Anonimen
|
čer, sem že tretjič danes uspavala malija, ne vem kaj mu ni blacky, ej hvala ti glede vrtcev, samo sem tudi sama na to pomislila, ampak je neizvedljivo izključno zaradi tega, ker bodo knjige tko pozno prišle. sej, pa naslednje leto hihi. družinski dvoboj, dej ne me zezat. jaz sicer sem precej splošno razgledana, no vsaj mislim tko ( kter pa zase ne ), tudi logika mi dosti laufa, mam pa TOTALNO tremo pred kamero in dvomim, da bi se tist trenutek spomnila kak je meni ime al pa mojemu sinu... smo bli na cocacola partyu... je prišel tovornjak, pa z njim en VELIK škrat, en zoprn božiček, ki se je kregal in mu je blo težko se slikat z nami, podelil par balončkov in cocacole in trala šel... otroci pa v jok .... (v kteri drugi pravljici, ne v tej ) blacky, ja luki je bil danes ful priden, mi pa ni uspelo nardit vsega, kar sem si zadala. sem pa vesela, če bo še jutri vsaj pol tolk priden kot je bil danes, mi bo končn uspelo stanovanje generalno sčistit, vsak dan sem mal, zdej še mam pa pol kopalnice, pa mal prah... zdej mam pa eno res neumestno... moj že kr neki sanja o golažu... ampak težava je, da nimam govejega mesa v skrinji, samo svinjskega, pa bi ga rada jutri presenetla, a je sploh možn nardit iz svinjskega mesa tak golaž, da ma nek podoben okus kot goveji? verjetn ne ane? pa tut paradižnika nimam... mam samo korenje, česen, veliko čebule, svinjsko pleče al stegno (nism zihr, kaj točn), mleto papriko, krompir... kaj še kaj pomembnega rabim? nisem še nikol delala. a sploh pride okej, če ni v kotlu in za veeeeč porcij?
|