|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
16.12.2008 0:01:02   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

ma kam to pelje, da pred lastno hišo ni varno, pa sedaj bo treba še vozičke zaklepat s ključavnicami, ja groza

Jaz za večino mamic, ki so doma po vblokih, vem da zaklepajo vozičke. Ja, pa najbrž je to nekdo ukradel, ki je njen sosed. Kdo drug pa bi videl, da je v hodniku parkian nov voziček.user posted image
Za petek pa je nabolje da se kar zmenimo.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
16.12.2008 0:01:30   
lex
grem jaz zdaj ajat, drugač bom vse kekse pojedla. le zakaj jih ne pečem bolj pogosto?

nočkouser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3577
16.12.2008 0:01:56   
frutka_
Nič, jaz tudi že pogrešam tilt položaj...grem počasi. Lahko noč!user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 0:04:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3579
16.12.2008 0:36:48   
Blacky30
Inigo, fotke vajinega božička so enkratne. user posted image user posted image  Na zadnji slikici izgleda kot nuna. ki moli in gleda gor k bogu.user posted image

Frutka, pri nas v vrtcu pa lahko imajo svoje igrače vsak dan. Pri lanskih vzgojiteljicah pa so morali imeti prav posebej igralni dan, s tem da si Nejc takrat ni hotel nikoli nič svojega vzet, se je menda bal, da bi mu vzeli, je bil še bolj začetnik in zato nedružaben. Zdaj pa gre vsak dan en avtek z njim.user posted image  Ja, Teja gre tudi drugo jesen v jasli, mi bo malo lažje, ker sem zdaj vrtca že navajena in bo tudi Nejc tam. Pa vzg. poznam in so res super.user posted image

24julij, če praviš, da po novem letu začneš z dieto, a te potem dodam na seznam julijskih mačk?? Jaz še razmišljam o dieti, definitivno pa v prvi fazi letijo stran vse sladkarije, vse sladkano in nasploh sladko. Potem pa bom videla, kako bom zadovoljna s potekom, če ne bo dovolj, bom se spravila k ločevalni.
Glede miksanja GH pa z vilico ne moreš pretlačit surovega korenčka. Meni je namreč P rekla, da naj ne kuham. Samo, ker mi ni uspelo spravit v kašico, sem danes skuhala in ji dala.

No, ko smo pri tem, da poročam o naši prvi GH. Sem ji dala kuhan korenček. Prvič je videla tudi žlico in je začela jezik ven tiščat, ko sem ji jo dala. No, potem jo je nekaj lizala, samo ni znala potegnit dol z nje korenčka. Sem se malo namatrala, pa je nekak pojedla, samo ji je bilo kar všeč, ni čudnih fac delala. Itak pa sem ji dala 3 konice žličke. Pred temi žličkami sem ji dala flaško, da je umirila tahujšo lakoto, mogoče 10 ml, da je potem v miru poskusila, potem pa po korenčku pa še flaška do konca. Tak sem delala tudi pri Nejcu, ker sicer vmes ni dovolj lačna med enim in drugim hranjenjem. No, in ko jo dvignem za kupček, mi v loku pobruha korenček in mleko ven. Celi hrbet sem imela moker.user posted image  Ne vem, kaj ji ni pasalo.

Nanka, ne straši me o samo še 6 porodniških?!?!? Me je kar stisnilo.user posted image

Dzanika, ja pri Nejcu smo imeli dejansko jabolčni sok namesto čaja, kasneje tudi ribezov, tisti temno rdeč, vedno od fruteka, potem pa sem pri enem letu prešaltala na veliko pakungo 100% jabolčnega soka od ???? kak mi je zdaj z glave padlo, saj veste, oni sokovi, ko jih vsi pijemo.....grrrr, preklet ementaler spomin. Ni nekaj na H? Pomagajte.....ne da se mi do hladilnika plazit.user posted image  Tega pije še zdaj, mu ga malo razredčim z vodo.

