|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
16.12.2008 10:53:39   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Ja mama upam da ne vpliva Bavčar na njega in da vas v ponedeljek razveseli in vam da polne kuverticeuser posted image user posted image user posted image  mi dobimo bone lani je bilo 400 eur pa mislim kakor sem slišala da bo letos isto tudi dober bolje kot nč...Ne govori jaz tudi ne vem več kaj naj kuham sploh nimam idej to mi najhuje ko vprašam kaj bi jedli pa rečejo men je vseeno pa sem pol jezna user posted image ...Danes bo kr faširana omaka pa testenine...zdejle pa srkam kavico kk pašeuser posted image user posted image user posted image
a midve slučajno v isti firmi delamo??user posted image  ker pri nas je bilo tudi rečeno da bo 400 evrov... no ja lani je blo tudi toliko

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
16.12.2008 10:54:24   
lejca
Pupa je blo ze cudn ,da se nc ne oglasis..zaspanka..sej prav,kar pocartaj se...

Najaa ,jaz pridem 21. ja, in bi blo res fajn ,da se vidimo...iz katerga konca pa si?

Nobady po mojem te bolijo mal misice...da razlozim....hrbtne in prsne misice delajo skupaj,kadar so hrbtne misisce oslabljene pride do bolecin v prsnih misicah,ker morajo prevzeti tudi moc hrbtnih misisc in zaradi tega so obremenjene...zdaj v nosecnosti se tolliko bolj zaradi hitrega narascanja kg in misice se morajo tud na to prilagodit...priporocam da se spocijes in da pazis na postavo...bo pa minilo samo od sebe...upam,da sem razlozila dobro..

Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
16.12.2008 10:56:05   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

mama_milchy, bom pogledala za tiste stekleničke v Obiju!user posted image

Zgaga; mene peče za znoret, pa ne vem kaj naj dam v usta, da me mine. Ko sem bla user posted image  z Žigcem, so mi vsi rekli, da pač otroku rastejo laski in da je to zato; no, se niso niče zmotili, ker je rodil s pravo čupico
user posted image
morda pa temu user posted image  tudi rastejo laski;

a ime ste že zbrali? http://www.otroska-imena.si/
  malce doanta popij, meni pomaga, ga imam kr na nočni omarici, ker me ponavadi vedno začne pečt ko se odpravljam spat

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
16.12.2008 10:58:58   
tasa_m
user posted image
zagledam to slikico in mi ni bilo nič jasno user posted image . Sem mislila, da je najina kopalnica slikana, samo kaj midva nimava take previjalne..user posted image  vse ostalo je enako..barva ploščic, pralni stroj,..več pa se tak ne vidi user posted image . Ma pa moj neko željo, da bo on naredil še dodatno nad pralnim strojem polico (nekako tako kot je na tej slikici),..pa sem ga vpr. če on misli, da bom s lojtro malo previjala v kopalnici, da bom do pralnega stroja stegnila..user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 16.12.2008 11:00:37 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
16.12.2008 11:02:30   
mama seveda smo bile pridne pa bo nosil božiček darilauser posted image user posted image user posted image ...

Andreja mogoče pa res delava v istem podjetju nikoli se ne vi če je bilo lani isto pol mislim da sva na isti linijiuser posted image user posted image

No grem igrce igrat kuhano pa tko in tko imam sej bi mogla mal pospravit pa ne bo danes šlo se mi ne da sej sem na dopustuuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
16.12.2008 11:03:58   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image
zagledam to slikico in mi ni bilo nič jasno user posted image . Sem mislila, da je najina kopalnica slikana, samo kaj midva nimava take previjalne..user posted image  vse ostalo je enako..barva ploščic, pralni stroj,..več pa se tak ne vidi user posted image . Ma pa moj neko željo, da bo on naredil še dodatno nad pralnim strojem polico (nekako tako kot je na tej slikici),..pa sem ga vpr. če on misli, da bom s lojtro malo previjala v kopalnici, da bom do pralnega stroja stegnila..user posted image

