Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 10:53:39
|
|
|
|
_andreja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Ja mama upam da ne vpliva Bavčar na njega in da vas v ponedeljek razveseli in vam da polne kuvertice mi dobimo bone lani je bilo 400 eur pa mislim kakor sem slišala da bo letos isto tudi dober bolje kot nč...Ne govori jaz tudi ne vem več kaj naj kuham sploh nimam idej to mi najhuje ko vprašam kaj bi jedli pa rečejo men je vseeno pa sem pol jezna ...Danes bo kr faširana omaka pa testenine...zdejle pa srkam kavico kk paše a midve slučajno v isti firmi delamo?? ker pri nas je bilo tudi rečeno da bo 400 evrov... no ja lani je blo tudi toliko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 10:54:24
|
|
|
|
lejca
|
Pupa je blo ze cudn ,da se nc ne oglasis..zaspanka..sej prav,kar pocartaj se... Najaa ,jaz pridem 21. ja, in bi blo res fajn ,da se vidimo...iz katerga konca pa si? Nobady po mojem te bolijo mal misice...da razlozim....hrbtne in prsne misice delajo skupaj,kadar so hrbtne misisce oslabljene pride do bolecin v prsnih misicah,ker morajo prevzeti tudi moc hrbtnih misisc in zaradi tega so obremenjene...zdaj v nosecnosti se tolliko bolj zaradi hitrega narascanja kg in misice se morajo tud na to prilagodit...priporocam da se spocijes in da pazis na postavo...bo pa minilo samo od sebe...upam,da sem razlozila dobro.. Lejca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 10:56:05
|
|
|
|
_andreja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mama_milchy, bom pogledala za tiste stekleničke v Obiju! Zgaga; mene peče za znoret, pa ne vem kaj naj dam v usta, da me mine. Ko sem bla z Žigcem, so mi vsi rekli, da pač otroku rastejo laski in da je to zato; no, se niso niče zmotili, ker je rodil s pravo čupico morda pa temu tudi rastejo laski; a ime ste že zbrali? http://www.otroska-imena.si/ malce doanta popij, meni pomaga, ga imam kr na nočni omarici, ker me ponavadi vedno začne pečt ko se odpravljam spat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 10:58:58
|
|
|
|
tasa_m
|
zagledam to slikico in mi ni bilo nič jasno . Sem mislila, da je najina kopalnica slikana, samo kaj midva nimava take previjalne.. vse ostalo je enako..barva ploščic, pralni stroj,..več pa se tak ne vidi . Ma pa moj neko željo, da bo on naredil še dodatno nad pralnim strojem polico (nekako tako kot je na tej slikici),..pa sem ga vpr. če on misli, da bom s lojtro malo previjala v kopalnici, da bom do pralnega stroja stegnila..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 16.12.2008 11:00:37 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:02:30
|
|
|
|
|
mama seveda smo bile pridne pa bo nosil božiček darila ... Andreja mogoče pa res delava v istem podjetju nikoli se ne vi če je bilo lani isto pol mislim da sva na isti liniji No grem igrce igrat kuhano pa tko in tko imam sej bi mogla mal pospravit pa ne bo danes šlo se mi ne da sej sem na dopustu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:03:58
