|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
16.12.2008 12:06:09   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

spps, kako se počutiš po injekciji?

najaa verjetno ne najbolj, saj vidiš da že skoraj 2 dni štrajka.. user posted image

kokica32 pol bo tvoj bebi tud mel čupico, če pravijo da če zgaga peče laseki rastejo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
16.12.2008 12:06:46   
lejca
Najaa ,nimam neta pr mami,ga mam pr sestri...mam sam mojo italjansko stevilko...lahk mi posljes sms brez problemov...do kdaj bos v ce? ker z enimi smo se menile po NL, ampak ni problema zame...tud kak dan prej...

kaj bi ti rekla za kuhat? ce pa ne vem kaj mas doma..a mas kej zelenjave?

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
16.12.2008 12:06:56   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

aja,pa da se še danes mal pohvalim,sem klicala za rezultat testa,ki sem ga imela prejšnji ponedeljekuser posted image user posted image user posted image

tisga,ko nisem imela snovi-sem itak popušla,ker sem gledala test,,ko tele v nova vrata,ta drugega pa sem naredla s 4user posted image user posted image ni slabo za en dan intenzivnega učenjauser posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi tebi!!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
16.12.2008 12:07:19   
dana

ni panike,boli me ničkaj neuser posted image user posted image

Jaz sem že mal pozabila kako je s to injekcijo. A bi moralo boleti?

Drugače pa tud mi v javni upravi ne dobimo božičniceuser posted image  Smo dobili samo papirniški material, od katerega mi je prav prišel samo USB ključek, vsi ostali bloki pa take stvari pa ne vem kam bodo romali. Mar bi nam namesto tega dali denar.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
16.12.2008 12:07:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Ojla punce
POSTALA SEM TETA MALE IVANE!!!!!!user posted image user posted image user posted image
To sem morala zakričat user posted image
Hvala za pestke....

čestitam, ja to pa ni blo glih dolgo. Je šlo po hitrem postopku.. user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
16.12.2008 12:07:40   
spps

Ne, sam redkobesedne. user posted image

A mi lahko katera pove kak recept za hitro in enostavno omakco - polivko za špagete?
prepraži mleto meso,potem na vrh daj Dolmio omako,pa prevriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bolj hitro skor da ne greuser posted image user posted image

Nimam mletega mesa.
Sem bolj misla na kakšno sirovo ali tunino omako. Vseeno hvala. Mogoče bo pa kar kečap čez šel, pa bo ravno tako dobro.user posted image
jaz za tunino omako nič ne kompliciram-v mleko preden zavre zgostim z moko ,mal posolim,mal česna dam zraven,pa tuno in to je touser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
16.12.2008 12:07:48   
čebeica maja
DAN se še jaz mal javim

Glede seznama za user posted image  se kr strinjam, pa ne pretiravat. omenila bi sm bodije na preklop-kimono kupujte, lažje oblačiš, pa pajacki naj imajo med nogicami netke, da ko ga previjaš ni treba celga slečt(moj  možje bil na zaćetku tako nespreten mu je še bodi slekel ko je plenico menjaluser posted image user posted image user posted image user posted image )

KOCKICA-če nimaš donata, mal mrzle vode popi

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
16.12.2008 12:08:15   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Najaa ,nimam neta pr mami,ga mam pr sestri...mam sam mojo italjansko stevilko...lahk mi posljes sms brez problemov...do kdaj bos v ce? ker z enimi smo se menile po NL, ampak ni problema zame...tud kak dan prej...

kaj bi ti rekla za kuhat? ce pa ne vem kaj mas doma..a mas kej zelenjave?

Jaz bom od božiča kakšne 3-4 dni tam. Ti bom poslala mojo cifro, ti pa meni daj svojo.

Nimam zelenjave. user posted image  Sej to je problem. Moram v nabavo. Imam samo nekaj tun, sira, no pa zamrznjeno zelenjavo.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
16.12.2008 12:08:54   
dana
mama_milchy tvoj tamali je pa res luštkan na tej sliki. A ima še vedno tako črne lase? Naš se je rodil z zelo temno rjavimi, zdaj je pa blonduser posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
16.12.2008 12:09:08   
lejca
Grahec user posted image user posted image user posted image

(kralj Salomon)

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
16.12.2008 12:10:20   
Najaa
spps, a v mleko preden zavre? Si sigurna? Da ne bom spet kaj zaj... kakor sem takrat s karamelnim mlekom. user posted image  Ker drugače se tale recept fajn sliši. Kaj pa količine?

KOKICA je pa zgleda že šla na kakav. user posted image  Jaz bi ga tudi. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
16.12.2008 12:10:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: dana

ni panike,boli me ničkaj neuser posted image user posted image

Jaz sem že mal pozabila kako je s to injekcijo. A bi moralo boleti?

