Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:04:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Aurora, naša je zizala za obrok po 3-5 minute, pa se je kljub temu redila. Če ne bi sama tega doživela, ne bi verjela, da otrok lahko s toliko malo preživi, kaj šele napreduje. Očitno ima Gal 3 minute dovolj, da zadosti potrebi po hrani in pijači. Tudi naše dojenje nikoli ni potekalo dosti dlje kot 5 minutk in smo se kar fajn zredili naše tudi ni, najdlje je bilo 10 min
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:04:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka: -101 Kaj pravite za 9 del, bo do sobote do 12h padel??? Bi ga lahko napovedali ja. Aja pa za nas.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 17.12.2008 22:05:03 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:04:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka: -101 Kaj pravite za 9 del, bo do sobote do 12h padel??? pa kam se vam mudi, a bi rade še koga prehitele? ja, avgustovke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:05:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Anitka, a si že probala kaj flaško? jaz sem včeraj kupila eno majhno TT in 3 cucelj, ker mi radovednost ni dala miru (zaradi te iste radovednosti imamo doma ene 10 različnih dud, pa 4 navadne flaške, pa 5 magičnih lončkov z vsemi mogočimi nastavki ) In sem si rekla - še ena več me ne bo ubila No, sem ji dala čajčka, pa je kar nekaj spila, kakih 30 ml, danes zjutraj pa še 20. Mogoče pa je res nekaj na teh flaškah Ker aventove ji sploh niso ustrezale. Flaška TT je pri nas že nekaj časa v uporabi zaradi čaja. AM pa mi še ni sprejel . Tišči usta skupaj in se zmrduje, da je joj Sem kar malce žalostna, ker že vidim, da bodo večje težave z odstavljanjem kot sem pričakovala. Zakaj bi bila težava? Saj mu ne rabiš dajat AM. Boš mu dala na žlico druge mlečne izdelke pa bo. In kaj vse naj mu dam namesto mlekca? Čez dan: skuta, jogurt, mlečne kaše, ponoč pa bo vseeno moeral pet AM. Jaz mislim, da če bi dobil zjutraj in zvečer pred spanjem AM, bi bilo dovolj. Hvala za odgovor in če mi vseeno ne sprejme AM? Dojiti res ne mislim v nedogled. Vztrajaj toliko časa, da bo zagrabil. Ko bo lačen, bo sigurno. Če bi bil pa kak poseben fenomen in res ne bi hotel pa boš morala tako kot Špelin, vozit slalom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:05:28
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Aurora, naša je zizala za obrok po 3-5 minute, pa se je kljub temu redila. Če ne bi sama tega doživela, ne bi verjela, da otrok lahko s toliko malo preživi, kaj šele napreduje. Očitno ima Gal 3 minute dovolj, da zadosti potrebi po hrani in pijači. Tudi naše dojenje nikoli ni potekalo dosti dlje kot 5 minutk in smo se kar fajn zredili mi smo tudi hitre, 5 minut. prva 2 meseca je pa bla gor po pol ure . sem si rekla, če bo to tako dolgo trajalo, bom zaprla mlekarne, pol pa je šlo. zdej je ekspresna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:05:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil, katy in Anitka imate ZS Smo se šele sedaj privlekli iz KJ- LIDL je bil spet oblegan z naše strani. Alja je sedela v voziču in bila nadvse zadovoljna Grem prebrat za nazaj, da vidim, če sem kaj zamudila. A še to, Alji sem naredila čokolino na riževem mleku in ga je celo pojedla 150g Mi pa prav dol visi, če ni še 8 mesecev stara Bom pogledala . pridna Alja. Kje pa se dobi to riževo mleko? V vseh trgovinah na bio izdelkih. Jaz sem ga kupila od alnature v DM in je okusen, niso pa vsi A tudi sojino dobim tam?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:06:04
