Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 16:44:48
|
|
|
|
pigama
|
Ja, saj bom nehala z monologom, grem zram fačekov gledat Srečkota - otroška oddaja! Še kaj novega izvem!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 16:49:18
|
|
|
|
pigama
|
almera si prepri;ana, da je mali [e na balkonu in spi. Da jo ni ucvru na zmenek!! hec, hec!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 16:53:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 16:55:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 16:55:46
|
|
|
|
netki
|
joj babuške, ne sekirat glede DD, sej zase igrate da bo kej šopinga pa tko.....ne ozirajte se na druge, ker tam pred kamerami stat je eno, doma na kavču komentirat je pa drugo, vas itak ne bo noben kritiziru ker ste JULIJKE me bomo pa ponosne da imamo svojo ekipo in da nas bo ta ekipa zastopala pred širno slovenijo pa to zdej na nobenga ne leti....to je sam vzpodbuda za našo ekipo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 16:55:51
|
|
|
|
Inigo
|
lili3 - tole majčko je pa Brinu moj prjatlca nardila. gor pa piše: ne me lupčkat, moja mami tega ne mara! DD - jst že komi čakam!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 16:56:29
|
|
|
|
Inigo
|
pa mormo zmagat vsaj na eni oddaji, da si s HD pokrijema stroške prevoza!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 17:00:35
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Neboglasnica - a še za to leto nisi dobila denarja za veliko družino?? Jaz sem ga septemra, ker baje takoj ko oddaš vlogo za otroški dodatek ti oni avtomatsko dajo tudi za veliko družino. Al se gre za kaj drugega? Vlogo sem tudi jaz oddala že zelo zgodaj, pa so mi rekli, da je treba počakati na vrsto. Torej sem čakala in očitno letos ne bom dočakala. IZVIRNO SPOROČILO: Inigo pa mormo zmagat vsaj na eni oddaji, da si s HD pokrijema stroške prevoza! Vedve prevoza, jaz pa varstva.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 17:01:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 17:03:43
|
|
|
|
frutka_
|
Mirjam hitro se porihtaj! 3jemi naša se pregura po celi postelji, če je treba. Je full taki vztrajni karakter. Flower joj, meni pa je kuhanje tak težkoooo...komaj učim se. Danes sem spekla štrudl. Hojice mi ziher ne bomo imeli. Ima več minusov kot plusov. Poznam pa tudi otroke, ki so zaradi hojice začel z RA. Kaj pa vem. Moja je čez dan na tleh, na igralni blazini, malo v stolčku za hranjenje. Če je vreme koliko toliko znosno smo pa itak zunaj. Zappa sem jaz imela pri prvem. Po mojem sem bila med prvimi v MB, ki sem ga imela. Včasih sem dobila prav čudne poglede. Voziček je zakon. Za večje otroke. Za majhne ni primeren. Ko je zložen ga lahko pospraviš za sedež v avtu, tako je majhen. Pa full je lahek. Enostavno ga pereš. Nima pa nakupšovalne košare. Jaz sem si tako štos plenic kar na podvozje naložila in je šlo. Jaz si bom za kasneje nabavila Maclaren marelo. Zaenkrat sem z Buzzom več kot zadovoljna. Full je okreten. Enostavno se zloži. Inigo kje boš kupila skokca. To bi jaz mali nabavila. Levinja zbijaš jo lahko takoj. Poskusi z mlačno kopeljo. Pa da je ne boš šokirala tako kot jaz malega. Namreč topli vodi moraš dolivati mrzlo, mi2 pametnjakoviča pa sva malega kar v mlačno poknila. No, ko se je drl kot nor sva videla da nekaj ni bilo OK. Vse je enkrat prvič, ne?! Lahko zbijaš s krompirjevimi oblati na stopalih. Pa seveda z zdravili. GH še ji vedno nič ne dajem. Moje mleko je zaenkrat dovolj. Dela katera na riževi sluzi otroško hrano? Smrečko imamo mi vedno fuuuull veliko. Običajno kakšna 2metra. Imamo visoke strope in so to lahko privoščimo. Aja, pa neko manijo imam na novoletne okraske. 4leta odkar imamo svoje stanovanje sem menjala celo kolekcijo že trikrat. Tinky upam da bo Teo čimprej zdrav. Šlaj v grlu je najhujši. Pazi! Mleko še dodatno draži to sluz. Karamela kaj lahko zrihtaš po sindikalni ceni knjige...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 17:04:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 17:17:55
|
|
|
|
ilatic
|
HD ob 14h smo tam do 15.30 nas rihtajo (šminka, frizura..) ob 15.30 snemanje do 16.30 pol zmagamo ob 16.30 do 17.30 pa drugo snemanje. In vzemi si kaj za preoblečt, če oz. ko zmagamo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 17:30:24
