Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:38:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..ta malega pa čujem vse, pa ta velikega zdaj v tem času tudi ..... mi je ful čudno.... sva že dve taki.Jaz sem srečna,da sem taka,moj reče včasih,pa kako ti vse to slišiš
< Sporočilo je popravil Saraya -- 16.12.2008 23:40:07 >
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:40:50
|
|
|
|
gold fish
|
..pa zakaj spet monologi ... ...grem.... Bubi - si dobila zraven še en list s popusti za pamperske....pri nakupu 2 paketov imaš 4 oz. na nekaterih 3 € popusta....to se pa že pozna...... Pa je ful teh kupončkov...jaz bom zdaj šla po vse te dude, kremice, robčke,..., ki so gratis..... pa zraven še plenice kupla.... Tud kozmetika...je gori dosti cenejša kot tu..... jaz sem bompa zdaj še v Bipo včlanla ...a tam mamo tud kaj gratis ....mi je ful smešno to, ker zdaj ful dobivamo neke vzorčke, pa pakete, pa v bolnici, pa ..... Ko sem prvega rodila...pa ništa.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:42:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish naši majo jutri v službi..... a mislite, da so me povabili ...... ma kaki...sicer niti šla ne bi, samo vseeno bi me lahko ne mene pa so povabli,pa itak da nisem šla Pa eno afno srečam zadnjič v mestu,pa mi reče,če se še nebom losala tega dojenja,da bi lahko šla z nimi na fešto al pa tisto, ....ne bom dojila, ker si bom joške uničla ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:42:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
,če se še nebom losala tega dojenja,da bi lahko šla z nimi na fešto Ma joj no... to pa ni nič lepo slišat...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:44:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
al pa tisto, ....ne bom dojila, ker si bom joške uničla Jst si bom samo eno... to bo šele lepo... Bom šla k Fabjanu....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:50:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma joj no... to pa ni nič lepo slišat... tako ko nima otrok.Njej se to čist normalno zdi,kaj je rekla
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:51:52
|
|
|
|
arabela*
|
mene pa skrbi za našo Mariso,da premalo spi. Zvečer itak zlo pozno zaspi,pred dvanajsto zlo redko,čez dan mogoče vsega skupaj pol ure,ostalo je auf
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:54:44
|
|
|
|
ključek
|
mojo nejčko neki suče. sploh noče spati, kr trmari neki, se dere, znori, ko jo dam v posteljico.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:57:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mojo nejčko neki suče. sploh noče spati, kr trmari neki, se dere, znori, ko jo dam v posteljico............. ni edina Meni danes obe nekaj biksata.Aneja nekaj bluzi,pa jamra,pa se sama s sabo pogovarja,M pa tak.... .Še fajn,da sem jaz bolj "ponočnjak",da me ne "vzame" zvečer hitro
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 23:58:30
|
|
|
|
ključek
|
sem mislila, da je luna že popustila, pa očitno še ni....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 0:01:58
|
|
|
|
arabela*
|
spet dežuje. Upam,da bo jutri normalno vreme in da A.nebo imela vročine,da bomo lahko šle ven
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 0:07:19
|
|
|
|
ključek
|
tko, sedajle na pol spi na kavču. bom malo počakala, potem jo pa nesem spat.pa še sebe zraven........ .......prej sva v spalnico prinesla posteljico iz otroške, košek sem pa nesla ven. je možno, da ji je posteljica prevelika in je zato jokala v njej?? ker košek je bolj majhen, posteljica pa 60*120???? pa skrbi me, kak halo bo šele potem, ko bo sama spala v svoji sobici, če se že v postelji tok dere??? zadnjič, ko je prespala v svoji sobici, sem jo nesla tja, ko je že na pol spala, in sploh se ni zavedala, da ni pri nama.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 17.12.2008 0:08:52 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 0:13:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you tko, sedajle na pol spi na kavču. bom malo počakala, potem jo pa nesem spat.pa še sebe zraven........ .......prej sva v spalnico prinesla posteljico iz otroške, košek sem pa nesla ven. je možno, da ji je posteljica prevelika in je zato jokala v njej?? ker košek je bolj majhen, posteljica pa 60*120???? točno tako,kot si napisala.Otroci se počutijo v majhnih postlicah varno.zato lahko kinderpet al kaj že imaš,za polovico zmanjšaš s pojštri in bložiž z odejami.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 0:14:08
