mesecnica
|
Bajsa - za spanje Zale. Pridna. Blacky* - zate. Misar - za najboljšo noč doslej. Še veliko takih vam želim. Februarka08 - tudi tebi za super noč. Pa vidim, da neki ni v redu pri vas . Blaža - zate pa za slabo noč. Bošček Blaž. Je pa res mala faca, da se je spravil kar na sladkarije . Glede določenih staršev... Kaj češ, tudi taki obstajajo, ki jim je očitno vseeno za otročke in njihova čustva. Najbolj pomembno pa je, da obstajajo taki, kot si ti, da se full potrudijo za otroke in jim naredijo dneve lepše. Stipe air force - za boljše spanje ponoči. Dolenjka - jaz tudi ne vem, koliko kaj stanejo tele au pair. Je pa to res full dobra ideja. Pa za slikco Tare . Lillchy123 - naša je tudi odkar sva prišle iz bolnice full bolj navezana name. Pa tudi jaz vam iz srca želim, da Lukca čimprej poštimajo in da bosta skupaj uživala v novih odkrivanjih. Ella79 - ampak tvoj bratranec ima pa full dobro poštimano varstvo . Pa še ugodno. Eno ? Ker sem prebrala, da sedaj dojiš enkrat na dan... Ali ti takrat še dosti poje? Koliko časa si npr dojila 2x na dan? Ker jaz sem sedaj na 2x na dan in bom šla tudi kmalu na 1x. Pa nimam čisto občutka koliko časa moram potem še, preden čisto neham. Suzi* - upam, da vam zobki čimprej ven pririnejo. Putina - pridne, da ste šle s puncami ven kljub dežju . Bamby - tudi vam za super noč. Pa za papcanje kruha. Držim pesti, da pri vas niso vlomili. Se pa čisto strinjam s tabo, glede foruma majčic in našega. Jaz sem tudi že napisala, da mi bolj paše, da ne naklofamo toliko strani in da sem lahko vedno na tekočem kaj dogaja. Mlavla - upam, da te je nehala glava bolet. Pa za nakup nosečniškega pasu. Pina-1 - čestitke za novo punčko v sorodstvu . Pa za nove hlače. Jencili - samo, da je bila nočka OK. Tole glede mleka mi pa ni jasno, da ga je kar zmanjkalo . Mislim, da je to bolj prehodnega značaja. Pa super, da se že boljše počutite. p full lepa smrekca in slikce . SN - za Lano in njen jok. Najbrž je bila res full zmatrana, ali jo je pa kaj trebušček matral, da kar ni nehala jokati. Pa super, da vam pomagajo kremice . Aha - uživaj na čagi. Glede avtosedeža - katerega pa imate? Mala_pikica - ja bošček tvoj Luka . Njemu se pa to nikakor ne zaključi. Pa držim pestke tudi zate, da dobiš odobreno podaljšanje porodniške. Janey - za uspešen nakup. Nizy - verjamem, da bo z očali tvoji pupi čist drug svet. Bo en kup novih stvari opazila oz. drugačne oblike. Želim vama, da se čimprej poštimajo oči. Itata - mene tudi zanima to glede mleka. Ker jaz tudi sedaj počasi zaključujem. Listek1 - lepa kuhinja in smrekca. Meni je res noro všeč vaša kuhinja. MetiLu - zaradi mirence. Malo bosta morala potrpeti oz. izbrat druge načine zaščite, če si še ne želita . Pa za nakup. Pa Janez za plesanje. Mi smo bili tudi danes zunaj kljub dežju. Smo namontirali dežno prevleko in gasa. Ker mali se je že kar mešalo od tega, ker ni mogla ven. In je po 40 minutah sprehajanja zaspala . Danes smo bolj švoh jedli GH. Spali še kar Ok. Še vedno sicer čakam, da bomo prepali celo noč . Sem pa danes spet kupila nekaj bio sadja in zelenjave - ej pa te cene so ubitačne. 4 hruške 3 € . Noro res...