sej to je čist OK ampak če si visok tam ene 2 metra, drugače pa res rabiš lojtro za previt otročka user posted image user posted image user posted image
tasa_m, mene je v 1.user posted image  tako pekla zgaga, da je bilo jooj in sedaj me tudi; morda pa res dobim še enga user posted image  s čupico kot jo je imel Žiga; smo takoj začeli uporabljat balzam user posted image

cita, ko je treba delat se pač dela in ne visi na RR, ne user posted image user posted image user posted image  

andreja, meni donat gre na bruhanje user posted image

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 16.12.2008 11:06:21 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
16.12.2008 11:08:32   
NoBady
hvala usem, ste me potolažle...
mama m - tut men se že neki belga nabira na prsih, samo je tko suho, ko js vidim se že posuši....to je tisto prvo mleko, sej pravilno se nekak drugač reče, uglavnem prsda se pripravljajo na mleko...user posted image

len dan je danes, no pa saj je že cel teden in to samo zaradi dežja, ... hočeš nočeš, morem se poslovit, ker danes pa celo jaz kuham kosilo...polpeti pa mrzel krompir...nič težkega:) samo morm it še malo pospravit po hiši...

pridne bodite, se oglasim kaj popoldan..papa

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
16.12.2008 11:10:09   
tasa_m
ja mama_m. ampak ta moj nena nič poštudira, da njemu bo pasala ta višina, jaz ko pa sem bolj mali štopl pa ne najbolj..user posted image  bomo pač meli lojtro zraven. Joj, sploh si ne predstavljam, kak bi zgledalo, sploh ko bi kdo na obisk prišo, jaz pa z lojtro okol skakala, da bi jo lahko previla..

Jaz pa sem si dala zelenjavno juhico kuhat, sem si premislila, mi ni mesa za jest.. Itak bom večerjo pa veselo mazala doma, ko mami naredi čsit svež domač kruh. Ma ni boljšega, saj se ga ne morem upret..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1533
16.12.2008 11:12:41   
mama_milchy
tasa_m, kolko ste pa vi2 visoka; jaz merim recimo da 170cm, možek pa 193cm;
pa ti si dej eno pručko zraven al pa naj da samo previjalno gor brez teh predalov; predale pa nekam drugam. bom pol poslikala kako imamo mi v kopalnici narejeno za previjat

ja, bom klinc poslikala, ker fotoaparat ne dela;

NoBady, meni je pa nekaj svtlega priteklo z desne, na levi pa se delajo taki beli kupčki - očitno se res tvori mleko; se ne spomnem več kako je blo v 1.user posted image  vem samo da sem imela full trda prsa in za 2številki večji modrc, pa nimam ravno majhni cic

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 16.12.2008 11:14:33 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
16.12.2008 11:22:49   
tasa_m
jaz sem 164, moj pa okoli 175.. ma finta je v tem, da imava že v kopalnici nareto previjalno
in je blo rečeno, da je to to, samo kaj bo naredil so še poličke na steni. Zdaj pa ko bo cel mesec doma pa si kr sproti zmišljuje, kaj bo vse naredil.. Toti moj, bo mi do marca vse živce spil..user posted image  

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1535
16.12.2008 11:24:04   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

dobro jutro pupe moje,

jaz sem šele dobro vstala, nevem kaj je to, očitno se me nekaj prijemlje... se slabo počutim user posted image to da me vse boli ni nič novega to pa da sem spala ko ubita do 10 je pa zlo čudno..

no zdaj grem nekaj v usta dat, mogoč dobim malo energije... sicer pa ni čudno če pa mamo že več kot 1 teden tako gnilo vreme user posted image danes moram zavit darilca, kuhala pa ne bom, ker se mi ne da... user posted image user posted image user posted image

ooooooooo,eni si pa privoščijo-a to spanje je še zame zraven??'user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
16.12.2008 11:24:10   
spps

aja, imeli so jih včasih tam, kjer so kozarci za vlaganje, če jih sploh še imajo; drugače pa v agrariji-agrocentru imajo take stekleničke; če misliva seveda iste.