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz odhajam. Nočko pa lepo spite.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:06:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka: -101 Kaj pravite za 9 del, bo do sobote do 12h padel??? pa kam se vam mudi, a bi rade še koga prehitele? ja, avgustovke ja ampak da ne bo pomote avgustovke 2007 11 delov, ampak mislim, da to pri nas ne bi smel biti problem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:06:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No drage moje, jaz vas prepuščam večernemu čveku, jaz pa si bom z mojim dragim privoščila še kozarček sladkega muškata, potem pa vija postelja kliče NOČKO Opa, tu pa bo likanje nocoj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:07:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil, katy in Anitka imate ZS Smo se šele sedaj privlekli iz KJ- LIDL je bil spet oblegan z naše strani. Alja je sedela v voziču in bila nadvse zadovoljna Grem prebrat za nazaj, da vidim, če sem kaj zamudila. A še to, Alji sem naredila čokolino na riževem mleku in ga je celo pojedla 150g Mi pa prav dol visi, če ni še 8 mesecev stara Bom pogledala . pridna Alja. Kje pa se dobi to riževo mleko? V vseh trgovinah na bio izdelkih. Jaz sem ga kupila od alnature v DM in je okusen, niso pa vsi A tudi sojino dobim tam? Ja tudi sojino, samo meni osebno je bolj okusno riževo, pa še soja je ena izmed bolj alergenih snovi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:08:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka jaz imam od Spar Natur pur soja-reis milk in je zelo okusen. Estrella a vidve sta že poskusilo čokolino, jaz pa odlašam, ker piše kao po 8. mesecu? Estrella po moje je kriva mirena, ampak vsekakor bolje to, kot da bi morala paziti pri vsakem odnosu, ker kondom, pa ne hvala A v Sparu je tudi to mleko pri bio izdelkih?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:08:20
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka: -101 Kaj pravite za 9 del, bo do sobote do 12h padel??? pa kam se vam mudi, a bi rade še koga prehitele? ja, avgustovke ja ampak da ne bo pomote avgustovke 2007 11 delov, ampak mislim, da to pri nas ne bi smel biti problem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:09:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka jaz imam od Spar Natur pur soja-reis milk in je zelo okusen. Estrella a vidve sta že poskusilo čokolino, jaz pa odlašam, ker piše kao po 8. mesecu? Estrella po moje je kriva mirena, ampak vsekakor bolje to, kot da bi morala paziti pri vsakem odnosu, ker kondom, pa ne hvala Kot sem že poprej napisala, da mi dol binglja, ker če je to edina stvar od mlečnih kaš, ki jo bo jedla in čle jo bo dobro prenašla , jo bo jedla. Kar pa piše na škatli mi je pa kratko malo vseeno. Misliš, da bo čez 1m kaj drugače???? Se strinjam - probaš in če paše naj je pa basta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:10:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Čmrlika , sej se bo umirilo. Jaz grem tudi v meževo deželo, mi mož že pol ure grejo posteljo. Upam, da ti ni zaspal Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:10:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka jaz imam od Spar Natur pur soja-reis milk in je zelo okusen. Estrella a vidve sta že poskusilo čokolino, jaz pa odlašam, ker piše kao po 8. mesecu? Estrella po moje je kriva mirena, ampak vsekakor bolje to, kot da bi morala paziti pri vsakem odnosu, ker kondom, pa ne hvala A v Sparu je tudi to mleko pri bio izdelkih? Še en namig, kupi raje pol litra za zaćetek. Odprto je lahko do 4 dni Pa cena je tud zasoljena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:12:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka: -101 Kaj pravite za 9 del, bo do sobote do 12h padel??? Če ne bo do sobote bo pa ziher do nedelje do 11h
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:13:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka: -101 Kaj pravite za 9 del, bo do sobote do 12h padel??? pa kam se vam mudi, a bi rade še koga prehitele? same sebe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:14:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Anitka, a si že probala kaj flaško? jaz sem včeraj kupila eno majhno TT in 3 cucelj, ker mi radovednost ni dala miru (zaradi te iste radovednosti imamo doma ene 10 različnih dud, pa 4 navadne flaške, pa 5 magičnih lončkov z vsemi mogočimi nastavki ) In sem si rekla - še ena več me ne bo ubila No, sem ji dala čajčka, pa je kar nekaj spila, kakih 30 ml, danes zjutraj pa še 20. Mogoče pa je res nekaj na teh flaškah Ker aventove ji sploh niso ustrezale. Flaška