|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
16.12.2008 12:29:38   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

zdaj pa mam dovolj, tega deža in vsega skup!!! Kam se lahko pritožim glede vremena?? A ni blo rečeno, da bo brez deža? user posted image
Pa glih danes, ko greva s seko pešaka v mesto.. user posted image  

jaz sem se napapcala, zdaj pa še malo doma, pol pa grem proti Lenartu..

a misliš,da si edina,ki bi se pritožla zarad vremena??user posted image user posted image

kaj te vem, mogoče kateri paše da dežuje..jaz bi raje sneg vidla...
stalno ste tak jamrale za sneg, zdaj pa nam je od zgoraj dež poslal..pa smo še na slabšem..user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
16.12.2008 12:30:12   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ampak res se nas od vseh bolj malo javlja. Razmišljam, ali smo dolgočasne ali ne pridejo do besede ali ne morejo sledit. Nekaj od tega je ziher.user posted image
človek se mal zamisli...bomo vidle,kaj bo takrat ,ko bom v P,če se bo kateri jezik razvezaluser posted image user posted image user posted image

uh, do takrat je še dolga!! user posted image

tasa, dežnik v roke pa bo. A fejst naliva?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
16.12.2008 12:31:08   
spps
nič,zdaj pa gremuser posted image user posted image user posted image  lepo se imjte,če me proti večeru ne boo nič gor je ena od možnosti ta,da ne pridem do compa,druga pa,da protestiramuser posted image user posted image user posted image user posted image

LEPO SE IMEJTEEuser posted image user posted image user posted image user posted image   v tem prekrasnem vremenu....user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
16.12.2008 12:34:13   
tasa_m

Ampak res se nas od vseh bolj malo javlja. Razmišljam, ali smo dolgočasne ali ne pridejo do besede ali ne morejo sledit. Nekaj od tega je ziher.user posted image
človek se mal zamisli...bomo vidle,kaj bo takrat ,ko bom v P,če se bo kateri jezik razvezaluser posted image user posted image user posted image

uh, do takrat je še dolga!! user posted image

tasa, dežnik v roke pa bo. A fejst naliva?

ma glih tolko da moram met dežnik user posted image  ko ga potem pozabim vsepovsod, kjer ga dam iz rok.. Moj ne folga več za dežnike delat.. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
16.12.2008 12:59:10   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Ojla punce
POSTALA SEM TETA MALE IVANE!!!!!!user posted image user posted image user posted image
To sem morala zakričat user posted image
Hvala za pestke....

čestitke tetici in sveda družiniciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
16.12.2008 13:01:16   
Pupa7
evo mene spet, sej vas nism mogla prebrat, ker vse sproti pozabim user posted image

čestitke novopečeni teti user posted image user posted image user posted image

evo jaz sem uspešno začela zatekat, prste mam ko hrenovke, upam da ne ratajo klobase user posted image user posted image user posted image

zdaj čakam kosilo, ker dan nism sposobna nardit nič, no razen tega da vam še lahko težim, dokler ne bom s temi prsti tolkla po dve črki hkrati user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
16.12.2008 13:02:35   
Lolita23
Kdaj se ti ženiš????

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
16.12.2008 13:02:47   
Pupa7

nič,zdaj pa gremuser posted image user posted image user posted image  lepo se imjte,če me proti večeru ne boo nič gor je ena od možnosti ta,da ne pridem do compa,druga pa,da protestiramuser posted image user posted image user posted image user posted image

LEPO SE IMEJTEEuser posted image user posted image user posted image user posted image   v tem prekrasnem vremenu....user posted image user posted image

kaj mava spet smeno al kako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
16.12.2008 13:03:37   
MalaČebelica
zdravo babike moje!!!