HD, midva imava skupen denar, vse je eno, niti ne veva, kje je od koga kaj. Jaz razpolagam s celotnim denarjem, sem "financ minister" pri hiši. Ko pride plača, porodniška, takoj odštejem vse položnice, trajnike, obresti, kreditne kartice in prenakažem iz enega računa na drugega, če kje kaj manjka. In tako ostane, kar ostane, skoraj nič.user posted image  To imam potem večinoma v denarnici, kjer si on vsako jutro pred službo vzame za malico. Nič pa nobeden od naju ne kupi nepremišljeno (mislim večje stvari od hrane), dokler se z drugim ne posvetuje. V trgovini plačujeva s kartico enega ali drugega, odvisno, kje je dnar gor, me ponavadi pokliče in vpraša, s čim naj plača, oba sva pooblaščena na vse. Al pa imam jaz navado mu pisat sms listke za trgovino in kar zraven napišem, s čim naj plača. Nam trenutno ni z rožicami postlano, tak da morava ful pazit, pa še vedno včasih ne prideva skozi.
Stroški ogromniiiiii, zakreditirana oba do konca, limiti porabljeni do najvišje možnosti, kreditne kartice do limita porabljene, .....za znoret skratka.user posted image  Al pa za zjokat.....
Frutka, tebi bi se zmešalo v naši situaciji, če tak kompliciraš za en bogi limitek.user posted image user posted image user posted image user posted image

In ob tem se HD spomnim, da si nam enkrat pred enimi 3 meseci hotela postavit eno intimno vprašanje, pa si nisi upala, potem pa se tudi kasneje nisi opogumila. A boš se zdaj? Ker me zanima. Če sem dobro slutila takrat, pa se mi je zdelo, da bi naj bilo nekaj v zvezi z zizikami??? Al pa je takrat tisto čisto slučajno sovpadalo in si mislila čisto nekaj drugega.

Netki, vsaka vam čast, da lahko dajate še na varčevalni račun vsak mesec. user posted image

Lunica, in jaz, ko res vse podrobno preberem, se ne spomnim, da bi ti napisala kdaj kaj o otroških slikah???? Aja, mogoče si tam, ko še nisem prebrala.user posted image  Bom zrihtala, itak imam v planu skenirat otroške slike, da jih imam še na compu. Ne obljubim, kdaj, a bom.user posted image

Kuhanje - pri meni tudi Vendelina rula. Mi jo je nekaj let nazaj božiček prinesel in je v stalni rabi.user posted image
Sicer pa sem obsedena s kuharskimi knjigami in recepti, samo zbiram in zbiram, jih imam na tisoče. Potem pa kuham stalno eno in isto.user posted image  Sem pa ravno danes dobila Ramino knjižico receptov slovenskih gospodinj, je superca, že več let zaporedoma pošiljam črtne kode od rame in mi jo potem pošljejo in so not prav fajn recepti.user posted image

Majuska, ja, jaz bom ji dala tudi brokoli in brstični ohrovt, pa ju jaz ne maram, recimo.user posted image

Liju, jaz sem šopingirala zadnjič v Kiku. Nejc je dobil 3 majčke z dolgimi rokavi po 5,50€ in ene žametne hlače za 9€. Pa dokolenke in nogavice.user posted image

Nočko.user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
16.12.2008 6:44:25   
neboglasnica
Dobro jutro!

Sploh ne vem, da je bila noč. user posted image Najprej me je bolela glava zaradi pritiska očal zadaj za ušesi, tako da grem danes spet do optika (če se ne odo kar poskrili). Nato je Sara šklepetala z zobmi, potem je ANa klicala, da ima hude sanje. Skratka, s euležem k Ani, se mi je zdelo, da jo lulat a ker bi morala oddati jutranji urin na preiskavo, jo nisem zbudila. Kar naenkrat začutim toploto-mokroto po hrbtu. Jasno, polulala se je in ker se je tiščala ob mene, je jasno polulala še mene. Ni kaj, prva liga. Seveda vmes pa še dojenje...

Hja, ali ima katera še občutek, da piše neke vrste dnevnik vsak dan tu gor?

Zdaj grem pa brat še za nazaj.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
16.12.2008 6:56:21   
neboglasnica
finance: vsak nekaj, tako da se računa istočasno praznita. Ko sem bila pa še študentka, je pa večino stroškov nosil on - jaz pa njega. user posted image

kuharske knjige: Vendelina mi ni všeč, mi je Nikolina bolj.

Na, Ano lulat, grem

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
16.12.2008 7:29:26   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

mam ful osebno vprašanje za vas...če ne želite ne rabite odgovorit...kako imate doma urejene finance?? skupen račun, vsak svoj račun, ko enmu zmanjka trošita od drugega? strogo ločeni računi???