TT je pri nas že nekaj časa v uporabi zaradi čaja. AM pa mi še ni sprejel . Tišči usta skupaj in se zmrduje, da je joj Sem kar malce žalostna, ker že vidim, da bodo večje težave z odstavljanjem kot sem pričakovala. Zakaj bi bila težava? Saj mu ne rabiš dajat AM. Boš mu dala na žlico druge mlečne izdelke pa bo. In kaj vse naj mu dam namesto mlekca? Čez dan: skuta, jogurt, mlečne kaše, ponoč pa bo vseeno moeral pet AM. Jaz mislim, da če bi dobil zjutraj in zvečer pred spanjem AM, bi bilo dovolj. Hvala za odgovor in če mi vseeno ne sprejme AM? Dojiti res ne mislim v nedogled. Vztrajaj toliko časa, da bo zagrabil. Ko bo lačen, bo sigurno. Če bi bil pa kak poseben fenomen in res ne bi hotel pa boš morala tako kot Špelin, vozit slalom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:15:04
|
|
|
|
aurora28
|
Anitka Gal ne pije mleka po flaški, ampak mu iz riževega in sojinega mleka pripravim keksolino, zdaj ga pa še jaz pijem ker mi je dober. Ja moj dragi je že zaspal in grem tudi jaz. Nočko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:15:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz odhajam. Nočko pa lepo spite. Enako. P.S. Kdaj boš šla v Dobrovnik?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:16:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka jaz imam od Spar Natur pur soja-reis milk in je zelo okusen. Estrella a vidve sta že poskusilo čokolino, jaz pa odlašam, ker piše kao po 8. mesecu? Estrella po moje je kriva mirena, ampak vsekakor bolje to, kot da bi morala paziti pri vsakem odnosu, ker kondom, pa ne hvala A v Sparu je tudi to mleko pri bio izdelkih? Še en namig, kupi raje pol litra za zaćetek. Odprto je lahko do 4 dni Pa cena je tud zasoljena Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:17:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka Gal ne pije mleka po flaški, ampak mu iz riževega in sojinega mleka pripravim keksolino, zdaj ga pa še jaz pijem ker mi je dober. Ja moj dragi je že zaspal in grem tudi jaz. Nočko. A tako. Hvala in lepo spite.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:18:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Anitka, a si že probala kaj flaško? jaz sem včeraj kupila eno majhno TT in 3 cucelj, ker mi radovednost ni dala miru (zaradi te iste radovednosti imamo doma ene 10 različnih dud, pa 4 navadne flaške, pa 5 magičnih lončkov z vsemi mogočimi nastavki ) In sem si rekla - še ena več me ne bo ubila No, sem ji dala čajčka, pa je kar nekaj spila, kakih 30 ml, danes zjutraj pa še 20. Mogoče pa je res nekaj na teh flaškah Ker aventove ji sploh niso ustrezale. Flaška TT je pri nas že nekaj časa v uporabi zaradi čaja. AM pa mi še ni sprejel . Tišči usta skupaj in se zmrduje, da je joj Sem kar malce žalostna, ker že vidim, da bodo večje težave z odstavljanjem kot sem pričakovala. Zakaj bi bila težava? Saj mu ne rabiš dajat AM. Boš mu dala na žlico druge mlečne izdelke pa bo. In kaj vse naj mu dam namesto mlekca? Čez dan: skuta, jogurt, mlečne kaše, ponoč pa bo vseeno moeral pet AM. Jaz mislim, da če bi dobil zjutraj in zvečer pred spanjem AM, bi bilo dovolj. Hvala za odgovor in če mi vseeno ne sprejme AM? Dojiti res ne mislim v nedogled. Vztrajaj toliko časa, da bo zagrabil. Ko bo lačen, bo sigurno. Če bi bil pa kak poseben fenomen in res ne bi hotel pa boš morala tako kot Špelin, vozit slalom alternativ mleku: mlečni izdelki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:18:08
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka jaz imam od Spar Natur pur soja-reis milk in je zelo okusen. Estrella a vidve sta že poskusilo čokolino, jaz pa odlašam, ker piše kao po 8. mesecu? Estrella po moje je kriva mirena, ampak vsekakor bolje to, kot da bi morala paziti pri vsakem odnosu, ker kondom, pa ne hvala A v Sparu je tudi to mleko pri bio izdelkih? Še en namig, kupi raje pol litra za zaćetek. Odprto je lahko do 4 dni Pa cena je tud zasoljena Hvala a to dajete namesto AM? zakaj? alergije al kar tako?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:18:15
|
|
|
|
Anitka
|
Estrella in Barbaw: -102
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?