ronja
|
Ronja a si ti že našla tist anstevk al kaj si že iskala za na voz, da se bo še Ronja vozila poleg? hehe, že nekaj časa kupljeno, hvalabogu, vsaj ena skrb manj. ni pa še zmontirano, voziček še ni opran (tisti del, ki se da, seveda), niti ni še naštiman za zibko... Upam, da bo čas vse zrihtat... jst sem dala eno vlogo za oboje in tud odločbo sem dobila skupaj meni v Lj. niso hoteli vzet obojega skupi - red je res . lunica, jaz ti za povijalne lahko samo za Tosamo povem: tam so okoli 1 E. Vozi majo vsi svoje + in -. Jaz šibam z rolerji, mi je prvo, da je ful stabilen, pa živim v mestu, mi ni tak nujno, da so velika kolesa. Ena ki bo v glavnem počasi pešakala po gozdnih potkah, ima pa seveda druge zahteve. Grejo vsi povsod, samo se z enimi bolj namatraš (moj ni glih fajn za makadam - ko grem na grad, se kar namatram, sploh zdaj, ko sem ... no, zdaj že dooooolgo nisem šla , ne izzivam ) Jaz si želim samo še tisto "varuško" za spremljanje dihanja, ni treba da je tudi sicer varuška, samo da je za dihanje - tisto stane 90E, tak da torbe ne pridejo v poštev, če bova imela še toliko na strani, potem bi rajši dala za to... Je pa smotano: pri prvem otroku ti vsi dajo kak tolar/evro, da si zritaš vse... pri drugem pa ni še nihče nič ponudil... no, saj je novo leto kmalu, pa upam, da tam kaj kapne, ker to bi pa res imela... Pa malo si želim še tisti vrtiljak za nad posteljico, mogoče bi tako Lejla lažje zaspala... ploha, čestitam!!! Sicer sem pa v zadnjem času že 2x naredila domače njoke, da jih je še za 4x v zmrzovalniku. Bi rada imela kaj narejenega za potem, ko pride Lejla, ker verjetno ne bo časa ne vem kaj kuhat, pa da ne bomo skoz testenin s paradižnikovo omako tolkli
|