|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
16.12.2008 21:06:27   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

A se kateri tudi to dogaja? Ko dam Gala spat v posteljico, če se zbudi (ker itak zaspi na rokah), začne tako z glavico migat in jo obrača noter v jogi in ful jamra zraven. Pol pa mislim, da mora rigat, pa ga dvignem, pa nič. No, saj včasih rigne, samo ne zmeraj. Kot da bi ga črvičlo. A še kateri to dela?

bubika tak glavico v jogi obrača, ko dudko išče user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 876
16.12.2008 21:15:52   
petra1978
Saj mu jo dam, pol jo pa ven vrže in dalje tako obrača glavico.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 877
16.12.2008 21:16:57   
petra1978
Zakaj jaz spet ne morem citirat user posted image ?

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

Neposredna povezava do sporočila: 878
16.12.2008 21:26:02   
meta21

Meta, kako so uspeli ajdovi žganci? A ti lahko kdaj mojega na kosilo pošljem? On jih ima ful rad, jaz jih pa ne maram, zato jih tudi ne kuham.

Pamperske - tudi mi uporabljamo tiste iz Mulerja (nemške) za ponoči, ker ga ne previjam, razen če je pokakan. Čez dan, ko pa se previjama kar pogosto, pa uporabljam ostale pamperske (polske), sem pa zadnjič probala ene Mulerjeve, pa so bile OK. Moram spet prit MB, da gremo malo v Muler po zalogo. 
Drugače pa mi uporabljamo že pampers 3, tak je naš Gal zrastel.

Ti kar pošlji.user posted image Sem jih nardila s pol kile moke pa smo jih trije pojedli. Malo še za večerjo ampak očitno so ratali.

Jaz tudi uporabljam pamperske za ponoči, ko jo ima 10 ur gor, podnevi pa kar mullerjeve. Meni se zdijo ok. Lovro ima tud trojko.

Neposredna povezava do sporočila: 879
16.12.2008 21:42:56   
arabela*
fešte:smo imeli službeno v Lj in šolsko na Ribičiji.Pa se nobene nisem udeležila.Ma ni šans.Jaz sem taki paničar,da bi bila živčna ko user posted image ,če bi kam šla zvečeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 880
16.12.2008 21:58:33   
meta21

Zakaj jaz spet ne morem citirat user posted image ?

Kako ne? Klikneš citiraj in to je touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 881
16.12.2008 22:04:32   
meta21
Jaz sem bla pa danes na Miklavževem sejmu v šoli, kjer delam in je blo prav fajn it malo od doma. Pa še z Lovrom sva se prej zmenila, da se mora pokakat, ko me ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In se je!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naš ati se namreč na veliko izogiba pokakanih pleničk, ker mu smrdijo!!!! Halo, kot da men dišijo!user posted image user posted image user posted image

V petek pa grem na zaključno večerjo, bo ati varuška. Je pa res, da je Lovro na flaški in da gre med 8. in 9. spat in spi do jutra. Ampak po pravici povedano se glede žuranja počutim ko stara mama. Sploh si ne morem predstavljat, da bi kam šla. Nimam kondicije-nobene; ne fizične, ne pivske, ne spalneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Moram najprej shujšat.... Po novem letu boljše bo....user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 882
16.12.2008 22:26:18   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
en dan je neja že spala ponoči v sobici, sedaj pa je spet v košari pri nama. skrbi me zaradi obračanja na hrbet in bruhanja. pa baby fon sem si skoraj na ušesa privezala, pa vsako uro sem jo hodila gledat...............user posted image user posted image user posted image .............mal sem smotana, kaj čem.............user posted image user posted image user posted image user posted image

nič nisi nora.Saj jo jaz tud nonstop kontroliram,pa čeprav jo imam čist ob meni.Pa tud A še imam na ušesih malo.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 883
16.12.2008 22:30:17   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

A se kateri tudi to dogaja? Ko dam Gala spat v posteljico, če se zbudi (ker itak zaspi na rokah), začne tako z glavico migat in jo obrača noter v jogi in ful jamra zraven. Pol pa mislim, da mora rigat, pa ga dvignem, pa nič. No, saj včasih rigne, samo ne zmeraj. Kot da bi ga črvičlo. A še kateri to dela?

bubika tak glavico v jogi obrača, ko dudko išče user posted image user posted image user posted image

Najbrž išče bližinouser posted image Probaj se samo k njemu stisnit z obrazom al ga pa pobožat, če ne joka.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 884
16.12.2008 23:00:36   
Lara Croft
Jst bi načeloma lahko po 22h šla...  .. ma........ kako bi pol prnesla notri te ure?

