khurde
|
helou! sem malo prebrala za nazaj, pa veliko pozabila vmes... to ni ok, biti preveč odsoten od tukaj, pa čeprav je včasih samo en dan... smo ratale prave čveke tule gor, končno! aq, držim pesti za vaju!!! za mimo tudi upam, da je vse ok. uršika!!! vse najboljše za nazaj!!! ja, nina, ti se pa kar zabavaj ob naših štorijah! moja zaenkrat še ni tako kruta kot od kakšnih drugih, samo se bom držala ulinega nasveta, pa zatirala v kali. samo ta moj tast me zadnje čase prav jezi, tašča je (trenutno oz. do zdaj) ok, zdej sem skeptik ratala, zato vse malo časovno omejujem, ker ne vem, kako bo pol, po porodu. je zadnjič moj prišel čist paf domov iz šihta, ima enega ultra debilnega šefa (direktor firme). je moj naredil eno napako, mu šel povedat in mu je rekel, da on hoče, da napake drug drugemu podtikajo kot so oni delali v njegovem prejšnjem šihtu. že prej je na enem sestanku rekel, da hoče, da se tožarijo med sabo, špijonirajo en za drugim in mu vse poročajo. v glavnem, od svojih delavcev "zahteva", da drug drugega v drek tlačijo, potem pa uganite vzdušje na šihtu, ker par jih pa dejansko upošteva te njegove "ukaze". in je moj rekel, da on tega ne bo delal, pa mu je rekel, da če se počuti nesposobnega za to službo, naj gre drugam. že prej je bilo par zadev, npr. zaposleni se naj ne bi smeli pogovarjati o plačah, pa so se in so ugotovili, da imajo za POPOLNOMA isto delovno mesto in obveznosti tudi 300 evrov razlike itd., samo to zadnje mu je pa bilo kaplja čez rob, še posebno, ker se je - odkar direktor ve, da bo pač moj imel otroka - spremenil še na slabše (do njega)... kao način, zdej bo pa ostal tukaj pa ga lah jeb** kokr mi paše itd. in sem videla, da je bil res čist totalno slabe volje, bolj kot je že itak ponavadi, ko pride domov, pa sem mu rekla, da če mu res tako mori, bi bilo res bolje, da še bolj aktivno išče drugo službo kot jo že itak in gre drugam. ker raje vidim, da kak mesec malo težje shajava, pa da je on dobre volje itd., kot pa da pride domov tak kot da bi ga traktor povozil in da je cel vikend nesrečen zaradi ponedeljka. in ker mu pogodba poteče januarja, je rekel, da jo najverjetneje ne bo podaljšal, pa pač aktivno išče novo zaposlitev. in je to povedal svojima dvema, pa mu je fotr rekel, da je zdaj drugače, da ni sam na svetu, da bo imel otroka in da mora prevzeti tudi kakšno odgovornost v življenju. in to mu reče človek, ki ga več kot 25 let ni želel ne videti ne preživnine plačevati?!?!? matr sem bila jezna, ko mi je to povedal, potem mu pa še pribije, da če on misli, da ga bom jaz gledala... mislim, imam pa že raje, da menja službo, pa čeprav mogoče ne bo še isti trenutek dobil zaposlitve kot pa da hodi domov in da ni podoben samemu sebi. danes sem šla še zadnjič dati kri za tokso. zdele pa kolcamo, brcamo in boksamo vse naenkrat.
|