Jaz sem pooblaščena na njegov račun, on na moj. Finance vodi mož, ker je itak bankir in meni se kaj dosti ne da ukvarjat s številkami. Preden grem v trgovino, ga vprašam kolko lahko porabim, ko grem v šoping glih tako.
Ta mesec izplačam zadnji obrok kredita in pol bova imela samo še tekoče stroške.

V minusu sem bila dokler nisem moža spoznala, zdej sem pa na pozitivni 0. Privarčevanega nimam in nikoli nisem imela nič, ker sem si pri 22. letih začela opremljat stanovanje, zato je šla skoraj celotna plača za to. Je blo pa obdobje, ko nisem imela niti toliko, da bi si v celem mesecu lahko privoščila it na pico.

Sedaj pa razmišljava o nakupu novega avta, ker moj je premajhen in njegov tolko športen, da ga imam že poln k..., ker ko dajem malega zadaj v stolček se 10 x budnem z glavo v strop in še 2x, ko izstopim iz avta.

Mene pa zanima, koliko stroškov imate na mesec?

< Sporočilo je popravil Tinky -- 16.12.2008 7:35:31 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
16.12.2008 7:30:16   
Tinky
Neboglasnica, se mi papca nekaj sladkega...kak predlog?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
16.12.2008 7:34:37   
glugluglu
Dobro jutro, user posted image user posted image user posted image

bi lahko šla nazaj spat kot ponavadi, ker naš Tian lepo spi, pa sem se čisto prebudila, še eno kavico pa bo.

neboglasnica, a si sploh imela kaj od nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image za naslednjo noč

mi smo imeli pa tudi akcijo že prej, naštimam otrokoma zajtrk, da ga s seboj vzameta v šolo, ker sta tako zgodnja, da doma še ne bi jedla. Potem ga pa Mark pozabi v predsobi, jaz opazim v zadnjem hipu ko so že bili v avtu, zlaufam s tisto malico ven, v copatih, v pižami, avto že spelje, mi uspe priti do haube gor potrkam, nič, spelje, jaz za njim , maham, tulim, nič, noben me ni videl. Pa bila sem v copatih in v pižami sredi ulice.
Letim nazaj gor po mobitel, pokličem in pravi Mitja, da je prepozen, da ne bo obračal (sem 3x rekla Marku naj si da malico v torbo pa nič, včeraj jo je pa v avtu na sedežu pozabil), da bo pač brez zajtrka, bo mogel do 9.30 počakat ko imajo malico v šoli.
Jaz sem bila seveda slabe volje, ker je otrok že drugič brez zajtrka, no pa se tolažim s tem, da drugi se še toliko ne potrudijo, potem pa me spet kliče Mitja, da se je pred šolo zaletel v enga na parkirišču in ima odbijač počen. Bil je sicer kriv tisti, ampak je Mitja rekel, da si je sam kriv, ker je hitel in ni gledal, da tip nazaj rikverc rine, tudi ni kupončka vzel, ma cela štala. Upam, da se ne bo po glavi tolkel ko bo ob jasnem dnevu videl, da ima več škode na avtu kot pa je zjutraj v temi bilo videt. Ironija je pa ta, da, če bi se obrnil in šel nazaj po zajtrk bi lahko imel avto cel.

Evo, to je bilo danes pri nas za dobro jutro.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
16.12.2008 7:53:07   
glugluglu
aja HD, če boš kdaj šla k fabjanu, samo zate: user posted image user posted image user posted image user posted image , meni je to drugače čisto ok in sem pristaš tega, da se ženske za take zadeve odločijo, da bodo še malo lepše, zame so itak vse pogumne, ki naredijo tak korak, ki ga jaz ne bi zmogla.
Samo tu mislim na stvari, ki so še v mejah normale, ne pa tega ko eni začnejo pretiravat.

Neposredna povezava do sporočila: 3586
16.12.2008 7:56:55   
Netta
sem že tuuuser posted image user posted image user posted image
sem mislila da bo tale mastitis me dalj časa dajal, pa mi je ponoči usahnila oteklina in padla vročina, sem kot rožcauser posted image user posted image
no zdaj bom mogla pa le pazit kako previjam svojega otroka...jo bom kar na stran, da jih še enkrat ne dobimuser posted image

inigo - kako lep božiček, sploh tista črnobela mi je svetovna...kot iz reklame. jih boš poslala za voščilo??

sasi13 - bravo za zobek.user posted image
pri nas se pa npočasi dlesni spreminjajo...bo to nak da nekaj prihaja kajne??