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zagledam to slikico in mi ni bilo nič jasno . Sem mislila, da je najina kopalnica slikana, samo kaj midva nimava take previjalne.. vse ostalo je enako..barva ploščic, pralni stroj,..več pa se tak ne vidi . Ma pa moj neko željo, da bo on naredil še dodatno nad pralnim strojem polico (nekako tako kot je na tej slikici),..pa sem ga vpr. če on misli, da bom s lojtro malo previjala v kopalnici, da bom do pralnega stroja stegnila.. sej to je čist OK ampak če si visok tam ene 2 metra, drugače pa res rabiš lojtro za previt otročka tasa_m, mene je v 1. tako pekla zgaga, da je bilo jooj in sedaj me tudi; morda pa res dobim še enga s čupico kot jo je imel Žiga; smo takoj začeli uporabljat balzam cita, ko je treba delat se pač dela in ne visi na RR, ne andreja, meni donat gre na bruhanje
< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 16.12.2008 11:06:21 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:08:32
|
|
|
|
NoBady
|
hvala usem, ste me potolažle... mama m - tut men se že neki belga nabira na prsih, samo je tko suho, ko js vidim se že posuši....to je tisto prvo mleko, sej pravilno se nekak drugač reče, uglavnem prsda se pripravljajo na mleko... len dan je danes, no pa saj je že cel teden in to samo zaradi dežja, ... hočeš nočeš, morem se poslovit, ker danes pa celo jaz kuham kosilo...polpeti pa mrzel krompir...nič težkega:) samo morm it še malo pospravit po hiši... pridne bodite, se oglasim kaj popoldan..papa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:10:09
|
|
|
|
tasa_m
|
ja mama_m. ampak ta moj nena nič poštudira, da njemu bo pasala ta višina, jaz ko pa sem bolj mali štopl pa ne najbolj.. bomo pač meli lojtro zraven. Joj, sploh si ne predstavljam, kak bi zgledalo, sploh ko bi kdo na obisk prišo, jaz pa z lojtro okol skakala, da bi jo lahko previla.. Jaz pa sem si dala zelenjavno juhico kuhat, sem si premislila, mi ni mesa za jest.. Itak bom večerjo pa veselo mazala doma, ko mami naredi čsit svež domač kruh. Ma ni boljšega, saj se ga ne morem upret..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:12:41
|
|
|
|
mama_milchy
|
tasa_m, kolko ste pa vi2 visoka; jaz merim recimo da 170cm, možek pa 193cm; pa ti si dej eno pručko zraven al pa naj da samo previjalno gor brez teh predalov; predale pa nekam drugam. bom pol poslikala kako imamo mi v kopalnici narejeno za previjat ja, bom klinc poslikala, ker fotoaparat ne dela; NoBady, meni je pa nekaj svtlega priteklo z desne, na levi pa se delajo taki beli kupčki - očitno se res tvori mleko; se ne spomnem več kako je blo v 1. vem samo da sem imela full trda prsa in za 2številki večji modrc, pa nimam ravno majhni cic
< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 16.12.2008 11:14:33 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:22:49
|
|
|
|
tasa_m
|
jaz sem 164, moj pa okoli 175.. ma finta je v tem, da imava že v kopalnici nareto previjalno in je blo rečeno, da je to to, samo kaj bo naredil so še poličke na steni. Zdaj pa ko bo cel mesec doma pa si kr sproti zmišljuje, kaj bo vse naredil.. Toti moj, bo mi do marca vse živce spil..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:24:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe moje, jaz sem šele dobro vstala, nevem kaj je to, očitno se me nekaj prijemlje... se slabo počutim to da me vse boli ni nič novega to pa da sem spala ko ubita do 10 je pa zlo čudno.. no zdaj grem nekaj v usta dat, mogoč dobim malo energije... sicer pa ni čudno če pa mamo že več kot 1 teden tako gnilo vreme danes moram zavit darilca, kuhala pa ne bom, ker se mi ne da... ooooooooo,eni si pa privoščijo-a to spanje je še zame zraven??'
