Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 21:06:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 A se kateri tudi to dogaja? Ko dam Gala spat v posteljico, če se zbudi (ker itak zaspi na rokah), začne tako z glavico migat in jo obrača noter v jogi in ful jamra zraven. Pol pa mislim, da mora rigat, pa ga dvignem, pa nič. No, saj včasih rigne, samo ne zmeraj. Kot da bi ga črvičlo. A še kateri to dela? bubika tak glavico v jogi obrača, ko dudko išče
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 21:15:52
|
|
|
|
petra1978
|
Saj mu jo dam, pol jo pa ven vrže in dalje tako obrača glavico.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 21:16:57
|
|
|
|
petra1978
|
Zakaj jaz spet ne morem citirat ?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 21:26:02
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Meta, kako so uspeli ajdovi žganci? A ti lahko kdaj mojega na kosilo pošljem? On jih ima ful rad, jaz jih pa ne maram, zato jih tudi ne kuham. Pamperske - tudi mi uporabljamo tiste iz Mulerja (nemške) za ponoči, ker ga ne previjam, razen če je pokakan. Čez dan, ko pa se previjama kar pogosto, pa uporabljam ostale pamperske (polske), sem pa zadnjič probala ene Mulerjeve, pa so bile OK. Moram spet prit MB, da gremo malo v Muler po zalogo. Drugače pa mi uporabljamo že pampers 3, tak je naš Gal zrastel. Ti kar pošlji. Sem jih nardila s pol kile moke pa smo jih trije pojedli. Malo še za večerjo ampak očitno so ratali. Jaz tudi uporabljam pamperske za ponoči, ko jo ima 10 ur gor, podnevi pa kar mullerjeve. Meni se zdijo ok. Lovro ima tud trojko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 21:42:56
|
|
|
|
arabela*
|
fešte:smo imeli službeno v Lj in šolsko na Ribičiji.Pa se nobene nisem udeležila.Ma ni šans.Jaz sem taki paničar,da bi bila živčna ko ,če bi kam šla zvečer
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 21:58:33
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Zakaj jaz spet ne morem citirat ? Kako ne? Klikneš citiraj in to je to
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 22:04:32
|
|
|
|
meta21
|
Jaz sem bla pa danes na Miklavževem sejmu v šoli, kjer delam in je blo prav fajn it malo od doma. Pa še z Lovrom sva se prej zmenila, da se mora pokakat, ko me ne bo . In se je! Naš ati se namreč na veliko izogiba pokakanih pleničk, ker mu smrdijo!!!! Halo, kot da men dišijo! V petek pa grem na zaključno večerjo, bo ati varuška. Je pa res, da je Lovro na flaški in da gre med 8. in 9. spat in spi do jutra. Ampak po pravici povedano se glede žuranja počutim ko stara mama. Sploh si ne morem predstavljat, da bi kam šla. Nimam kondicije-nobene; ne fizične, ne pivske, ne spalne . Moram najprej shujšat.... Po novem letu boljše bo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 22:26:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you en dan je neja že spala ponoči v sobici, sedaj pa je spet v košari pri nama. skrbi me zaradi obračanja na hrbet in bruhanja. pa baby fon sem si skoraj na ušesa privezala, pa vsako uro sem jo hodila gledat............... .............mal sem smotana, kaj čem............. nič nisi nora.Saj jo jaz tud nonstop kontroliram,pa čeprav jo imam čist ob meni.Pa tud A še imam na ušesih malo.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 22:30:17
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 A se kateri tudi to dogaja? Ko dam Gala spat v posteljico, če se zbudi (ker itak zaspi na rokah), začne tako z glavico migat in jo obrača noter v jogi in ful jamra zraven. Pol pa mislim, da mora rigat, pa ga dvignem, pa nič. No, saj včasih rigne, samo ne zmeraj. Kot da bi ga črvičlo. A še kateri to dela? bubika tak glavico v jogi obrača, ko dudko išče Najbrž išče bližino Probaj se samo k njemu stisnit z obrazom al ga pa pobožat, če ne joka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:00:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst bi načeloma lahko po 22h šla... .. ma........ kako bi pol prnesla notri te ure?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:02:47
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst bi načeloma lahko po 22h šla... .. ma........ kako bi pol prnesla notri te ure? Na račun RR?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:04:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
nič nisi nora.Saj jo jaz tud nonstop kontroliram Pol sem pa jaz, ki čisto mirno spim in razen prve dni, še nisem vstala in jo šla gledat... Ampak od kar je z nami, imam čisto tanek spanec, al kako se reče.... če moj samo mal glasnej zadiha, se predramim...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:05:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Na račun RR? Na rr nisem takrat, ko Lara spi... Če pa že spi, je to v mojem naročju... kaku nej takrat spim?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:05:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pol sem pa jaz, ki čisto mirno spim in razen prve dni, še nisem vstala in jo šla gledat... Ampak od kar je z nami, imam čisto tanek spanec, al kako se reče.... če moj samo mal glasnej zadiha, se predramim... boljše tako,kot da si paničar,kot jaz
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:06:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Na rr nisem takrat, ko Lara spi... Če pa že spi, je to v mojem naročju... kaku nej takrat spim? meni tak že levo roko dol vleče,počaqsi bo na tleh
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:07:14
|
|
|
|
arabela*
|
Anejo pa nekaj luna nosi