DD - tudi jaz sem gledala včeraj zvečer in so mi bila kar neki vprašanja in še bolj krneki odgovoriuser posted image   punce, ne sekirajte se kako bosteo izpadle. itak boste carice že zato, ker se boste nekatere na dan snemanja prvič videle, ker imate vse isto stare dojenčke in ste iz vse SLO - pomoje bo vesna vsa raznežena ob vasuser posted image če pa kaj ne boste vedle se pa še zmeri lahko izgovarjajte na poporodno pozabljivostuser posted image user posted image

blacky - sem že zadnjič spraševala...kje dobite te hudo dobre smeškote. jaz bi tuduser posted image

za v skrinjo: vso zelenjavo z vrta, ki ti jo sproti ni uspelo porabit, golaž, juhce, bolonjska omaka, KLOBASEuser posted image , njoki ...

neboglasnica - a tvoje očke so bolje ,vidim da se že kar redno javlaš?? sem vidla včeraj kak mora bit to hudo, če te bolijo...so mi kar solze tekle, ko sem pregledovala maile...

lejla - grozno tole s taščouser posted image   sploh ne razumem ljudi, da nočejo vidit svojih vnukov.

mojcek1 - veš da tudi mene zadnje čase ful prizadane, ko slišim za take stvari. al pa ona belgijka, ki je umorila svojih pet otrok. me rata kar strah kakšna mama bo pa jaz svoji lubiki naprej...upam da se bova vedno razumeli in ji bom prijateljica..

24 julij - kako izgleda 6 bolezen? kako se pa razlikuje od pete bolezni?? in ali jo to lahko dobi kar tako, ali se naleze..npr. od koga ki hodi v vrtec??

HUJŠANJE
- jaz tud, jaz tud...sicer bom v mejah normale ker še dojim, ampak se priklučujem ekipi.

inigo - tale skokec pa tudi mene zanima. le da ne vem, kje je trgovina ToYs??user posted image

zimska - mi smo bili cepljeni za rotavirus; se mi zdi, da je ful bolj kakala zaradi tega in to zeleno (kar vsak dan), sicer pa tud po dva, tri dni ne kaka; pa mal jo je zvijalo in skoz je spala...tudi čez dan. to je bilo sedaj po drugi dozi, pri prvi pa ni bilo nobenih stranskih učinkovuser posted image

3glu - tale izjava od tvojga je pa dobra, hehehe...vidiš kako on skrbi zate, da bi bila lahko še domauser posted image user posted image user posted image

HD - pri nama je tak, da imava vsak svoj račun. ampak imava oba od obeh računov kartice, tak da če na enem zmanjka, vzameš drugo kartico in gre denar od tam. sva se pa nekak tak dogovorila, da je en račun "delaven" - iz tega plačujeva, drugi pa za varčevanje.

nanka - a vi ima te kmetijo doma???

lunica -dobra ideja, za otroške fotografije, ampak zdaj se bom mogla pa skenirat spravituser posted image

kuharske knjige - imam doma 6 knjigic od sestre Nikoline...pa so fajni recepti, preprosti, domači in vedno uporabni.

majuska - jaz ne maram brokolija pa bom vseeno probala to dat ani, ker je zdravo. če bo pa jedla...bomo pa vidli!user posted image

levinja  - ja božična večerja, midva ponavadi skupaj pacava...ampak za letos še nimam ideje kaj. imate kakšen predlog??

lex - user posted image user posted image za avtoradio, ker je izgubil tako fajno družinouser posted image
tudi jaz sem doma iz vasi in sem ful zaupljiva...sedaj pa živiva v mestu in jaz res nikoli ne zaklenem stanovanja, moj kar z očmi zavija. se je eno noč zgodilo, da je ob 3 zjutraj zgornji sosed v bloku stopil v najino stanovanje pijan kot čep, in šele v dnevni ugotovil da ni v pravem stanovanju - zaklel in šel ven...jaz sem se seveda prebudila in bila vsa trda...hehe ampak me ni izučilouser posted image

avto - midva imava žal le enega...pa še ta je ena kripa. sva gledala citroen xsaro piccasso ,ampak ne vem kdaj bo prišel na vrsto. itak mi je čisto mim, da imajo avti tako ceno, še vedno luksuzne cene za nekaj kar v sedanjem času nujno rabiš.user posted image

tinky - stroški; midva dava vedno na stran ene 300E za hrano; za stanovanje s stroški - 100E, pa bencin in varčevanje - no za tisto kar je nujno porabiva ene 800 -1000E, ostalo je pa luksuz.

