Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:48:23
|
|
|
|
Najaa
|
lejca, moja mama živi skoraj v centru mesta. Imaš ti doma v slo možnost se javit na net? Drugače mi pošlji cifro na zs. In kaj se kaj dogaja? Največje čveke danes štrajkajo al kako?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:48:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Zanimiva zgodba...skoraj tako kot tista, ko so J. Janši ponudili, da živi s pokojnino upokojenca...s to razliko, da ON tega ni sprejel! Lep počitek ti želim! ker verjetno nebi mogel niti teden dni preživet z to pokojnino.. mene pa je zdaj tak kaucat začelo,..mogoče pa mi šef božičnico nakazuje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:49:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa lejca, moja mama živi skoraj v centru mesta. Imaš ti doma v slo možnost se javit na net? Drugače mi pošlji cifro na zs. In kaj se kaj dogaja? Največje čveke danes štrajkajo al kako? ja ni nekaj glih glasu od pupe in spps.. Pupa mogoče še vedno darila zavija, spps pa.. ? štrajka enostavno ji ni..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:53:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa lejca, moja mama živi skoraj v centru mesta. Imaš ti doma v slo možnost se javit na net? Drugače mi pošlji cifro na zs. In kaj se kaj dogaja? Največje čveke danes štrajkajo al kako? A druge smo pa luft al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:55:22
|
|
|
|
Najaa
|
Ne, sam redkobesedne. A mi lahko katera pove kak recept za hitro in enostavno omakco - polivko za špagete?
< Sporočilo je popravil Najaa -- 16.12.2008 11:56:02 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:55:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Zanimiva zgodba...skoraj tako kot tista, ko so J. Janši ponudili, da živi s pokojnino upokojenca...s to razliko, da ON tega ni sprejel! Lep počitek ti želim! ker verjetno nebi mogel niti teden dni preživet z to pokojnino.. mene pa je zdaj tak kaucat začelo,..mogoče pa mi šef božičnico nakazuje... Mogoče pa res!!! mene pa spet tota zgaga tak peče, da bom po !!! Pa nimam Donata v službi...bilo kaj dam v usta, po vsem me peče...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:56:26
|
|
|
|
janaja
|
Oj no jutri grem končno na tist test glukoze... bolj odlašam bolj me je groza... Danes sem za sveto obljubila da ne bom jedla sladkih stvari... Jutr morm bit pa tešča ane? Naš mali je danes prav razgrajač..brca kot za stavo. Lep pozdrav vsem so
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:56:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, sam redkobesedne. Vrei, sedaj bom pa še bolj, ker grem s sodelavkama na pijačo...na kakav! Sem čez 45 minut nazaj..pa napišite kaj..ker delati se mi tak ne da...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:57:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa lejca, moja mama živi skoraj v centru mesta. Imaš ti doma v slo možnost se javit na net? Drugače mi pošlji cifro na zs. In kaj se kaj dogaja? Največje čveke danes štrajkajo al kako? A druge smo pa luft al kaj? ne, ne samo zrak... jaz pa grem jeeessssttt. To mi je stalno najboljše, prej se pa še piknem. Sem ugotovila, da v levi roki sploh nimam več dost krvi..si lahko prst masiram kolko hočem, kri ne priteče.. in pol se še enkrat piknem in z težavico priteče glih tolko, da se mi tista 2mm zapolnita.. je toto pikanje ampak bo že, ker mora bit..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:57:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooooooooooooo spps, si le uspela do računalnika? glih komaj sam,danes sem še sama doma,sam sem bila terenska
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:58:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooooooooooooo spps, si le uspela do računalnika? glih komaj sam,danes sem še sama doma,sam sem bila terenska te pa zabavaj zdaj pupe, ker ostale smo redkobesedne!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:00:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps a misliš, da bi ti direktor voziček kupil, če bi šla mal pojamrat?? Verjetno pa res ja,..tak kot moj meni.. jaz bi našga direktorja dala živet s plačo,ki nam jo deva me zanima kako bi se znašel z denarjem,ki ga on porabi sam za tedensko žepnino za svojga otroka sem nesramna,ha?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:00:17
|
|
|
|
Najaa
|
lejca, meni pa vedno reče G, da pred testom za glukozo naj jem normalno. Ne preveč sladkega, ampak da ne bi nič tudi ne. Ker so lahko nerealni rezultati. Kaj zdaj, ve katera za kak hiter recept?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:00:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooooooooooooo spps, si le uspela do računalnika? glih komaj sam,danes sem še sama doma,sam sem bila terenska te pa zabavaj zdaj pupe, ker ostale smo redkobesedne! Uh, te je zabolelo al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:01:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooooooooooooo spps, si le uspela do računalnika? glih komaj sam,danes sem še sama doma,sam sem bila terenska te pa zabavaj zdaj pupe, ker ostale smo redkobesedne! ni prave volje danes -še sem že zmatrana bila,ko sem se zjutraj vstala,zdaj pa nabiram zadnjo energijo,da bi šla mal pospravljat pa kosilo naredit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:02:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooooooooooooo spps, si le uspela do računalnika? glih komaj sam,danes sem še sama doma,sam sem bila terenska te pa zabavaj zdaj pupe, ker ostale smo redkobesedne! Uh, te je zabolelo al kaj? Pa še kak...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:02:17
|
|
|
|
Najaa
|
spps, kako se počutiš po injekciji?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:02:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooooooooooooo spps, si le uspela do računalnika? glih komaj sam,danes sem še sama doma,sam sem bila terenska te pa zabavaj zdaj pupe, ker ostale smo redkobesedne! Uh, te je zabolelo al kaj? Pa še kak... Oprosti. Pojdi zdaj na tisti kakav, da te malo dvigne.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:03:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, sam redkobesedne. A mi lahko katera pove kak recept za hitro in enostavno omakco - polivko za špagete? prepraži mleto meso,potem na vrh daj Dolmio omako,pa prevri bolj hitro skor da ne gre
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:03:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, kako se počutiš po injekciji? ni panike,boli me ničkaj ne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:04:25
|
|
|
|
Grahec
|
Ojla punce POSTALA SEM TETA MALE IVANE!!!!!! To sem morala zakričat Hvala za pestke....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:04:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne, sam redkobesedne. A mi lahko katera pove kak recept za hitro in enostavno omakco - polivko za špagete? prepraži mleto meso,potem na vrh daj Dolmio omako,pa prevri bolj hitro skor da ne gre Nimam mletega mesa. Sem bolj misla na kakšno sirovo ali tunino omako. Vseeno hvala. Mogoče bo pa kar kečap čez šel, pa bo ravno tako dobro.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:04:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla punce POSTALA SEM TETA MALE IVANE!!!!!! To sem morala zakričat Hvala za pestke.... Čestitke!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:05:46
|
|
|
|
spps
|
aja,pa da se še danes mal pohvalim,sem klicala za rezultat testa,ki sem ga imela prejšnji ponedeljek tisga,ko nisem imela snovi-sem itak popušla,ker sem gledala test,,ko tele v nova vrata,ta drugega pa sem naredla s 4 ni slabo za en dan intenzivnega učenja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 12:06:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Ojla punce POSTALA SEM TETA MALE IVANE!!!!!! To sem morala zakričat Hvala za pestke.... čestitke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......