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:24:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mama_milchy, bom pogledala za tiste stekleničke v Obiju! aja, imeli so jih včasih tam, kjer so kozarci za vlaganje, če jih sploh še imajo; drugače pa v agrariji-agrocentru imajo take stekleničke; če misliva seveda iste. Pupa, vreme pa tudi pri nas ni kaj dosti boljpe; sedaj piha kao burja pri nas, je kr frišo zunaj; Zgaga; mene peče za znoret, pa ne vem kaj naj dam v usta, da me mine. Ko sem bla z Žigcem, so mi vsi rekli, da pač otroku rastejo laski in da je to zato; no, se niso niče zmotili, ker je rodil s pravo čupico morda pa temu tudi rastejo laski; a ime ste že zbrali? http://www.otroska-imena.si/ oooo,to pa je res čupa ,ne čupca če bi to z zgago,držalo,bi naša beba ob porodu imela lase do riti-tolk,ko me je zgaga prematrala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:24:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Grahec, mama_m: a se lahko nehata menit o božičnicah.. . Mi ne dobimo nič, (ker kao slabo stojimo,a frajer si bo privoščil 14 dnevni izlet po Tajski nasl.mesec), tak da bi nam 200e prav prišlo, kaj šele 400 al pa 800e. malu vaju MORAM jezit, zdaj ni drugih gor,pa sem se na vaju spravla mi tud ne bomo dobli NIČ
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:26:42
|
|
|
|
spps
|
Nobady,če ti je ,mi lahk slikco pošlješ na mail ( sasykap@gmail.com )-lahk pa še poskusiš na strani www.shrani .si
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:27:33
|
|
|
|
tasa_m
|
oooooooooooooo spps, si le uspela do računalnika?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:27:51
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz sem 164, moj pa okoli 175.. ma finta je v tem, da imava že v kopalnici nareto previjalno in je blo rečeno, da je to to, samo kaj bo naredil so še poličke na steni. Zdaj pa ko bo cel mesec doma pa si kr sproti zmišljuje, kaj bo vse naredil.. Toti moj, bo mi do marca vse živce spil.. ni, mi imamo tudi tako narejeno, le da je ob desni strani še ena polička za kremice, pleničke in drobnarijo tam....si bo že premislil, ne skrbi; spps, mene je pekla ta zgaga od sedmega meseca dalje in je proti koncu mi že šla na živce; grozno ej.... ne se jezit na nas , če ne boste dobile božičnice; direktor naj se odpove eni plači in naj razdeli med delavce; sej tako bi bilo včasih najbolje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:29:21
|
|
|
|
buksi
|
ojla! sem mal vmes pogledala, ko imam čas. no zaenkrat sem na polovici s časom v službi, tak da bom zdržala danes v službi. Ful pazim kako hodim pa kako vstanem itd... in kar gre. ko pa zaboli preštejem do pet in nardim nekaj poččasnih korakov in mine. midva sva tud naročila lupinico maxi cosi cabrio prek sončka. Pa tud posteljco in košarco. Tako, da upam da jo kmal dobiva. jo bova šla tja iskat. sam ne vem kdaj še. morajo sporočit. potem pa morva kupit še komodo s previujalno in banjico. Pri nama ne pride v poštev kopalnica, kjer mava pa res malo prostora, tako da bo to v dnevni sobi. Komoda pa zato, da bova imela kam dati oblekice. božičnice pa pri nas ni!!!! državna služba. gremo pa v petek vsi skupaj na večerjo. Upam da bom lahko šla. in to je to. nič denarca itd..... ok sedaj grem pa naprej delat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:32:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ne se jezit na nas , če ne boste dobile božičnice; direktor naj se odpove eni plači in naj razdeli med delavce; sej tako bi bilo včasih najbolje nihče se ne jezi na vas hvala k...,da jo sploh ker dobi- eni direktorji,pač izkosiščajo krizo v svojo korist,prej kot bi bilo potrebno sem se glih danes,ko sem nesla na šiht bolniški list,zaj...,da bom šla do direktorja in mu rekla,da ne mmorem vozička nabavt za otroka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:37:04
|
|
|
|
mama_milchy
|