Pupa, vreme pa tudi pri nas ni kaj dosti boljpe; sedaj piha kao burja pri nas, je kr frišo zunaj;

Zgaga; mene peče za znoret, pa ne vem kaj naj dam v usta, da me mine. Ko sem bla user posted image  z Žigcem, so mi vsi rekli, da pač otroku rastejo laski in da je to zato; no, se niso niče zmotili, ker je rodil s pravo čupico
user posted image
morda pa temu user posted image  tudi rastejo laski;

a ime ste že zbrali? http://www.otroska-imena.si/
oooo,to pa je res čupa ,ne čupcauser posted image user posted image user posted image  če bi to z zgago,držalo,bi naša beba ob porodu imela lase do riti-tolk,ko me je zgaga prematralauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1537
16.12.2008 11:24:12   
spps

Grahec, mama_m: a se lahko nehata menit o božičnicah..user posted image user posted image . Mi ne dobimo nič, (ker kao slabo stojimo,a frajer si bo privoščil 14 dnevni izlet po Tajski nasl.mesec), tak da bi nam 200e prav prišlo, kaj šele 400 al pa 800e.
malu vaju MORAM jezit, zdaj ni drugih gor,pa sem se na vaju spravlauser posted image user posted image
user posted image user posted image  mi tud ne bomo dobli  NIČ user posted image  

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
16.12.2008 11:26:42   
spps
Nobady,če ti je ,mi lahk slikco pošlješ na mail   ( sasykap@gmail.com )-lahk pa še poskusiš  na strani www.shrani .si user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
16.12.2008 11:27:33   
tasa_m
oooooooooooooo spps, si le uspela do računalnika? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
16.12.2008 11:27:51   
mama_milchy

jaz sem 164, moj pa okoli 175.. ma finta je v tem, da imava že v kopalnici nareto previjalno
in je blo rečeno, da je to to, samo kaj bo naredil so še poličke na steni. Zdaj pa ko bo cel mesec doma pa si kr sproti zmišljuje, kaj bo vse naredil.. Toti moj, bo mi do marca vse živce spil..user posted image  

user posted image

ni, mi imamo tudi tako narejeno, le da je ob desni strani še ena polička za kremice, pleničke in drobnarijo tam....si bo že premislil, ne skrbi;

spps, mene je pekla ta zgaga od sedmega meseca dalje in je proti koncu mi že šla na živce; grozno ej....

ne se jezit na nas user posted image , če ne boste dobile božičnice; direktor naj se odpove eni plači in naj razdeli med delavce; sej tako bi bilo včasih najbolje

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
16.12.2008 11:29:21   
buksi
ojla!
sem mal vmes pogledala, ko imam čas.

no zaenkrat sem na polovici s časom v službi, tak da bom zdržala danes v službi. Ful pazim kako hodim pa kako vstanem itd... in kar gre. ko pa zaboli preštejem do pet in nardim nekaj poččasnih korakov in mine.

midva sva tud naročila lupinico maxi cosi cabrio prek sončka. Pa tud posteljco in košarco. Tako, da upam da jo kmal dobiva. jo bova šla tja iskat. sam ne vem kdaj še. morajo sporočit.

potem pa morva kupit še komodo s previujalno in banjico. Pri nama ne pride v poštev kopalnica, kjer mava pa res malo prostora, tako da bo to v dnevni sobi. Komoda pa zato, da bova imela kam dati oblekice.

božičnice pa pri nas ni!!!! državna služba. gremo pa v petek vsi skupaj na večerjo. Upam da bom lahko šla. in to je to. nič denarca itd.....