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:12:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Jst sem pa Marijo mal ta večjemu dala da jo carta in nosi jaz pa našemu ne morem, ker imajo sedaj pred prazniki ubitačno.... sami testi in spraševanja..., pa naloge domače imajo nenormalno.... danes je imel: - ang - 5 strani - slo - 2 nalogi - glasba - mat - vaje v del.zvezku, poprava del.lista, poprava preverjanja, - naravoslovje - okostnjak/skelet..izrezat in skup sestavit..... - družba - pripravit družinsko drevo in slikice družine ....to je blo za doma...en del je že v šoli rešil .... aja, pa učit za jutri, ker je vprašan....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:13:05
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft nič nisi nora.Saj jo jaz tud nonstop kontroliram Pol sem pa jaz, ki čisto mirno spim in razen prve dni, še nisem vstala in jo šla gledat... Ampak od kar je z nami, imam čisto tanek spanec, al kako se reče.... če moj samo mal glasnej zadiha, se predramim... Jaz sem na začetku tudi vsak piš slišala, od kar imam pa angel care pa spim ko top. Zjutraj ko moj odhaja, ne slišim ko se oblači, ne njegovega alarma, še lupčka ponavadi ne vem, kdaj mi ga da. Ko pa na varuški zaslišim prvi eeeeee, sem pa že na nogah. Očitno sem nardila nekakšen filter za zvoke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:15:05
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Na račun RR? Na rr nisem takrat, ko Lara spi... Če pa že spi, je to v mojem naročju... kaku nej takrat spim? Zgleda, da boš res mogla bit ponoči še en cajt doma
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:19:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK dons popoldan sm bla full delowna zavijala sem darila pa še nisem gotova pa še nekaj daril moram nabawit ja pa tut ene čestitke še nisem napisala to bom pa jutri zalaufala da ne povem kakšen kažin mam doma jst pospravljam, mularija mi pa skup vlači stvari mislm......... a mojga si že zavila glede pospravljanja...nekam znano se mi sliši..... me včasih prime, da bi kar pustila tako kot so navlekli, pa me zanima kako bi bilo..... enkrat sem že...pa je mož vprašal, če je bomba vdarla .... ..je treba včasih, ker drugač tak ne vidijo, da si kaj naredil...... srajce so tak oprane in v omari, gate, zokne vzameš iz predala.....ni panike.... ...... ...kako letanje bi to blo, ko naenkrat ne bi bilo nič za oblečt, nič za jest, elektrika, telefon, internet.... vse odklopljeno, ker ne bi bile položnice plačane...... ...3/4 ...ja vraga...kar 4/4 babnce gor držimo... ...mater sem danes, pa bom vse kar moške obdolžila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:20:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz sem pa danes napisala 28 voščilnic, pa tudi par daril sem spakirala in jutri romajo pod smrečko. Danes se mi ne da nič več. Malo bom še čvekala z vami, pa grem ajat. A gre kam na kak zaključek? naši majo jutri v službi..... a mislite, da so me povabili ...... ma kaki...sicer niti šla ne bi, samo vseeno bi me lahko ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:28:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf Me to you kako kaj spite v novi hiši? Nisem dovolj dobro brala, ali nisi napisala, če tvoja miška že sama spi v tisti lepi sobici, ali ste v troje? spimo fajn.............no, mala in možek spita fajn, jaz se še nisem navadila na tišino, ki je v bloku ni bilo............. .............en dan je neja že spala ponoči v sobici, sedaj pa je spet v košari pri nama. skrbi me zaradi obračanja na hrbet in bruhanja. pa baby fon sem si skoraj na ušesa privezala, pa vsako uro sem jo hodila gledat............... .............mal sem smotana, kaj čem............. ..mene je bilo pri prvem ful strah kak bom jaz slišala, da se on joče, če jaz spim kot top...... Ko zaspim...sploh ne vem kaj se dogaja...bi me pomoje lahko odnesli nekam, pa ne bi vedela.... Ko sem rodila in je prišel domov...sem slišala vsak njegov šum....... isto pri tem tamalem...slišim vse..kjub mojemu topu ........ ...pol, ko je večji in v svoji sobi...včasih hodi ponoči lulat al vodo pit, pa včasih pokliče.....jaz nič ne slišim, niti ne vem da kdo hodi...pol se pa zjutraj menita z možekom kaj je bilo ponoči ... ..ta malega pa čujem vse, pa ta velikega zdaj v tem času tudi ..... mi je ful čudno....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:33:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, še to vam lahko napišem. Tiste, ki poznate DM babybonus.... jaz sem se preko interneta prijavila še v Avstriji. In sem dobila danes po pošti dva blokca bonov, od tega jih je kar nekaj za gratis stvari . Mi hodimo po plenice v Avstrijo, zaenkrat kupujem Pamperske v Bipi. Se mi zdi, da so tu najcenejše (70 kom št. 3 pride 12€). Pa občasno ima Toys akcijo in pride podobna cena. ...jaz sem te ravno mislila vprašat, če si se že včlanla...... Sm danes dobila drugi sklop bonov in od Babylove mleko zraven.... Ti tud? ...je pa dosti več gratis stvari kot tu ne? Kdaj boš šla gor? Bi lahko šle skupaj? jaz še ta prvih nisem pokoristla, pa jih imam že od avgusta...mi jih je možek takrat pošto v bolnico prinesel... Pa še za C&A imaš 50 procentov ceneje do 92 Aja pa oni paket sem tud včeraj dobla ...pa samo 2,40 plačala, ker poštar ni imel za vrnit, ko sem mu 20€ skup dala.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:35:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 .... Po novem letu boljše bo.... ...tisto pred tem sem rajši zbrisala ....to kar pa citiram, pa upam tud jaz
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:36:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish naši majo jutri v službi..... a mislite, da so me povabili ...... ma kaki...sicer niti šla ne bi, samo vseeno bi me lahko ne mene pa so povabli,pa itak da nisem šla Pa eno afno srečam zadnjič v mestu,pa mi reče,če se še nebom losala tega dojenja,da bi lahko šla z nimi na fešto
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......