3glu - si imela pa pestro jutrouser posted image

mene pa zanima, kako imate kaj urejeno gospodinjstvo. vam možek kaj pomaga?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 8:36:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3588
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 8:39:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3589
16.12.2008 8:44:13   
ilatic
nič ni moje, nič tvoje, vzame se tam, kjer je, plača se račune iz tam kjer je, jaz si drugače ne znam predstavljat, skupaj sva v istem dreku, ali pa v isti bogatiji

pri nama to funkcionira, ker sem jaz totalen zapravljivec, on pa ravno nasprotje, meni bi bilo vseeno, če sem totalno v minusu, njega pa glava boli, če pade v -1 EUR. No in potem sva skupaj v zlati sredini . On mene štopa, jaz njega spodbujam.

user posted image pri nam je isto!!

Skratka je pa glede tega kar noro in me zanma vaše mnenje. a se vam ne zdi da je ta evro nor. Sem kupila za malega eno cvetačo, brokoli, pa šop banan pa je blo 4,5 eure. To je bilo včasih jurja. In če si imel jurja v denarnici si te je zdelo da maš nekaj denarja vsaj, zdaj pa s 4 euri ne grem nikamor. Tud 20 eur je premal. Če kam grem manj kot 50 eur ne smem imet v denarnici.
Tko da včasih se kar sprašujem oz. vas občudujem da eni še tako lepo živite. Mi smo res v sranju. Glede božičnih daril se kr za glavo drživa ker sploh ne vem kako bomo sfolgali mesec. Pri nama je tako da sva  let živela v najemu in nikoli ni ostalo nič za šparat. Končno sva dobila kredit da sva si lahko kupila hišo. Ampak zdaj je pa noro. Samo kredit nama znese 600 uer na mesec, pol pa še avto, pa položnice in imava stroškov na mesec 1600 EUR!!! Z mojo porodniško??
No na koncu pa da še to pojamram, da mi moja draga banka ni podaljšala limita tko da od moje porodniške ne bo še par mesecev nič!!!!!!

Punce na DD se morate potrudit! user posted image

Neboglasnica, Inigo, HD a ste dobile mail od božička ki vam je zaželel srečen božič? A ni dobr?

Moj mali je spla do zdajle. Joj kako je priden!!

Neposredna povezava do sporočila: 3590
16.12.2008 8:54:21   
metuljcek321
Dobro jutro, cvekice!

Hvala vsem za cestitke ob mini r. d.-ju! Mi smo se pa vceraj potepali - sli smo na dedka Mraza - dobesedno - tule je dokaz:

user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
16.12.2008 8:56:26   
metuljcek321
Cakte mal, a ve ste od vceraj naklepetale od strani 126 do 144? Dzizs, dobr, da sem na porodniski, da bom zmogla vse to prebratuser posted image  user posted image  user posted image

Najprej zajtrk, potem pa branje, branje, branje ... Pa, pa

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
16.12.2008 8:56:55   
liju
Dobro jutro!
Noč..... prekratkauser posted image  Tak sem zaspana da se mi meša, pa še zdaj vidim da capučina nimam domauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

IZVIRNO SPOROČILO: liju

Liju za fanta se ti splača iti v Okidija gledat. Imajo majčke po 5eurov. Pa še stokrat lepše kot H&M.

O hvala za info. Kaj pa kakšne hlače kavbojke ali žamet?Si kje kaj vidla? V H&M imajo take kroje da bruhaš. Jaz mu res ne oblečem takih ozkih kavbojk, kot trikouser posted image user posted image user posted image

Pa to je zdaj moderno!user posted image Jaz sem mu ene ožje kupila v Zari, pa enih par ima iz S.Oliverja pa iz Benettona. Točno vem kere modele moram kupiti, ker mu že od malega kupujem enake.
Okaidi je imel žametke na žepe, ampak cene pa se res ne spomnim. Ampak so nekje enake kot H&M. Ko prideš v Okaidija moraš najprej pogledat na police, ki so sredi trgovine. Tam imajo običajno ugodnješe variante hlač in majčk. Tudi njihovi puliji so fajn.

