice in bom mogla kuhat še za babico, ki je na pol pokretna in svaka, ki ima 17 let (tipičen moški), ki si še za jest ne zna vzet. Lepo se pozdravite pa če ne prej pa se vidimo v novem letu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:56:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Mi še spimo , je pa res, da se je okoli 4 ure zbudila, nekaj zagodla in zaspala nazaj. Seam si kar oddahnila. Verjetno jo bom po novem letu preselila v svojo sobo, na drug konc štuka, da se bom vsaj normalno obračala lahko in kašljala. Mi pa ne vem kdaj bomo Gala selili, ker ima sobico pol štuka višje. Seveda dokler se bo zbujal ni šans, da se seli, ker ne bom mesečarila po stopnicah Nikioli pa ne veš, če se bo zbujal v svoji sobici. To maš pa tudi prav. Saj sem že razmišljala, da bi probali pa se mi ne da te težke posteljice vlačiti sem ter tja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:57:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Bila je prvo predstava o dveh punčkah, ki nista vedeli kaj bi napisali DM. Ena je hotela baletne copatke, druga pa milijon stvari. Potem pa je prišla mamica in rekla, da ni dovolj, da samo napišeta pismo. Mora biti tudi pridni in bla bla. Vmes sem šla lulat in ko se prišla nazaj je bila babica Mraz že tam. Je pa bila malo bolj močna in velika ženska, oblečena v belo zlato "obleko", tako dolgo varianto, ki jo je vlekla za seboj in imela kučmo na glavi. Bom prilimala kako slikico, da boste videle. Ej, ne smeš hodit lulat, ko je najbolj napeto Pokaži fotko, me res zanima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:00:08
|
|
|
|
Estrella*
|
Naty: glede stiskanja ponoči se pa krepko motiš. Starejši ko je raj se stiska Andraž samo, da je prilika izkoristi in se prišlepa ponoč in se stiska. Mami ni navdušerna, ker ne moram spat, saj ga je po celi postelji dovolj tana: tako kot so ti napisale že ostale, hipp sadje je zakon, zelenjava pa raj 5km stran. Tud jaz pripravljam doma, razen ena izjema je in sicer HIPP špageti bolognese, to pa sta oba rada jedla. ss: pri nas je bilo tako, da ko je Ansraž ful malo jedel, je ful zrastel, ko pa je jedel veliko, je dobival na teži. In tako so se men javala obdobja. Mogoče Manca dela podobno. buccka: ja taki ćas je, da se nas vse prime Počivaj, pa boš kmalu kot nova mafi: za filipa , za Marka, pa da ne meša več svega i svašta O sem prebrala nadaljevanje. Daj mu kaj lahkega za jest. Mogoče kakšen riž na vodi ali mleku, prepečenec, nesladkan čaj, kako banano, juhico. špelin@: počasi se daleč pride, sem prav vesela za vaju, da si zagledala lućko na koncu tunela 50 minut napredek!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:00:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Se morava zmenit za dostavo - že komaj čakam, da sprobam to čudo Anitka, pridi jutri na čvek ... a se niso punce nekej menile za Domžale Verjetno bo najbolj simpl, če dam jaz mojemu, pa bo nesel v LJ jutri. O ko bi le lahko, mi je malo predaleč. A tvoj dela v LJ? Se bova dogovorili preko ZS.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:00:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka: -101 Kaj pravite za 9 del, bo do sobote do 12h padel??? Če ne bo do sobote bo pa ziher do nedelje do 11h Zakaj do 11h? Da ne bo vedno ta dvanajsta ura Če ne bo do sobote padla, bo težka, da bo do nedelje do 11h.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:01:35
|
|
|
|
špelin@
|
Anitka, eno resno vprašanje: kdaj boš imela čas med 30.12.08 in 4.1.09?? V bistvu pridemo 30.12. popoldne in odhajamo 4.1. po kosilu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:02:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem hotela mojo malo piko peljat k zdravniku, ker pokašljuje in jo takrat očitno boli, ker javka zraven. Zdaj pa tako dolgo spi, da bo P prej nehala delat preden bova prišli do tja. Bom mogla jutri tja. Da ne omenjam vremena. Pri nas dežuje, vsake kvatre sneži vmes. Pri nas je vreme tudi katastrofalno - dež in vsake kvatre sneg.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?