ja, sej včasih bi lahko direktorji malo mislili tudi na delavce; no, poznam pa en primer, ko je direktor ene turistične organizacije oziroma hotelov v italiji (gospod je gost naših hotelov) poskušal živet s plačo sobarice 2 meseca in se je čudil da kako gre ona lahko skozi mesec sploh s tako malo €; na koncu se je odločil, da bodo plače vodilnih z njim vredn nekoliko nižje in plače delave za nekaj € višje; je vsaj na svoji koži kaj preiskusil in pravi, da bi tega moglo bit več nič, so , grem jaz malo vodoravno, ker me že rit boli od tega stola tukaj pred PC, se beremo kaj kasneje, pa še kosilo moram it skuhat; moj namreč še spi - je iz nočne in gre v delno nočne še to noč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:37:57
|
|
|
|
tasa_m
|
mama_m. noben se ne jezi na vas, malo pa se moramo hecat .. Sicer pa hvala bogu, da jo dobite ..vsak € prav pride pa naj bo v bonih lai v gotovini.. Saj tud jaz hočem, da se naredi samo kaka polička še na steno,..on pa bi najraje kr celo kopalnico naredil z omarami. Pol bom prišla v sobo z wc-jem ne v kopalnico... spps a misliš, da bi ti direktor voziček kupil, če bi šla mal pojamrat?? Verjetno pa res ja,..tak kot moj meni..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:39:13
|
|
|
|
tasa_m
|
ja, sej včasih bi lahko direktorji malo mislili tudi na delavce; no, poznam pa en primer, ko je direktor ene turistične organizacije oziroma hotelov v italiji (gospod je gost naših hotelov) poskušal živet s plačo sobarice 2 meseca in se je čudil da kako gre ona lahko skozi mesec sploh s tako malo €; na koncu se je odločil, da bodo plače vodilnih z njim vredn nekoliko nižje in plače delave za nekaj € višje; je vsaj na svoji koži kaj preiskusil in pravi, da bi tega moglo bit več nič, so , grem jaz malo vodoravno, ker me že rit boli od tega stola tukaj pred PC, se beremo kaj kasneje, pa še kosilo moram it skuhat; moj namreč še spi - je iz nočne in gre v delno nočne še to noč ful dobro, ko bi ta gospod bil še naš direktor..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:39:18
|
|
|
|
|
Dobro jutro draga spps No jaz letim pod tuš pa šibam v mesto grem lekarno mal zapravit pa po malo v šolo pol pa šibama naprej lepo se imejte pa ne preveč tipkat da bom pol spet rabla pol ure za brat ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:43:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Dobro jutro draga spps No jaz letim pod tuš pa šibam v mesto grem lekarno mal zapravit pa po malo v šolo pol pa šibama naprej lepo se imejte pa ne preveč tipkat da bom pol spet rabla pol ure za brat ... Cita, če boš samo pol ure brala tak ne bo panike Spps- ti pa kar probaj pri direktorju...beseda ni konj... Mogoče pa ti rata! Poročaj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:44:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mama_milchy, bom pogledala za tiste stekleničke v Obiju! aja, imeli so jih včasih tam, kjer so kozarci za vlaganje, če jih sploh še imajo; drugače pa v agrariji-agrocentru imajo take stekleničke; če misliva seveda iste. Kje pa je agrarija? Imena še nisva izbrala. Za punčko ja, za fantka pa še ne. Večen problem pri nama.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 11:45:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ja, sej včasih bi lahko direktorji malo mislili tudi na delavce; no, poznam pa en primer, ko je direktor ene turistične organizacije oziroma hotelov v italiji (gospod je gost naših hotelov) poskušal živet s plačo sobarice 2 meseca in se je čudil da kako gre ona lahko skozi mesec sploh s tako malo €; na koncu se je odločil, da bodo plače vodilnih z njim vredn nekoliko nižje in plače delave za nekaj € višje; je vsaj na svoji koži kaj preiskusil in pravi, da bi tega moglo bit več nič, so , grem jaz malo vodoravno, ker me že rit boli od tega stola tukaj pred PC, se beremo kaj kasneje, pa še kosilo moram it skuhat; moj namreč še spi - je iz nočne in gre v delno nočne še to noč Zanimiva zgodba...skoraj tako kot tista, ko so J. Janši ponudili, da živi s pokojnino upokojenca...s to razliko, da ON tega ni sprejel! Lep počitek ti želim!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......