Vem da so moderne, samo kak bi Nino zgledal v njihuser posted image user posted image Je itak bolj suhe narave, pa še tisto da mu gor navlečemuser posted image  Ne, res ne bi, hvalauser posted image user posted image user posted image

Če se zmenimo ta teden in bo slabo vreme lahko pridem po vaju. Uliico bom res TAKOJ našla!user posted image Mogoče v petek. Rožica bo ziher ZA! Pa liju tudi.Pa rovarka spet....Nasari še reči.

Jaz sem ZA, samo imam Žana žnodravega, pa ne vem če bi bilo glih fajn med vas hodit, da ne prinesemo žnodranje tudi k vamuser posted image  
Frutka: iz katerega konca Mb-ja si?

Lex: to bi pa bilo lepo, da prideš zravenuser posted image
blecky in levinja:mislim, da pri nobeni niso neki "rožnati časi" glede financ. Tudi mi stiskamo iz meseca v mesec da komaj in komaj pridemo skozi, pa kaj hočemo, smo se že navadili da takšno je naše življenjeuser posted image user posted image

Mene pa zanima, koliko stroškov imate na mesec?
Če začnem pisat, te bo kapuser posted image user posted image
Najemnina+stroški stanovanja 400€
položnice(zavarovanja, tel.,vrtec, internet, magna...)350-400€
trajniki:120€
krediti:170€
===1.100€-približno +hrana, plenice in te rečiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa mislim da bo to to, za plenice in hrano pa itak ne rabim pisatuser posted image user posted image

mene pa zanima, kako imate kaj urejeno gospodinjstvo. vam možek kaj pomaga?
Jaz kuham, on se tega ne bo pritaknil, včasih zlika in počisti stanovanje, ampak res včasihuser posted image user posted image  Dokler pa nisma imela pomivalca, pa sem jaz skuhala, on pa je posodo pospravil.

ilatic:zakaj ti niso podaljšali limita?Me je zdaj kar zvilo, ker meni januarja potečeuser posted image  Pri keri banki pa? Glede šparanja, pa se kar pridružujem, nimamo kaj za prišparat, sploh če si v najemniniuser posted image Groza

< Sporočilo je popravil liju -- 16.12.2008 8:58:49 >

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
16.12.2008 8:58:27   
pigama
Joj, punce kako temo ste udarle!!! Finance.
Jaz velikokrat pravim mojmu HB, da lahko grem v klet po krompir, repo, zelje,... pa v skrinjo po kak kos domačega mesa. Nekaj pa je le, ker v trgovini zafasam 100 evrčkov takoj. PA KAM GRE TA SVET???

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
16.12.2008 8:58:59   
neboglasnica
tinky: jaz sem ravnokar jedla domače piškote namočene v vročem mleku, na zalogi imam pa še Moto piškote in čokoladne napolitanke.

glugluglu: upam, da ni nič hujšega z avtom, bemti, spet stroški kajne? Hi hi hi, bi te pa rada videla v pižami, copatih, pa kakšne navijalke v laseh, kot v filmu.

mirjam80: super, da te mastitis ni bolj napadel. In ne, očke niso bolje, samo firbec je premočan.

Nekaj sem še hotela, pa me daje poporodna pozabljivost (treniram z izgovori za DD, po nsvetu mirjam80). user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
16.12.2008 9:06:02   
pigama
Kako imamo urejeno gospodinjstvo?

Gospodinjstvo je čisto moja skrb. Pomaga mi pri otrocih. Drugače pa ima dolg delavnik, pa še doma kak fuš pade in otroci včasih že zaspijo ko on pride.  Nekako sem se navadila in nam lavfa. Je pa naporno!!!Sedaj pozimi še nekako gre, poleti je pa veliko dela zunaj!

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
16.12.2008 9:18:24   
glugluglu
we are sorry, pa ravno zdaj, ko nisem shranla, j........

neboglasnica, ja samo še naviojalke so manjkale,

ilatic, ja pozabljamo, da je 1 EUR že skoraj bivših 250 SIT, ma to treba imeti skoz v glavi, ker ta drobiž kar izpuhti,

božična darila: sem Marka in Nino shecala, da sta pisala tudi tisto kar nujno rabita in ker Nina rabi za šolo v naravi, je dedek mraz to zvedel in že prinesel,  nečakinjama bomo kupili tisto kar si želita in sta pisale, pri njima mi je vseeno koliko denarja,  ker že tako od nas dobita samo za rd in te zadeve (no ena mea vseeno je), za odrasle pa samo malenkosti, pozornost bolj.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
16.12.2008 9:20:33   
glugluglu
gospodinjstvo: kdor ima čas in tistemu, ki gre prej razmetano in umazanija na jetra - tisti pospraviuser posted image , imava tako,da vsak nekaj počne