ok sedaj grem pa naprej delat

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
16.12.2008 11:32:47   
spps

ne se jezit na nas user posted image , če ne boste dobile božičnice; direktor naj se odpove eni plači in naj razdeli med delavce; sej tako bi bilo včasih najbolje
nihče se ne jezi na vasuser posted image user posted image user posted image  hvala k...,da jo sploh ker dobi- eni direktorji,pač izkosiščajo krizo  v svojo korist,prej kot bi bilo potrebnouser posted image

sem se glih danes,ko sem nesla na šiht bolniški list,zaj...,da bom šla do direktorja in mu rekla,da ne mmorem vozička nabavt za otrokauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1543
16.12.2008 11:37:04   
mama_milchy
ja, sej včasih bi lahko direktorji malo mislili tudi na delavce;

no, poznam pa en primer, ko je direktor ene turistične organizacije oziroma hotelov v italiji (gospod je gost naših hotelov) poskušal živet s plačo sobarice 2 meseca in se je čudil da kako gre ona lahko skozi mesec sploh s tako malo €; na koncu se je odločil, da bodo plače vodilnih z njim vredn nekoliko nižje in plače delave za nekaj € višje; je vsaj na svoji koži kaj preiskusil in pravi, da bi tega moglo bit več user posted image

nič, so user posted image , grem jaz malo vodoravno, ker me že rit boli od tega stola tukaj pred PC, se beremo kaj kasneje, pa še kosilo moram it skuhat; moj namreč še spi - je iz nočne in gre v delno nočne še to noč user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
16.12.2008 11:37:57   
tasa_m
mama_m. noben se ne jezi na vas, malo pa se moramo hecat user posted image .. Sicer pa hvala bogu, da jo dobite user posted image ..vsak € prav pride pa naj bo v bonih lai v gotovini..

Saj tud jaz hočem, da se naredi samo kaka polička še na steno,..on pa bi najraje kr celo kopalnico naredil z omarami. Pol bom prišla v sobo z wc-jem ne v kopalnico... user posted image user posted image

spps a misliš, da bi ti direktor voziček kupil, če bi šla mal pojamrat?? user posted image  Verjetno pa res ja,..tak kot moj meni.. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
16.12.2008 11:39:13   
tasa_m

no, poznam pa en primer, ko je direktor ene turistične organizacije oziroma hotelov v italiji (gospod je gost naših hotelov) poskušal živet s plačo sobarice 2 meseca in se je čudil da kako gre ona lahko skozi mesec sploh s tako malo €; na koncu se je odločil, da bodo plače vodilnih z njim vredn nekoliko nižje in plače delave za nekaj € višje; je vsaj na svoji koži kaj preiskusil in pravi, da bi tega moglo bit več user posted image

nič, so user posted image , grem jaz malo vodoravno, ker me že rit boli od tega stola tukaj pred PC, se beremo kaj kasneje, pa še kosilo moram it skuhat; moj namreč še spi - je iz nočne in gre v delno nočne še to noč user posted image

ful dobro, ko bi ta gospod bil še naš direktor..user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1546
16.12.2008 11:39:18   
Dobro jutro draga sppsuser posted image user posted image

No jaz letim pod tuš pa šibam v mesto grem lekarno mal zapravit pa po malo v šolo pol pa šibama naprej lepo se imejte pa ne preveč tipkat da bom pol spet rabla pol ure za bratuser posted image user posted image user posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
16.12.2008 11:43:15   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Dobro jutro draga sppsuser posted image user posted image

No jaz letim pod tuš pa šibam v mesto grem lekarno mal zapravit pa po malo v šolo pol pa šibama naprej lepo se imejte pa ne preveč tipkat da bom pol spet rabla pol ure za bratuser posted image user posted image user posted image ...

Cita, če boš samo pol ure brala tak ne bo panike user posted image

Spps- ti pa kar probaj pri direktorju...beseda ni konj...user posted image Mogoče pa ti rata! Poročaj...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
16.12.2008 11:44:34   
Najaa

aja, imeli so jih včasih tam, kjer so kozarci za vlaganje, če jih sploh še imajo; drugače pa v agrariji-agrocentru imajo take stekleničke; če misliva seveda iste.

Kje pa je agrarija?

Imena še nisva izbrala. Za punčko ja, za fantka pa še ne. Večen problem pri nama. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1549
16.12.2008 11:45:44   
KOKICA32

Zanimiva zgodba...skoraj tako kot tista, ko so J. Janši ponudili, da živi s pokojnino upokojenca...s to razliko, da ON tega ni sprejel! user posted image

Lep počitek ti želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......