|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
15.12.2008 21:36:02   
dzanika
mojcek ja hitro pride do česa takšnega. Pri nas zaradi tega ko sem rekla k smo se sprli z mojimi starimi starši zdej skor še z mojo teto in njenimi ne govorimo. Oziroma govorimo če se srečamo kar se pa itak fuuul redko. Malega velika večina ni niti videlo. Žalostno res. Pa moja sestrična ko je naprimer rodila k sta se kr neki let matrala pa ni mogla zanosit in k je končno rodila sem bila jaz čist prva pri njej v P. Ona pa dela v bolnici (eno nadstropje nad porodnišnico-ista stavba) pa me ni prišla niti enkrat pogledat. user posted image Js sm pa njeni mali nabavla tolk stvari kot da bi bla moja ker sem bla res vesela zanjo. Pol se pa človk mal upraša kaj je dobrota... Ona je pa Jana videla samo enkrat pa še to tko bolj na silo. user posted image

blacky ja jaz bi tut rada videla lunico na DD. Js mam pa občutek da bi bla ful dobra.

24julij glede hujšanja bom jaz sedaj poskušala malo manj jesti, po novem letu pa zopet na ločevalno.

snežna krogla - če še katera rabi sem jih videla danes v foto asja pa pride 4€ pa sliko ti dajo na obe strani. Lahko daš različni sliki. Meni je bla lepa pa tko lih prav velika.

živčki - ktera jih rabi naj mi pošlje na ZS naslov pa ji jih pošljem.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
15.12.2008 21:36:58   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969

O bom mogla še enih 4x rodit, da pridem do drugeuser posted image
Sem bolj lena.

user posted image user posted image user posted image   ta je pa dobra. Ajde boš mogla mal bolj čvekat da si zaslužiš drugo zvezdico!

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
15.12.2008 21:38:23   
sasi13
jz bi te prosla za njih? razen če te je že katera druga prosla. kam jih pa nalimam?
a zbiraš kraljetvo živali 2008?

moj naslov
saša cilenšek
rakovlje 52
3314 braslovče

lp,hvala

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 21:38:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3454
15.12.2008 21:39:13   
sasi13
spet sm zajebala in poslala kr odgovor namesto zs - sej sm čist adijo.

aja sej res ura je že velik

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
15.12.2008 21:41:23   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

mene pa zanima če je ktera dala user posted image že tega fruteka k je v bistvi jabolčni sok. Pa kako ste jim to dale?  Kr v flaško al po žlici. Sam ne vem kako to po žlici k je tekoče??

Sem že dala kot čisto prvo uvajanje, v flaško namesto čaja. Ni ji všeč, medtem, ko je Nejc tega ful spil.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
15.12.2008 21:42:09   
dzanika
sasi ja ni panike, dobiš živčke.  KŽ 2008 zbiram ja sam bolj počasi. user posted image   Še vedno pa čakam na paket za KŽ 1993. Ti si ga dobila??

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 21:42:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3458
15.12.2008 21:43:27   
dzanika
blacky ja jaz sem mu tut dala danes tega sokeca za probat ker ni hotu cvetače lih jest pa sm rekla da bom to poskusla pa ga je pol spil kot iz šuba. Pol ga bo pa jutri dobil. Ma bo očitno mogu to pit namesto čaja al kaj. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
15.12.2008 21:46:58   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Ja res, samo še 6 jih dobimo, potem pa nazaj v službouser posted image

user posted image user posted image user posted image ja kako gre hitro čas,

zadnjič me je šefinja vprašala, če bom imela kaj podaljšano porodniško, ker je tretji otrok in naj bi bilo avtomatično podaljšanje, a ne bi bilo fajn touser posted image , še tisti 1 mesec za tretjega otroka nam ne pripada, ker so prvi otroci več kot 8 let že stariuser posted image

pol mi pa Mitja prijavi, da sej ni problema, da lahko komot zrihtava, da sem še 1 leto domauser posted image , ma ja, ta je pa tud nouser posted image

jaz sem pa rekla, da bom jutri vse položnice plačala, potem 18. so še trajniki in kredit, tako, da 19. pa ne bo več porodniškeuser posted image

Danes bi morali pripeljati nov pralni stroj in ga niso, že en teden ne perem cunj (samo nujno pa še to se matram), ker je pralni stroj crknil oz. centrifuga ne dela, pa ne vem kaj še, kar ustavi se, imam celo kurilnico umazanih cunj, nujno bi morala oprati vsaj nekaj stvari od Nine, ker gre v sredo v šolo naravi.
Sva vzela Gorenje, tisto kar je sedaj v akciji za odprodajo zalog, pa v Mercatorju, da malo podpremo slovenske firme, če bo kaj pomagalao v teh recesijskih časihuser posted image . No saj najbrž nisva edina ki sva kupovala te dni pralni stroj, zato pa bom mogla na roke prat predno mi ga pripeljejo.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 21:51:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3461
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 21:55:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3462
15.12.2008 21:55:51   
dzanika
HD midva mava skupen denar. Oziroma je zdaj tko da jaz kupujem v trgovini pač hrano in vse ker grem velikokrat sama, on ima pa stroške čez... Drugače pa imava skupen denar. Če kaj kupujeva pač enkrat enen, drugič drugi. In če enmu zmanjka pač plačuje drugi in obratno...