Neposredna povezava do sporočila: 3598
16.12.2008 9:25:51   
ilatic
zakaj ti niso podaljšali limita?Me je zdaj kar zvilo, ker meni januarja poteče Pri keri banki pa? Glede šparanja, pa se kar pridružujem, nimamo kaj za prišparat, sploh če si v najemnini Groza

Ker sem kao slaba komitetntka. (Tudi kreditno so mi vzeli)Zadnjega v mesecu so mi trgali kredit za hišo in ker je konec meseca valda kriza sem šla v minus do plače oz. porodniške. To je Unicredit bank oz bivša austria bank. Pri njih sem dobila kredit za hišo in sem morala prenesti račun iz NLB. Tako mi je žal, ker tam sem imela pa takega poslovodja da mi je vse zrihtu. Tak človešli je bil, kar je pa redkost!! Ker ko sem klicala pa njih in jih pač prosila vsaj za par mesecev, da pač mine ta december mi je pa rekla da ona ni socialna ustanova (ker sem ji pač omenila da imam tri otroke)No skratka da vam še mal pojamram. Junija pred mojim rokom so pa tudi mojemu možu vzeli limit. Bila sva v takem sranju do zdaj da je blo kar noro. Ko sva že skoraj splavala pa zdaj to.. Ni čudno da sem zbolela.
Imam srečo da se imamo pri nam zelo radi in da smo vsi zdravi.

Skratka KRIZA. Sploh ne vem če vas bom brala, ker bo težko ko se boste veselile nakupovanj daril, pa kaj boste kupile svojim otročkom.. jaz se ubadam s tem ali naj svoji ta mlajši povem da ni božika da ne bo tako vneto pisala pisem ker ne vem če bova spolh lahko kaj kupila. Kaj bi naredile ve? Stara bo 9 let in a ni najbolje da ji povem, da pač ni božička in da letos žal ne bo nič in ji raje obljubim da bo dobila kakšen mesec kasneje darilo???

Mah žalostna SEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
16.12.2008 9:32:45   
Blacky30
Jutro!

Zaspanaaaaaaaaaa.....user posted image user posted image . Sem šla spat komaj ob 1.30, ker sem moža čakala, da se pripelje iz LJ. Nikol ne morem spat, dokler ne pride domov. Zdaj pa je bilo treba ob 8h vstat, ker prideta tast in tašča danes na kosilo. Čez 10 min namreč začneta ustvarjat z Nejcem v vrtcu in potem prideta sem. Teja je šla nazaj spančkat, jaz pa pijem kavo in vas malo prebiram.
Nejc je spet prespal noč brez pleničke, niti enkrat se ni zbudil za lulanje, je šel prvič lulat zjutraj ob 6h.user posted image user posted image user posted image  Je pa zvečer bil že v postelji, pa je prišel poskusit lulat na wc, pa ni šlo, ker je lulal 20 min nazaj, potem pa se je čez 10 min polulal v pižamo v budnem stanju, ko je špegal tv ven iz sobe.user posted image  Je rekel, da je pozabil, da nima pleničke. In me je danes zjutraj vprašal: Kaj danes pa mi božiček ne bo nastavil darila v koledar? Ker sem se polulal? Se mi je kar zasmilil, mu grem kar darilo nastavit. Itak da ga čaka vsak dan brez izjeme, pa čeprav prejšnji dan fašem kak sivi las.user posted image

Uf, ste udarile na pravo temo - finance. Liju, če se ti sekiraš za svoje finance, jaz raje svojih ne bi pisala.user posted image  No, pa bom vseeno:

položnice (stroški, vrtec, kurilno olje, avto): 1200€
kreditne kartice: 400€
trajniki: 61€
krediti: 675€
+ denar za malico

torej skupaj nekje 2336€/mesec

Privat šiht naju delno rešuje, a to ni nikoli dovolj.user posted image

Gospodinjstvo - čisto moje, mož mi nič ne pomaga, ker mi ne more, ker za take stroške mora delat od jutra od večera na petek in svetek. Upam, da bo kdaj bolje. Če je pa doma, pa on poskrbi za Nejca, vse ostalo je na meni.

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 16.12.2008 9:33:16 >

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?