|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
17.12.2008 12:19:55   
Anonimen
kaj ste ene pridne s kuhanjem.

nismo user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
17.12.2008 12:22:21   
mimi30
ja, se spomnem....sam je bla iz Lj porodnišnice, a ne? a misliš da bodo v CE tud prisitnarili

ja po moje pridejo tja, kjer pač je prvi user posted image . Največ se jih pa itak rodi okoli 27. in 28., ko mal pospešijo vse skupi user posted image , da imajo čim manj dela 31. in si lahko malo privoščijo user posted image . Samo eni pridejo pa kar direktno 31-tega tja in nimajo kaj.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 502
17.12.2008 12:23:29   
mimi30
kam moram kliknat, da mi da v bel okvir tisto na kar hočem odgovarjat user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 503
17.12.2008 12:29:42   
Anonimen
ja po moje pridejo tja, kjer pač je prvi

bi znalo bit, jauser posted image

osenčiš si, kar bi rada mela v okvirju, pol pa klikneš odgovoruser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
17.12.2008 12:38:46   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

meni v Lj. niso hoteli vzet obojega skupi - red je res .

pa kak zaboga neuser posted image če so zdej novi papirji, k maš na enem obrazcu vse - porodniški dopust, dopust za nego in uno za paketuser posted image prej je blo vsako posebej, si mel cel kup papirjev, zdej je pa sam en, a ti je na pol pretrgala na pol? a maste še kr stare obrazce?user posted image to mi pa zdej res ni nič jasno...

Pri nas je isto. Samo en papir za vse zadeve: porodniško, varstvo in paket. Pa bodoči očka dobi svoj papir. To je vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 505
17.12.2008 12:44:35   
uršika***
Vidim da načrtujete rodit za 1.1.user posted image
Seveda pridejo tudi v celje- tista ki prva rodi tam grejouser posted image user posted image user posted image
Pol te pa cela slovenija vidi takšno skozlano, mokro in s fulll lepo frizuro in makeupomuser posted image
A kaj dobiš če prva rodiš al kaj je tle fora?

Sem spucala kopalnicouser posted image , zdaj sem pauser posted image  od čistil

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 506
17.12.2008 13:12:56   
uršika***
user posted image

TOČNO ČEZ EN TEDEN JE BOŽIČNI VEČERuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moram pšeničko posejatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 507
17.12.2008 13:26:15   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

zvezdica jst še zdej ne vem, a ti morm vse linke poklikat al sam engauser posted image user posted image pa kuko za vraga lohk vidim to tvoje mesto, sej tm k mi odpre ni nč...sam vidim da maš kriminalcu 2% user posted image

vsak dan enkrat na prvi link, ko pa ugotoviš da je povečan kriminal ali pa kaj druzga, potem pa tja klikatuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 508
17.12.2008 13:28:03   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

kam moram kliknat, da mi da v bel okvir tisto na kar hočem odgovarjat user posted image

ali daš citiraj, pa ti vstavi ves tekst, ali pa označiš željeno in daš odgovoruser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 509
17.12.2008 13:29:56   
Zvezdica
AFRICAN QUEEN sporoča:

da ostaja v porodnišnici, ima centralno planceto previo, CR bodo naredili enkrat do konca tedna. Pozdravlja vse na RR in prosi, da držimo pesti za njo.

AQ...MISLIMO NA TE in držimo pesti.

Ekola, pa bo kmalu noah z namiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 510
17.12.2008 14:06:43   
uršika***
Joj, boga AQ, pa še njeni fantje niso prišli. Seveda da bomo držale pesti za njo in da bo mali Noah zdrav, mu bomo poslale angelčke, da ga bodo čuvali.
user posted image
Zvezdica sporoči ji, da smo vse v mislih z njo in da držimo pesti.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 511
17.12.2008 14:11:00   
petra88
Ojoj že kar tako? Držim pesti, da bo vse vredu z našo AQ!

Jaz sem danes uradno začela z porodniškim dopustom user posted image čeprav ga imam že od prejšnjega tedna. rahlo sem se že naveličala bit ves čas doma in nič pametnega delat user posted image hvala bogu imam eno kuharco in sem prej brskala po njej kak nov recept bi se dalo sprobat. Samo še v trgovino moram po par stvari potem pa.. njamsi.. spet se bomo redili user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 512
17.12.2008 14:12:49   
Zvezdica
Uršika in petra, ko jo bom slišala ji itak prenesem dobre misliuser posted image

Petra, jast pa za dobrimi recepti brskam kar po kulinarikiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 513
17.12.2008 14:14:32   
mimi30
AQ, držimo pesti zate in komaj čakamo prvega januarčka.

Neposredna povezava do sporočila: 514
17.12.2008 14:16:36   
mimi30
AQ, držimo pesti zate in komaj čakamo prvega januarčka.

oziroma decembrčka. Samo, da bo zdrav in da bo s tabo vse vredu.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 515
17.12.2008 14:23:27   
mimi30
super, sem poiskusila in mi je uspelo. Hvala za navodila.

Ravno sem prišla iz mesta in sem čist hin user posted image . Ne razumem, da morjo met v teh trgovinah tak vroče, sploh v tem Mullerju, ki je itak tak mali, sem vse skupi nazaj dala in šla domov, ker mi je postalo ful slabo. 