Neposredna povezava do sporočila: 3463
15.12.2008 21:58:01   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

mam ful osebno vprašanje za vas...če ne želite ne rabite odgovorit...kako imate doma urejene finance?? skupen račun, vsak svoj račun, ko enmu zmanjka trošita od drugega? strogo ločeni računi???

Najprej porabim njegovo pol pa porabiva vsak svoje.user posted image

Hec. Skupno. No, trajnike imam jaz svoje in si jih valda sama plačujem.Pa avto zdaj ko sem si ga kupila je moj strošek. Večino denarja itak zmečeva v stanovanje, trenutno ne šparamo. Pri nas je recesija že od lani.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3464
15.12.2008 21:59:04   
glugluglu
nič ni moje, nič tvoje, vzame se tam, kjer je, plača se račune iz tam kjer je, jaz si drugače ne znam predstavljat, skupaj sva v istem dreku, ali pa v isti bogatijiuser posted image

pri nama to funkcionira, ker sem jaz totalen zapravljivec, on pa ravno nasprotje, meni bi bilo vseeno, če sem totalno v minusu, njega pa glava boli, če pade v -1 EUR. No in potem sva skupaj v zlati srediniuser posted image . On mene štopa, jaz njega spodbujam.

Neposredna povezava do sporočila: 3465
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 21:59:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3466
15.12.2008 22:00:06   
nanka
Midva imava vsak svoj račun, jaz imam čez položnice in hrano, on pa obleko in gotovino in vse kar se tiče hiše, kmetije, avta. Če enemu zmanjka, plača drugi. Samo sva se v teh letih tako zverzirala, da imava vsak mesec enake stroške. Obvladujem pa preko neta oba računa, tako da ni problema z nakazili iz enega na drugega in oba veva pin za kartico.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
15.12.2008 22:00:09   
Anonimen
čer,

sem že tretjič danes uspavala malija, ne vem kaj mu ni user posted image

blacky, ej hvala ti glede vrtcev, samo sem tudi sama na to pomislila, ampak je neizvedljivo izključno zaradi tega, ker bodo knjige tko pozno prišle. sej, pa naslednje leto hihi.

družinski dvoboj, dej ne me zezat. user posted image jaz sicer sem precej splošno razgledana, no vsaj mislim tko ( kter pa zase ne user posted image ), tudi logika mi dosti laufa, mam pa TOTALNO tremo pred kamero in dvomim, da bi se tist trenutek spomnila kak je meni ime al pa mojemu sinu... user posted image

smo bli na cocacola partyu... je prišel tovornjak, pa z njim en VELIK user posted image user posted image škrat, en zoprn božiček, ki se je kregal in mu je blo težko se slikat z nami, podelil par balončkov in cocacole in trala šel...

otroci pa v jok .... (v kteri drugi pravljici, ne v tej user posted image )

blacky, ja luki je bil danes ful priden, mi pa ni uspelo nardit vsega, kar sem si zadala. sem pa vesela, če bo še jutri vsaj pol tolk priden kot je bil danes, mi bo končn uspelo stanovanje generalno sčistit, vsak dan sem mal, zdej še mam pa pol kopalnice, pa mal prah...

zdej mam pa eno res neumestno... moj že kr neki sanja o golažu... ampak težava je, da nimam govejega mesa v skrinji, samo svinjskega, pa bi ga rada jutri presenetla, a je sploh možn nardit iz svinjskega mesa tak golaž, da ma nek podoben okus kot goveji? verjetn ne ane?
pa tut paradižnika nimam...

mam samo korenje, česen, veliko čebule, svinjsko pleče al stegno (nism zihr, kaj točn), mleto papriko, krompir... kaj še kaj pomembnega rabim? nisem še nikol delala. a sploh pride okej, če ni v kotlu in za veeeeč porcij?

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3468
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 22:01:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3469
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 22:01:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3470
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 22:02:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3471
15.12.2008 22:03:21   
Anonimen
HD, midva mava vse skupno, že odkar hodiva.

ej a ste me zadnjič spregledle, pa tko fajn temo sem dala! user posted image da vsaka nalepi svojo sliko iz otroštva. eno dojenčkasto sliko, pa eno pri 2-5 letih.

jaz bom jutri, ker tu nimam.

Neposredna povezava do sporočila: 3472
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 22:04:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3473
15.12.2008 22:05:25   
Anonimen
mojcek maš ZS

ja hvala, sej se mi je zdel, da je to mal mim vprašanje. pol bom pa res mu naročila in nardila en faj golaž za večkrat! kak pa ga nardiš, če se ti da razložt?

Neposredna povezava do sporočila: 3474
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 22:07:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?