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic HD ob 14h smo tam do 15.30 nas rihtajo (šminka, frizura..) ob 15.30 snemanje do 16.30 pol zmagamo ob 16.30 do 17.30 pa drugo snemanje. In vzemi si kaj za preoblečt, če oz. ko zmagamo. a oni naredijo make up infrizurce, u to je pa fajn
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 17:31:20
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic HD ob 14h smo tam do 15.30 nas rihtajo (šminka, frizura..) ob 15.30 snemanje do 16.30 pol zmagamo ob 16.30 do 17.30 pa drugo snemanje. In vzemi si kaj za preoblečt, če oz. ko zmagamo. Bemti in kam naj dam otroke? A bodo prenehali snemat, ko bo želel moj mali jest? Ali pa Vesnin sin?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 17:32:24
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ej, a veste kaj pogrešam? Tiste stare, težke odeje. Ko si se pokril z njimi, si pod težo lepo zaspal, grelo je... šibam, mali ječi v postelji, očitno posledice cepljenja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 17:37:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 17:57:23
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Pigama - preverjeno še spi - ponoči bo pa spet žurka. Lumpek mali, podnevi je lahko brez hrane, pa je vse OK, ponoči pa ne, uf kaj je lahko hujšega. ga maš na balkonu namesto sprehoda?
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 18:15:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 18:32:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 18:35:23
|
|
|
|
Inigo
|
nekaj fotk z današnjega fotošutinga včerajšnje kopanje njamiiiiiiiiiiiiii Brin Božiček
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 18:37:39
|
|
|
|
Inigo
|
mojcek - ne bit slabe volje... da te potolažim, da pri nas ni kaj drgač, saj je markov fotr Brina tut samo enkrat videl. in ravno danes je poklical, da ga na krst ne bo. zakaj? ni bilo odgovora... skratka, bejba, nč sekirat! jst sm že obupala. ni nam pa lahko, to pa defenitivno. nekdo tam zgoraj očitno tako hoče. in tako moa biti. nekako se potolažim s tem, da je vse slabo za nekaj dobro...
< Sporočilo je popravil Inigo -- 15.12.2008 18:38:23 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 18:42:10
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 OMG - kje se zalomi, da te potem lastna hči postavi na cesto? sej vem, kakšne so zgodbe, posebej na Svetu - z njimi imam blazno slabe izkušnje, objavljajo brez preverjanja, brez druge plati ipd. ampak dejstvo pa je, da je očeta na cesto postavila lastna hči. ne vem, kaj mi je danes, da tko razmišljam, mogoče vreme - ampak kako globoko zarežejo rane v družini, da otroci in starši ne govorijo? kako lahko do tega pride? da ne bo pomote, sem že 1x napisala, da ma moja Živa dedija, ki je še ni videl, niti zanjo ni čestital. in sem ravno te dni razmišljala, kakšen mora biti človek oz kaj se mu ora zgoditi, da prekine stike z otroci, in da ga niti vnuki ne odtajajo??? prva vnukinja - kaj je pa ona kriva pri vsem, da si ne zasluži niti prijaznega telegrama? joj, nekam žalostne dan, pa mam pol take misli. mala drema, mojga seveda ni doma... mah, jo grem kr pobožat, dokler se hoče crkljat pr men, pa če jo cele dneve nosim. pa dons je pridna, se sam smejčka, ko čuje. ja mojcek tko se pač dogaja. No pri nas je podobna zgodba le da je tako z mojimi starimi starši oz. z Janovim pradedekom in prababico. Kot da ni nič. Pa sta še oba lepo agilna in to sam pač nič. Sta tut mojo mami postavila praktično na cesto tko da pol nismo govorili in zdej je ostalo tko... inigo kaj pa je jedel tole zeleno?? O fuj tole zgleda. Mi zgleda tko kokr kadar Jan zeleno kaka. Aja sej se spomnim, si rekla da špinačo menda a? Pa tudi vi imate ful luštnega božička.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 18:43:30
|
|
|
|
sasi13
|
blacky30 mi bi imela pa zajčka za zobek. anžej 15.12. (6 mescu)
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 18:53:32
|
|
|
|
Inigo
|
dzanika - ja! špinača in krompir sasi13 - bravo Anžej!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 19:03:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?