jaz sem vas že zjutraj brala pa sem ravno hotela nekaj povedat, pol mi je pa srce tak močno in hitro začelo bit, da sem se kar vstrašila. sem šla malo ležat, ampak sem še kar naprej mela pulz 113... kriza. no, pol sem pa kar zaspala in je zdaj bolje. upam, da me ne bo kap.... user posted image

drugače pa sem zdaj vse pozabila, kaj sem prebrala, ko sem vmes spalauser posted image

spomnim se, da je grahica dobila nečakinjo - tak da čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa spps za izpit user posted image user posted image user posted image

aja pa še glede božičnice je bilo govora... mi tudi ne bomo dobili nič ... user posted image user posted image user posted image ampak tasa niti ni slabo po moje, če gre vaš šef na tajsko za dva tedna, ker ga mogoče ne bo več nazaj - glede na to kake razmere so tam user posted image user posted image user posted image

ajd, zaj pa grem nekaj jest. pol pa pridem nazaj tak da le nekaj napišite.... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
16.12.2008 13:09:33   
tasa_m
ja pupa glavno da gre udarjat po tipkovnici,..saj ni važno tud če sta 2 črki naenkrat. Bomo že nekak razbrali..kaj nam hočeš povedat.. user posted image

jaz pa grem zdaj malo ajat,..no imam še urco časa in grem pred TV. Imam že vse pripravljeno za v Lenart,tak da .. se tipkamo proti večeru..

sem dobila domov glede bolniške. Držite pesti, da so mi jo podaljšali. Mami niso hoteli pošte dat, ker je osebno.. user posted image , tak da zdaj samo vem, da me čaka na pošti kuverta.. Pa verjetno sem še od Neocelice dobila bon,, ker je nekaj iz Lj. prišlo..
Zdaj grem spet z eno torbico domov, nazaj v Mb. pa bom šla kr z kufrom, ko mam tolko vsega. Bo res skrajni čas, da si spremenim naslov v Mb.user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
16.12.2008 13:11:58   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ampak tasa niti ni slabo po moje, če gre vaš šef na tajsko za dva tedna, ker ga mogoče ne bo več nazaj - glede na to kake razmere so tam user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  hehe, to sem tud jaz rekla, da naj kr sili tja dol... user posted image  ampak upam, da bo januarja prej vsaj plačo nakazal, preden bo šel dol..user posted image , v slučaju da bo malo dlje časa tam, kot pa samo 14 dni.. user posted image

kaj zdaj za v petek ob 17h velja?? Sem treziki poslala ZS pa ga očitno še ni vidla, mediuhec pa se res že dolgo ni oglasla,tak da če jo jutri vidiš na MŠ ji le reci, da če ima čas..
Persida je itak stalno za,jaz tud, ti tud, Frutolinci sem poslala ZS pa je rekla, da se dogovarja z tabo, edino LORENCII bi blo potrebno še rečt. Ampak se tud nič ne oglasi.. user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 16.12.2008 13:14:30 >

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
16.12.2008 13:14:22   
Pupa7
trwe posa bvsdop sderwelčop zu sdwepšuidferioerasbnjhernm user posted image user posted image user posted image te pa vso srečo z dešifiranjem, tak bi namreč zgledalo da vam tolčem 2 črki skupuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
16.12.2008 13:15:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

trwe posa bvsdop sderwelčop zu sdwepšuidferioerasbnjhernm user posted image user posted image user posted image te pa vso srečo z dešifiranjem, tak bi namreč zgledalo da vam tolčem 2 črki skupuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  aha, sem vse razumela.. a ti komentiram nazaj?? user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
16.12.2008 13:16:35   
Pupa7

user posted image user posted image  aha, sem vse razumela.. a ti komentiram nazaj?? user posted image