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 885
16.12.2008 23:02:47   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jst bi načeloma lahko po 22h šla...  .. ma........ kako bi pol prnesla notri te ure?

Na račun RR?user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 886
16.12.2008 23:04:02   
Lara Croft

nič nisi nora.Saj jo jaz tud nonstop kontroliram

Pol sem pa jaz, ki čisto mirno spim in razen prve dni, še nisem vstala in jo šla gledat... Ampak od kar je z nami, imam čisto tanek spanec, al kako se reče.... če moj samo mal glasnej zadiha, se predramim...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 887
16.12.2008 23:05:42   
Lara Croft
Na račun RR?

Na rr nisem takrat, ko Lara spi... Če pa že spi, je to v mojem naročju... kaku nej takrat spim?user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 888
16.12.2008 23:05:53   
arabela*

Pol sem pa jaz, ki čisto mirno spim in razen prve dni, še nisem vstala in jo šla gledat... Ampak od kar je z nami, imam čisto tanek spanec, al kako se reče.... če moj samo mal glasnej zadiha, se predramim...

boljše tako,kot da si paničar,kot jazuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 889
16.12.2008 23:06:44   
arabela*
Na rr nisem takrat, ko Lara spi... Če pa že spi, je to v mojem naročju... kaku nej takrat spim?user posted image

meni tak že levo roko dol vleče,počaqsi bo na tlehuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 890
16.12.2008 23:07:14   
arabela*
Anejo pa nekaj luna nosiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 891
16.12.2008 23:12:52   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

Jst sem pa Marijo mal
ta večjemu dala da jo carta in nosi

jaz pa našemu ne morem, ker imajo sedaj pred prazniki ubitačno....   sami testi in spraševanja..., pa naloge domače imajo nenormalno.... danes je imel:

- ang - 5 strani
- slo - 2 nalogi
- glasba
- mat - vaje v del.zvezku, poprava del.lista, poprava preverjanja,
- naravoslovje - okostnjak/skelet..izrezat in skup sestavit.....
- družba - pripravit družinsko drevo in slikice družine

....to je blo za doma...en del je že v šoli rešiluser posted image

.... aja, pa učit za jutri, ker je vprašan....user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 892
16.12.2008 23:13:05   
meta21

nič nisi nora.Saj jo jaz tud nonstop kontroliram

Jaz sem na začetku tudi vsak piš slišala, od kar imam pa angel care pa spim ko top. Zjutraj ko moj odhaja, ne slišim ko se oblači, ne njegovega alarma, še lupčka ponavadi ne vem, kdaj mi ga da. Ko pa na varuški zaslišim prvi eeeeee, sem pa že na nogah. Očitno sem nardila nekakšen filter za zvokeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 893
16.12.2008 23:15:05   
meta21

Na račun RR?

Zgleda, da boš res mogla bit ponoči še en cajt domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 894
16.12.2008 23:19:37   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

dons popoldan sm bla full delowna
zavijala sem darila pa še nisem gotova
pa še nekaj daril moram nabawit
ja pa tut ene čestitke še nisem napisala
to bom pa jutri zalaufala
da ne povem kakšen kažin mam doma
jst pospravljam, mularija mi pa skup vlači stvari mislm.........

a mojga si že zavilauser posted image

glede pospravljanja...nekam znano se mi sliši..... me včasih prime, da bi kar pustila  tako kot so navlekli, pa me zanima kako bi bilo.....   enkrat sem že...pa je mož vprašal, če je bomba vdarlauser posted image ....

..je treba včasih, ker drugač tak ne vidijo, da si kaj naredil......  srajce so tak oprane in v omari, gate, zokne vzameš iz predala.....ni panike....user posted image ......   