|
|
|
|
ključek
|
zgleda da spi, gremo v deželo sanj............. hmmmmmmmmmmm.................a le za koliko časa??? nočko vsaki posebej, drage moje septembrke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 0:15:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pa skrbi me, kak halo bo šele potem, ko bo sama spala v svoji sobici, če se že v postelji tok dere??? zadnjič, ko je prespala v svoji sobici, sem jo nesla tja, ko je že na pol spala, in sploh se ni zavedala, da ni pri nama. zakaj pa mora v svoji sobi spat,če noče Sori na vprašanju,samo me res zanima,saj nekje kasneje se jih že to navadi.Al potem nočejo
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 8:00:06
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro. Zadeva spanje se pri nas spet popravlja na stare tire. Spi že od 19.00 do 1.00, ko smo jedli, ob 5.00 smo spet jedli in ravnokar bomo očitno spet jedli, ker čujem bavceka. Pičim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 8:52:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mojo nejčko neki suče. sploh noče spati, kr trmari neki, se dere, znori, ko jo dam v posteljico............. naš se je tud ene 3x kar jokat začel, sem mu dala dudo, pa se je premetaval, pol pa dalje spal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 8:52:50
|
|
|
|
gold fish
|
...dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 8:55:46
|
|
|
|
gold fish
|
...mi smo pa danes ob 4.30 jedli, pa pol ob 7.30...zdaj pa v najini postelji spet...zgužvan med odeje in pojštre ...grem pit.... kaj bomo danes kuhale ...? Ideje na plano
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 9:10:49
|
|
|
|
RAČKAPK
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 9:13:50
|
|
|
|
RAČKAPK
|
kaj bomo danes kuhale ...? Ideje na plano jst sm že včeraj lepo očistila motovilec moj dragi pa si je zaželel dunajske in ponfri zraven
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 9:14:35
|
|
|
|
amor real
|
jutrooooooooooooo, pijem kavo, da mi je še met kos Larine torte
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 9:15:25
|
|
|
|
RAČKAPK
|
naš se je tud ene 3x kar jokat začel, sem mu dala dudo, pa se je premetaval, pol pa dalje spal tut naša pupa se je celo noč neki cmihala je bila prava osica kadar je pridna je čebelica, manj pridna je osica če je pa fejst huda je pa mala sršenka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 9:16:41
|
|
|
|
RAČKAPK
|
jutrooooooooooooo, pijem kavo, da mi je še met kos Larine torte ja tut jst bi en kos tiste tortice LARA - ko bomo imele srečanje se priporočamo, da narediš eno tako tortico za nas septemberčke, al pa dve
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 17.12.2008 9:20:23
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pa skrbi me, kak halo bo šele potem, ko bo sama spala v svoji sobici, če se že v postelji tok dere??? zadnjič, ko je prespala v svoji sobici, sem jo nesla tja, ko je že na pol spala, in sploh se ni zavedala, da ni pri nama. zakaj pa mora v svoji sobi spat,če noče Sori na vprašanju,samo me res zanima,saj nekje kasneje se jih že to navadi.Al potem nočejo sej zdej je problem postelja, se mi zdi. ker je razlika med koškom in posteljo, v velikosti.sem ji včeraj potem dala blazino za dojenje noter, pa dekco spodvila, je bilo malo boljše. ponoči se je zbudila okrog 5, sedaj pa še spi. ne vem kako je z temi sobicami, ampak kogar koli sem vprašala, ki ima starejše in so jih ne vem, pri 1 letu dajali v svojo sobico je bil cel haloooo. lej sej še sama ne vem, kaj je prav in kaj ne. eni mi skoz govorijo-bog ne daj, da jo daš v svojo sobo, drugi se čudijo-kaj, še vedno spi pri vama..................... ............ aja, pa dobro jutro želim vsem..................
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......