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 516
17.12.2008 14:25:07   
petra88
da vidim kako zgleda ta kulinarika user posted image
ma ja, sem dobila eno veliiiiiiko oz debeeeeelo kuharco za poročno darilo, pa moram videt še al imajo kakšne dobre recepte notri. ma ti jih gledaš na računalniku, si potem sprintaš al skačeš od računalnika v kuhinjo in nazaj k računalniku da veš kaj in kako naprej naredit? hehehe
no AQ pa le sporoči da smo v mislih z njo. Sedaj bi ji ziher pasal kak laptop z netom tam. user posted image
mimi, to bo že 2 januarček/decemberček, je Detece že začetek meseca rodila user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 517
17.12.2008 14:28:40   
mimi30
mimi, to bo že 2 januarček/decemberček, je Detece že začetek meseca rodila

se opravičujem, čist pozabla, sej na seznamčku tudi piše, ja. Raztresena kot kura user posted image .

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 518
17.12.2008 14:42:51   
ronja
Ja, potem mi pa mogoče letos ne bo treba še 1x pisat. Saj lani si tudi napisal že, kako bo kdo koristil, samo sem morala vseeno potem še 1x izpolnjevat, mislim, da smo meli že te obrazce, ne vem, nisem ziher... No, pustimo se presenetit, jaz še nisem dobila odločbe.

Ja, saj ne zganjam panike - samo res še nisem slišala, da bi se kateri čep začel luščit 3 tedne prej...

ja, se spomnem....sam je bla iz Lj porodnišnice, a ne?

ja, sej sem grem jaz...
Samo eni pridejo pa kar direktno 31-tega tja in nimajo kaj.

hehe, jaz bom kampirala pred p. s popadki, pa bom povedala babici, da ne bom sodelovala, eč ne bo napisala, da je rojena 1.1.user posted image . Ne bom hotla potiskatuser posted image .

TOČNO ČEZ EN TEDEN JE BOŽIČNI VEČER

Mah, zdaj naju sploh ne gane, ko itak ne bova nič smelauser posted image .

AQ, držimo pesti zate! Da bi bilo čim lažje.

zvezdica, kaj si ti na kulinariki?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 519
17.12.2008 15:20:55   
Zvezdica
AQ sporoča, da ima CR 19-12. v petek. Sicer jo je malo strah CR in ji je žal, da še ni fantov, ampak bo že.

Sem ji prenesla pozdravčke. ko bo kaj več vam poročamuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 520
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 16:12:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 16:15:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
17.12.2008 16:58:01   
Zvezdica
Zvezdica, boš naročila iz ZDA to torbo? Kaj pa carina?

Še en vem, če jo dobim potem jo vsekor vzame, v Lj stane 100€, vsaj tko mi je rekla una iz Kiplinga.
Na ebayu pa sploh še nisem gledala.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 523
17.12.2008 18:59:07   
khurde
Dober večer, čveke!

Ste se pa razpisale danes, nisem še nič brala, pride kasneje na vrsto. user posted image

Smo imeli danes pregled v P Lj (moja G dala napotnico zaradi velikega otročka, pa želodec naj bi bil večji). In je teta tam pogledala in rekla, da ne vidi nič posebnega. Je izmerila stegnenico in je samo malenkost večja kot naj bi bila jaz noseča, glavica in trebušček sta večja, ampak je pokazala graf in sta malo nad tisto glavno črto povprečja za moje tedne, pa še vedno daleč v mejah normale za ta čas. Za trebušček je rekla, da je možno, da je zaradi sladkorja, možno pa tudi, da je samo bolj debelušast otroček. Za glavico je rekla, da dokler so vse notranje strukture normalne, ni nobene panike in da ima to verjetno po kom v družini (je res, da je pri nas kakšen otrok z večjo glavo, zadnjič je mami kazala svoje slike in je kot paglavec, prav čudno, da je lahko tisto glavico pokonc držala). user posted image user posted image user posted image  Potem je pa še želodček pogledala in rekla, da če je malo večji samo v zadnjem delu nosečnosti, da ni problemov, ker eni pijejo večkrat po manj plodovnice, eni pa naenkrat ogromno in da ona temu običajno sploh ne posveča pozornosti. Potem je še rekla, da je enkrat imela paniko, ker je otroček njene prijateljice celo nosečnost, ne samo na koncu, kazal večji želodec, ampak kasneje, ko se je rodil, ni bilo nobenega problema, samo je pa obdržal to prehranjevanje še kot dojenček in je jedel manjkrat, ampak takrat ogromno.

Tako, da sva lepo pomirjena. In primerjava velikosti stegnenica-glava-trebuh variira samo za kakšna dva tedna, tako da očitno res ni panike, ker verjetno je kar težko najti otročka, ki ima vse na glavni črti povprečja. user posted image

Grem vas malo za nazaj brat, upam, da mi uspe še kaj napisat, če ne zdaj, pa kasneje... moram še v trgovino, mi je zmanjkalo jogurtov in donata.

Aja, sva kupila previjalno v Izi Mobili, zdaj jo pa moj sestavlja. user posted image user posted image user posted image  V barvi breze, nisva hotela nobenih pisanih predalov in vrat, bom raje jaz kaj narisala gor, pa še lažje jo bo kombinirati z ostalim pohištvom.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 524
17.12.2008 19:03:00   
sasa78
ojla jaz sem še vedno tuki

AQ- držim pesti da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image  in vso srečo v petek k boš že cartala svojega user posted image          user posted image user posted image user posted image

jaz mam pa trenuto zelo stresno situacijo in se neki preveč živciram - prokl... služba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    mam prevelik pritisk 160/100 in bi morala krent v bolnico - pa upam da mi bo čez noč že kaj boljš - me je začela tud glava bolt. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa   bog ne daj da zve moj mož za to!!!!

Danes mi je itak reku da bo moj mobi vrgu u WC, ker ma vsega dovolj.  poven kufer ma moje službe!!!! IN JAZ TUD. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ekola dost jamranja!

In kako ste drugač?  Komej čakate svoje user posted image , jaz sem že ena takih, samo še 15 dni.

lahko noč

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.