...kako letanje bi to blo, ko naenkrat ne bi bilo nič za oblečt, nič za jest, elektrika, telefon, internet.... vse odklopljeno, ker ne bi bile položnice plačane......

...3/4 ...ja vraga...kar 4/4 babnce gor držimo...

...mater sem user posted image  danes, pa bom vse kar moške obdolžilauser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 895
16.12.2008 23:20:51   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jaz sem pa danes napisala 28 voščilnic, pa tudi par daril sem spakirala in jutri romajo pod smrečko. Danes se mi ne da nič več. Malo bom še čvekala z vami, pa grem ajat. A gre kam na kak zaključek?

naši majo jutri v službi..... a mislite, da so me povabiliuser posted image ......   ma kaki...sicer niti šla ne bi, samo vseeno bi me lahko neuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 896
16.12.2008 23:28:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Me to you kako kaj spite v novi hiši? Nisem dovolj dobro brala, ali nisi napisala, če tvoja miška že sama spi v tisti lepi sobici, ali ste v troje?

spimo fajn.............no, mala in možek spita fajn, jaz se še nisem navadila na tišino, ki je v bloku ni bilo.............user posted image user posted image user posted image user posted image .............en dan je neja že spala ponoči v sobici, sedaj pa je spet v košari pri nama. skrbi me zaradi obračanja na hrbet in bruhanja. pa baby fon sem si skoraj na ušesa privezala, pa vsako uro sem jo hodila gledat...............user posted image user posted image user posted image .............mal sem smotana, kaj čem.............user posted image user posted image user posted image user posted image

..mene je bilo pri prvem ful strah kak bom jaz slišala, da se on joče, če jaz spim kot top...... Ko zaspim...sploh ne vem kaj se dogaja...bi me pomoje lahko odnesli nekam, pa ne bi vedela....
Ko sem rodila in je prišel domov...sem slišala vsak njegov šum....... isto pri tem tamalem...slišim vse..kjub mojemu topuuser posted image ........  
...pol, ko je user posted image  večji in v svoji sobi...včasih hodi ponoči lulat al vodo pit, pa včasih pokliče.....jaz nič ne slišim, niti ne vem da kdo hodi...pol se pa zjutraj menita z možekom kaj je bilo ponočiuser posted image ...

..ta malega pa čujem vse, pa ta velikega zdaj v tem času tudiuser posted image ..... mi je ful čudno....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 897
16.12.2008 23:33:10   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aja, še to vam lahko napišem. Tiste, ki poznate DM babybonus.... jaz sem se preko interneta prijavila še v Avstriji. In sem dobila danes po pošti dva blokca bonov, od tega jih je kar nekaj za gratis stvari user posted image .

Mi hodimo po plenice v Avstrijo, zaenkrat kupujem Pamperske v Bipi. Se mi zdi, da so tu najcenejše (70 kom št. 3 pride 12€). Pa občasno ima Toys akcijo in pride podobna cena.

...jaz sem te ravno mislila vprašat, če si se že včlanla...... Sm danes dobila drugi sklop bonov in od Babylove mleko zraven.... Ti tud?
...je pa dosti več gratis stvari kot tu ne?   Kdaj boš šla gor?  Bi lahko šle skupaj?user posted image    jaz še ta prvih nisem pokoristla, pa jih imam že od avgusta...mi jih je možek takrat pošto v bolnico prinesel...

Pa še za C&A imaš 50 procentov ceneje do 92

Aja pa oni paket sem tud včeraj doblauser posted image ...pa samo 2,40 plačala, ker poštar ni imel za vrnit, ko sem mu 20€ skup dala.....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 898
16.12.2008 23:35:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

.... Po novem letu boljše bo....user posted image

...tisto pred tem sem rajši zbrisalauser posted image ....to kar pa citiram, pa upam tud jazuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 899
16.12.2008 23:36:34   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

naši majo jutri v službi..... a mislite, da so me povabiliuser posted image ......   ma kaki...sicer niti šla ne bi, samo vseeno bi me lahko neuser posted image

mene pa so povabli,pa itak da nisem šlauser posted image
Pa eno afno srečam zadnjič v mestu,pa mi reče,če se še nebom losala tega dojenja,da bi lahko šla z nimi na feštouser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......