Drugače pa tud mi v javni upravi ne dobimo božičniceuser posted image  Smo dobili samo papirniški material, od katerega mi je prav prišel samo USB ključek, vsi ostali bloki pa take stvari pa ne vem kam bodo romali. Mar bi nam namesto tega dali denar.

mene drugač ne boli,edin če se primem na mesto vboda,drugač pa neuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
16.12.2008 12:10:50   
lejca
Najaa ce mas sir ,pa mas itak najhitrejso varianto,das mal olja in raztopis sir pa vrzes na spagete in to je to

(kralj Salomon)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
16.12.2008 12:12:56   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Najaa ce mas sir ,pa mas itak najhitrejso varianto,das mal olja in raztopis sir pa vrzes na spagete in to je to

Ja sej. Tako bom tud naredila verjetno.
Samo zase kuham, pa bolj kompliciram, ko za vse. user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
16.12.2008 12:13:09   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: dana

vidiš kako poskrbijo za vas, da boste lahko pisali in risali, med prazniki...user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
16.12.2008 12:13:22   
spps

spps, a v mleko preden zavre? Si sigurna? Da ne bom spet kaj zaj... kakor sem takrat s karamelnim mlekom. user posted image  Ker drugače se tale recept fajn sliši. Kaj pa količine?

KOKICA je pa zgleda že šla na kakav. user posted image  Jaz bi ga tudi. user posted image
user posted image user posted image user posted image kdaj točno,ti ne znam povedat,v glavnem,da je dost toplo-pa jaz si to moko kr  v enem lončku z mlekom hladnim zmešam,da pol ni grudic,pa tist vlijem v mleko.količinsko ti pa tud ne znam povedat,ker jaz kuham vse po vrsti od okauser posted image user posted image user posted image

ja,še zdaj obžalujem,ker sem za karamelno mleko zaj...user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
16.12.2008 12:15:01   
čebeica maja

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Ojla punce
POSTALA SEM TETA MALE IVANE!!!!!!user posted image user posted image user posted image
To sem morala zakričat user posted image
Hvala za pestke....
čestitkeuser posted image user posted image user posted image

čestitem tetka

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
16.12.2008 12:16:44   
Najaa

user posted image user posted image user posted image kdaj točno,ti ne znam povedat,v glavnem,da je dost toplo-pa jaz si to moko kr  v enem lončku z mlekom hladnim zmešam,da pol ni grudic,pa tist vlijem v mleko.količinsko ti pa tud ne znam povedat,ker jaz kuham vse po vrsti od okauser posted image user posted image user posted image

ja,še zdaj obžalujem,ker sem za karamelno mleko zaj...user posted image user posted image

Če ne danes, enkrat bom ziher naredila tako in ti javim rezultat.

Jah, karamelno mleko. Na ta račun si bom za vedno zapomnila, kako se naredi! user posted image  Tako da vseeno hvala! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
16.12.2008 12:18:04   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

najaa verjetno ne najbolj, saj vidiš da že skoraj 2 dni štrajka.. user posted image

kokica32 pol bo tvoj bebi tud mel čupico, če pravijo da če zgaga peče laseki rastejo user posted image
ti tud vprašanje kak bi bila,če bi se mogla iz tople postelje vstat ob 5.30,popldanski počitek pa ne pride v upoštev,ker enostavno ne morem zaspatuser posted image   včasih ,ni blo težko za kako urco tzadremat,zdaj pa mi še ni uspelo odkar sem nosečauser posted image user posted image user posted image

sej pa ne morem nonstop sam jaz pisat-od 70 nosečk,pa se glih ,mene lotiteuser posted image user posted image user posted image sem študirala,če se bi jaz manj javljala,da bi mogoč katera druga bolj pogumna ratalauser posted image user posted image user posted image user posted image
mene še mal pa bodo na RR zbisali,ker bom presegla št. postovuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
16.12.2008 12:18:51   
spps

aja,pa da se še danes mal pohvalim,sem klicala za rezultat testa,ki sem ga imela prejšnji ponedeljekuser posted image user posted image user posted image

tisga,ko nisem imela snovi-sem itak popušla,ker sem gledala test,,ko tele v nova vrata,ta drugega pa sem naredla s 4user posted image user posted image ni slabo za en dan intenzivnega učenjauser posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi tebi!!user posted image
hvala,hvalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
16.12.2008 12:21:04   
spps
Alo cita,si se pod tušem utopila?user posted image user posted image

A Pupa je danes spet šla zapravljat?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
16.12.2008 12:22:28   
Najaa
Ampak res se nas od vseh bolj malo javlja. Razmišljam, ali smo dolgočasne ali ne pridejo do besede ali ne morejo sledit. Nekaj od tega je ziher.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
16.12.2008 12:24:56   
tasa_m
zdaj pa mam dovolj, tega deža in vsega skup!!! Kam se lahko pritožim glede vremena?? A ni blo rečeno, da bo brez deža? user posted image
Pa glih danes, ko greva s seko pešaka v mesto.. user posted image  

jaz sem se napapcala, zdaj pa še malo doma, pol pa grem proti Lenartu..

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
16.12.2008 12:27:10   
spps

Ampak res se nas od vseh bolj malo javlja. Razmišljam, ali smo dolgočasne ali ne pridejo do besede ali ne morejo sledit. Nekaj od tega je ziher.user posted image
človek se mal zamisli...bomo vidle,kaj bo takrat ,ko bom v P,če se bo kateri jezik razvezaluser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
16.12.2008 12:27:46   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

zdaj pa mam dovolj, tega deža in vsega skup!!! Kam se lahko pritožim glede vremena?? A ni blo rečeno, da bo brez deža? user posted image
Pa glih danes, ko greva s seko pešaka v mesto.. user posted image  

jaz sem se napapcala, zdaj pa še malo doma, pol pa grem proti Lenartu..

a misliš,da si edina,ki bi se pritožla zarad vremena??user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......