|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
16.12.2008 23:38:44   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..ta malega pa čujem vse, pa ta velikega zdaj v tem času tudiuser posted image ..... mi je ful čudno....

sva že dve taki.Jaz sem srečna,da sem taka,moj reče včasih,pa kako ti vse to slišišuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 16.12.2008 23:40:07 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 901
16.12.2008 23:40:50   
gold fish
..pa zakaj spet monologiuser posted image ...

...grem....

Bubi - si dobila zraven še en list s popusti za pamperske....pri nakupu 2 paketov imaš 4 oz. na nekaterih 3 € popusta....to se pa že pozna......  Pa je ful teh kupončkov...jaz bom zdaj šla po vse te dude, kremice, robčke,..., ki so gratis..... pa zraven še plenice kupla....  Tud kozmetika...je gori dosti cenejša kot tu.....

jaz sem bompa zdaj še v Bipo včlanlauser posted image ...a tam mamo tud kaj gratisuser posted image

....mi je ful smešno to, ker zdaj ful dobivamo neke vzorčke, pa pakete, pa v bolnici, pa .....

Ko sem prvega rodila...pa ništa....... 

Neposredna povezava do sporočila: 902
16.12.2008 23:42:22   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

naši majo jutri v službi..... a mislite, da so me povabiliuser posted image ......   ma kaki...sicer niti šla ne bi, samo vseeno bi me lahko neuser posted image

mene pa so povabli,pa itak da nisem šlauser posted image
Pa eno afno srečam zadnjič v mestu,pa mi reče,če se še nebom losala tega dojenja,da bi lahko šla z nimi na feštouser posted image

al pa tisto, ....ne bom dojila, ker si bom joške uničlauser posted image ......  user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 903
16.12.2008 23:42:48   
Lara Croft
,če se še nebom losala tega dojenja,da bi lahko šla z nimi na fešto

Ma joj no... to pa ni nič lepo slišat...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 904
16.12.2008 23:44:52   
Lara Croft
al pa tisto, ....ne bom dojila, ker si bom joške uničla

Jst si bom samo eno... to bo šele lepo... user posted image user posted image Bom šla k Fabjanu....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 905
16.12.2008 23:50:15   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma joj no... to pa ni nič lepo slišat...

tako ko nima otrok.Njej se to čist normalno zdi,kaj je reklauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 906
16.12.2008 23:51:52   
arabela*
mene pa skrbi za našo Mariso,da premalo spi.
Zvečer itak zlo pozno zaspi,pred dvanajsto zlo redko,čez dan mogoče vsega skupaj pol ure,ostalo je aufuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 907
16.12.2008 23:54:44   
ključek
mojo nejčko neki suče. sploh noče spati, kr trmari neki, se dere, znori, ko jo dam v posteljico.............user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 908
16.12.2008 23:57:23   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mojo nejčko neki suče. sploh noče spati, kr trmari neki, se dere, znori, ko jo dam v posteljico.............user posted image user posted image

ni edinauser posted image
Meni danes obe nekaj biksata.Aneja nekaj bluzi,pa jamra,pa se sama s sabo pogovarja,M pa tak....user posted image .Še fajn,da sem jaz bolj "ponočnjak",da me ne "vzame" zvečer hitrouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 909
16.12.2008 23:58:30   
ključek
sem mislila, da je luna že popustila, pa očitno še ni....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 910
17.12.2008 0:01:58   
arabela*
user posted image spet dežuje.
Upam,da bo jutri normalno vreme in da A.nebo imela vročine,da bomo lahko šle venuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 911
17.12.2008 0:07:19   
ključek
tko, sedajle na pol spi na kavču. bom malo počakala, potem jo pa nesem spat.pa še sebe zraven........user posted image user posted image user posted image .......prej sva v spalnico prinesla posteljico iz otroške, košek sem pa nesla ven. je možno, da ji je posteljica prevelika in je zato jokala v njej?? ker košek je bolj majhen, posteljica pa 60*120????

pa skrbi me, kak halo bo šele potem, ko bo sama spala v svoji sobici, če se že v postelji tok dere??? zadnjič, ko je prespala v svoji sobici, sem jo nesla tja, ko je že na pol spala, in sploh se ni zavedala, da ni pri nama.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 17.12.2008 0:08:52 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 912
17.12.2008 0:13:42   
arabela*

tko, sedajle na pol spi na kavču. bom malo počakala, potem jo pa nesem spat.pa še sebe zraven........user posted image user posted image user posted image .......prej sva v spalnico prinesla posteljico iz otroške, košek sem pa nesla ven. je možno, da ji je posteljica prevelika in je zato jokala v njej?? ker košek je bolj majhen, posteljica pa 60*120????