čakam hahahaha

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
16.12.2008 13:17:25   
tasa_m
jeeeeeeeeeeeeeee zdešifrirala sem!!!! user posted image

te pa vso srečo z dešifriranjem !!!!! a,sem džekica user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
16.12.2008 13:19:02   
Pupa7

res si asica, se klanjam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
16.12.2008 13:22:09   
MalaČebelica

kaj zdaj za v petek ob 17h velja?? Sem treziki poslala ZS pa ga očitno še ni vidla, mediuhec pa se res že dolgo ni oglasla,tak da če jo jutri vidiš na MŠ ji le reci, da če ima čas..
Persida je itak stalno za,jaz tud, ti tud, Frutolinci sem poslala ZS pa je rekla, da se dogovarja z tabo, edino LORENCII bi blo potrebno še rečt. Ampak se tud nič ne oglasi.. user posted image

ja ne vem če velja - jaz sem za... če pa jih preveč ne bi moglo pa se mogoče raje zmenimo za po praznikih...

s frutolino sem se danes menila pa je rekla, da bo prišla. mediuhčevo bom pa pocukala danes za rokav ko imamo MŠ, da naj se kaj javi al pa vsaj pove če pride al ne...

aha točno. lorencia je bolj ta nova, ko se nisem mogla spomnit...

gremo jih poklicat:
TREEEEEZIKAAAAAAAA
LORENCIAAAAAAAAA

aja kaj pa KOOOOOKICAAAA ti si tudi bolj iz naših krajev. za četrtek si napisala da ne moreš, za petek pa nič!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
16.12.2008 13:22:13   
tasa_m

res si asica, se klanjam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala,hvala,...user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
16.12.2008 13:25:10   
tasa_m
KKKKKKKKOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKIIIIIIIICCCCCCCCCAAAAAAAAAA !!!!
TTTTTTTTRRRRRRRRRREEEEEEEEEZZZZZZZZZZIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKAAAAAAAAAA !! (ona danes peče,..je za štedilnikom bolj, saj se bo verjetno kaj oglasla pa brala za nazaj)
LLLOOOOOOOOOOORRRRREEEEEEEEEENNNNNNNNNCCCCCCCCCCCCIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAA !!!

user posted image user posted image

meni pa špila, namesto da bi šla ležat, plešem tu po ekranu.. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
16.12.2008 13:31:35   
MalaČebelica
hahaha

saj je prav tak.... ti jih kar pokliči da se končno zmenimo

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
16.12.2008 13:33:45   
trezika

sem ravnokar vidla in odgovorlauser posted image user posted image  se vidimo...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
16.12.2008 13:35:40   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Ojla punce
POSTALA SEM TETA MALE IVANE!!!!!!user posted image user posted image user posted image
To sem morala zakričat user posted image
Hvala za pestke....

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
16.12.2008 13:37:02   
KOKICA32

spps, kako se počutiš po injekciji?

najaa verjetno ne najbolj, saj vidiš da že skoraj 2 dni štrajka.. user posted image

kokica32 pol bo tvoj bebi tud mel čupico, če pravijo da če zgaga peče laseki rastejo user posted image

Ja, po moje tudi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
16.12.2008 13:37:15   
KOKICA32

KKKKKKKKOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKIIIIIIIICCCCCCCCCAAAAAAAAAA !!!!
TTTTTTTTRRRRRRRRRREEEEEEEEEZZZZZZZZZZIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKAAAAAAAAAA !! (ona danes peče,..je za štedilnikom bolj, saj se bo verjetno kaj oglasla pa brala za nazaj)
LLLOOOOOOOOOOORRRRREEEEEEEEEENNNNNNNNNCCCCCCCCCCCCIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAA !!!

user posted image user posted image

meni pa špila, namesto da bi šla ležat, plešem tu po ekranu.. user posted image

KAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ?????

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
16.12.2008 13:38:54   
tasa_m
vidiš, je pomagalo da se derem tu gor po RR. Ko me bodo moderatorji zbrisali pa bom mela dretje.. user posted image user posted image

se pravi, petek ob 17h v Ilichu:  user posted image
  • MalaČebelica user posted image
  • Trezika user posted image
  • Frutolina user posted image
  • Persida user posted image
  • tasa_m user posted image

to je to zaenkrat, čakamo pa še Kokico32,Mediuhec in Lorencio.
No pol pa bomo poklicali in spet rezervirali, da nebomo ki zunaj sedele,..user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......