točno tako,kot si napisala.Otroci se počutijo v majhnih postlicah varno.zato lahko kinderpet al kaj že imaš,za polovico zmanjšaš s pojštri in bložiž z odejami.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 913
17.12.2008 0:14:08   
ključek
zgleda da spi, gremo v deželo sanj.............user posted image user posted image user posted image user posted image

hmmmmmmmmmmm.................a le za koliko časa???user posted image user posted image

nočko vsaki posebej, drage moje septembrke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 914
17.12.2008 0:15:38   
arabela*

pa skrbi me, kak halo bo šele potem, ko bo sama spala v svoji sobici, če se že v postelji tok dere??? zadnjič, ko je prespala v svoji sobici, sem jo nesla tja, ko je že na pol spala, in sploh se ni zavedala, da ni pri nama.

zakaj pa mora v svoji sobi spat,če nočeuser posted image
Sori na vprašanju,samo me res zanima,saj nekje kasneje se jih že to navadi.Al potem nočejouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 915
17.12.2008 8:00:06   
pf
Dobro jutro.  Zadeva spanje se pri nas spet popravlja na stare tire. Spi že od 19.00 do 1.00, ko smo jedli, ob 5.00 smo spet jedli in ravnokar bomo očitno spet jedli, ker čujem bavceka. Pičim. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 916
17.12.2008 8:52:30   
gold fish

naš se je tud ene 3x kar jokat začel, sem mu dala dudo, pa se je premetaval, pol pa dalje spaluser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 917
17.12.2008 8:52:50   
gold fish
...dobro jutrouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 918
17.12.2008 8:55:46   
gold fish
...mi smo pa danes ob 4.30 jedli, pa pol ob 7.30...zdaj pa v najini postelji spet...zgužvan med odeje in pojštreuser posted image

...grem user posted image  pit....

kaj bomo danes kuhaleuser posted image ...?   Ideje na planouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 919
17.12.2008 9:10:49   
RAČKAPK
dobro jutro

Neposredna povezava do sporočila: 920
17.12.2008 9:13:50   
RAČKAPK
kaj bomo danes kuhaleuser posted image ...?   Ideje na planouser posted image

jst sm že včeraj lepo očistila motovilec

moj dragi pa si je zaželel dunajske in ponfri zraven

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 921
17.12.2008 9:14:35   
amor real
jutrooooooooooooo, pijem kavo, da mi je še met kos Larine torte  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 922
17.12.2008 9:15:25   
RAČKAPK

naš se je tud ene 3x kar jokat začel, sem mu dala dudo, pa se je premetaval, pol pa dalje spaluser posted image

tut naša pupa se je  celo noč neki cmihala je bila prava osica
kadar je pridna je čebelica, manj pridna je osica
če je pa fejst huda je pa mala sršenkauser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 923
17.12.2008 9:16:41   
RAČKAPK
jutrooooooooooooo, pijem kavo, da mi je še met kos Larine torte  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja tut jst bi en kos tiste tortice
LARA - ko bomo imele srečanje se priporočamo, da narediš eno tako tortico za nas septemberčke,
al pa dveuser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 924
17.12.2008 9:20:23   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

zakaj pa mora v svoji sobi spat,če nočeuser posted image
Sori na vprašanju,samo me res zanima,saj nekje kasneje se jih že to navadi.Al potem nočejouser posted image

sej zdej je problem postelja, se mi zdi. ker je razlika med koškom in posteljo, v velikosti.sem ji včeraj potem dala blazino za dojenje noter, pa dekco spodvila, je bilo malo boljše. ponoči se je zbudila okrog 5, sedaj pa še spi. ne vem kako je z temi sobicami, ampak kogar koli sem vprašala, ki ima starejše user posted image  in so jih ne vem, pri 1 letu dajali v svojo sobico je bil cel haloooo. lej sej še sama ne vem, kaj je prav in kaj ne. eni mi skoz govorijo-bog ne daj, da jo daš v svojo sobo, drugi se čudijo-kaj, še vedno spi pri vama.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............

aja, pa dobro jutro želim vsem..................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......